| Ideje za igrače in zabavo podgan | |
|
+42Tasha.W Piah Sara* choo talupu zverina Kalisto Tajson amphibium Tahun BunQiii valandil Juni NORČKK ruby. knofla Skinny Pepka Cookie bolha Peexy Rat Nes Cath Blue taii aiko crkjeni angel Lee Dejan binko Avalon Eva Katarina Piipsy elanor Olivija Barbara AtLanT!da Sonii Fiamma _panter_ mamaF 46 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Apr 06, 2010 3:34 pm | |
| Zajedalci bodo s prekuhavanjem na 100 stopinj uničeni, vendar obstaja možnost, da kakšne sporogene bakterije preživijo. Samo te naj te ne sekirajo preveč, ker je možnost njihove prisotnosti zelo nizka in dejansko alhko kakšne povzročitelje bolezni že sama prineseš s čevlji domov. | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Apr 06, 2010 3:51 pm | |
| | |
|
| |
NORČKK
Število prispevkov : 52 Join date : 27/02/2010 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Apr 18, 2010 2:23 pm | |
| Jaz sem svojim podganam naredila visečo mrežo, kar mi je vzelo največ 5 minut. uporabila sem kapo s šiltom. Šilt sem odrezala, na treh straneh kape naredila luknje in čeznje napeljala ketnice s sponkami (lahko bi uporabila tudi vrvice). Obe sta nori na to visečo mrežo. Notri spita in se grejeta. Priporočam :=)=: | |
|
| |
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Apr 18, 2010 2:52 pm | |
| Jaz sem jima visečo mrežo kupila, pa sta samo zmerno navdušena nad njo. Če je kdo v njej, je samo Samuel, je pa res, da je še precej nova in še ne diši prav preveč po njiju. | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Apr 18, 2010 2:55 pm | |
| Za zasilno kletko sem naredila ''sputnika'' in dala flis noter. Sta oba srečno not drnjohala.
Samo vzameš 3 košarice za shranjevanje v predalih, ki so kvadratste in jih zvezeš skupaj. | |
|
| |
NORČKK
Število prispevkov : 52 Join date : 27/02/2010 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Apr 18, 2010 2:59 pm | |
| - Juni je napisal/a:
- Jaz sem jima visečo mrežo kupila, pa sta samo zmerno navdušena nad njo. Če je kdo v njej, je samo Samuel, je pa res, da je še precej nova in še ne diši prav preveč po njiju.
Tudi jaz sem jo kupila (na sliki-oranžna) vendar je smrdela saj sta notri opravljali potrebo pa tudi razgrizli sta jo. Tako, da je na koncu pristala v smeteh (10 € sem dala za njo) in sem se odločila za to cenejšo varianto-teh kap je doma vedno dovolj | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Apr 19, 2010 7:55 am | |
| Super ideja je to, NORČKK Verjetno bo še komu prišla prav - tudi jaz se nagibam k takim doma izdelanim pripomočkom, ker dajati velik denar za košček blaga, pa tudi če je nevemkakšne znamke, se mi zdi nesmiselno. Sploh, ker podgane lahko vse zelo hitro uničijo | |
|
| |
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Apr 19, 2010 11:04 am | |
| Pri meni sta pa kot, da 'domačega' ne marata. Vse, kar sem jima naredila sama, sta že zgrizla in uničila, medtem ko so tako vreča kot tudi wc in sputnik nedotaknjeni, kar se grizenja tiče (pa sta sploh v sputniku praktično ves čas). Se pa tudi jaz nagibam k ideji, da bi jima dala eno vejo v kletko, ker nimata nobenih poličk in bi jima bilo mogoče všeč. | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pon Apr 19, 2010 1:16 pm | |
| V Baumaxu ipd. se dobi vrv iz kokosovih vlaken. Sem po predlogu mameF naredila debelejšo kito in jo še zdaj imam. Enkrat na mesec se namaka v kisu, ker je uriniranje pri nas na višku | |
|
| |
valandil
Število prispevkov : 17 Join date : 18/04/2010 Age : 30 Kraj : kranj
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Apr 20, 2010 3:15 pm | |
| - AtLanT!da je napisal/a:
- a se odrasla podgana zbaše v veliko flašo od fruca? kr ma ta flaša ful velk vrat sm se spomnla da bi bla loh zlo zanimiva za podgance..
Saj lahko odrežeš tisti konec kjer se pije in potem bo gotovo prilezla skozi. | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Apr 20, 2010 5:00 pm | |
| - valandil je napisal/a:
- AtLanT!da je napisal/a:
- a se odrasla podgana zbaše v veliko flašo od fruca? kr ma ta flaša ful velk vrat sm se spomnla da bi bla loh zlo zanimiva za podgance..
Saj lahko odrežeš tisti konec kjer se pije in potem bo gotovo prilezla skozi. Ja, sam me je strah da se poreže na robu, zažgt si ga pa ne upam, da se ne zastrupita... | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Tor Apr 20, 2010 5:34 pm | |
| Oblepiš z izolirnim trakom. Tako mam drenažne cevi obdelane. Lahko pa vzameš smirkov papir in zbrusiš. | |
|
| |
BunQiii
Število prispevkov : 6 Join date : 03/05/2010 Age : 32 Kraj : Ivančna Gorica
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sre Maj 05, 2010 9:25 pm | |
| Jaz sem mojemu Mikuju naredila iz kape s šiltom "skrivališče", ampak jo je po dobrem tednu tako zdelal, da ni skoraj nič ostalo od nje Zdaj pa ima kar manjšo kartonasto škatlo, ki si jo je že po svoje ukrojil Kaj pravite, bi bile takšne vrvi, ki jih imajo za pse zanimive za podganco? | |
|
| |
Tahun
Število prispevkov : 498 Join date : 29/03/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Čet Maj 06, 2010 8:05 pm | |
| nevem sicr kaj bi z njo,mogoče da jo mal razgrize? | |
|
| |
ruby.
Število prispevkov : 57 Join date : 26/03/2010 Age : 28 Kraj : Okolica NM
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pet Maj 07, 2010 11:26 am | |
| A ne bi, če bi bila dovolj dolga, plezala podgana po njej? | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pet Maj 07, 2010 2:37 pm | |
| - ruby. je napisal/a:
- A ne bi, če bi bila dovolj dolga, plezala podgana po njej?
Bi, ja. V naši kletki je dolgi pasji povodec iz takega materiala, kot je ta igrača na sliki | |
|
| |
amphibium
Število prispevkov : 12 Join date : 11/05/2010 Kraj : Portorož
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Maj 15, 2010 6:18 pm | |
| | |
|
| |
Tajson
Število prispevkov : 159 Join date : 21/05/2010 Age : 31 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Jun 20, 2010 10:53 am | |
| Jaz sem pa doma sama izdelala podobno igralo kot ga imajo mačke, smo da ga uporabljata moja podgančka . Zelo jima je ušeč in nikoli ga nista zgrizla. Naredila sem ga pa iz dil, katere sem najdla v kleti, ki bi morale iti na kosovni odpad. Zato so na nekaterih predelih uničene . Sem pa te predele probala prekriti zblagom, ki mi je ostal še od sestringa kostuma (pink panter), zato je zdaj igralo na žalost roza puhaste barve :S . Bom objavila tudi slikco, samo da se mami vrne iz morja da lahko slikam Drugače ga pa veliko uporabljata in se zabavata. Na njem imata narejen prostor kjer lahko zaspita, prostor kjer imata vodo z kamenčki, lešniki, 2 viseči mreži in seveda druge igrače. Vsake toliko časa igralo malo nadgradim-dodajam igračke, skrivam posladke da je igralo bol zanimovo Lp!!! | |
|
| |
Kalisto
Število prispevkov : 176 Join date : 05/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Jun 20, 2010 5:11 pm | |
| Zakon! Komaj čakam da vidim fotke tega igrala | |
|
| |
zverina
Število prispevkov : 821 Join date : 14/04/2010
| |
| |
Kalisto
Število prispevkov : 176 Join date : 05/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Jun 20, 2010 5:29 pm | |
| Vrjamem ja Je veliko? =) | |
|
| |
Tajson
Število prispevkov : 159 Join date : 21/05/2010 Age : 31 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Ned Jun 20, 2010 5:36 pm | |
| Evo sem kar danes slikala z mojim računalnikom. Na slikah zgleda oranžne barve, ker ima računalnik bol slabo kamerco, v resnici je roza. No ja to igralo še nisem do konca dokončala, saj bi morale biti stranske dile ovite z debelo vrvjo iz konoplje.Hm, škoda da nimam tazga blaga, da bi usaj pasalo v mojo sobo. Ne pa ta nagraužna roza slikce: Uploaded with ImageShack.usglede velikosti: višina:63cm dolžina:82cm globina:41cm Uploaded with ImageShack.usevo še ena fotka- kako je igralo v uporabi tudi ko imata Tjson &Silwester obiske: ta mi je najbolša fotka...na obeh straneh albini podgani, sivo rjavo bela Fate na sredini med albinoma v ozadju v sencah Roxy, na vrhu vseh pa največji Tajson hehehe kere face Uploaded with ImageShack.us | |
|
| |
talupu
Število prispevkov : 339 Join date : 21/02/2010 Age : 26 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Pet Jan 07, 2011 10:13 pm | |
| Haha, a ima kdo doma tako obešalo? wwwTe poličke se dajo še reztegnit (valda ), da se loh obeša gor. No in ko sem imela Ellie in Bello malo spuščeni po predsobi, sta ugotovili, da se da gor plezat. Čis ta spodnjo in čist ta zgornjo poličko sem raztegnila za oporo, in sta plezali. Odlična zabava. Pa še neraztegnjene se majejo, je še bolj adrenalinsko za tamale.
Nazadnje urejal/a talupu Sob Jan 08, 2011 9:25 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Jan 08, 2011 4:52 am | |
| Hehe, te podgane.. res lezejo povsod Jaz sem bila včeraj v Tukanu in sem spet videla tisti praskalnik za dihurje, samo da je šel tokrat z mano domov Se mi zdi, da je podgancam kar všeč, čeprav je skakanje na mizo (in od tam plezanje na poličke, kjer imam spravljeno čokolado ) še vedno najbolj kul | |
|
| |
talupu
Število prispevkov : 339 Join date : 21/02/2010 Age : 26 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan Sob Jan 08, 2011 9:26 am | |
| Ooo, jaz bi mojima tud to kupila, ampak bi vse razcefrale in Ellie bi najbrž še polulala vse... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ideje za igrače in zabavo podgan | |
| |
|
| |
| Ideje za igrače in zabavo podgan | |
|