Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč. |
|
| Stelje: žagovina, slama, papir ... | |
|
+30Nusa* nelli.chio Klarchy* m4jz0r mravlinc Puppy halibel paco METALLKA Tahun mini&luna&ruby talupu choo Tjashy Juni Peexy Blue Lee sreda_ Avalon Olivija Nes podgANA _panter_ mamaF Fiamma Eva Sonii elanor AtLanT!da 34 posters | |
Avtor | Sporočilo |
---|
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Stelje: žagovina, slama, papir ... Čet Nov 01, 2012 11:04 pm | |
| Ne rabi met stelje povsod, je pa fino, če ji naštimaš potem kakšne brisače, stare majice, flis ipd... skratka nekaj, da ne bodo tla premrzla in da si po potrebi lahko naredita gnezdo, v katerem jima bo toplo. | |
| | | emaa
Število prispevkov : 18 Join date : 31/10/2012
| Naslov sporočila: Re: Stelje: žagovina, slama, papir ... Pet Nov 02, 2012 12:41 pm | |
| hvala ja imela bom brisačke/wc papir... pa malo žaganja, kupljenega v trgovini (sem slišala da je žaganje v redu, če je brez prahu in ta iz trgovine ga nima ) samo ne preveč, ker bi mi sicer vn letelo, pa nočem imet po tleh v sobi žaganja | |
| | | choo
| Naslov sporočila: Re: Stelje: žagovina, slama, papir ... Pet Nov 02, 2012 2:27 pm | |
| Žaganje je v redu če je brez prahu in ni iz iglavcev, večina pri nas žal je. | |
| | | elanor
Število prispevkov : 185 Join date : 13/01/2009 Age : 28 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Stelje: žagovina, slama, papir ... Pet Nov 02, 2012 3:02 pm | |
| jaz imam sisnjeno žagovino (v briketih- kot tisti za kurjenje) sem imela že za vseh mojih 5 podgan in še vedno se je obneslo | |
| | | emaa
| Naslov sporočila: Re: Stelje: žagovina, slama, papir ... Sob Nov 03, 2012 6:13 pm | |
| - elanor je napisal/a:
- jaz imam sisnjeno žagovino (v briketih- kot tisti za kurjenje) sem imela že za vseh mojih 5 podgan in še vedno se je obneslo
misliš pelete?? te imam namen uporabit v wc-ju (no nisem še čist odločena ) mi kurimo z njimi...samo verjetno niso primerni za podgane... (sem slišala, ko so se pogovarjali, da imajo nekateri peleti za kurjavo dodano smolo...pa če se prav spomnem sem nekje na forumu prebrala da to ni uredu za podgane... zato teh, ki jih imamo doma za kurjavo, nimam namena uporabljat v kletki ) | |
| | | elanor
Število prispevkov : 185 Join date : 13/01/2009 Age : 28 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Stelje: žagovina, slama, papir ... Tor Feb 12, 2013 2:38 pm | |
| | |
| | | emaa
| Naslov sporočila: Re: Stelje: žagovina, slama, papir ... Čet Feb 14, 2013 4:28 pm | |
| ja saj vem da se kupi posebne samo ko sm razmišlala sm se spomnila, pa preverila, če bi bili primeri tut tisti peleti, s katerimi kurimo pa sm nekako pričakovala da ne bojo najbolj primerni kar je tut res | |
| | | choo
| Naslov sporočila: Re: Stelje: žagovina, slama, papir ... Čet Feb 14, 2013 5:58 pm | |
| Te peleti so isti, samo da eni stanejo 3€ za 15kg, eni pa 10€ za 15kg... Samo pazit moraš, da ne kupiš takih, ki so iz iglavcev oz. z dodano smolo in to je to.. | |
| | | emaa
| Naslov sporočila: Re: Stelje: žagovina, slama, papir ... Čet Feb 14, 2013 6:15 pm | |
| aha hvala je pa tako, ko sm doma prašala iz katerga lesa so naši, so rekli da je vsega po malo, tako da tudi iglavci verjetno | |
| | | niki
Število prispevkov : 66 Join date : 07/06/2011 Age : 37 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Stelje: žagovina, slama, papir ... Ned Feb 24, 2013 12:23 pm | |
| potem pa jih raje ne uporabljaj, saj so iglavci strupeni za podgane. jst jih kupujem in mi dolgo trajajo tako da mi ni prevelik strošek.. | |
| | | maxanja
Število prispevkov : 47 Join date : 15/09/2013 Age : 39 Kraj : Zg. Korena, Mb
| Naslov sporočila: Re: Stelje: žagovina, slama, papir ... Ned Sep 22, 2013 1:43 pm | |
| V raznih teh trgovinah za male živali prodajajo ENAKE lesne pelete, kot jih lahko kupiš v Baumax-ih, Obi-jih, Merkur-jih ipd. S tem, da na nekaterih vrečicah sploh ne piše iz kakšnega lesa so, samo da so 'sprešani' ostanki lesa, pa tudi cena je višja. Na teh velikih žakljih (vsaj na tistih, ki sem jih jaz v tem tednu gledala), je pa povečini v nulo deklarirano kaj je not-v mojih so npr. Bukev, Jesen in Gaber, nobenih kemijskih dodatkov. 15 kg sem kupila za dobre 3€ (v trgovini Jager)..takšni brez dodane smole in iz lesa listavcev pa so ponavadi tudi cenejši, ker slabše gorijo Imam pa v kletki zaenkrat seno, ki mojima dvema zdaj (ko imata malčke) lepo prav pride, da lahko čez noč vse zbašeta v gnezdo in imata zjutraj skoraj 'gola' tla, dokler jima ne dopolnim hehe samo to seno je precej prašno-kihanja nisem opazila, je pa prisotno čohanje. Jutri menjam in me prav zanima, kako se bodo obnesli peleti | |
| | | choo
| Naslov sporočila: Re: Stelje: žagovina, slama, papir ... Ned Sep 22, 2013 1:49 pm | |
| Vseeno jima pusti dovolj materiala za gnezdenje, predvsem kak papir ipd. | |
| | | maxanja
Število prispevkov : 47 Join date : 15/09/2013 Age : 39 Kraj : Zg. Korena, Mb
| Naslov sporočila: Re: Stelje: žagovina, slama, papir ... Ned Sep 22, 2013 3:23 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Stelje: žagovina, slama, papir ... | |
| |
| | | | Stelje: žagovina, slama, papir ... | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|