| Ideje za igrače in zabavo podgan | |
|
+42Tasha.W Piah Sara* choo talupu zverina Kalisto Tajson amphibium Tahun BunQiii valandil Juni NORČKK ruby. knofla Skinny Pepka Cookie bolha Peexy Rat Nes Cath Blue taii aiko crkjeni angel Lee Dejan binko Avalon Eva Katarina Piipsy elanor Olivija Barbara AtLanT!da Sonii Fiamma _panter_ mamaF 46 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Olivija
Število prispevkov : 387 Join date : 15/02/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| |
| |
Piipsy
Število prispevkov : 32 Join date : 20/03/2009 Kraj : Radenci
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Mar 23, 2009 9:19 am | |
| Hm, naša še je očitno malo premlada za to... zvečer sem dala v kletko razgrnjen robček, zjutraj pa sem ga našla na pol zloženega | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Mar 23, 2009 10:14 am | |
| | |
|
| |
elanor
Število prispevkov : 185 Join date : 13/01/2009 Age : 28 Kraj : Kranj
| |
| |
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Mar 23, 2009 1:25 pm | |
| Če grize čiste pol je še super. jaz sem bla doma bolana, smrkala skoz, iks lepo k men na postlo pa umazane robce kradla. pujs! | |
|
| |
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Mar 23, 2009 5:10 pm | |
| - Sonii je napisal/a:
- Če grize čiste pol je še super.
jaz sem bla doma bolana, smrkala skoz, iks lepo k men na postlo pa umazane robce kradla. pujs! Haha, poznam to Nazadne mi jih je za postlo znosu in sm mogla vse prestavlat in jih brskat vn Pa še en prašanje: ko vsi pravte da ne jejo robcev... No, tega Pepe tud ne je, ampak če najde kkšn zvezek... pa ornk zgrize in poje kkšn papirček. A e to slučajno lahko nevarn? | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| |
| |
Piipsy
Število prispevkov : 32 Join date : 20/03/2009 Kraj : Radenci
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Mar 24, 2009 4:45 pm | |
| Verjemite mi, dokler živalca samo grizlja posmrkan robček, je še dobro. Naša psička, ki požre dobesedno vse, kar ji pride pod noge, naravnost obožuje robčke... sploh posmrkane... zginejo v trenutku. Celo od priboljškov so boljši hja... najboljše da jo začnem s posmrkanimi robčki nagrajevati, bomo vsaj prišparali | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Mar 24, 2009 6:03 pm | |
| | |
|
| |
elanor
Število prispevkov : 185 Join date : 13/01/2009 Age : 28 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Apr 12, 2009 6:16 pm | |
| ugotovila sm da so elastike zelo uporabne | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Maj 02, 2009 9:46 am | |
| Našla novo igrco rolce od toaletnga papirja, okoli 10, 15, postaviš pokonci, malo mešano, kot gozd, in v nekatere, tako da podganca vidi, daš pribolške.. In potem ona to vse razturi, da jih najdeeeee aja, a je že kdo probu pinato z njimi?? Očitno je zabavna.. -> https://www.youtube.com/watch?v=kuzULyBNQnU&feature=channel_pageIn pa še tole... https://www.youtube.com/watch?v=Eh4x7fDilpI&feature=channel_page | |
|
| |
Olivija
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Maj 03, 2009 5:39 pm | |
| - AtLanT!da je napisal/a:
- Našla novo igrco rolce od toaletnga papirja, okoli 10, 15, postaviš pokonci, malo mešano, kot gozd, in v nekatere, tako da podganca vidi, daš pribolške.. In potem ona to vse razturi, da jih najdeeeee
aja, a je že kdo probu pinato z njimi?? Očitno je zabavna.. -> https://www.youtube.com/watch?v=kuzULyBNQnU&feature=channel_page
In pa še tole... https://www.youtube.com/watch?v=Eh4x7fDilpI&feature=channel_page se opravičujm za offtopic ampak a vaše podgance se spraujo u te wc rolce? Oli se je še kot 2 mesca str not zataknu in ni mogu pridt vn | |
|
| |
Avalon
Število prispevkov : 180 Join date : 19/03/2009 Age : 30 Kraj : LJ
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Maj 03, 2009 6:09 pm | |
| - Olivija je napisal/a:
- AtLanT!da je napisal/a:
- Našla novo igrco rolce od toaletnga papirja, okoli 10, 15, postaviš pokonci, malo mešano, kot gozd, in v nekatere, tako da podganca vidi, daš pribolške.. In potem ona to vse razturi, da jih najdeeeee
aja, a je že kdo probu pinato z njimi?? Očitno je zabavna.. -> https://www.youtube.com/watch?v=kuzULyBNQnU&feature=channel_page
In pa še tole... https://www.youtube.com/watch?v=Eh4x7fDilpI&feature=channel_page se opravičujm za offtopic ampak a vaše podgance se spraujo u te wc rolce? Oli se je še kot 2 mesca str not zataknu in ni mogu pridt vn | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| |
| |
binko
Število prispevkov : 48 Join date : 23/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Maj 04, 2009 7:53 pm | |
| Jst mojo zaposlim mal dela skoz neki če ne druzga da hrano nosi iz ene stravni v kletko pa ma delo pol pa na vsake tolko časa pride mal pocrklat na kolena | |
|
| |
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Maj 05, 2009 8:27 am | |
| Ta odrasle 3 podgane lezejo po kletki in se občasno podijo po rolah, samo so bolj lene in v glavnam samo čakajo na hrano. Ferdotu se tud parit več ne da. Tomi in Tinka, pa sta bolj živahna, ker ne grizeta jih vsake toliko časa vzamem venj pol pa malo lezata po meni in bližnji okolici včasih pa se prideta malo pocrklat v dlan. Si bom mogo umislit še kako igračko zanju. | |
|
| |
Olivija
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Maj 05, 2009 8:38 am | |
| Oli ma u kletki en štrik pa mal pleza po njemu, pa eno palco. DRgač pa večino cajt pleza po men in gloda pribolške (ponavad zgreši in mene ugrizne, kt da sm podobna pribošku ). Pa eno žogico ma k jo pol meče ukol. Newem zakaj ampak zloo mu je u vesele da se meše iz 3 štuka svoje kletke u pruga | |
|
| |
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sre Maj 06, 2009 6:16 pm | |
| | |
|
| |
Lee
Število prispevkov : 660 Join date : 12/05/2009 Age : 29 Kraj : Britof, Kranj
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pet Maj 15, 2009 7:27 pm | |
| A drugače so rovi v redu za podgano dokler ji niso premajhn? Namreč imam kletko ki pa ima na vsaki strani čez celo kletko rove...(zunaj kletke), in potem še enekaj malega v notranjosti. Dala pa sem ji tudi tulce od brisačk. | |
|
| |
crkjeni angel
Število prispevkov : 5 Join date : 28/07/2009
| |
| |
Sonii
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Avg 01, 2009 7:26 am | |
| Men je pa ful zanimiv k podgance žogico okol prerivajo. Ampak Iks tega noče seveda. Mogoče če bi pribolške notr nabasala tko k majo za pse. | |
|
| |
Olivija
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Avg 01, 2009 9:07 am | |
| | |
|
| |
Sonii
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Avg 01, 2009 1:39 pm | |
| Ja samo glede na to da sploh nima zanimanja za žogice res ne vem K mam pa tako zakomplicirano podgano no. | |
|
| |
taii aiko
Število prispevkov : 138 Join date : 03/09/2009 Age : 36 Kraj : Okolica Celja
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Sep 05, 2009 5:06 pm | |
| - MetalGirl je napisal/a:
- A drugače so rovi v redu za podgano dokler ji niso premajhn? Namreč imam kletko ki pa ima na vsaki strani čez celo kletko rove...(zunaj kletke), in potem še enekaj malega v notranjosti. Dala pa sem ji tudi tulce od brisačk.
To tud mene zanima. Kakšen premer(fi) rova je najboljši za podgano? | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Čet Sep 10, 2009 8:00 pm | |
| A bi bil TALE tunel prevelik za podgano? Usaj tko da se ne bi kje zgubila? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan | |
| |
|
| |
| Ideje za igrače in zabavo podgan | |
|