Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Tortilla ponovno mamica

Go down 
+17
Avalon
mashikaa
Dejan
Nessa
bolha
AtLanT!da
Blue
Eva
mamaF
Juni
lenka
Lee
Tahun
Nes
Sonii
Fiamma
Cath
21 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
AvtorSporočilo
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

Tortilla ponovno mamica - Page 7 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeTor Nov 10, 2009 5:37 pm

Sonii je napisal/a:
Ooo kakšne fletne ritke. I love you

Vsaka ima svoj faktor Wink
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
mashikaa

mashikaa

Število prispevkov : 427

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeTor Nov 10, 2009 6:14 pm

Ooo kok so fletkanee!!
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

Število prispevkov : 550
Kraj : Koper

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeTor Nov 10, 2009 6:28 pm

Hihi.. lol!

Ena od podganic zelo izstopa od ostalih.. je zelo brihtna in zašteka takoj vse. Neverjetno..
Nazaj na vrh Go down
mashikaa

mashikaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeTor Nov 10, 2009 6:49 pm

U..ta bo moia:) hihi! Ful lepo, da so navajene dotikov. Moja Didi se zdj trza kjo hocem pobozat pa noce se tok crklt:( edin k je utrujena komira pr men. Ko ji dam roko sleza nanjo ampak ne takoj ampak pol k jo pa bozat zacnem pa bi sla koj po svoje.
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 11, 2009 10:43 am

Ma vsak dan so bolj firbčne in bolj brihtne. No, danes že vse jejo, pijejo, plezajo po kletki čist do vrha.. Sem jim na vrh kletke dala cunjo in kr plezajo gor po cunji, skačejo.. Kot prave velike podgance lol!

Pa še nekaj svežih slikic, da vidite, kako male uživajo cheers lol!

Tortilla ponovno mamica - Page 7 Podgane---novo-leglo-mladickov_4afa9301c230e

Tortilla ponovno mamica - Page 7 Podgane---novo-leglo-mladickov_4afa92db2e875

Tortilla ponovno mamica - Page 7 Podgane---novo-leglo-mladickov_4afa92da02dc5

Tortilla ponovno mamica - Page 7 Podgane---novo-leglo-mladickov_4afa92d890dec

Joooj, tako rada imam te žvalce.. I love you I love you I love you :=)=:
Nazaj na vrh Go down
mashikaa

mashikaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 11, 2009 5:05 pm

Joooooooj kok so fletne.. Jih imaš že ločene? Niso več pri mamici? A se ti pustijo crkljat..so pri miru, ko jih crkljaš? Se crkljajo tudi, če se igrajo skupaj in so "divje" ? Pravijo, da če jih imaš več ali pa tudi, če imaš dve se manj pustita crkljati..Kao, ker imata drug drugo ..ko pa je samo ena pa se bolje navadi na človeka. To sem slišala.
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 11, 2009 5:18 pm

Oboje Wink Malo so same in same jejo in pijejo, malo z mamico sesajo mleko. Zdej so ločene v drugi kletki trenutno in se igrajo.

So velikeee crkljivkeee.. ko odprem vratca kr začnejo plezat po moji roki in se hočejo crkljat..
Nazaj na vrh Go down
Avalon

Avalon

Število prispevkov : 180
Kraj : LJ

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 11, 2009 5:19 pm

Jooooj komej čakam Razz
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 11, 2009 6:10 pm

Zdaj pa so spet vsi skupaj z mamico in pridno sesajo. Za danes je igre konec Very Happy Jutri pa spet in še bolj živi bojo.
Nazaj na vrh Go down
Blue

Blue

Število prispevkov : 317
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 11, 2009 7:31 pm

Joooj kakšni srčki cortkanii. I love you I love you I love you
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimePet Nov 13, 2009 6:16 am

Včeraj sem jih imela v kapuci, sem obrnila majco kontra, da je bla kapuca spredaj in so kr spale notri in me grele I love you

Še vedno pijejo mleko pri mamici, sam boga Tortilla, so že tko zrastle, da še sama ne ve, kako se obrnit, da bi vse prišle do seskov. V bistvu jih lahko samo polovico sesa in ko končajo, je na vrsti druga polovica :=)=:

Ja pomoje, če imaš samo 1 podganco je itak navezana samo nate, če pa imaš 2 je navezana še vedno nate in na drugo podganco in ko te ni, imata družbo med sabo.

Mashikaa, jaz jih navajam na kapuco in so čist pridne. Če imam samo 1 se lepo pusti božat in me kr gleda in opazuje, ko pa so vse na kupu in dam roko na vratca kletke, takoj pridejo k roki, me malo grizljajo in splezajo na roko, ene grejo v rokav, druge kr takoj na ramo.. Če pa so v kletki in pridem zraven, kr splezajo na rešetke na višino, kjer imam obraz in jih čez rešetke božam in se pogovarjam z njimi. So res full družabne. Se kr dosti ukvarjam z njimi.
Nazaj na vrh Go down
mashikaa

mashikaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimePet Nov 13, 2009 12:19 pm

Joj super! Moja Didi mi je tudi včeraj že večkrat splezala na ramo in je kar čepela tam. Zelo ji je všeč, če jo božam s svojim ličkom, ko je na rami. Se tako crkljava. Fant jo je naučil, da ko je pri njem na pisalni mizi, da je samo na brisački. Da sprednje tačke čez ampak se z zadnjimi še vedno drži brisačke:) hehe Vsako jutro me pričaka pri mreži kletke in, ko se približam kletki začne plezat po mreži in hoče ven k meni. Včeraj sem ji naredila igračko iz gumic navadnih(en cufek). Tako ji je bil všeč!! ČE si ji ga slučajno vzel je takoj prišibala in ga začela vlečt in ko si spustil, ga je takoj odnesla v en kot in ga začela glodat. Very Happy Dons sm vidla čist razdrtga na tleh..sam gumice so ble pousod. Mislm, da se bosta supr razumele. Ko bodo pripravljene mi sporoči. Moram se organizirat zaradi avta!
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimePet Nov 13, 2009 3:41 pm

Danes sem očkota Takosa spoznala z mladički. Zelo lepo jih je sprejel in oni njega. Čisto nežno je vsakega povohal in malo počistil. Všeč mi je, ker ni blo nobene borbe, prav ponosna sem nanj Very Happy
Nazaj na vrh Go down
AtLanT!da

AtLanT!da

Število prispevkov : 726

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSob Nov 14, 2009 5:27 pm

Iii, miren, priden očka ^^
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeNed Nov 15, 2009 9:43 am

Tortilla jih ima počasi že polno glavo lol! lol! lol! Ne more dojit vse skupaj naenkrat, ker so že velike in včasih prav beži stran Laughing Laughing Laughing Ko pa jih ločim v drugo kletko je živčna in jih išče :=)=: jezik
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 18, 2009 9:55 am

Nove slikce flower

Takos z mladički (kako so se lepo zložili na visečo cunjo vsi skupaj) I love you I love you I love you

Tortilla ponovno mamica - Page 7 17458798

In še razigrani mladički, slikano danes I love you I love you I love you

Tortilla ponovno mamica - Page 7 17458799

Tortilla ponovno mamica - Page 7 17458800

Zdaj so že vsi samostojni, še vedno vsi živi in zelooo razigrani. Njihova igra je podobna, kot pri malih muckah.. Se lovijo, skačejo, plezajo, se čohajo med sabo, grizljajo, premetavajo.. Prav lepo jih je gledat, polni energije so, nobeden ne kaže znakov strahu ali napadalnosti, vsi so crkljivčki in prdejo takoj na vratca kletke, da bi šli ven se crkljat. I love you
Nazaj na vrh Go down
Tahun

Tahun

Število prispevkov : 498

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 18, 2009 11:11 am

fuuuuul cute!! I love you
joj kok bi mela če eno mejhno mrcino k gledam te lušne fotke..Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 18, 2009 11:29 am

Ena ni nikoli dovolj Laughing Jaz pa jih mam še par za oddat :=)=:
Nazaj na vrh Go down
Tahun

Tahun

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 18, 2009 11:52 am

aveš problem je 2 skos okol nost.. =(
ampak so res fuuul lušne^^
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 18, 2009 11:57 am

Ej, hvalla Embarassed :=)=:

Zgleda, da ne bo nobena imela ušesk po Takosu - dumbo. Kaj pravite? Mislim, da bodo vsa ušeska po mamici.
Nazaj na vrh Go down
Tahun

Tahun

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 18, 2009 12:02 pm

zgleda Very Happy
kako se to sploh deduje?
Nazaj na vrh Go down
Eva

Eva

Število prispevkov : 356

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 18, 2009 5:29 pm

V eni drugi temi je blo govora o tem pa se ne spomnem v kateri: pač obe podganci morata bit dumbo da so tudi mladički dumbo...
Teli mladički so pa toook luštni! Kepce mejhne I love you
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 18, 2009 5:34 pm

Eva je napisal/a:
pač obe podganci morata bit dumbo da so tudi mladički dumbo...

Zanimivo, fulll. Sploh nisem zasledila na forumu tega, hvala Very Happy
Nazaj na vrh Go down
mashikaa

mashikaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 18, 2009 7:11 pm

Evo podganici od Cath sta že pri meni! Didi ju je lepo sprejela in lepo skrbi za njiju. Mislim, da se je postavila v vlogo starejše sestre saj ju kar umiva in skupaj spančkajo ena na drugi:) Res so face!

Tukaj pa je slikica, ko se stiskajo skupaj!

Tortilla ponovno mamica - Page 7 Resizeimage1935142204.th

Še vedno pa s fantom razmišljava o imenu. Predlogi so dobrodošli. Želim si, da bi pasal skupaj z Didi. V mislih imava, da bi bila Kim ..(Didi in Kim) vendar še nisva čisto odločena. Vesela bi bila vaših predlogov:) Cath tebi pa še enkrat hvala! Didi končno ni več osamljena:)
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitimeSre Nov 18, 2009 7:46 pm

Mashikaa, sem prav vesela, da je tvoja Didi končno dobila pravo družbo Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 7 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Tortilla ponovno mamica
Nazaj na vrh 
Stran 7 od 11Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Tortilla, Takos & Co.
» Zofka bo mamica :)
» Podganja mamica je agresivna