total
Število prispevkov : 7 Join date : 01/04/2011 Kraj : Škofja Loka
| Naslov sporočila: Charlie in Jimmy Pet Apr 01, 2011 9:37 pm | |
| Da še jaz opišem oba moja podganca. Najprej sem dobil Charlieja. 25. septembra sva ga s Phoebe odšla iskat v Zootic v Kranj. Že na poti domov sem se ves čas pogovarjal z njim in bil ves navdušen, da ga spustim iz škatlice. Že ko sem ga spustil je kazal svoj karakter. Charlie je namreč ogromna lenoba. Večino časa je preživel kar v žepu od moje jakne in ni hotel nikamor. Charlie na prvi dan: Čez nekaj časa sem se odločil, da Charlieju privoščim tudi družbo. V trgovini Zoo Hobby v Škofji Loki sem dobil številko nekega rejca iz Škofje Loke in po telefonu smo se zmenili, da me pokliče, ko bo imel kakšnega samčka. Nekaj dni kasneje sem dobil klic, da naj si pridem izbrati samčka. Ker sem bil ravno v Kranju sem prosil brata, da si izbere takega, da ne bo enake barve kot Charlie, po možnosti šampanjec barve. Čez nekaj minut sem dobil MMS: Ko sem prišel domov, sem ju nameraval za kratek čas skupaj spustiti na posteljo (brata sem prosil, naj Jimmyja da v transporter nekaj centimetrov od Charliejeve kletke, da si ga lahko ovoha), da bi videl, če se razumeta. Ker se nista nič prerekala sem se odločil, da ju pustim skupaj že od samega začetka. Sedaj se zelo rada stiskata v gnezdu. Še dokaz, da je Charlie pravi lenuh: | |
|
elanor
Število prispevkov : 185 Join date : 13/01/2009 Age : 28 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Charlie in Jimmy Pet Apr 01, 2011 9:41 pm | |
| | |
|
total
Število prispevkov : 7 Join date : 01/04/2011 Kraj : Škofja Loka
| Naslov sporočila: Re: Charlie in Jimmy Pet Apr 01, 2011 9:44 pm | |
| | |
|
total