Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Priboljški

Go down 
+25
Rat_lover
amphibium
Skinny
Nina
Dejan
Juni
sonja256
podganca
Cath
podgANA
Avalon
bolha
Nes
Metatron
Blue
amyZ
lenka
maši
Sonii
Fiamma
AtLanT!da
Olivija
Eva
mamaF
elanor
29 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4
AvtorSporočilo
AtLanT!da

AtLanT!da

Število prispevkov : 726
Kraj : Ljubljana

Priboljški - Page 4 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Priboljški   Priboljški - Page 4 Icon_minitimeSob Feb 27, 2010 9:28 am

Haha, huda xD lol!
Nazaj na vrh Go down
mamaF

mamaF

Število prispevkov : 519
Kraj : Komen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Priboljški   Priboljški - Page 4 Icon_minitimeNed Feb 28, 2010 10:55 pm

Po mojem je pa (kar se sadnih sokov tiče) najboljše in najbolj naravno, da sadje v domači kuhinji preprosto zmiksate s paličnim mikserjem - vsaj točno veste, kaj je notri. Recimo jabolka, hruške, jagode ... brez dodatkov sladkorja, morda z malo vode je po mojem čisto Ok, če podgane obožujejo sokce Smile
Nazaj na vrh Go down
Skinny

Skinny

Število prispevkov : 442
Kraj : Kamnik

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Priboljški   Priboljški - Page 4 Icon_minitimeČet Mar 18, 2010 8:57 pm

Sem prebrala, da so jagode dobre tako za ljudi kot za podgance Very Happy Probala s koščkom suhe... Njamiiii!!!
Nazaj na vrh Go down
Eva

Eva

Število prispevkov : 356

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Priboljški   Priboljški - Page 4 Icon_minitimePet Mar 19, 2010 5:52 pm

Mojedva jih pa ne marata (razen domačih gozdih, te jima pa grejo, zbirčne riti Shocked Razz )
Nazaj na vrh Go down
amphibium

Število prispevkov : 12
Kraj : Portorož

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Priboljški   Priboljški - Page 4 Icon_minitimeNed Maj 23, 2010 8:32 am

Juni je napisal/a:
Okej, mojedva ne jesta graha Shocked

Spunky ga še malo pogloda pa ga potem zavrže, Sneaky ga pa samo malo povoha in pol ignorira.

Se je pa izkazalo, da sta se pripravljena tepst za polnozrnate nesladke kosmiče. Laughing
probaj s koruzo. majo tui rade Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Rat_lover

Rat_lover

Število prispevkov : 9
Kraj : maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Priboljški   Priboljški - Page 4 Icon_minitimeČet Jun 10, 2010 1:01 pm

Jaz moji ne dajem kupljenih proboljškov, ker večina vsebuje konzervanse, barvila pa niti posebej rada jih nima. Tu je moj spisek hrane, ki jo uporabljamo v gospodinstvu in jih moja podgana obužuje.

- med ( dam ji ga redko in v malih količinah)
- sveže sadje in zelenjava ( nekateri prvaijo da od svežega dobi drisko toda moja je nikoli ni imela)
- korenčkov ali pesin sok ( ponudim ji vodo in občano nekaj korenčkovega ali pesinega soka, seveda brez dodanega sladkorja. )
- posušen kruh.
- Suho sadje
- Kuhano belo meso ali riba ( Perutnino brez soli ali maščobe skuham in ji ga ohlajenega ponudim, Riba je bogata z omega 3 maščobnimi kislinami in zato ji dajem ribji file) .

T
To so večalman priboljški, ki jih dajem moji. Opazila sem da ima lepšo dlako odkar je svežo hrano. Sicer mi ni vedno najlažje iti kuhati kosilo še moji podganci ampak vseeno mislim, da si zasluži nekaj "prave" hrane.
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

Število prispevkov : 1492
Kraj : Koper

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Priboljški   Priboljški - Page 4 Icon_minitimeČet Jun 10, 2010 3:36 pm

@Rat_lover: Me veseli, da si tako skrbna pri izbiri hrane! Smile Zelo pametno in pohvalno! Very Happy
Nazaj na vrh Go down
https://podgane.slovenianforum.com
LadyCy

LadyCy

Število prispevkov : 209
Kraj : Ptuj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Priboljški   Priboljški - Page 4 Icon_minitimeČet Jun 10, 2010 4:16 pm

Moj mali, pa je res nor na te posušene rakece (vodne kozice) Razz
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Priboljški   Priboljški - Page 4 Icon_minitimePet Jul 30, 2010 11:10 am

Da se vrnem nazaj k medu - se jim nič zobki ne lepijo skupaj, ko jejo med?

Drugače pa Boo tudi ni prevelik oboževalec kakršnihkoli priboljškov. Sem vzela v Tukanu v Lj (na Brdu) 2 različni vrečki testerjev pasjih briketov (mislim, da so royal canin.. fino, ker majo razstavljenih ogromno enih vrst za ogromno pasem in starosti, pa si lahko vzameš, kar češ Very Happy Sem vzela eno vrečko briketov za buldoge, ker je tud Boo en mali buldog Very Happy), pa jih kot priboljške ponavadi bolj kot ne ignorira - pač, če se mu lih da, pride pa mi vzame iz roke in pol skrije al pa poje Very Happy
Tiste mešanice mokarjev, kobilic in teh stvari tudi ni hotel vzet, je pa pol prav požrešno pojedel tisto glavo od kobilice, ko sem mu jo dala v kletko, mi je blo kar mal slabo zraven xD Marelice ma rad, ampak se tudi naveliča, z grahom je blo isto. Je pa ful smešen, ko marelico poje čisto do lupine, pol pa tisto pusti. Sir je itak zakon, ampak ga nočem uporabljat za učenje kakršnihkoli trikov (no, saj sva še pri "Boooo, dej no, pridi že sem prosiiiim", pa se ne pusti Wink), jogurt tudi. Sem mu kupila zadnjič neke priboljške za učenje pasjih mladičev,pa je isto, kot z briketi. Si bom počasi lahko psa nabavla, če bo šlo tko naprej Very Happy
Uglavnem,mislim, da ni problem v priboljških, moji podgani se večino časa enostavno ne da ukvarjat z mano Rolling Eyes
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
talupu

Število prispevkov : 339

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Priboljški   Priboljški - Page 4 Icon_minitimeNed Jul 10, 2011 5:27 pm

Jaz mam eno uprašanje. Smile

Kaj vi svojim podganam dajete v vodo da se potem "potapljajo" razen graha? Ker mojidve ne marata lih graha neki ful, koruzo mata bolj radi. A naj jima dam to?

Pa še nekaj: kakšna naj bo posoda? Majhna, velika, prozorna, visoka,....
Nazaj na vrh Go down
Naija

Število prispevkov : 66

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Priboljški   Priboljški - Page 4 Icon_minitimeNed Feb 03, 2013 5:30 pm

Lp!

Mimogrede bi omenila samo neke priboljške za glodalce, ki sem jih zasledila v Zooticu. So od firme Bunny in naj bi bili naravni (nevem sicer, če to pomeni, da so bio, ker posebej ne piše... piše samo naravni)... Vrečkica je rjave barve z zelenim napisov, različnih mešanic je pa kar precej. Jaz sem mojima kupila posušeno jagodičevje in sta čisto nora nanj! Obstaja pa še tropsko sadje, jabolka, in še kakih 5 drugih ki si jih nisem zapomnila xD glede na količino, ki je v vrečki se mi sicer zdijo malo dragi (stanejo od 4 - 4,50€ za 70g). Smile) no ja, malo za spremembo jim lahko privoščimo Smile veselje
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Priboljški   Priboljški - Page 4 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Priboljški
Nazaj na vrh 
Stran 4 od 4Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Priboljški***