Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Kje bi se dalo dobiti podgano

Go down 
+56
silck
furlannn
poanja
teja_sosteric
Kuku
Sh.
Cocopuffs
choo
Margareta808
spela
puhi
analog
sashka
dejvid
Puppy
E.T.
zverina
doris
Tahun
Soyesmynameis Nina
Skinny
Grass
valandil
Kalisto
Nina
Tjashy
Juni
Nes
deguLady
Lee
BrinaSan
mihc
cityrat
Ninica
Cath
mashikaa
bolha
nika*
aella
Blue
binko
Dejan
sismisek
Iraa
Olivija
sorrowsong
Pikolina
mamaF
Nirvana
AtLanT!da
vili
Eva
Fiamma
anya
Sonii
njana
60 posters
Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AvtorSporočilo
njana

njana

Število prispevkov : 61

Kje bi se dalo dobiti podgano Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimeČet Jan 15, 2009 10:39 am

Pozdlaf,

no ker aktivno iscem dobre rejce, ker bi jo sama rada imela sem pobrskala po netu.
Napisala sem mail na Veterinarsko kliniko in dobila tale mail:

Na naši kliniki se predvsem ukvarjamo s psi in mačkami, zato nimamo informacij, ki jih želite. Svetujem vam, da se obrnete na ambulanto za male živali v sklopu Veterinarske fakultete (tel: 01/4779-251) ali na ambulanto Buba v Grosuplju ( tel:01/7864-658), kjer se ukvarjajo z malimi glodalci.

Lep pozdrav mag. Barbara Uršič, dr.vet.med

Sem se tudi oglasila v Mr. Petu in Tukanu v BTCju ker me je zanimalo ce lahko zdrave podgance dobim tam.

V Mr. Petu so mi rekli da jih dobijo verjetno v roku 4ih tednov in da bodo stare od ena do dva meseca. Mogoce so se mi zdele malo prestare ampak tukaj je stevilka. Gospa, ki jih naroca dela dopoldne:
Tel: 01/545 10 50
Osebno jih tam nebi kupila ker se mi zdi da so res prestare, drugace so bili zelo prijazni. Povedali so da ima rejka malih zivalic svojega veterinarja.

V Tukanu jih tudi trenutno nimajo, so mi pa dali stevilko:01/585 20 98
Zelo prijazen fant je rekel da bodo prisle nekje v roku enega do dveh tednov in da naj poklicem. Pokazal mi je tudi Deguje, ki so bili zelo prijazni in radovedni. Se mi zdi da zelo lepo delajo z zivalicami v tej trgovini.

Vseeno ostaja strah da bom v trgovini dobila bolne podgance...

Upam da bodo komu te informacije koristile, sama se nisem poklicala na veterino, saj upam da bom tukaj dobila kaksno od poznavalcev Smile

Like a Star @ heaven Very Happy Like a Star @ heaven

Nazadnje urejal/a njana Pet Jan 16, 2009 4:18 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Sonii

Sonii

Število prispevkov : 773
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePet Jan 16, 2009 2:26 pm

V BTCju v Mr.Petu naj bi v roku enega do dveh tednov dobili podganice. Nevem od kje 4 meseci. Shocked
Za Tukano pa nevem.
Je pa moja podgana iz trgovine in je super zdrava in use. Mi res ni žal (=
Nazaj na vrh Go down
njana

njana

Število prispevkov : 61

ObjavljaNaslov sporočila: Sonii...   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePet Jan 16, 2009 4:15 pm

Bila je pomota:)
Meni so rekli v roku 4rih tednov ampak naj vseeno pokličem Smile

Vem ja samo me je malo strah Smile

Sem vesela da imaš zdravo podganco hihi Smile

lp
Nazaj na vrh Go down
anya

Število prispevkov : 6

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePon Jan 26, 2009 2:53 pm

hej

no js nameravam kupit eno podganco Smile

najverjetneje bom kupla v tukanu, ker je edina trgovina v velenju z živalmi. ampak sm skeptična, kaj če dobim bolno živalco? kaj če bo kej druga narobe?

na kaj morm bit pozorna?
kolk staro podganco je dobr kupit?
kk vem če je bolana al ne?
samček al samička... osebno bi rajši samičko, kk vem da me ne bojo okol prnesli?

oprostite ampak res nimam pojma... vse kar vem je iz forumov in interneta Embarassed
Nazaj na vrh Go down
anya

Število prispevkov : 6

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePon Jan 26, 2009 3:04 pm

aja pa še to... kolk stane tk podgana, mlada?
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

Število prispevkov : 1492
Kraj : Koper

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePon Jan 26, 2009 3:22 pm

tolko se spet ne spoznam, samo nakej stvari pa ti vseeno lahko svetujem

podgano se splača vzeti čim mlajšo...to je nekje okoli 4 tedne staro
..kar sem slišala pravit glede trgovin je neki takega kot pri tebi..sicer je vse odvisno... v trgovino lahko dobijo rejniške podgance, ki so čisto zdrave
...stanejo pa okoli 6€ ...lahko pa dobiš tudi podarjeno od koga, ki jih oddaja
uporabnik na tem forumu Dejan ima še enga albino samčka za oddat, če se ne motim, če te zanima mu piši PM
kar se tiče spola, imajo samčki izrazita moda, tko da tudi pri mlajših podgancah, bi se moralo dokah hitro videt razliko
kar se tiče zdravja podgance, preveri, če ima lepo dlako, nima prask ali ranic, ali ima lepe oči (ne mislim estetsko, ampak če zledajo normalne, brez kakih izcedkov in zameglenosti itd.), če uspeš preglej tudi zobke pa tačke, če izgleda vse normalno Wink ...pa poglej po koži in dčaki, da nima kakšnih parazitov
upam, da sem ti bla kej v pomoč, vč ti bojo znli povedat tisti, ki imajo podgance, js pa jo dobim v četrtek (samčka Razz )
LP
Nazaj na vrh Go down
https://podgane.slovenianforum.com
Eva

Eva

Število prispevkov : 356

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePon Jan 26, 2009 5:21 pm

Jst sm nekje prebrala (usaj men se zdi) en fajn nasvet kako izbrat podganco (če jih je več na izbiro) : daš roko med njih in tiste, ki pridejo prve nazaj se bodo tud najhitreje udomačile (ker mislim da nočeš met podgane ki se te bo na smrt bala...)
Sicer je najbolj pomembno seveda da je zdrava, kot je že Fiamma rekla.

Za spol določit si pa poglej tukej, je nazorno opisan Very Happy :http://www.ratz.co.uk/sexingrats.html

Pa fajn izber Smile
Nazaj na vrh Go down
vili

Število prispevkov : 14
Kraj : Vitanje

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimeSob Feb 07, 2009 7:41 pm

če še niste našli podgane jaz jih imam skoraj vedno
Nazaj na vrh Go down
http://www.oaza-pj.si
Eva

Eva

Število prispevkov : 356

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimeSob Feb 07, 2009 8:50 pm

vili je napisal/a:
če še niste našli podgane jaz jih imam skoraj vedno

Kakšne pa imaš? Albine al pisane? In v roku meseca ali dveh, kdaj jih boš kaj imel?
Nazaj na vrh Go down
vili

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimeSob Feb 07, 2009 9:05 pm

imam skoraj vse barve mladiče imam pa tudi stalno
Nazaj na vrh Go down
AtLanT!da

AtLanT!da

Število prispevkov : 726

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 8:11 am

a res!! to je pa dobrodošla novica Very Happy sam... a jih maš kot lublenčke al ... maš še kakega plazilca doma? confused sunny dj par fotk gor flower flower
Nazaj na vrh Go down
vili

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 10:58 am

Tu vas moram malo razočarati .Ukvarjam se z vzrejo rdečerepih udavov in podgane vzrejam za prehrano le teh. So mi pa podgane kot živali zelo simpatične .Trudim se da je za njih lepo poskrbljeno tako da ni nobenih ovir da ne bi bile podgane iz moje vzreje primerne za hišne ljubljenčke
Nazaj na vrh Go down
AtLanT!da

AtLanT!da

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 11:37 am

no, lepo da si odkrit in pošten Surprised Very Happy če lepo skrbiš zanje te res ne mormo kregat, sj kače morjo tut kj jest..

No, js bom zihr eno podganco rešila okol aprila, če ne kr 2 flower
Nazaj na vrh Go down
Sonii

Sonii

Število prispevkov : 773

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 12:36 pm

Jaa udavi so super.
Mi mamo u šoli enega in bo verjetno na informatiucih za mojim vratom. Juhu Basketball
Nazaj na vrh Go down
Nirvana

Število prispevkov : 1

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimeNed Feb 08, 2009 9:54 pm

Jaz si že kar dober mesec zelo želim podgano amapk ker nevem prav dobro kaj in kako bi vas mal prosila za pomoč.(:
Sem prebrala že par tem in se odločla, da je zame mogoče samička bolj primerna, zdej pa me zanima če ma kdo kakšno za prodat/oddat alpa pozna koga? Smile
Nazaj na vrh Go down
mamaF

mamaF

Število prispevkov : 519
Kraj : Komen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePon Feb 09, 2009 12:08 pm

NIrvana, poglej pod "razmnoževanje" - Vili ima mlade podganice ves čas na voljo. Smile
Nazaj na vrh Go down
Pikolina

Število prispevkov : 3
Kraj : Ljubljana-okolica

ObjavljaNaslov sporočila: blue dumbo rat :)   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePon Feb 09, 2009 5:19 pm

mene pa bi zanimalo ce mogoce kdo ve, ce kje prodajajo blue dumbo podgane..ze takoj ko sem jih videla na internetu so mi bile vsec in ker tudi sama razmisljam da bi imela podganco sem razmisljala ce bi se jo kje dalo dobiti.. Smile
Nazaj na vrh Go down
AtLanT!da

AtLanT!da

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePon Feb 09, 2009 6:05 pm

Pikolina je napisal/a:
mene pa bi zanimalo ce mogoce kdo ve, ce kje prodajajo blue dumbo podgane..ze takoj ko sem jih videla na internetu so mi bile vsec in ker tudi sama razmisljam da bi imela podganco sem razmisljala ce bi se jo kje dalo dobiti.. Smile

V sloveniji so takoooo redke da ti želim vso srečo pri iskanju, od nas jih imajo večina pasmo črne podgane.. Dumbo je msz. umetno "narejena" podgana, a ne?

Takale? -> Kje bi se dalo dobiti podgano Dumbo2zb4.th

meni je grozn ušeč, sam v slo. še nism zasledila, da bi jo kdo dejansko ponujov, niti v trguvinah..
Nazaj na vrh Go down
Pikolina

Število prispevkov : 3
Kraj : Ljubljana-okolica

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePon Feb 09, 2009 6:07 pm

ja tocno take..meni so takoo luskane..sploh pa tista njihova useska I love you
tako da ce bo kdorkoli dobil kaksne informacije naj mi takoj pove Laughing
drugace bomo pa kar lepo eno crno uzeli pa bo Smile
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePon Feb 09, 2009 6:08 pm

meni pa dumboti niso lih ušeč
bi si pa zelo želela črno podgano I love you
Nazaj na vrh Go down
AtLanT!da

AtLanT!da

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePon Feb 09, 2009 6:09 pm

sej jo maš! aja, mislš po barvi kožuščka? Embarassed ups
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePon Feb 09, 2009 6:11 pm

jaaa...črne so lepe Smile
pa mogoče mojemu bi blo bolj všeč, če bi imel družbo Razz
Nazaj na vrh Go down
AtLanT!da

AtLanT!da

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePon Feb 09, 2009 6:12 pm

oh, pol bi mela pa svetlo-temno (chiaro-scuro) klopčič v kletki.. Luškano.. Sej je ni težko dobit..

pomoje.. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePon Feb 09, 2009 6:15 pm

ja, ne vem....
lepo bi blo enga črnega kožuška met...
kako bi to moralo zgledat če bi ga uzel kdaj ven...ki bi bla verjetno v črno in podgane se nebi opazlo, dokler se nebi pokazal rep bounce cheers
Nazaj na vrh Go down
AtLanT!da

AtLanT!da

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitimePon Feb 09, 2009 6:18 pm

sam pol bi Alexija zanemarjala, k bi mela unga raj! Razz hec hec.. Cool sej, js tut hočm črno.. z belim trebuščkom po možnosti.. Rjavkasta vem da ne bo.. Like a Star @ heaven sivo-črno-bela Like a Star @ heaven taka bi bla the best..
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Kje bi se dalo dobiti podgano
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 8Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Kako in kam s podgano?
» Ukvarjanje s podgano
» Oddam podgano
» Hiška za podgano
» Alergija na podgano?