Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč. |
|
| Shavo & Jimmy, moja srčka. | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Claire
Število prispevkov : 27 Join date : 29/01/2011 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Shavo & Jimmy, moja srčka. Sob Feb 26, 2011 7:32 am | |
| Tooorej, ker sem relativno nova na forumu in ker tudi oglašujem moje mladičke, se mi zdi prav da tudi predstavim svoje male žverce. Ker me je ideja da bi imela podganico pičila malo pred mojim rojstnim dnevom in ker sem si res želela albino samičko, se je moj fant na vse pretege trudil, da bi našel kakšno. Vendar ni mel sreče. Sem jo pa zato imela jaz, ko sem konec junija videla oglas od Skinny, in tisti en mesec čakanja na podganco me je skoraj ubil, dobesedno. In seveda, ko sem videla slikce mi je bilo vseeno ali je albin ali ne, bil je moj bodoči lepi podganček. In tako sem dobila tega malega debeluharja - Shavota (ime ima po basistu iz System of a down): Na začetku je bil v bližini drugih podgan pravi alfa, in čeprav se je izredno umiril ko pride do teritorjalnosti, je še vedno pravi mali šarmer. Moja mami ni želela niti 3 metre v bližino kletke, ampak pač jo je Shavo s svojimi čari in pogledom tok očaral, da se zdej vsake 5 minut z njim igra. Moram ga pohvalit, nikoli ni grizel in še danes ne (se je sicer zgodilo pred kratkim da je ugriznil prijateljico, samo predvidevam da zato ker ji je roka dišala po lazanji ). Je prijazen do ljudi, rad se carta, je pa tudi radoveden (ko pride do zažiganja brkov je prvi v vrsti). Nekje decembra se mi je pa končno uresničila želja in sem dobila albinko Jimmy (od prijateljice). Ker je bila že malo starejša (6 mesecev) je imela veliko težav z navajanjem. Bila je rahlo agresivna, ni se pustila božat, nič od nič. Par dni ni hotla jest, samo se je potem počasi privadila in se pusti božat in nosit naokoli. Je pridna, sicer suhcana in drobna v primerjavi s Shavotom, ampak predvidevam da to tudi zato, ker je približno 10-krat bolj hiperaktivna. Sicer je rahlo štorasta (prevrne res VSE kar se da) in sovraži vodo, ampak obožuje pa spanje pod oblekami (sicer mi je tako zgrizla najljubši pulover, ampak ji oprostim ). Evo še slikice moje lubice: Takole, tole bo zaenkrat vse, bom pa še slikic uploadala ko bo možno. | |
| | | Tasha.W
Število prispevkov : 331 Join date : 29/01/2011 Age : 31 Kraj : Brežice
| Naslov sporočila: Re: Shavo & Jimmy, moja srčka. Sob Feb 26, 2011 8:04 am | |
| Izredno lepa sta oba Ti si ju pa dobila na podoben način, kot jih bom jaz. Pozoren fant ni kaj Pa mladički pa so izredno pozorni staršem ;D Smem vprašati ali je to tvoje prvo leglo | |
| | | Claire
| Naslov sporočila: Re: Shavo & Jimmy, moja srčka. Sob Feb 26, 2011 8:09 am | |
| Hvala! Je sicer smešno kok sta kontrastna. Hja, mava srečo kar se tega tiče. Moj sicer tu pa tam dobi izpad, da bi si jih mal prilastil pa to, hehe. To je res, eden ima vzorček skoraj identičen kot Shavo, mi je pa res žal, da ni bilo nobenega albinčka. Drugače pa ja, moje prvo leglo, pa še to je bilo nepričakovano, ker sem misnla da se niti povohat nebosta hotla med sabo. | |
| | | Tasha.W
Število prispevkov : 331 Join date : 29/01/2011 Age : 31 Kraj : Brežice
| Naslov sporočila: Re: Shavo & Jimmy, moja srčka. Sob Feb 26, 2011 8:15 am | |
| hehe Čestitam Jas bom pa dobila 2 ali pa 3 podgance od fanta za 1 leto ( posebna obletnca, pa ustraja, da jih dobim ) Sploh ni bla moja ideja ane... Ampak useno kumi čakam In ja, ko govorimo o tem, da si jih želi prilastiti, pr meni bo istoo, verjemi | |
| | | Skinny
Število prispevkov : 442 Join date : 11/03/2010 Age : 47 Kraj : Kamnik
| Naslov sporočila: Re: Shavo & Jimmy, moja srčka. Sob Feb 26, 2011 8:16 am | |
| Še enkrat čestitke vsem za naraščaj Jinx pošilja poljubčke njenim drugim vnučkom Super ime si izbrala za mojga črnuha in res sem vesela, da si se končno javila na portalu. Sem hotela klicat naokoli, da povprašam po mladičih, pa mi je telefon izbrisal vse številke. Še enkrat čestitke in upam, da bojo mladiči šli v tople domove! | |
| | | Claire
| Naslov sporočila: Re: Shavo & Jimmy, moja srčka. Ned Apr 17, 2011 5:01 pm | |
| Pred kratkim smo dobili še novo članico - sorodniki iz Švice (ki imajo tudi podgance) so mi namreč prinesli novo podganico, samičko staro 6 tednov. Sicer izgleda kot albinka, ampak ma bolj sivkasto/rjav odtenek - opazila sem ga šele ko sem vidla njo (Ypsilon) in Jimmy skupaj. Jimmy je bla izredno agresivna na začetku, ko sem ju probala imeti skupaj, ampak se je ful umirila in krasno shajata skupaj. Slikce bojo ob priliki. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Shavo & Jimmy, moja srčka. | |
| |
| | | | Shavo & Jimmy, moja srčka. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|