Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Kje bi se dalo dobiti podgano

Go down 
+56
silck
furlannn
poanja
teja_sosteric
Kuku
Sh.
Cocopuffs
choo
Margareta808
spela
puhi
analog
sashka
dejvid
Puppy
E.T.
zverina
doris
Tahun
Soyesmynameis Nina
Skinny
Grass
valandil
Kalisto
Nina
Tjashy
Juni
Nes
deguLady
Lee
BrinaSan
mihc
cityrat
Ninica
Cath
mashikaa
bolha
nika*
aella
Blue
binko
Dejan
sismisek
Iraa
Olivija
sorrowsong
Pikolina
mamaF
Nirvana
AtLanT!da
vili
Eva
Fiamma
anya
Sonii
njana
60 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AvtorSporočilo
Soyesmynameis Nina

Soyesmynameis Nina

Število prispevkov : 14
Kraj : Ljubljana

Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeNed Jun 13, 2010 11:00 am

Hej.zmenila sem se z tisto prijateljico,ki ima pritlikavo podganco in mi jo bo podarila Very Happy
Ker ima ona 2 podganci,pač to pritlikavo in še eno,in se ne razumeta,mislim ta velika napada malo. Neutral
Dobim pa jo v sredo. Very Happy
Bom objavila slikce Very Happy

L.P rabbit
Nazaj na vrh Go down
zverina

zverina

Število prispevkov : 821

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeNed Jun 13, 2010 11:10 am

Ja, slikce! Me res zanima kakšne so to, ker še nikoli nisem ne slišala, ne videla kaj o njej. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Soyesmynameis Nina

Soyesmynameis Nina

Število prispevkov : 14

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeTor Jun 15, 2010 3:09 pm

Kako pa se slikco naloži?
Nazaj na vrh Go down
mamaF

mamaF

Število prispevkov : 519
Kraj : Komen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeTor Jun 15, 2010 5:12 pm

Soyesmynameis Nina je napisal/a:
Kako pa se slikco naloži?
Navodila: https://podgane.slovenianforum.com/o-forumu-f1/kako-objaviti-slike-na-forumu-t412.htm
Nazaj na vrh Go down
E.T.

E.T.

Število prispevkov : 15

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeČet Sep 02, 2010 1:27 pm

živjo Exclamation

Jaz iščem podgano, ali mi lahko svetujete kje naj jo dobim, in kakšne pasme naj bo? Very Happy

LP E.T.
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

Število prispevkov : 981

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeČet Sep 02, 2010 2:05 pm

Običajne pasme Laughing pri nas drugih itak ni.

Pojdi v podforum 'prodam, podarim' in poglej, če kdo od forumašev oddaja podganice. Takšne podganice iz domače reje so najboljše, kar lahko v Sloveniji dobiš.
Nazaj na vrh Go down
E.T.

E.T.

Število prispevkov : 15

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeČet Sep 02, 2010 3:30 pm

hvala juni bom pogledu.
Še enkrat hvala Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Puppy

Puppy

Število prispevkov : 288
Kraj : Kranj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeSre Feb 16, 2011 3:56 pm

Živjo, jaz sem nova na tem forumu, in me zanima ali kdo pričakuje oz. ima leglo, ker ne mislm več kupovati v trgovini (slabe izkušnje). Zelo bi bila vesela vsake informacije o rejcih oz. leglih kje bi se dalo kupiti blizu Kranja, in da so zdrave Very Happy
LP
Nazaj na vrh Go down
Tahun

Tahun

Število prispevkov : 498

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeSre Feb 16, 2011 6:14 pm

Puppy je napisal/a:
Živjo, jaz sem nova na tem forumu, in me zanima ali kdo pričakuje oz. ima leglo, ker ne mislm več kupovati v trgovini (slabe izkušnje). Zelo bi bila vesela vsake informacije o rejcih oz. leglih kje bi se dalo kupiti blizu Kranja, in da so zdrave Very Happy
LP

https://podgane.slovenianforum.com/f3-prodam-podarim
Nazaj na vrh Go down
Puppy

Puppy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeSre Feb 16, 2011 7:17 pm

Sem že gledala, ampak trenutko kakor sem vidla, no nobenga da ravo zdej prodaja/podarja podgančke Smile
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeSre Feb 16, 2011 7:26 pm

Kako? Cath ima po mojem še vedno mladičke.
Nazaj na vrh Go down
Puppy

Puppy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeSre Feb 16, 2011 7:31 pm

Oo, potem sem pa spregledala Smile Sem se pa že zmenila, malo sem pogledala okoli po bolhi, pa sva se že zmenila, tako da dobim podganci jutri Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeSre Feb 16, 2011 8:18 pm

Uh, nočem biti party pooper, samo rada bi te opozorila, da moraš biti FUL FUL FUL previdna pri kupovanju z Bolhe. Ljudje, ki prodajajo podgane na Bolhi, so po mojih izkušnjah predvsem 'rejci', ki podganice gojijo za hrano kačam ali pa za prodajo trgovinam. Take podganice so dostikrat premlade, nesocializirane ali bolne. Samo opozorilo. Sploh mi je sumljivo, da jih dobiš kar tako z danes na jutri, tako da jutri res dobro poglej, če bo podgana kaj umazana po smrčku/riti, če bo preplašena, če bo kihala, skratka, če bo karkoli narobe z njo.
Nazaj na vrh Go down
Puppy

Puppy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeČet Feb 17, 2011 9:55 am

Dobila sem podganici Very Happy Z njima je vse v redu, vse sem pregledala kar si mi napisala in nič ni z njima narobe Smile Sicer sta malo preplašeni, ampak to je vrjetn čisto nekaj običajnega zardi spremembe okolja. LP
Nazaj na vrh Go down
dejvid

Število prispevkov : 16

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimePon Dec 05, 2011 10:01 pm

No da se oglasim še jaz in sicer glede govora o rejcih. Sem ljubitelj bolj ali manj vseh živali, tako so mi pri srcu tudi podgane. Sam sicer gojim podgane primarno za prehrano kač, katere imam tudi sam doma, vendar pa nimam reje kot večina velikih rejcev, katerim je cilj da z čimmanj dela, prostora in stroški zredijo čimveč živali za čimvečji zaslužek. Ti imajo način reje v plastičnih škatlah, manših dimenzij, hranijo le z industrijskimi briketi in podobne reči, o katerih je že bilo govora. Sam imam negativni zkušnjo, ko sem nabavil te živali od nekega rejca, so imele garje in bulice po ušesih, ki pa sem jih uspel ozdravit in od takrat od njih ne duha, ne sluha. (do letos ko sem nabavil parček golih od nekega drugega rejca, obe z garjami, kar sem pa tud rešil in pozdravil, brez da bi se zadeva prenesla na ostale)
Spoštujem podgane kot živa bitja, sam sem imel eno zelo razcrkljano in simpatično samičko Sisi, ki pa je letos nažalost poginla (stara okrog 3 leta), zato se trudim da bi tudi ostalim podganam, čeprav namenjenim hrani, omogočil čim lepše in dostojno življenje.
Res jim ne morem ponudit, da bi se vse lepo sprehajale po prostoru (100 podgan spustit v štali, bi bila katastrofa) in ne morem se posvetit vsakemu novemu mladičku in ga socializirat in razcartat. Imajo pa kletke, kjer imajo svoje zavetje, in prostor da lahko plezajo po tunelu in polički, iščejo in brskajo za hrano, hranim pa jih tudi z domačimi žiti, ter domačim sadjem in zelenjavo. (me pa mika, da bi jim napravil še večje ketke)
Čeprav, kot sem že napisal, gojim podgane z hrano, pa sem zelo vesel, če jo kdo vzame za ljubljenčka in ji s tem omogoči lepše polno in dolgo življenje. Kar se tiče oddajanja živali, mladiče pustim pri materah čimdalje (vsaj en mesec ali več), s tem jim omogočim dober razvoj, materi pa pavzo pred naslednjim parjenjem. Premladih mladičev ne oddajam, tudi ne preslabotnih, če si kdo zaželi določene podgane in je še premlada mu svetujem da počaka. Tudi se bolj osvetim mladičem da me spoznajo in izgubijo strah pred ljudmi.
Z boleznimi nimam problemov, tudi z raznimi deformacijami ne, tako da tukaj se ni za bat.
Ker si želim da so zadovoljni tudi lastniki, ki jih pri meni vzamejo, jim ponudim pomoč pri kakršnih koli težavah z živaljo, v skrajnem primeru tudi zamenjavo, če kdo naleti na kašen trd karakter, ki se ne socializira in ni primeren za ljubljenjčka.
Ta post ni reklama, tudi sam vas svarim, da pazite kje kupujete, vendar pa bi rad samo povedal da ni potrebe metat vse v isti koš, saj se ob kakšnih negativnih postih glede rejcev počutim rahlo užljeno.
Lp
Nazaj na vrh Go down
sashka

sashka

Število prispevkov : 50
Kraj : mb

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeSob Jan 28, 2012 11:52 am

Jaz sem svojo "naročila" pri Zooticu. Ker sem tudi dobro poznala enega od zaposlenih sem ga seveda povprašala od kot dobijo živali in ali so zdravniško pregledane itd. Povedal mi je, da pač odvisno od povpraševanja, ampak enkrat tedensko se slišijo z rejko in ji povejo kakšne so želje kupcev oz kaj rabijo in ko ima kaj takega na voljo to dostavi in oni stranko pokličejo. Tudi pregledane bi naj bile. Tako sem tudi jaz povedala svojo željo. Sem kr precej časa čakala preden so me poklicali, da jim je ravnokar rejka pripeljala podganico, ki ustreza mojim željam in da jo naj pridem pogledat. Seveda sem takoj letela tja in ko sem vidla to mojo malo bitjece v tisti škatli kak me je zaspano ven pogledala sem se v trenutku zaljubila v njo! lupček na bušček Ko sem jo "naročevala" sem med drugim tudi rekla, da bi rada dobila čim mlajšo, nekje mesec dni staro če je mogoče. Ampak, ker ta gospa tako mladih podganic še ne vzame od mamic je bila malo starejša. Tako, da sem tudi ob tem podatku dobila dober občutek, ker nekdo, ko bi mu bilo vseeno za žival bi jo pomoje kr dal.. bojo pa naslednje sigurno iz domače reje Smile
Nazaj na vrh Go down
analog

analog

Število prispevkov : 20

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeSob Jan 28, 2012 3:11 pm

sashka je napisal/a:
Jaz sem svojo "naročila" pri Zooticu. Ker sem tudi dobro poznala enega od zaposlenih sem ga seveda povprašala od kot dobijo živali in ali so zdravniško pregledane itd. Povedal mi je, da pač odvisno od povpraševanja, ampak enkrat tedensko se slišijo z rejko in ji povejo kakšne so želje kupcev oz kaj rabijo in ko ima kaj takega na voljo to dostavi in oni stranko pokličejo. Tudi pregledane bi naj bile. Tako sem tudi jaz povedala svojo željo. Sem kr precej časa čakala preden so me poklicali, da jim je ravnokar rejka pripeljala podganico, ki ustreza mojim željam in da jo naj pridem pogledat. Seveda sem takoj letela tja in ko sem vidla to mojo malo bitjece v tisti škatli kak me je zaspano ven pogledala sem se v trenutku zaljubila v njo! lupček na bušček Ko sem jo "naročevala" sem med drugim tudi rekla, da bi rada dobila čim mlajšo, nekje mesec dni staro če je mogoče. Ampak, ker ta gospa tako mladih podganic še ne vzame od mamic je bila malo starejša. Tako, da sem tudi ob tem podatku dobila dober občutek, ker nekdo, ko bi mu bilo vseeno za žival bi jo pomoje kr dal.. bojo pa naslednje sigurno iz domače reje Smile

Tudi jaz sem jo naročila v Zooticu v Mariboru, in sem jo dobila v roku 1 tedna Smile in sem zelo zelo zadovoljna! Very Happy
Nazaj na vrh Go down
sashka

sashka

Število prispevkov : 50
Kraj : mb

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimePon Jan 30, 2012 10:05 am

jaz sem čakala skoraj 1 mesec Smile ampak se je splačalo! Ker je tak kul podgana, da ne moreš vrjet Very Happy še kolegica s podganafobijo ji pusti, da jo pride povohat in jo malo poboža rofl
Nazaj na vrh Go down
puhi

Število prispevkov : 7

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeTor Maj 29, 2012 9:38 am

živjo. a ma mogoče kdo kakšno podganco za prodat Smile imela bi 2 samički, seveda mladička ne preveč stare. če ma kdo bi bila zelooo hvaležna. sem iz kamnika Smile
Nazaj na vrh Go down
spela

spela

Število prispevkov : 10

ObjavljaNaslov sporočila: posvojitev   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimePet Mar 08, 2013 11:50 am

Pri nas doma smo našli podgane na kompostu, videli smo 2 zelo neplašni. Za 1 sumimo da je breja ker je 2x večja od druge. Pred dvema dnevoma se je še veselo ˝pasla˝ na kompostu sedaj pa je ni več na spregled, tako da mislim da je šla sedaj skotiti. Nastavili smo past in sedaj čakamo da se katera ujeme. Sicer sta videti zelo zdravi z lepim kožuhom.

Če bi koga zanimala posvojitev mu jih z veseljem odstopim.
Nazaj na vrh Go down
Margareta808

Število prispevkov : 4

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeČet Sep 19, 2013 5:09 pm

Živijo,
po nekaj časa sem se ponovno odločila, da bi imela 2 podgani, ampak jih ne želim kupiti v trgovini, najraje bi jih kupila od rejca. Zato me zanima če kdo pozna kakšnega rejca v Ljubljani ali okolici?
Hvala za odgovor,
Tina
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeČet Sep 19, 2013 6:17 pm

Ponavadi je en oglas čisto dovolj Wink Mislim, da forumskih podgan trenutno ni, sem pa na podarimo.si pred nekaj dnevi zasledila oglas, da se oddajata 2 samički. Ne vem pa, če še vedno, se splača pogledat Smile
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
Margareta808

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeČet Sep 19, 2013 6:19 pm

Se opravičujem, ampak sem bolj površno pogledala teme in sem spregledala temo iščem, kupim blush. No, hvala za pomoč.
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeČet Sep 19, 2013 6:24 pm

Nič hudega Wink
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
Cocopuffs

Kraj : Moravče

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitimeSob Okt 05, 2013 3:19 pm

Odločila sem se, da bom kupila podganico. Ali so tukaj kakšni reditlji ki imajo mlade podganice priprvljene za prodajo? veselje 

wave 
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kje bi se dalo dobiti podgano   Kje bi se dalo dobiti podgano - Page 7 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Kje bi se dalo dobiti podgano
Nazaj na vrh 
Stran 7 od 8Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Kako in kam s podgano?
» Ukvarjanje s podgano
» Oddam podgano
» Hiška za podgano
» Alergija na podgano?