| Kje bi se dalo dobiti podgano | |
|
+56silck furlannn poanja teja_sosteric Kuku Sh. Cocopuffs choo Margareta808 spela puhi analog sashka dejvid Puppy E.T. zverina doris Tahun Soyesmynameis Nina Skinny Grass valandil Kalisto Nina Tjashy Juni Nes deguLady Lee BrinaSan mihc cityrat Ninica Cath mashikaa bolha nika* aella Blue binko Dejan sismisek Iraa Olivija sorrowsong Pikolina mamaF Nirvana AtLanT!da vili Eva Fiamma anya Sonii njana 60 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
njana
Število prispevkov : 61 Join date : 15/01/2009
| Naslov sporočila: Kje bi se dalo dobiti podgano Čet Jan 15, 2009 10:39 am | |
| Pozdlaf, no ker aktivno iscem dobre rejce, ker bi jo sama rada imela sem pobrskala po netu. Napisala sem mail na Veterinarsko kliniko in dobila tale mail: Na naši kliniki se predvsem ukvarjamo s psi in mačkami, zato nimamo informacij, ki jih želite. Svetujem vam, da se obrnete na ambulanto za male živali v sklopu Veterinarske fakultete (tel: 01/4779-251) ali na ambulanto Buba v Grosuplju ( tel:01/7864-658), kjer se ukvarjajo z malimi glodalci. Lep pozdrav mag. Barbara Uršič, dr.vet.med Sem se tudi oglasila v Mr. Petu in Tukanu v BTCju ker me je zanimalo ce lahko zdrave podgance dobim tam. V Mr. Petu so mi rekli da jih dobijo verjetno v roku 4ih tednov in da bodo stare od ena do dva meseca. Mogoce so se mi zdele malo prestare ampak tukaj je stevilka. Gospa, ki jih naroca dela dopoldne: Tel: 01/545 10 50 Osebno jih tam nebi kupila ker se mi zdi da so res prestare, drugace so bili zelo prijazni. Povedali so da ima rejka malih zivalic svojega veterinarja. V Tukanu jih tudi trenutno nimajo, so mi pa dali stevilko:01/585 20 98 Zelo prijazen fant je rekel da bodo prisle nekje v roku enega do dveh tednov in da naj poklicem. Pokazal mi je tudi Deguje, ki so bili zelo prijazni in radovedni. Se mi zdi da zelo lepo delajo z zivalicami v tej trgovini. Vseeno ostaja strah da bom v trgovini dobila bolne podgance... Upam da bodo komu te informacije koristile, sama se nisem poklicala na veterino, saj upam da bom tukaj dobila kaksno od poznavalcev
Nazadnje urejal/a njana Pet Jan 16, 2009 4:18 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pet Jan 16, 2009 2:26 pm | |
| V BTCju v Mr.Petu naj bi v roku enega do dveh tednov dobili podganice. Nevem od kje 4 meseci. Za Tukano pa nevem. Je pa moja podgana iz trgovine in je super zdrava in use. Mi res ni žal (= | |
|
| |
njana
Število prispevkov : 61 Join date : 15/01/2009
| Naslov sporočila: Sonii... Pet Jan 16, 2009 4:15 pm | |
| Bila je pomota:) Meni so rekli v roku 4rih tednov ampak naj vseeno pokličem Vem ja samo me je malo strah Sem vesela da imaš zdravo podganco hihi lp | |
|
| |
anya
Število prispevkov : 6 Join date : 26/01/2009 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Jan 26, 2009 2:53 pm | |
| hej no js nameravam kupit eno podganco najverjetneje bom kupla v tukanu, ker je edina trgovina v velenju z živalmi. ampak sm skeptična, kaj če dobim bolno živalco? kaj če bo kej druga narobe? na kaj morm bit pozorna? kolk staro podganco je dobr kupit? kk vem če je bolana al ne? samček al samička... osebno bi rajši samičko, kk vem da me ne bojo okol prnesli? oprostite ampak res nimam pojma... vse kar vem je iz forumov in interneta | |
|
| |
anya
Število prispevkov : 6 Join date : 26/01/2009 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Jan 26, 2009 3:04 pm | |
| aja pa še to... kolk stane tk podgana, mlada? | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Jan 26, 2009 3:22 pm | |
| tolko se spet ne spoznam, samo nakej stvari pa ti vseeno lahko svetujem podgano se splača vzeti čim mlajšo...to je nekje okoli 4 tedne staro ..kar sem slišala pravit glede trgovin je neki takega kot pri tebi..sicer je vse odvisno... v trgovino lahko dobijo rejniške podgance, ki so čisto zdrave ...stanejo pa okoli 6€ ...lahko pa dobiš tudi podarjeno od koga, ki jih oddaja uporabnik na tem forumu Dejan ima še enga albino samčka za oddat, če se ne motim, če te zanima mu piši PM kar se tiče spola, imajo samčki izrazita moda, tko da tudi pri mlajših podgancah, bi se moralo dokah hitro videt razliko kar se tiče zdravja podgance, preveri, če ima lepo dlako, nima prask ali ranic, ali ima lepe oči (ne mislim estetsko, ampak če zledajo normalne, brez kakih izcedkov in zameglenosti itd.), če uspeš preglej tudi zobke pa tačke, če izgleda vse normalno ...pa poglej po koži in dčaki, da nima kakšnih parazitov upam, da sem ti bla kej v pomoč, vč ti bojo znli povedat tisti, ki imajo podgance, js pa jo dobim v četrtek (samčka ) LP | |
|
| |
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Jan 26, 2009 5:21 pm | |
| Jst sm nekje prebrala (usaj men se zdi) en fajn nasvet kako izbrat podganco (če jih je več na izbiro) : daš roko med njih in tiste, ki pridejo prve nazaj se bodo tud najhitreje udomačile (ker mislim da nočeš met podgane ki se te bo na smrt bala...) Sicer je najbolj pomembno seveda da je zdrava, kot je že Fiamma rekla. Za spol določit si pa poglej tukej, je nazorno opisan :http://www.ratz.co.uk/sexingrats.html Pa fajn izber | |
|
| |
vili
Število prispevkov : 14 Join date : 07/02/2009 Kraj : Vitanje
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Sob Feb 07, 2009 7:41 pm | |
| če še niste našli podgane jaz jih imam skoraj vedno | |
|
| |
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Sob Feb 07, 2009 8:50 pm | |
| - vili je napisal/a:
- če še niste našli podgane jaz jih imam skoraj vedno
Kakšne pa imaš? Albine al pisane? In v roku meseca ali dveh, kdaj jih boš kaj imel? | |
|
| |
vili
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Sob Feb 07, 2009 9:05 pm | |
| imam skoraj vse barve mladiče imam pa tudi stalno | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Feb 08, 2009 8:11 am | |
| | |
|
| |
vili
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Feb 08, 2009 10:58 am | |
| Tu vas moram malo razočarati .Ukvarjam se z vzrejo rdečerepih udavov in podgane vzrejam za prehrano le teh. So mi pa podgane kot živali zelo simpatične .Trudim se da je za njih lepo poskrbljeno tako da ni nobenih ovir da ne bi bile podgane iz moje vzreje primerne za hišne ljubljenčke | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Feb 08, 2009 11:37 am | |
| no, lepo da si odkrit in pošten če lepo skrbiš zanje te res ne mormo kregat, sj kače morjo tut kj jest.. No, js bom zihr eno podganco rešila okol aprila, če ne kr 2 | |
|
| |
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Feb 08, 2009 12:36 pm | |
| Jaa udavi so super. Mi mamo u šoli enega in bo verjetno na informatiucih za mojim vratom. Juhu | |
|
| |
Nirvana
Število prispevkov : 1 Join date : 08/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Feb 08, 2009 9:54 pm | |
| Jaz si že kar dober mesec zelo želim podgano amapk ker nevem prav dobro kaj in kako bi vas mal prosila za pomoč.(: Sem prebrala že par tem in se odločla, da je zame mogoče samička bolj primerna, zdej pa me zanima če ma kdo kakšno za prodat/oddat alpa pozna koga? | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Feb 09, 2009 12:08 pm | |
| NIrvana, poglej pod "razmnoževanje" - Vili ima mlade podganice ves čas na voljo. | |
|
| |
Pikolina
Število prispevkov : 3 Join date : 09/02/2009 Age : 31 Kraj : Ljubljana-okolica
| Naslov sporočila: blue dumbo rat :) Pon Feb 09, 2009 5:19 pm | |
| mene pa bi zanimalo ce mogoce kdo ve, ce kje prodajajo blue dumbo podgane..ze takoj ko sem jih videla na internetu so mi bile vsec in ker tudi sama razmisljam da bi imela podganco sem razmisljala ce bi se jo kje dalo dobiti.. | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Feb 09, 2009 6:05 pm | |
| - Pikolina je napisal/a:
- mene pa bi zanimalo ce mogoce kdo ve, ce kje prodajajo blue dumbo podgane..ze takoj ko sem jih videla na internetu so mi bile vsec in ker tudi sama razmisljam da bi imela podganco sem razmisljala ce bi se jo kje dalo dobiti..
V sloveniji so takoooo redke da ti želim vso srečo pri iskanju, od nas jih imajo večina pasmo črne podgane.. Dumbo je msz. umetno "narejena" podgana, a ne? Takale? -> meni je grozn ušeč, sam v slo. še nism zasledila, da bi jo kdo dejansko ponujov, niti v trguvinah.. | |
|
| |
Pikolina
Število prispevkov : 3 Join date : 09/02/2009 Age : 31 Kraj : Ljubljana-okolica
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Feb 09, 2009 6:07 pm | |
| ja tocno take..meni so takoo luskane..sploh pa tista njihova useska tako da ce bo kdorkoli dobil kaksne informacije naj mi takoj pove drugace bomo pa kar lepo eno crno uzeli pa bo | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Feb 09, 2009 6:08 pm | |
| meni pa dumboti niso lih ušeč bi si pa zelo želela črno podgano | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Feb 09, 2009 6:09 pm | |
| sej jo maš! aja, mislš po barvi kožuščka? ups | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Feb 09, 2009 6:11 pm | |
| jaaa...črne so lepe pa mogoče mojemu bi blo bolj všeč, če bi imel družbo | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Feb 09, 2009 6:12 pm | |
| oh, pol bi mela pa svetlo-temno (chiaro-scuro) klopčič v kletki.. Luškano.. Sej je ni težko dobit.. pomoje.. | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Feb 09, 2009 6:15 pm | |
| ja, ne vem.... lepo bi blo enga črnega kožuška met... kako bi to moralo zgledat če bi ga uzel kdaj ven...ki bi bla verjetno v črno in podgane se nebi opazlo, dokler se nebi pokazal rep | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Feb 09, 2009 6:18 pm | |
| sam pol bi Alexija zanemarjala, k bi mela unga raj! hec hec.. sej, js tut hočm črno.. z belim trebuščkom po možnosti.. Rjavkasta vem da ne bo.. sivo-črno-bela taka bi bla the best.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano | |
| |
|
| |
| Kje bi se dalo dobiti podgano | |
|