Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Tortilla ponovno mamica

Go down 
+17
Avalon
mashikaa
Dejan
Nessa
bolha
AtLanT!da
Blue
Eva
mamaF
Juni
lenka
Lee
Tahun
Nes
Sonii
Fiamma
Cath
21 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
AvtorSporočilo
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

Tortilla ponovno mamica - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimePet Nov 06, 2009 7:11 pm

Cath je napisal/a:
Upam, da se zadnji posti ne nanašajo na mene, ker nisem nobenemu rekla, da bom svoje male podgance oddajala pri 3 tednih starosti. Spraševala sem samo, pri kolikih tednih jih lahko ločim od mamice v drugo kletko, ker je sedaj agresivna, ker ima mladičke in me ne pusti zraven lol!

Ne,ne Smile samo uporabnici, ki želi vzeti eno tvojo žverco razlagamo, da so še premajhne pri 3-eh tednih za oddajo Wink
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
mashikaa

mashikaa

Število prispevkov : 427

ObjavljaNaslov sporočila: Moja mala Tortilla postala ponosna mamica!!!   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimePet Nov 06, 2009 7:14 pm

Upam Smile Jaz se že prav veselim. Jah tisti rejec jih redi za hišnje ljubljenčke in za hrano za kače.
Ko sem ga klicala in ga prosila če lahko dobim 3 tedne staro (slišala sem namreč ali še celo prebrala da je najbolj fajn dobit tok staro podganco ker se najhitreje navadi nate...) skratka rekel mi je, da so še premajhne ampak sem vztrajala in potem sem prišla, ko so bile stare 3 tedne in kakšne 3-4 dni.. Pa ni nobenih problemov.
Je živahna..želi se igrat. Gricka mi prste in se kar prevalja na hrbet...in vsa vesela skače naokoli..pa tudi crklja se rada.
Nazaj na vrh Go down
mashikaa

mashikaa

ObjavljaNaslov sporočila: Moja mala Tortilla postala ponosna mamica!!!   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimePet Nov 06, 2009 7:15 pm

No sedaj vem... Hvala!
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimePet Nov 06, 2009 7:19 pm

mashikaa je napisal/a:

Je živahna..želi se igrat. Gricka mi prste in se kar prevalja na hrbet...in vsa vesela skače naokoli..pa tudi crklja se rada.

III <3. Pogrešamo to fazo:) Zadnje čase, ko imajo forumaši mladičke si prav želim imeti še tretjo podgano Smile Škoda, da nimam pogojev.
Veliko sreče z novo družinsko članico (ko jo dobiš)
Nazaj na vrh Go down
mashikaa

mashikaa

ObjavljaNaslov sporočila: Moja mala Tortilla postala ponosna mamica!!!   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimePet Nov 06, 2009 7:24 pm

Hvalaaa.. Smile Ja jaz upam,da je to igra in da se na tak način igra.. Malo jo požgečkam po trebuščku pa jo začne kr trgat pa usa hiperaktivna rata..pa gricka me pa prevala se, otreša z glavo pa pride do mene pa gre mejhn stran pa se spet kr zakadi vame pa me kukr "napada"... Smile
Nimam še tok izkušenj in nevem a je igra al je kej druzga. Starejša ji je poškodovala oko(ki se že fino celi..) ampak upam da nebo mela zaradi tega napada travme. Ko je bila še v škatli je Nani skočila notr, Didi se je pa kr zakadila vanjo pa začela skakat nanjo pa lezla pod trebuščk...hihi kukr da bi se hotla igrt..Nevem no.
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimePet Nov 06, 2009 7:33 pm

mashikaa je napisal/a:
Hvalaaa.. Smile Ja jaz upam,da je to igra in da se na tak način igra.. Malo jo požgečkam po trebuščku pa jo začne kr trgat pa usa hiperaktivna rata..pa gricka me pa prevala se, otreša z glavo pa pride do mene pa gre mejhn stran pa se spet kr zakadi vame pa me kukr "napada"... Smile
Nimam še tok izkušenj in nevem a je igra al je kej druzga. Starejša ji je poškodovala oko(ki se že fino celi..) ampak upam da nebo mela zaradi tega napada travme. Ko je bila še v škatli je Nani skočila notr, Didi se je pa kr zakadila vanjo pa začela skakat nanjo pa lezla pod trebuščk...hihi kukr da bi se hotla igrt..Nevem no.

čisto normalno podganje obnašanje Smile samo nima bratcev/sestric, da bi na njih vadila. To je problem, ko se prezgodaj odvzete - se nimajo nikjer naučit, kako biti podgana.
Nič ni treba biti v skrbeh Very Happy taki ''napadi'' so samo igra, skozi katero se učijo podganjih medsebojnih odnosov. In tebe ima za veliko podgano.
Nazaj na vrh Go down
mashikaa

mashikaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimePet Nov 06, 2009 7:41 pm

Hahahaha Smile Taj bla pa dobra:D Jah sej zato bi pa rada čimpreje šla po še eno...da bosta od začetka dve majhni skupaj.Če bi prej vedela bi uzela dve pri rejcu in bi odraščala skupaj s sestrico,ki jo že pozna ampak nisem imela izkušenj. Sedaj sem s tem malo bolj seznanjena.
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

Število prispevkov : 550
Kraj : Koper

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimePet Nov 06, 2009 7:53 pm

Jaz pa sem se zdaj malo pocrkljala z mojimi malimi in videla, da odpirajo učke ena za drugo cheers cheers cheers Se že same čistijo in čohajo, kakšni cukrčki I love you Kako pa je z zobki..Kdaj jih dobijo?
Nazaj na vrh Go down
mashikaa

mashikaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimeSob Nov 07, 2009 7:12 pm

Kdaj bojo še kakšne slikce? Smile
Nazaj na vrh Go down
Avalon

Avalon

Število prispevkov : 180
Kraj : LJ

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimeNed Nov 08, 2009 9:50 am

Joooj, mladički, cukerčki I love you :=)=:

Kolk jih pa maš? Jih boš oddajala?
Nazaj na vrh Go down
Avalon

Avalon

Število prispevkov : 180
Kraj : LJ

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimeNed Nov 08, 2009 9:53 am

Si lahko rezerviram eno tako ta svetlorjavo-belo samičko?

Madoniš so lušne O.O
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimeNed Nov 08, 2009 9:54 am

12 jih je!! so v odlični formi, vsi so preživeli. Enega al 2 bom obdržala, ostale oddajala.
Oči že odpirajo, bom danes jih spet vzela ven in pogledala, če že vsi gledajo in poslala slikco Very Happy
Nazaj na vrh Go down
mashikaa

mashikaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimeNed Nov 08, 2009 10:45 am

Jst bi tud eno črnobelo punčko!! Pjošiiiiim Smile Ko bodo priprza oddajo se bom po hitrem postopku pripeljala v Koper! Moja Didi nujno rabi eno prijateljico.
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

Število prispevkov : 1492

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimeNed Nov 08, 2009 10:46 am

Bi se glede oddaje mladičev menili preko ZS, ker to nima več nikakpne veze s temo?
LP
Nazaj na vrh Go down
https://podgane.slovenianforum.com
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimeNed Nov 08, 2009 1:26 pm

Fiamma, se strinjam.

Naredila sem še novih slikic!!! cheers Danes so že fulllll živi, vsi že gledajo in plezajo, tečejo.. Dala sem jim vodo in hrano, če bi slučajno pili ali jedli, ker mamica ima hrano na zgornjem nadstropju.

Slikeeeeee
I love you I love you I love you

https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc00915t.jpg/

https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc00919i.jpg/

https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc00918u.jpg/

Vsi skupaj:
https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc00933c.jpg/
Nazaj na vrh Go down
AtLanT!da

AtLanT!da

Število prispevkov : 726
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimeNed Nov 08, 2009 2:42 pm

Kok so leeeeepi!!!!!! Waaaa, js bi mela eno belo-bež, sam kaj, k bi me duma ubil, če bi še eno prvlekla Sad Mad Sad kok so cuuuukri!! :=)=: :=)=: O.O :=)=: bounce bounce clown I love you
Nazaj na vrh Go down
Eva

Eva

Število prispevkov : 356

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimeNed Nov 08, 2009 3:08 pm

Piiiikice Smile :=)=:
Nazaj na vrh Go down
mashikaa

mashikaa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimeNed Nov 08, 2009 5:00 pm

Res so srčkane! Ampak hecno kako so bolj črne kot moja.. Nisem vedela,da se delijo tudi na rjavo bele in črnobele.. Smile
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimeNed Nov 08, 2009 5:08 pm

Ja, tudi te, ki so svetle, kot mamica, so ene temnejše in ene svetlejše.
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimePon Nov 09, 2009 8:29 am

Male podgance že jejo cheers cheers cheers cheers Sem zdaj videla Tortillo, da jim nosi v gnezdo hrano in že same primejo hrano v rokice in jejo I love you I love you I love you I love you I love you I love you Še vedno pa hodijo po svoje ven iz gnezda, vedno hitreje in Tortilla se skozi ubada s tem, da jih daje na kup lol! Prav srčkane so!
Nazaj na vrh Go down
AtLanT!da

AtLanT!da

Število prispevkov : 726

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimePon Nov 09, 2009 3:49 pm

Cath je napisal/a:
Male podgance že jejo cheers cheers cheers cheers Sem zdaj videla Tortillo, da jim nosi v gnezdo hrano in že same primejo hrano v rokice in jejo I love you I love you I love you I love you I love you I love you Še vedno pa hodijo po svoje ven iz gnezda, vedno hitreje in Tortilla se skozi ubada s tem, da jih daje na kup lol! Prav srčkane so!

hahaha, skor sm počla k sm to prebrala, boga mamica, waaa, js bi tud mladičke!! Sam bi me fotr skupi z njimi vn zabrisu xD al p ne bi zvedu ^^ :=)=:
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimeTor Nov 10, 2009 7:18 am

Ja, malo preveč zaščitniška je lol! Mladički hočejo it ven iz gnezda, ker bi se igrali, ona pa jih ne pusti ven. Potem morejo it na skrito, če jim rata. Potem, ko gre po enega, grejo vsi ostai ven in plezajo po strehi hiške in lovi enega za drugim in nosi not.. Ima dosti dela. Ampak se mi zdi, da je že malček obupala. Ne doji več tako pogosto, kot prej. Mogoče jo že grizejo preveč?! Ker včeraj so že sami neki jedli I love you Vglavnem, so prave face, nekateri že kar vrtijo kolo od hrčka, ko dam roko zraven se grebejo, kateri bo prej splezal na roko.. Kar pa je pomembno, nobeden ni plašen ali agresiven. Sem jih kar lepo navadila na roko. Tortilla pa se mi zdi že malo zmučena, ampak ne telesno - ker jih mora skozi lovit in gleda, kje je vsak posebej, jooj.. lol!

Še ena slikica..
https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc00937me.jpg/
Nazaj na vrh Go down
Eva

Eva

Število prispevkov : 356

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimeTor Nov 10, 2009 10:48 am

Kok sta hudaaa Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Cath

Cath

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimeTor Nov 10, 2009 10:54 am

Iiii.. zdaj sem jih dala malo stran od mamice, da se z njimi malo pocrkljam in so takiii cukrčki razvajeni..

Slike pa povejo, kaj ga delajo I love you I love you I love you

Tortilla ponovno mamica - Page 6 Podgane---novo-leglo-mladickov_4af94296f23f6

Tortilla ponovno mamica - Page 6 Podgane---novo-leglo-mladickov_4af9435183ce7

Tortilla ponovno mamica - Page 6 Podgane---novo-leglo-mladickov_4af943500abf0

Tortilla ponovno mamica - Page 6 Podgane---novo-leglo-mladickov_4af94352bcb0d

Tortilla ponovno mamica - Page 6 Podgane---novo-leglo-mladickov_4af945476dc2a

Tortilla ponovno mamica - Page 6 Podgane---novo-leglo-mladickov_4af942986daa7
Nazaj na vrh Go down
Sonii

Sonii

Število prispevkov : 773

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitimeTor Nov 10, 2009 4:11 pm

Ooo kakšne fletne ritke. I love you
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Tortilla ponovno mamica   Tortilla ponovno mamica - Page 6 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Tortilla ponovno mamica
Nazaj na vrh 
Stran 6 od 11Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Tortilla, Takos & Co.
» Zofka bo mamica :)
» Podganja mamica je agresivna