| Mešanica briketov pa podgane | |
|
+24sharp ZionRoad Dr. Miška Peexy Nes Juni Cath bolha amyZ Lee suši* miska binko Piipsy Katarina njana AtLanT!da Sonii Dejan mamaF elanor Eva Fiamma Olivija 28 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Olivija
Število prispevkov : 387 Join date : 15/02/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Pon Mar 23, 2009 12:28 pm | |
| - Piipsy je napisal/a:
- Zasledila sem, da bi naj podgana imela mešanico semenk vedno na voljo. Ampak zdi se mi, da moja tega ogromno poje- ima to veze?
Pa še eno vprašanje... ali je možno da podgana jé svoj "drek"? Hvala Če zajci jejo svoj ''drek'', zakaj pa ne podgane? Čeprou tega nism nikol zasledila... | |
|
| |
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Pon Mar 23, 2009 5:06 pm | |
| Svoje kakce Nism še vidla, grozn Glede semenske mešance mu jo pa jst zjutrej dam dobro pest, popoldne ko pridem domu dobi pa svežo zelenjave, pa mu rajš te mal več dam... | |
|
| |
Piipsy
Število prispevkov : 32 Join date : 20/03/2009 Kraj : Radenci
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Pon Mar 23, 2009 5:14 pm | |
| Hvala Eva, koliko pa daš zelenjave? Približno če lahko oceniš Glede kakecov pa sprašujem, ker jih več ni tam, kjer so še včeraj bili... se mi kar smešno zdi | |
|
| |
Olivija
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Pet Mar 27, 2009 9:42 am | |
| A hrana za hrčke škod podgana? Jest jo mešam z hrano za podgane, pa mi je ena rekla da ne smem dajt hrane za hrčke. Sam a niso podgane vsejede? Za meso pa kako priporočate? Iz njene razlage sm razbrala da ji je ona usak dan dajala al brikez al pa meso. Za to že vem da ni ok. Sam kok je pa uredu, pa da podgani daš tiste beljakovine k jih rab? | |
|
| |
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Pet Mar 27, 2009 11:28 am | |
| Moje podgane trenutno dobivajo Prestiževe brikete za skakače, ker zadnič v trgovini ni bili podganjih briketov. In isto vse pojejo. | |
|
| |
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Sob Mar 28, 2009 4:29 pm | |
| | |
|
| |
binko
Število prispevkov : 48 Join date : 23/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Pon Mar 30, 2009 1:34 pm | |
| da nebi jst moja je zbirčna mam suho hrano za pogane in je samo določene stvari brikete ud povoha ne nora je na solato pa na orehe.
Nekdo mi naj pove koliko povprečno poje pogana na dan | |
|
| |
Dejan
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Pon Mar 30, 2009 2:31 pm | |
| Jaz svojim enkrat natresem toliko briketov, da jih pojedo v roku 10-15minut. Potem jim pa dam še vsake toliko časa kak košček solate, jabolka ali pa korenja. | |
|
| |
miska
Število prispevkov : 57 Join date : 22/03/2009 Age : 37 Kraj : Jesenice
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Tor Mar 31, 2009 7:22 am | |
| binko, bolj jo boš razvadu, bolj bo zbirčna mogoče pa lahko probaš z drugo mešanico, ko bo te zmanjkalo... | |
|
| |
njana
Število prispevkov : 61 Join date : 15/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Sre Apr 01, 2009 11:03 pm | |
| ok js sm prvo kupila uno tapinki hrano k so notr sam briketki za podgance, potem pa sem kupila prestige pa jo nočta jest...oz jo jesta in nekatere briketke samo obglodata...drgugače pa probam nadomestiti s mešanico semenov in oreščkov...pa ful velikrat sadje in zelenjavo.
sm opazla da si v hiški delata zalogo hrane...smešni moji mali <3 | |
|
| |
suši*
Število prispevkov : 3 Join date : 23/04/2009
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Čet Apr 23, 2009 3:59 pm | |
| Razmišljam o podgani... Pa me zanima, koliko približno zapravite denarja za njo (na mesec)? | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Čet Apr 23, 2009 4:22 pm | |
| js za mojega res ne porabim dosti...hrano mam za nekaj mescev in pol pride še stelja, občasno pa kakšni dodatko tko da recimo max 20 € na 3 mesce | |
|
| |
suši*
Število prispevkov : 3 Join date : 23/04/2009
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Čet Apr 23, 2009 4:34 pm | |
| Fino... Sm si predstavljala malo več. =D Zdj vidim da denar ne bo problem... Samo še starše prepričam, pa bo. ^^ | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Čet Apr 23, 2009 4:49 pm | |
| ne, res ni problem ^^ js sm največ dala za opremo (kletka, napajalnik, posodica,..) hrana je pa res poceni, ker pač podgana ne poje tolko js sm mela recimo kilo in pol hrane za 3 mece...in me je stalno manj kot 10€ pol dodano so bli kakšni prehranski dodatki ali igračke in podobno | |
|
| |
Dejan
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Čet Apr 23, 2009 9:04 pm | |
| Mene, ki imam vsaj 3 podgane naenkrat hrana malo dražje pride. Enkrat na 10 do 14 dni kupim brikete za dobre 4 evre, žaganje pa na kaka 2 meseca. Še največ stroškov sem imel na začetku, ko sem kupil kletko. | |
|
| |
Lee
Število prispevkov : 660 Join date : 12/05/2009 Age : 29 Kraj : Britof, Kranj
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Pet Maj 15, 2009 7:30 pm | |
| Katero hrano vi kupujete svojim podgancam? Jst sem ji kupla prestige za podgane. Upam da ji bo všeč. | |
|
| |
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Sob Maj 16, 2009 10:07 am | |
| Midve še kar naprej jeva od New Generation - Rat, ker ji je ful ušeč. Pa sm zdej provala ji kupt še neke krekerje za glodalce in jih tud obožuje. Zgledajo pa tkole. | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Sob Maj 16, 2009 10:10 am | |
| Jaz kupim tisto, ki jo imajo trenutno na zalogi - ali Prestige ali Country (pa še eno sem enkrat dobila, se ne spomnim zdaj znamke). V glavnem je pri vseh znamkah skupno to, da Tonči dosledno izloča vsa manjša semena (oves, pšenico - ali karkoli je že drobnega) in ta semena iz zgornjega nadstropja iz skledice meče v WC v pritličju Ostalo - briketke, neke kosmiče, oreščke, sončnične semenke - skratka vse, kar je malo večjega, pa poje. | |
|
| |
mamaF
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Sob Maj 16, 2009 10:12 am | |
| U , Sonii, tale "čips" pa dobro izgleda. To bi se Tončki sigurno dopadlo A so to v bistvu bolj priboljški ali je namenjeno za osnovno hrano? Bom pa vsekakor poiskala in kupila | |
|
| |
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| |
| |
Olivija
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Tor Jul 28, 2009 3:55 pm | |
| Jest mam pa zdej eno novo hrano oz. pribolške. Tropsko sadje in je Oli total nor nanje. Hrano sm pa kupla u zooticu. una kao bio hrana oj JR farm. sm pa kupla tud tole in je pridno glodu | |
|
| |
mamaF
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Tor Jul 28, 2009 10:32 pm | |
| A to je prav taka lesena (izgleda brezov les) posodica za hrano al kako? | |
|
| |
Olivija
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Sre Jul 29, 2009 6:44 am | |
| - mamaF je napisal/a:
- A to je prav taka lesena (izgleda brezov les) posodica za hrano al kako?
Ja deblo od breze je izdolbleno (kot val) in notr nafilajo pribolške. | |
|
| |
amyZ
Število prispevkov : 33 Join date : 11/08/2009 Age : 38 Kraj : Senovo
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Čet Avg 13, 2009 3:19 pm | |
| zanimivo je brati kako malo pojedo vaše podganice. Potem so moje prave požeruhinje. Kupujem jim hrano od Prestiga, včasih pa kaj drugega, ker je zares draga. Vendar ne pojesta tistih temno zelenih palčk, ki so ponavadi v hrani za glodavce. Naj bi pa bila tale Prestige ena boljših. Moje poleg tega dobijo še kakšen košček ali dva zelenjave. Vendar to hitro pojesta, razen grah si ponavadi nekam pospravita. Drugače pa napolnim skledo s hrano enkrat tedensko, moram pa vmes še kdaj dodati, če jima ne dodam dovolj zelenjave, ker vse pojesta. Ne da skrijeta, ampak dejansko pojesta. In skleda niti ni tako majhna. Če pa dam notri kakšen priboljšek, tudi zelenjavo recimo, je pa hitro prepir, ker bi Elly rada vse imela, Fonza ji pa noče dat. Bogi Fonzič je bolj suh kot Elly. Kok so pa kaj težke tele vaše podganice? | |
|
| |
bolha
Število prispevkov : 282 Join date : 27/01/2009 Age : 33 Kraj : Izola
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane Čet Avg 13, 2009 3:46 pm | |
| midva sva pa končno odkrila nekaj, kar tamali poje do konca (bolše za njega, glede na to, da stane 5,90 € in se morem vozit v koper po hrano ) sicer pa so to tisti briketi od new generation (rat).. in sva res zadovoljna, ker so tudi narjeni tako, da malo pobrusijo zobke prej sva pa mela gourmet, uno ki je za miši in podgane pa so tiste drobne semenke kar veselo ostajale.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Mešanica briketov pa podgane | |
| |
|
| |
| Mešanica briketov pa podgane | |
|