| Ideje za igrače in zabavo podgan | |
|
+42Tasha.W Piah Sara* choo talupu zverina Kalisto Tajson amphibium Tahun BunQiii valandil Juni NORČKK ruby. knofla Skinny Pepka Cookie bolha Peexy Rat Nes Cath Blue taii aiko crkjeni angel Lee Dejan binko Avalon Eva Katarina Piipsy elanor Olivija Barbara AtLanT!da Sonii Fiamma _panter_ mamaF 46 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Jan 08, 2011 11:12 am | |
| Talupu, sej so kovinske | |
|
| |
talupu
Število prispevkov : 339 Join date : 21/02/2010 Age : 26 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Jan 08, 2011 12:06 pm | |
| Jaz mislim na približno tako igralo za dihurje, kot ga ima Tajson. Najbrž sem mal narobe razumela. | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Jan 08, 2011 12:09 pm | |
| aja, ups | |
|
| |
Sara*
Število prispevkov : 10 Join date : 16/01/2011 Age : 32
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Jan 16, 2011 7:11 pm | |
| Jst sem ji tudi ponavadi dala plastičen jajaček iz kinderja ali pa oreh in ga je premetavala po kletki ko nora. | |
|
| |
Skinny
Število prispevkov : 442 Join date : 11/03/2010 Age : 47 Kraj : Kamnik
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Jan 31, 2011 7:19 am | |
| Včeraj smo pristrigli peruti prijateljičinemu žakoju. Porezano perje sem navezala na konec palčke (seveda izgrickane iz stalaže). Ne morem verjeti, kako hitre znajo bit moje gance Ima še kdo doma kakšnega papagaja, ki mu je treba pristrižt perje? Mislim, da bojo gance zelo hitro uničile, to novo igračko! Kašna norišnicaaa! Če bo šlo tako naprej, bodo vse shujšale v enem tednu Zvizz levo, zvizz desno, pa gor pa dol,.... Paziii!! Ne se zaletet! Vrni mi perjeee!!! Hehe,... Najboljša igračka!!!!!! Toliko dogajanja ni niti, ko se bejbe gonijo | |
|
| |
Piah
Število prispevkov : 3 Join date : 11/02/2011 Age : 33 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Feb 14, 2011 4:33 pm | |
| Jaz sem pa mojemu tamalemu, tud nardila rahlo zaposlitev Da sem vzela 3, 4 vrvice in jih zvezala na kletko, potem sem pa na vsako napeljala in gor zvezala priboljsek In ga je ful zabavno opazovat, kak se muci, da dobi priboljsek dol Veckrat mu ne uspe, pa kr obupa Dala sem mu ga pa tud v kinderjajcko, pa ne ugotovi da ma sploh kaj noter | |
|
| |
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Feb 14, 2011 6:32 pm | |
| Uuu, še ena stvar, ki vedno dela... Če pijete kak sok po slamci, ne potem slamce stran metat... Jaz jo ponavadi pustim v (nizkem!!) kozarcu, spustim podgane in potem najprej "ukradejo" tisto slamco (včasih že ko pogledam stran, pa mi potem ena pije sok, druga beži pod omaro s slamco, tretja pa za njo ), potem se pa samo še grizenje sliši izpod omare Zadnjič sem jo pa privezala na rešetke od kletke, pa so jo potem probavale na vsak način dol dobit, hehe... | |
|
| |
Tasha.W
Število prispevkov : 331 Join date : 29/01/2011 Age : 31 Kraj : Brežice
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Feb 27, 2011 1:26 pm | |
| - Cath je napisal/a:
- Pa tole torbico sem si naročila in čakam, da jo dobim Sam zdej mi je nekako žal, da nima zadrge..
Ti si to naročila na ebayuu kajne ?? Tudi une posodice ?? Kako je bilo s plačilom in pošnini ?? Še nekaj me zanima, za posodice sem gledala tu ( http://www.snugglesafe.co.uk/ ) Si jih dobila cele, mislim da niso bile nič razbite in to ?? Hvala za odgovore LP | |
|
| |
talupu
Število prispevkov : 339 Join date : 21/02/2010 Age : 26 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Mar 19, 2011 4:50 pm | |
| No, danes sem pa eno staro tako mal "tršo" (usnjeno, al nekakšno tako) rokavico napolnila z raznimi priboljški in hrano, tako da je bil oičajni obrok mal drugačen, ampak sta se pa ful zabavali. Trenutno se tepeta za kos posušenega kruha in si ga kradeta, čeprav je dovolj velik za obe. | |
|
| |
Skinny
Število prispevkov : 442 Join date : 11/03/2010 Age : 47 Kraj : Kamnik
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Apr 10, 2011 1:52 am | |
| Pred kratkim smo se ustavili v Tukanu, na Brdu. Čisto slučajno, sem med mačjimi plezali / praskalniki odkrila tudi enega za dihurje. Spodaj je večja okrogla hiška, ima 3 poličke, pod zgornjo poličko je viseča mreža, iz hiške pa se na prvo poličko pride po rovu, ki je stojalo 2. poličke. Bom zjutraj slikala in zmerila. Nekak se mu nisem mogla upret , ampak smo vsi navdušeni nad novo igračko | |
|
| |
choo
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Apr 10, 2011 2:50 pm | |
| Tega mam pa tud jaz, moji so nori nanj (Pa še priročen je ponoči za obleke gor odlagat, haha) | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Jun 04, 2011 5:49 pm | |
| Upam da to spada sem. Kdo ve kje bi se dalo dobiti kaj takega: | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Jun 04, 2011 6:02 pm | |
| To je čistno navadni sputnik. A to misliš, kje lahko dobiš v tej barvni kombinaciji? Ne vem. | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Jun 04, 2011 6:08 pm | |
| Ne mislm na splošno, ne po barvi. No jaz ga nisem še v nobeni trgovini videla, razen če sem res slepa. | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Jun 04, 2011 6:16 pm | |
| Dobiš ga v vseh trgovinah, kjer prodajajo Savic izdelke. Če ni na polici, reči prodajalcu za sputnik in lahko naročijo iz kataloga.
| |
|
| |
choo
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Jun 04, 2011 6:47 pm | |
| Jaz jih tudi v trgovinah še nisem zasledila, razen v spletnih | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Jun 04, 2011 7:00 pm | |
| Jaz pa v dveh mariborskih trgovinah. Ena je imela celo xl sputnika | |
|
| |
m4jz0r
Število prispevkov : 24 Join date : 05/07/2011 Age : 32 Kraj : Domžale
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Jul 05, 2011 11:31 am | |
| Jaz sem moji podganci dala zvonček na vrh kletke... Nekaj časa je bil zanimiv, zdaj se ga je pa naveličala :/ Nekajkrat se je zgodilo, ko sem jo imela na postelji, da je švignila do nočne omarce in mi ukradla tampone Zapakirane seveda! To ji je blo čist noro, ko je videla da to ni prav in da mi nagaja... Potem ko sem ji ga vzela, ga je pa lovila Opazila sem, da moja podganca zelo rada lovi stvari in nagaja... Ji je veliko boljše kot razni zvončki, wc papir... | |
|
| |
Miška Miš
Število prispevkov : 44 Join date : 18/07/2012
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sre Jul 18, 2012 5:13 pm | |
| | |
|
| |
Sh.
Število prispevkov : 205 Join date : 02/09/2011 Age : 31 Kraj : Celje
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pet Maj 24, 2013 4:32 pm | |
| TAMPONI! XD Moje jih obožujejo, ker se jim ful dopade dol zgrist plastično folijo. In pol je še vata notr^^ Sem ugotovila, ker jih kradejo ko srake, če le imajo priliko. Jim jih obešam v kletko - jih odprem samo toliko, da štrikec ven dobim in ga zavežem za rešetke od kletke, folijo pa gor pustim. Lahko katera poskusi, ampak če bo vašim lumpam všeč, morate vedeti, da je to zabava za tri sekunde, ker jih takoj uničijo | |
|
| |
eva chan
Število prispevkov : 19 Join date : 06/09/2013 Age : 31 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pet Nov 22, 2013 6:28 pm | |
| Da se še jaz malo považim: mojima lumpama sem naredila trdnjavico iz kartonastih škatel, nabranih pri najboljšem sosedu. Zadeva ima še notranja nadstropja, vse skupej pa je povezano s sponkami da ne razpade in da ju dejansko po igri sploh lahko spravim ven . Tisto skrajno desno sta pa hišici/iglujčka, ki sem ju našla v eni nizkocenovni prodajalni po tam nekje 5 eur, oboje so prodajali kot "otroška stolčka", čeprav bi po mojem mnenju na tistem sedeli lahko samo malčki. Imata pa dva 2 "vhoda" in sta iz trde plastike, tako da je čiščenje zelo enostavno, pa še pogrižena nista nič (zaenkrat! ). V kletki, ki mi je bila podarjena sem dobila tudi lesene police, na eno od njiju sta miši tako veselo lulali da je bila že praktično rumena (da ne omenjam vonjav), tako da sem nabavila dva plastična jedilna seta, ju obrezala in montirala na polički s patafix lepljivimi kroglicami. Malo me je skrbelo, da ne bosta podloge "odtrgali" pa ju na srečo to še ni zagrabilo, tako da zadeva super deluje in čiščenje je 10000000x lažje (pa še lula se ne več tja!) | |
|
| |
choo
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pet Nov 22, 2013 6:59 pm | |
| Hihi, super trdnjava Pa ti jo nista nič pojedli? Jaz sem se enkrat cel dan matrala z enim labirintom, zato da so pol v 5 minutah demolirali celo zadevo xD | |
|
| |
eva chan
Število prispevkov : 19 Join date : 06/09/2013 Age : 31 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pet Nov 22, 2013 8:48 pm | |
| čisto nič, v bistvu se je samo par stvari ki so ble zalimane s selotejpom potrgalo, kartona pa niti ne grizeta na splošno nista nič kaj dosti uničevalsko nastrojeni | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan | |
| |
|
| |
| Ideje za igrače in zabavo podgan | |
|