| Ideje za igrače in zabavo podgan | |
|
+42Tasha.W Piah Sara* choo talupu zverina Kalisto Tajson amphibium Tahun BunQiii valandil Juni NORČKK ruby. knofla Skinny Pepka Cookie bolha Peexy Rat Nes Cath Blue taii aiko crkjeni angel Lee Dejan binko Avalon Eva Katarina Piipsy elanor Olivija Barbara AtLanT!da Sonii Fiamma _panter_ mamaF 46 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Rat
Število prispevkov : 23 Join date : 06/12/2009
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Dec 26, 2009 3:21 pm | |
| Moj podganko pa se sploh noče igrat z ničemer. Tud če mu nastaviš hrano (njegovo najljubšo )se nebo dolgo ukvarjal. Nevem al je razvajen al je len. jooj | |
|
| |
Lee
Število prispevkov : 660 Join date : 12/05/2009 Age : 29 Kraj : Britof, Kranj
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Dec 26, 2009 3:22 pm | |
| Podobno je pri mojih..sploh se nočjo igrat... | |
|
| |
Rat
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Dec 28, 2009 12:00 pm | |
| - MetalGirl je napisal/a:
- Podobno je pri mojih..sploh se nočjo igrat...
kaj pa potem počnejo cel čas? Moj Kim je skos v hiški, ko ga pa končno zvabim ven se pa pri meni skos zariva nekam v temo in na toplo. | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Dec 28, 2009 1:22 pm | |
| Moje se pa zlo rade igrajo z eno tako žogico za mačke ki je notri zvonček. Pa če jo vržem tko zlaufajo za njo.. res luštno. | |
|
| |
Peexy
Število prispevkov : 58 Join date : 20/11/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana, okolica
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Dec 28, 2009 1:56 pm | |
| To sem zanč vidu v zooticu pa mr. petu. Potem praviš, da se obrestuje nakup? ^^ Mislm, ne zgrizejo tiste gume? Eni dajo še pribolške notri, pa jih potem dresirajo.. | |
|
| |
bolha
Število prispevkov : 282 Join date : 27/01/2009 Age : 33 Kraj : Izola
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Dec 28, 2009 2:04 pm | |
| - Rat je napisal/a:
- MetalGirl je napisal/a:
kaj pa potem počnejo cel čas? Moj Kim je skos v hiški, ko ga pa končno zvabim ven se pa pri meni skos zariva nekam v temo in na toplo. Mogoče je pa osamljen? Ker znajo kar precej spremenit karakter, ko dobijo družbo | |
|
| |
Lee
Število prispevkov : 660 Join date : 12/05/2009 Age : 29 Kraj : Britof, Kranj
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Dec 28, 2009 4:17 pm | |
| - bolha je napisal/a:
- Rat je napisal/a:
- MetalGirl je napisal/a:
kaj pa potem počnejo cel čas? Moj Kim je skos v hiški, ko ga pa končno zvabim ven se pa pri meni skos zariva nekam v temo in na toplo. Mogoče je pa osamljen? Ker znajo kar precej spremenit karakter, ko dobijo družbo mislim z igračam se ne znajo igrat se mi zdi..zelo[b] radi pa plezajo po kletki,, | |
|
| |
Rat
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Dec 28, 2009 7:46 pm | |
| - Blue je napisal/a:
- Moje se pa zlo rade igrajo z eno tako žogico za mačke ki je notri zvonček. Pa če jo vržem tko zlaufajo za njo.. res luštno.
Moj isto, čeprav se jo je prvi dan bal. Polej si jo je pa kr v hiško zbasov Zdej pa zmer k sliš zvonček iz une žogice prleti vn Drugač pa ja, moj tud skos pleza po kletki pa laufa do hrane pa u bajtico pa povsod sam igrat se pa noče, al pa da bi za hrano šibou, da bi ga kkšne trike naučila. Al ma pa use hrane v izobilju No mogoče je še mal premejhn, upam da bo pol kej od njega Druagče se podgane da naučit tud k so starejše al je to tko k pr večini živali da se to da najbol od malega? | |
|
| |
Peexy
Število prispevkov : 58 Join date : 20/11/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana, okolica
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Dec 28, 2009 10:33 pm | |
| Tudi ko so starejše, se znajo marsikaj naučit in marsikaj dojamejo, vendar so kot male dovzetnejše. Se mi pa dozdeva, da so predvsem za raznorazne enostavne trike bolj zagreti samčki, kar bi blo po svoje tud logično, glede na to, da so bolj lenega tipa, se radi crklajo in igrajo. A je možno, da se imajo nekatere podgane za tako inteligentne, da jim kakšne easy-stuff problemske zadeve sploh ne dišijo? Đesi bi cel čas samo raziskovala in kopala in take reči. Kkšno skakanje čez obroče ji ne gre ravno, oziroma se mi že zdi, da mi hoče dopovedat, da ni tako neumna, kot si mogoče mislim in se ona tega pač ne bo šla. | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Dec 29, 2009 9:33 am | |
| - Peexy je napisal/a:
Đesi bi cel čas samo raziskovala in kopala in take reči. kopala kot kopala v vodi ali kopala kot kopala s tačkami v pesek,... ??? Ker moji sovražita vodo!! =( | |
|
| |
Peexy
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Dec 29, 2009 12:51 pm | |
| Ma, saj na vodo jo lahko navadiš.. Sam pač počas, da, če je slučajno mela kakšno negotovo izkušnjo, dojame, da to ni nič takega.. al ne gre sploh? Drgač sm mislu kôpat, tako, med cunjami in odejo, in pomoje bi se z veseljem vrgla tud na zemljo, če bi ji dal.. Sicer pa, moja je neumorna, ko pride do mrve in slame, s tem se res zabava, in spi na tem.. | |
|
| |
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Dec 29, 2009 4:20 pm | |
| | |
|
| |
Cookie
Število prispevkov : 30 Join date : 20/02/2010 Age : 29 Kraj : Lublana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Feb 23, 2010 6:59 pm | |
| Je za podgane nevarno če grizejo obarvano škatlo? naprimer obarvano kot škatla od parfuma? O.O | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Feb 23, 2010 7:07 pm | |
| Ja, če so te snovi same po sebi strupene. | |
|
| |
Cookie
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Feb 23, 2010 10:16 pm | |
| | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sre Feb 24, 2010 6:50 am | |
| Če se je parfum polil, ali pa če je na škatli potisk (barve). Črnila in barve so toksične, razen tiste, ki so na osnovi soje.
Za igro so dobre navadne kartonaste rjave škatle. | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sre Feb 24, 2010 1:42 pm | |
| - Cookie je napisal/a:
- Torej je nevarno ali ne?
Sej sem ti napisala da JA, če so snovi same po sebi nevarne. Recimo, da boš pobarvala les z nekim barvilom, na karemu piše, da ni za zaužitje in to podgani ponudila kot igračo, je verjetnost da to zgrize in da ji škodi. | |
|
| |
Cookie
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sre Feb 24, 2010 3:54 pm | |
| Aja....ups...nism dobr prebrala ^.^ oprosti. Drugače pa hvala za odgovor | |
|
| |
Pepka
Število prispevkov : 23 Join date : 02/03/2010
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sre Mar 03, 2010 6:04 pm | |
| Jaz sem našima dvema včeraj dala žogico skokico notri in zjutraj me je namesto ene velike čakalo 1000 majhnih skokic. Mi pa čez dan večinoma spijo, ponoči pa divjajo, skačejo, ropočejo kot nore. | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Čet Mar 11, 2010 8:15 pm | |
| | |
|
| |
Skinny
Število prispevkov : 442 Join date : 11/03/2010 Age : 47 Kraj : Kamnik
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pet Mar 19, 2010 8:57 pm | |
| Chaos je pa po moje fin dečko. Sm mu prejle na trakove narezala bombažno "plenico". Pa si jih je znosu na seno, da ga nebi pikal. Prej je skos okol njega skaku | |
|
| |
knofla
Število prispevkov : 9 Join date : 03/04/2010 Kraj : domžale
| Naslov sporočila: ideje za igrače in zabavo podgan Sob Apr 03, 2010 8:29 am | |
| pozdravljeni, sem nova na tem forumu in imam vprašanje, če je že kje to napisano se opravičujem, kako je z raznimi zajedalci če na primer prinesem kakšno vejo iz gozda za igranje ali moram kaj posebej razkužiti in kako, hvala | |
|
| |
ruby.
Število prispevkov : 57 Join date : 26/03/2010 Age : 28 Kraj : Okolica NM
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Apr 04, 2010 5:09 pm | |
| | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Apr 05, 2010 8:33 pm | |
| - knofla je napisal/a:
- pozdravljeni, sem nova na tem forumu in imam vprašanje, če je že kje to napisano se opravičujem, kako je z raznimi zajedalci če na primer prinesem kakšno vejo iz gozda za igranje ali moram kaj posebej razkužiti in kako, hvala
Če te posebej skrbi, da so v lesu kakšni zajedalci, bo po mojem najboljše, da vejo pekuhaš v vodi, potem pa jo dobro posušiš na soncu. Pri vretju vode na 100°C bodo vsi morebitni zajedalci zagotovo uničeni. | |
|
| |
knofla
Število prispevkov : 9 Join date : 03/04/2010 Kraj : domžale
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Apr 06, 2010 3:26 pm | |
| - Citiram :
- Če te posebej skrbi, da so v lesu kakšni zajedalci, bo po mojem najboljše, da vejo pekuhaš v vodi, potem pa jo dobro posušiš na soncu. Pri vretju vode na 100°C bodo vsi morebitni zajedalci zagotovo uničeni.
Hvala to bi moral bit dovolj ja .saj se mi zdi da kompliciram ampak sta prvi podganici ki jih imamo in me skrbi da ne bi bilo kaj narobe | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan | |
| |
|
| |
| Ideje za igrače in zabavo podgan | |
|