| Kje bi se dalo dobiti podgano | |
|
+56silck furlannn poanja teja_sosteric Kuku Sh. Cocopuffs choo Margareta808 spela puhi analog sashka dejvid Puppy E.T. zverina doris Tahun Soyesmynameis Nina Skinny Grass valandil Kalisto Nina Tjashy Juni Nes deguLady Lee BrinaSan mihc cityrat Ninica Cath mashikaa bolha nika* aella Blue binko Dejan sismisek Iraa Olivija sorrowsong Pikolina mamaF Nirvana AtLanT!da vili Eva Fiamma anya Sonii njana 60 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
binko
Število prispevkov : 48 Join date : 23/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Mar 23, 2009 11:16 pm | |
| Evo sm nov na forumu in bi si rad umislil podanco kje se da to dobiti kakor sm zasledil po forumih naj se jo nebi kpilo v tgovini da zelo priporočajo pri rejcih In zdaj sprašujem kje se to živalco dobi imam pa malo željo da je bela cela. | |
|
| |
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Tor Mar 24, 2009 5:27 am | |
| | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Tor Avg 11, 2009 4:16 pm | |
| Živjo! Mene pa zanima, če mogoče kdo ve za kakšne mlade podganice? V trgovini za male živali ne vem če bi kupila.. je res, da sem mela dve dobri izkušnji za hrčke, samo mogoče pa zdaj ne bo te sreče... Torej če ve kdo za kakšne naj mi prosim pove. Hvala! | |
|
| |
Olivija
Število prispevkov : 387 Join date : 15/02/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Tor Avg 11, 2009 9:06 pm | |
| - Blue je napisal/a:
- Živjo!
Mene pa zanima, če mogoče kdo ve za kakšne mlade podganice? V trgovini za male živali ne vem če bi kupila.. je res, da sem mela dve dobri izkušnji za hrčke, samo mogoče pa zdaj ne bo te sreče... Torej če ve kdo za kakšne naj mi prosim pove. Hvala! Priporočam ti, da spremlaš temo prodam, podarim. Zdi se mi da Binko glih oddaja enega samčka (če seveda že ni postou hrana za kačo). res pa je da je podganca iz trgovine. | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Sre Avg 12, 2009 6:54 am | |
| Ja ja bom mau spremljala teme. :] Drgač paa moram itak še kletko najprej narest.Tko, da.. | |
|
| |
aella
Število prispevkov : 64 Join date : 16/08/2009 Age : 36 Kraj : Zagreb-Tolmin
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Avg 16, 2009 2:46 pm | |
| Vidim, da je nekdo že omenil dumbo podgance v tej temi.. Torej, iščem dumbo podganco. Danes sem izvedela, da je nekoč neka pupa imela dumbo podgane. Bila bi zelo hvaležna če bi kdo vedel kaj o tem. Rada bi dumbo samčka - kar se barve tiče mi je res vseeno. Nismo zbirčni | |
|
| |
nika*
Število prispevkov : 4 Join date : 01/09/2009 Age : 34 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: kupim podganco Tor Sep 01, 2009 3:58 pm | |
| pozdravček vsem! imam eno vprašanje..na forumu sem nova in me zanima če bi mogoče kdo, ki je že dlje časa na forumu poznal ali vedel za koga ki prodaja mlade podgance..slišala sem da se jih ne splača kupiti v trgovinah z živalmi ker so velikokrat bolane (mi zna kdo svetovati?) hvalaaaaaa | |
|
| |
bolha
Število prispevkov : 282 Join date : 27/01/2009 Age : 33 Kraj : Izola
| |
| |
nika*
Število prispevkov : 4 Join date : 01/09/2009 Age : 34 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Tor Sep 01, 2009 4:28 pm | |
| | |
|
| |
mashikaa
Število prispevkov : 427 Join date : 25/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Kje bi se dalo dobiti... Čet Nov 05, 2009 7:48 pm | |
| NUJNO!!
Rada bi kupila okoli enga mesca staro punčko,da bi Didiki delala družbo že od majhnega.Če ima kdo kakšne mladičke ali pa če pozna kakšnega rejca ali pa ve kje bi lahko dobila mladička bi bila zelo vesela! | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Čet Nov 05, 2009 8:32 pm | |
| - mashikaa je napisal/a:
- NUJNO!!
Rada bi kupila okoli enga mesca staro punčko,da bi Didiki delala družbo že od majhnega.Če ima kdo kakšne mladičke ali pa če pozna kakšnega rejca ali pa ve kje bi lahko dobila mladička bi bila zelo vesela! Cath je imela pred kratkim leglo. | |
|
| |
Cath
Število prispevkov : 550 Join date : 24/10/2009 Age : 43 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Tor Nov 10, 2009 8:38 am | |
| Imam še 3 belorjave samčke nerezervirane. | |
|
| |
Ninica
Število prispevkov : 36 Join date : 09/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Sre Nov 11, 2009 2:38 pm | |
| koliko so pa samčki stari? | |
|
| |
Cath
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Sre Nov 11, 2009 2:41 pm | |
| Skoraj 3 tedne :=)=: Slikice lahko pogledaš pod temo razmnoževanje - Tortilla | |
|
| |
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Čet Nov 12, 2009 10:37 pm | |
| Lih dons me je po FB ena punca spraševala, če mam kakega mladička za oddat. Tako ji v kratkem, mogoče že jutri povem za tvoje mladičke. | |
|
| |
Cath
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pet Nov 13, 2009 7:35 am | |
| Fajn, hvala Bi bilo res škoda, da jih kupi v trgovini, ker so moje tko družabne in socializirane. | |
|
| |
cityrat
Število prispevkov : 2 Join date : 19/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Čet Nov 19, 2009 7:55 pm | |
| Pozdravljeni!
Odločil sem se za nakup podgane a nevem kje bi jo kupil.
Zanima me ce bi mi kdo posredoval tel. st. od kaksnega rejca, ali pa ce se kdo ki prodaja podgano oglasi kar tu.
Hvala in LP | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Čet Nov 19, 2009 8:00 pm | |
| Preveri oglase, saj je nekaj naših uporabnikov imelo pred kratkim leglo. Podganice rajši ne kupuj v trgoviji, ampak raje od kakšnega rejca oz. nekoga ki ima leglo. LP | |
|
| |
mihc
Število prispevkov : 118 Join date : 16/09/2009
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Čet Nov 19, 2009 8:10 pm | |
| nvem jst sem jih glih meu pa bom vrjetno mel kako odvec (: glede na to kok ldi jih je mel zle na novo nau ravno problem | |
|
| |
BrinaSan
Število prispevkov : 8 Join date : 18/12/2009 Age : 34 Kraj : Ravne na Koroškem
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pet Dec 18, 2009 2:01 pm | |
| - cityrat je napisal/a:
- Pozdravljeni!
Zanima me ce bi mi kdo posredoval tel. st. od kaksnega rejca, ali pa ce se kdo ki prodaja podgano oglasi kar tu.
Hvala in LP moj fant je pred 1 tednom kupil podganco v trgovini in ker jo je kupil brez da bi se prej karkoli pozanimal ker je bil preveč prepričan v sebe da vse ve itd. mu je zdaj po 1 tedno umrla, saj mislim, kolker sem prebrala da je imela nekakšno bakterijo, saj je bila zelo suha in je imela vneto očko zdaj me pa zanima če je kje kakšen rejec ki je blizu vsaj Celja ker Koper je le predaleč da bi prišla ponjo.. | |
|
| |
Lee
Število prispevkov : 660 Join date : 12/05/2009 Age : 29 Kraj : Britof, Kranj
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pet Dec 18, 2009 2:17 pm | |
| - BrinaSan je napisal/a:
- cityrat je napisal/a:
- Pozdravljeni!
Hvala in LP moj fant je pred 1 tednom kupil podganco v trgovini in ker jo je kupil brez da bi se prej karkoli pozanimal ker je bil preveč prepričan v sebe da vse ve itd. mu je zdaj po 1 tedno umrla, saj mislim, kolker sem prebrala da je imela nekakšno bakterijo, saj je bila zelo suha in je imela vneto očko
zdaj me pa zanima če je kje kakšen rejec ki je blizu vsaj Celja ker Koper je le predaleč da bi prišla ponjo.. No pa imamo še en argument, zakaj ne kupovati živalic v trgovini. Drugače pa hm...kdo je najbližji Celju nevem. Jaz in mihec sva iz Kranja...Cath iz Kopra...kdo sploh še je potem...?? | |
|
| |
BrinaSan
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pet Dec 18, 2009 2:19 pm | |
| - MetalGirl je napisal/a:
- BrinaSan je napisal/a:
- cityrat je napisal/a:
- Pozdravljeni!
Hvala in LP moj fant je pred 1 tednom kupil podganco v trgovini in ker jo je kupil brez da bi se prej karkoli pozanimal ker je bil preveč prepričan v sebe da vse ve itd. mu je zdaj po 1 tedno umrla, saj mislim, kolker sem prebrala da je imela nekakšno bakterijo, saj je bila zelo suha in je imela vneto očko
zdaj me pa zanima če je kje kakšen rejec ki je blizu vsaj Celja ker Koper je le predaleč da bi prišla ponjo.. No pa imamo še en argument, zakaj ne kupovati živalic v trgovini. Drugače pa hm...kdo je najbližji Celju nevem. Jaz in mihec sva iz Kranja...Cath iz Kopra...kdo sploh še je potem...?? mnja,.... če pa hoče vse na vrat na nos naredit, ka pa naj... razn če me obvestiš kdaj če jih boš imela mlade, pa prideva na izlet al pa si on vzame en dan prost šole pa pride iz NG mal v Koper | |
|
| |
Lee
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pet Dec 18, 2009 2:31 pm | |
| - BrinaSan je napisal/a:
- MetalGirl je napisal/a:
- BrinaSan je napisal/a:
- cityrat je napisal/a:
- Pozdravljeni!
zdaj me pa zanima če je kje kakšen rejec ki je blizu vsaj Celja ker Koper je le predaleč da bi prišla ponjo.. No pa imamo še en argument, zakaj ne kupovati živalic v trgovini. Drugače pa hm...kdo je najbližji Celju nevem. Jaz in mihec sva iz Kranja...Cath iz Kopra...kdo sploh še je potem...?? mnja,.... če pa hoče vse na vrat na nos naredit, ka pa naj... razn če me obvestiš kdaj če jih boš imela mlade, pa prideva na izlet al pa si on vzame en dan prost šole pa pride iz NG mal v Koper misliš v Kranj xD Cath je iz Kopra. Am ja čez ene 2 mesca alpa malo več.. | |
|
| |
BrinaSan
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pet Dec 18, 2009 4:51 pm | |
| - MetalGirl je napisal/a:
- BrinaSan je napisal/a:
- MetalGirl je napisal/a:
- BrinaSan je napisal/a:
- cityrat je napisal/a:
- Pozdravljeni!
zdaj me pa zanima če je kje kakšen rejec ki je blizu vsaj Celja ker Koper je le predaleč da bi prišla ponjo.. No pa imamo še en argument, zakaj ne kupovati živalic v trgovini. Drugače pa hm...kdo je najbližji Celju nevem. Jaz in mihec sva iz Kranja...Cath iz Kopra...kdo sploh še je potem...?? mnja,.... če pa hoče vse na vrat na nos naredit, ka pa naj... razn če me obvestiš kdaj če jih boš imela mlade, pa prideva na izlet al pa si on vzame en dan prost šole pa pride iz NG mal v Koper misliš v Kranj xD Cath je iz Kopra.
Am ja čez ene 2 mesca alpa malo več.. pač kamorkol sam če bom ž prej kje našla pa povem ane | |
|
| |
Lee
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pet Dec 18, 2009 7:38 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano | |
| |
|
| |
| Kje bi se dalo dobiti podgano | |
|