Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Kje bi se dalo dobiti podgano

Go down 
+56
silck
furlannn
poanja
teja_sosteric
Kuku
Sh.
Cocopuffs
choo
Margareta808
spela
puhi
analog
sashka
dejvid
Puppy
E.T.
zverina
doris
Tahun
Soyesmynameis Nina
Skinny
Grass
valandil
Kalisto
Nina
Tjashy
Juni
Nes
deguLady
Lee
BrinaSan
mihc
cityrat
Ninica
Cath
mashikaa
bolha
nika*
aella
Blue
binko
Dejan
sismisek
Iraa
Olivija
sorrowsong
Pikolina
mamaF
Nirvana
AtLanT!da
vili
Eva
Fiamma
anya
Sonii
njana
60 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AvtorSporočilo
binko

Število prispevkov : 48

Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimePon Mar 23, 2009 11:16 pm

Evo sm nov na forumu in bi si rad umislil podanco kje se da to dobiti kakor sm zasledil po forumih naj se jo nebi kpilo v tgovini da zelo priporočajo pri rejcih
In zdaj sprašujem kje se to živalco dobi imam pa malo željo da je bela cela.
Nazaj na vrh Go down
Sonii

Sonii

Število prispevkov : 773
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeTor Mar 24, 2009 5:27 am

https://podgane.slovenianforum.com/prodam-podarim-f3/oddajam-samicko-t109.htm

Pomoje da bi bilo super če bi jo vzel od Katarine. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Blue

Blue

Število prispevkov : 317

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeTor Avg 11, 2009 4:16 pm

Živjo!

Mene pa zanima, če mogoče kdo ve za kakšne mlade podganice? V trgovini za male živali ne vem če bi kupila.. je res, da sem mela dve dobri izkušnji za hrčke, samo mogoče pa zdaj ne bo te sreče...
Torej če ve kdo za kakšne naj mi prosim pove.
Hvala! Wink
Nazaj na vrh Go down
Olivija

Olivija

Število prispevkov : 387

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeTor Avg 11, 2009 9:06 pm

Blue je napisal/a:
Živjo!

Mene pa zanima, če mogoče kdo ve za kakšne mlade podganice? V trgovini za male živali ne vem če bi kupila.. je res, da sem mela dve dobri izkušnji za hrčke, samo mogoče pa zdaj ne bo te sreče...
Torej če ve kdo za kakšne naj mi prosim pove.
Hvala! Wink

Priporočam ti, da spremlaš temo prodam, podarim. Zdi se mi da Binko glih oddaja enega samčka (če seveda že ni postou hrana za kačo). res pa je da je podganca iz trgovine.
Nazaj na vrh Go down
Blue

Blue

Število prispevkov : 317

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeSre Avg 12, 2009 6:54 am

Ja ja bom mau spremljala teme. :]
Drgač paa moram itak še kletko najprej narest.Tko, da..
Nazaj na vrh Go down
aella

aella

Število prispevkov : 64
Kraj : Zagreb-Tolmin

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeNed Avg 16, 2009 2:46 pm

Vidim, da je nekdo že omenil dumbo podgance v tej temi..
Torej, iščem dumbo podganco. Danes sem izvedela, da je nekoč neka pupa imela dumbo podgane. Bila bi zelo hvaležna če bi kdo vedel kaj o tem. Rada bi dumbo samčka - kar se barve tiče mi je res vseeno. cheers Nismo zbirčni geek
Nazaj na vrh Go down
nika*

nika*

Število prispevkov : 4
Kraj : ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: kupim podganco   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeTor Sep 01, 2009 3:58 pm

pozdravček vsem!
imam eno vprašanje..na forumu sem nova in me zanima če bi mogoče kdo, ki je že dlje časa na forumu poznal ali vedel za koga ki prodaja mlade podgance..slišala sem da se jih ne splača kupiti v trgovinah z živalmi ker so velikokrat bolane (mi zna kdo svetovati?)
hvalaaaaaa Very Happy Smile
Nazaj na vrh Go down
bolha

bolha

Število prispevkov : 282
Kraj : Izola

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeTor Sep 01, 2009 4:18 pm

nika* je napisal/a:
pozdravček vsem!
imam eno vprašanje..na forumu sem nova in me zanima če bi mogoče kdo, ki je že dlje časa na forumu poznal ali vedel za koga ki prodaja mlade podgance..slišala sem da se jih ne splača kupiti v trgovinah z živalmi ker so velikokrat bolane (mi zna kdo svetovati?)
hvalaaaaaa Very Happy Smile

https://podgane.slovenianforum.com/prodam-podarim-f3/podganiicee-xd-t198.htm x3
Nazaj na vrh Go down
nika*

nika*

Število prispevkov : 4
Kraj : ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeTor Sep 01, 2009 4:28 pm

hvala..super;)
Nazaj na vrh Go down
mashikaa

mashikaa

Število prispevkov : 427

ObjavljaNaslov sporočila: Kje bi se dalo dobiti...   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeČet Nov 05, 2009 7:48 pm

NUJNO!!

Rada bi kupila okoli enga mesca staro punčko,da bi Didiki delala družbo že od majhnega.Če ima kdo kakšne mladičke ali pa če pozna kakšnega rejca ali pa ve kje bi lahko dobila mladička bi bila zelo vesela!
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

Število prispevkov : 1492
Kraj : Koper

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeČet Nov 05, 2009 8:32 pm

mashikaa je napisal/a:
NUJNO!!

Rada bi kupila okoli enga mesca staro punčko,da bi Didiki delala družbo že od majhnega.Če ima kdo kakšne mladičke ali pa če pozna kakšnega rejca ali pa ve kje bi lahko dobila mladička bi bila zelo vesela!
Cath je imela pred kratkim leglo.
Nazaj na vrh Go down
https://podgane.slovenianforum.com
Cath

Cath

Število prispevkov : 550

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeTor Nov 10, 2009 8:38 am

Imam še 3 belorjave samčke nerezervirane.
Nazaj na vrh Go down
Ninica

Število prispevkov : 36

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeSre Nov 11, 2009 2:38 pm

koliko so pa samčki stari?
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeSre Nov 11, 2009 2:41 pm

Skoraj 3 tedne :=)=: Slikice lahko pogledaš pod temo razmnoževanje - Tortilla
Nazaj na vrh Go down
Dejan

Dejan

Število prispevkov : 584
Kraj : Kranj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeČet Nov 12, 2009 10:37 pm

Lih dons me je po FB ena punca spraševala, če mam kakega mladička za oddat. Tako ji v kratkem, mogoče že jutri povem za tvoje mladičke.
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimePet Nov 13, 2009 7:35 am

Fajn, hvala I love you Bi bilo res škoda, da jih kupi v trgovini, ker so moje tko družabne in socializirane.
Nazaj na vrh Go down
cityrat

Število prispevkov : 2

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeČet Nov 19, 2009 7:55 pm

Pozdravljeni!

Odločil sem se za nakup podgane a nevem kje bi jo kupil.

Zanima me ce bi mi kdo posredoval tel. st. od kaksnega rejca, ali pa ce se kdo ki prodaja podgano oglasi kar tu.

Hvala in LP
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

Število prispevkov : 1492

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeČet Nov 19, 2009 8:00 pm

Preveri oglase, saj je nekaj naših uporabnikov imelo pred kratkim leglo. Wink
Podganice rajši ne kupuj v trgoviji, ampak raje od kakšnega rejca oz. nekoga ki ima leglo.
LP
Nazaj na vrh Go down
https://podgane.slovenianforum.com
mihc

Število prispevkov : 118

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimeČet Nov 19, 2009 8:10 pm

nvem jst sem jih glih meu pa bom vrjetno mel kako odvec (: glede na to kok ldi jih je mel zle na novo nau ravno problem
Nazaj na vrh Go down
BrinaSan

BrinaSan

Število prispevkov : 8
Kraj : Ravne na Koroškem

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimePet Dec 18, 2009 2:01 pm

cityrat je napisal/a:
Pozdravljeni!

Zanima me ce bi mi kdo posredoval tel. st. od kaksnega rejca, ali pa ce se kdo ki prodaja podgano oglasi kar tu.

Hvala in LP
moj fant je pred 1 tednom kupil podganco v trgovini in ker jo je kupil brez da bi se prej karkoli pozanimal ker je bil preveč prepričan v sebe da vse ve itd. mu je zdaj po 1 tedno umrla, saj mislim, kolker sem prebrala da je imela nekakšno bakterijo, saj je bila zelo suha in je imela vneto očko

zdaj me pa zanima če je kje kakšen rejec ki je blizu vsaj Celja ker Koper je le predaleč da bi prišla ponjo..
Nazaj na vrh Go down
Lee

Lee

Število prispevkov : 660
Kraj : Britof, Kranj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimePet Dec 18, 2009 2:17 pm

BrinaSan je napisal/a:
cityrat je napisal/a:
Pozdravljeni!

Hvala in LP
moj fant je pred 1 tednom kupil podganco v trgovini in ker jo je kupil brez da bi se prej karkoli pozanimal ker je bil preveč prepričan v sebe da vse ve itd. mu je zdaj po 1 tedno umrla, saj mislim, kolker sem prebrala da je imela nekakšno bakterijo, saj je bila zelo suha in je imela vneto očko

zdaj me pa zanima če je kje kakšen rejec ki je blizu vsaj Celja ker Koper je le predaleč da bi prišla ponjo..

No pa imamo še en argument, zakaj ne kupovati živalic v trgovini.
Drugače pa hm...kdo je najbližji Celju nevem. Jaz in mihec sva iz Kranja...Cath iz Kopra...kdo sploh še je potem...??
Nazaj na vrh Go down
BrinaSan

BrinaSan

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimePet Dec 18, 2009 2:19 pm

MetalGirl je napisal/a:
BrinaSan je napisal/a:
cityrat je napisal/a:
Pozdravljeni!

Hvala in LP

Drugače pa hm...kdo je najbližji Celju nevem. Jaz in mihec sva iz Kranja...Cath iz Kopra...kdo sploh še je potem...??
mnja,.... če pa hoče vse na vrat na nos naredit, ka pa naj... razn če me obvestiš kdaj če jih boš imela mlade, pa prideva na izlet al pa si on vzame en dan prost šole pa pride iz NG mal v Koper Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Lee

Lee

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimePet Dec 18, 2009 2:31 pm

BrinaSan je napisal/a:
MetalGirl je napisal/a:
BrinaSan je napisal/a:
cityrat je napisal/a:
Pozdravljeni!

Hvala in LP

mnja,.... če pa hoče vse na vrat na nos naredit, ka pa naj... razn če me obvestiš kdaj če jih boš imela mlade, pa prideva na izlet al pa si on vzame en dan prost šole pa pride iz NG mal v Koper Very Happy

misliš v Kranj xD
Cath je iz Kopra.

Am ja čez ene 2 mesca alpa malo več..
Nazaj na vrh Go down
BrinaSan

BrinaSan

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimePet Dec 18, 2009 4:51 pm

MetalGirl je napisal/a:
BrinaSan je napisal/a:
MetalGirl je napisal/a:
BrinaSan je napisal/a:
cityrat je napisal/a:
Pozdravljeni!

Hvala in LP

misliš v Kranj xD
Cath je iz Kopra.

pač kamorkol Very Happy sam če bom ž prej kje našla pa povem Very Happy ane
Nazaj na vrh Go down
Lee

Lee

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitimePet Dec 18, 2009 7:38 pm

BrinaSan je napisal/a:
MetalGirl je napisal/a:
BrinaSan je napisal/a:
MetalGirl je napisal/a:
BrinaSan je napisal/a:
cityrat je napisal/a:
Pozdravljeni!

Hvala in LP

misliš v Kranj xD
Cath je iz Kopra.

pač kamorkol Very Happy sam če bom ž prej kje našla pa povem Very Happy ane

itak, itak. Smo na vezi Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 3 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Kje bi se dalo dobiti podgano
Nazaj na vrh 
Stran 3 od 8Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Kako in kam s podgano?
» Ukvarjanje s podgano
» Oddam podgano
» Hiška za podgano
» Alergija na podgano?