| Kje bi se dalo dobiti podgano | |
|
+56silck furlannn poanja teja_sosteric Kuku Sh. Cocopuffs choo Margareta808 spela puhi analog sashka dejvid Puppy E.T. zverina doris Tahun Soyesmynameis Nina Skinny Grass valandil Kalisto Nina Tjashy Juni Nes deguLady Lee BrinaSan mihc cityrat Ninica Cath mashikaa bolha nika* aella Blue binko Dejan sismisek Iraa Olivija sorrowsong Pikolina mamaF Nirvana AtLanT!da vili Eva Fiamma anya Sonii njana 60 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Lee
Število prispevkov : 660 Join date : 12/05/2009 Age : 29 Kraj : Britof, Kranj
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 8:41 pm | |
| - deguLady je napisal/a:
- žwalem je treba zagotovit čimboljše življenske pogoje v trgovinah, z socializacijo se pa pač nemorjo ukvarjat..
dihurji majo pa orng zversku zobovje in če je tistu čist nesocializeranu.. auch..
poslovodja je pa definituno pujs:)
ampak ziher je še kak keč not, kr pač prodajalci niso preprostu zlobni in tok neodgovorni, kr u takih trgovinah ponavat delajo ljudje, k majo radi žvali in morjo o njih dost vedt.. Če dihur ugrizne on ne spusti in moraš mu dati narazen čeljusti.. po mojem mnenju podgana veliko bolj ugrizne.. | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 8:42 pm | |
| deguLady, prosim nehaj delat reklamo za trgovino, ker je to forum za si pomagat, ne pa reklamirat podjetja in trgovine! Poleg tega imamo vsi izkušnje z različnimi zoo-shopi in smo si več ali manj vsi ustvarili mnenje o njih. | |
|
| |
deguLady
Število prispevkov : 16 Join date : 14/03/2010 Kraj : dolenjska
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 8:42 pm | |
| juni, specjalist je. vodje pa nimajo od tvojga čohanja kač nič, namest tega bi rajš lahku pobrisala prah, za tu si valda plačana! ja, taki so.. en hujš k drug.. | |
|
| |
deguLady
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 8:44 pm | |
| dihur ne spusti, razn če mu razčlenš čeljust, al ga pa polijš z mrzlo vodo..
podgana te ugrizne sam s sekalcema, dihur ma pa zverzku zobovje, s katerim TRGA. taku kot ris, volk, medved. njegovi zobje niso namenjeni mletju sena, ampak trganju mesa in ubijanju. | |
|
| |
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 8:45 pm | |
| Pa saj nimajo najboljših življenjskih pogojev, nekateri (npr. podgane) niti dobrih ne. Pa ne, saj sploh kake študentke bi se ukvarjale z živalmi (sploh tam v času kosila ko res ni nikoooogaaar v trgovino, ti pa ne smeš ven na malico), samo ne pustijo ti. Če te vidi poslovodkinja ali kaka redno zaposlena prodajalka, da čohaš živali, ti hitro zamorijo. Nekako imajo to mentaliteto, da je vedno kaj za spucat, razpostavit ali preuredit po trgovini, tako da ni šans, da bi bil čas, da se ti kaj z živalmi ubadaš. Pri nas je bila pa dihurka edina socializirana. Je grizla, ampak tako igrivo. Pa prav ornk lumpa je bila. @deguLady: ni važno kaj je, pravim, da ga niti enkrat nisem videla, ko sem delala, niti slišala, da kaj takega obstaja. Če bi res prišel vsak teden, bi že vedela, da je. | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 8:48 pm | |
| @deguLady: Prosim drži se pravil pisanja! | |
|
| |
deguLady
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 8:48 pm | |
| Nevem kako je bilo v času, ko si ti delala, ampak zdaj je. Prihaja pa ob četrtkih oz. torkih.
Ja, takšno je razmišlanje, da trgovini bolj korist brisanje prahu, kot skrb za živali.. :/ | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 8:50 pm | |
- Ja, takšno je razmišlanje, da trgovini bolj korist brisanje prahu, kot skrb za živali.. :/
Zaradi tega mi res ni jasno, zakaj toliko oglašuješ trgovino. Delaš za njih? | |
|
| |
Lee
Število prispevkov : 660 Join date : 12/05/2009 Age : 29 Kraj : Britof, Kranj
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 8:55 pm | |
| Dihurčki vsi grizejo v igri. Podgana ugrizne enkrat sunkovito in že priteče kri. Dihur če te ugrizne verjemi da ni tako hudo kot če te podgana vsaj moje izkušnje so take.
Degulady, če je pa tako, katera trgovina je potem to? | |
|
| |
deguLady
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 9:09 pm | |
| Neeeee! Ježeštena.. Samo povedala sem za specjalista, ki ga poznam in so edina trgovina, za katero vem, da imajo veteinarja, ki hodi po terenu in preverja stanje živali. Pohvalno! | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 9:11 pm | |
- Neeeee! Ježeštena..
Samo povedala sem za specjalista, ki ga poznam in so edina trgovina, za katero vem, da imajo veteinarja, ki hodi po terenu in preverja stanje živali. Pohvalno! Vse trgovine mora enkrat toliko obiskat veterinar. Čene kdo drug, pa vsaj inšpekcija. | |
|
| |
deguLady
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 9:12 pm | |
| Fiamma: inšpekcija je nekajkrat letno in jih skrbi samo, da imajo živali osnovne življenske pogojee in da se ti ne kršijo! | |
|
| |
deguLady
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 9:14 pm | |
| - MetalGirl je napisal/a:
- Dihurčki vsi grizejo v igri. Podgana ugrizne enkrat sunkovito in že priteče kri. Dihur če te ugrizne verjemi da ni tako hudo kot če te podgana vsaj moje izkušnje so take.
Degulady, če je pa tako, katera trgovina je potem to? Tudi moji deguji grizejo v igri, pa mi ni hudega, le nazačetku me je 2x napadla, ko sem vdirala v 'njen teritorij'. Ko pa dihur ugrizne zares, pa lahko z svojim zobovjem konkretno razmrcvari prst, kot ga je že ničkolikokrat kakemu veterinarju! | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 9:15 pm | |
- Fiamma: inšpekcija je nekajkrat letno in jih skrbi samo, da imajo živali osnovne življenske pogojee in da se ti ne kršijo!
Dvomim, da tudi po drugih trgovinah ne prihaja veterinar preverjat, ker čene bi se kaj hitro pojavila kakšna kužna bolezen in potamanila eno za drugo. Ne morem pa trdit, da je res tako, vendar jaz si ne predstavljam kako zgleda, da ni nikoli veterinar zraven. | |
|
| |
deguLady
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 9:20 pm | |
| - Fiamma je napisal/a:
- deguLady je napisal/a:
- Fiamma: inšpekcija je nekajkrat letno in jih skrbi samo, da imajo živali osnovne življenske pogojee in da se ti ne kršijo!
Dvomim, da tudi po drugih trgovinah ne prihaja veterinar preverjat, ker čene bi se kaj hitro pojavila kakšna kužna bolezen in potamanila eno za drugo. Ne morem pa trdit, da je res tako, vendar jaz si ne predstavljam kako zgleda, da ni nikoli veterinar zraven. v novomeškem Tukanu, vem da NIKOLI ni bilo nobenega veterinarja niti blizu! | |
|
| |
Juni
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 9:34 pm | |
| To pa zelo dvomim. Že zato, ker bi imeli veliko izgubo, če bi jim živali poginile, sploh ta drage živali. | |
|
| |
deguLady
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 9:41 pm | |
| - Juni je napisal/a:
- To pa zelo dvomim. Že zato, ker bi imeli veliko izgubo, če bi jim živali poginile, sploh ta drage živali.
je prva trgovina za male živali v mestu in tudi največja, tako, da imajo dovolj strank, da pokrijejo.. nimamo nobenih kul vrst.. skakače, hrčke, ribice.. safr.. vse njihove živali so boune, bedno dlako majo, .. meja sm akvarij, pa sm dokupila 3ribice iz tukana, ki so v akvarij prinesle neko bolezen, da so vse pocrkale.. | |
|
| |
Juni
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Ned Mar 14, 2010 9:45 pm | |
| Eh, saj tudi v Zooticu ni veliko bolje. Moj point je bil, da potrebujejo veterinarja že zaradi inšpekcije in zaradi dražjih živali. Torej, pogledat že pride, ampak s tapoceni živalcami se pa ne bo preveč ukvarjal. | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Mar 15, 2010 2:18 pm | |
| To bi bila pomoje zelo dobra nova tema. Bi Fiamma ali mamaF prestavili nekam na novo?? | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Pon Mar 15, 2010 2:59 pm | |
| Bom malo šla skozi in probala poštimat. | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Sre Mar 17, 2010 11:25 am | |
| Pravkar prišla iz Zootica, oskrba se mi ne zdi nič kaj izjemna, ni pa tako hudo kot v Tukano.
Pri blagajni sem prosila za zloženko o oskrbi podgan. Pa jih nimajo. Odg. prodajalke: Podgane prodajamo za hrano, za ljubljenčke jih stranke naročijo mogoče dvakrat na leto. | |
|
| |
Nina
Število prispevkov : 93 Join date : 21/01/2010 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Sre Mar 17, 2010 11:43 am | |
| - Nes je napisal/a:
- Odg. prodajalke: Podgane prodajamo za hrano, za ljubljenčke jih stranke naročijo mogoče dvakrat na leto.
Toliko o tem ... za njih so to očitno dve vrsti podgan. | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Sre Mar 17, 2010 2:54 pm | |
| - Nina je napisal/a:
- Toliko o tem ... za njih so to očitno dve vrsti podgan.
Pridejo pa najbrž od istega rejca. | |
|
| |
Juni
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Sre Mar 17, 2010 7:29 pm | |
| - Nes je napisal/a:
- Nina je napisal/a:
- Toliko o tem ... za njih so to očitno dve vrsti podgan.
Pridejo pa najbrž od istega rejca. Ja, itak, saj so tudi v istem boksu in vse. Edino o naročanju nič ne vem; ko sem bila jaz tam, so jih 'naročili' pač ko jih je zmanjkalo. | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano Čet Mar 18, 2010 12:24 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano | |
| |
|
| |
| Kje bi se dalo dobiti podgano | |
|