| Moja druščina :) | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Tasha.W
Število prispevkov : 331 Join date : 29/01/2011 Age : 31 Kraj : Brežice
| Naslov sporočila: Moja druščina :) Čet Nov 22, 2012 1:06 pm | |
| | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja druščina :) Čet Nov 22, 2012 1:10 pm | |
| ...še nekaj skupinskih Leky in Pepsi Leky in Bindy Muf in Leky Muf in Bindy | |
|
| |
Naija
Število prispevkov : 66 Join date : 01/12/2011
| Naslov sporočila: Re: Moja druščina :) Tor Nov 27, 2012 10:03 pm | |
| Jooj so lepi mi mamo poleg dveh podganc ChaChe in Inspectorja Buttersa tud dihurčico - Puffy sicer se nemorejo ravno družit, ampak vsak zase so pa ful face | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja druščina :) Tor Nov 27, 2012 10:15 pm | |
| hvala, jaz za podgance trenutno nimam ne prostora ne časa, saj imam že tako veliko živali hih Kako pa se vam obnese samo ena dihurčica? Ker je res super da imajo dihurji družbo... | |
|
| |
sashka
Število prispevkov : 50 Join date : 25/01/2012 Kraj : mb
| Naslov sporočila: Re: Moja druščina :) Sre Nov 28, 2012 5:37 pm | |
| ful so lušni! | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja druščina :) Sre Nov 28, 2012 6:54 pm | |
| hvala v petek pride novi član (več o njem v petek ) | |
|
| |
Naija
Število prispevkov : 66 Join date : 01/12/2011
| Naslov sporočila: Re: Moja druščina :) Pet Nov 30, 2012 5:55 pm | |
| Za 1x gre ker je bolj ali manj vedno zunaj z nami...ko nas ni pa itak spančka..bo pa v prihodnosti še 100% dobila družbo, samo večjo kletko bo treba prej nabavit xD... | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja druščina :) Tor Dec 04, 2012 9:28 pm | |
| | |
|
| |
bolha
Število prispevkov : 282 Join date : 27/01/2009 Age : 33 Kraj : Izola
| Naslov sporočila: Re: Moja druščina :) Pet Dec 14, 2012 3:17 pm | |
| O, kake kul živali. | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja druščina :) Pet Dec 14, 2012 3:20 pm | |
| hvala | |
|
| |
Sh.
Število prispevkov : 205 Join date : 02/09/2011 Age : 31 Kraj : Celje
| Naslov sporočila: Re: Moja druščina :) Sob Maj 11, 2013 4:01 am | |
| Moj bog, sugar gliderja pa si jaz ne bi upala imeti ... Vsaka čast ... Malo sem brala, še skrbniki v živalskih vrtovih se kregajo kaj točno naj bi bila zanje idealna dieta, saj cvetličnega nektarja ne "narediš" kar tako ... Veliko sadja, med v topli vodi in pa insekti za posladek naj bi bilo najbolje (: baje je čiščenje muka, saj je kletka po vsakem hranjenju lepljiva, občutka za higieno baje sploh nimajo in še lajajo cele noči za povrh Nekateri odsvetujejo spuščanje po stanovanju prav zaradi tega, so pa baje čudovite živali, ko se socializirajo in nehajo oponašat trakorje upam, da mali dobi družbo, saj so tele mrcinice kot podgane - več jih je na kupu, bolj fajn se majo (: Da še dodam, nekaj mesecev nazaj sem jih opazila v celjskem Mr. Petu, kar me je strašno razjezilo. Ta žival je resen eksot, ki ni za vsako osebo, ki ima denar in ji je pač cute ... In tako pride do slabe oskrbe -.- če pogledamo, že za podgane težko najdeš veta izven VF in Bube, pa so ena izmed najbolj razširjenih živalskih vrst, ki vedno živi ob ljudeh, kaj pa šele veterinar avstralske vrečarje! So pa čudovite živali, kot vse, ni kaj (: | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja druščina :) Sob Maj 11, 2013 9:10 am | |
| Hey, je velika razlika v presnovi tistih poletuš, ki so v zoojih in tistih ki so kot hišni ljubljenčki. Prehrana, ni zahtevna, pač sadje in zelenjava, proteini in ne toliko medu kot pravijo da morejo. Kar se tiče čisčenja kletke, pa je veliko lažje kot pri hrčku podgani ali celo dihurju in tudi zunaj spuščene so lahko, pod nadzorom seveda. Moj Viki že ima samičko za družbo (je kastriran) in se imata super. Res pa da to ni za vsakega in da moraš dosti vedeti o njih preden jih vzameš | |
|
| |
Sh.
Število prispevkov : 205 Join date : 02/09/2011 Age : 31 Kraj : Celje
| Naslov sporočila: Re: Moja druščina :) Sob Maj 11, 2013 10:27 am | |
| Joj, sta simpatična lepotca tale dva, moraš povedati, koliko truda moraš vložiti vanje, da to postane plišasta igračka za v žep Nam podganarjem se nam po moje sploh ni treba trudit, ker je z njimi pač tako lahko. Tako da me ne prepričaš, da je s pospravljanjem za tvojimi nočnimi teroristi manj dela Glede diete ti ne bom solila pameti, ker o tem vem gotovo manj kot ti! Se mi pa zdi, da je treba upoštevat prehranjevanje v divjini, ne glede na to v kakšnem tipu ujetništva je (to s prehrano sem si res zapomnila, ko sem brala v teh živalicah, povsod pravijo drugače, bi se pa jst zanašala na tegale http://exoticpets.about.com/cs/sugargliders/a/sgfeeding.htm ... Sori, sem rekla, da ne bom pametnjakovičila, vse skupaj vzemi kot navdušenje nad, um ... Oskrbo živali ) (: Ampak gre res za eksota, ki ga je treba jemati resno. Mene strašno jezijo ljudje, ki hočejo žival, potem jo pa zavržejo, ker ugotovijo, da z njo pač ni tako lahko, kot so mislili. In sem ful proti, ko vidim nekega dragega eksota v trgovini za katerega svet še ni slišal, uboga žival pa samo čaka, da bo prišla v roke amaterju s preveč denarja. Saj ne pravim, da so vsi lastniki eksotov slabi ali karkoli, ampak gotovo me razumeš, kaj želim povedat (: Okej, bom nehala bentit in bom še enkrat pohvalila vse tvoje čudovite živali in pa tebe, ker jim daješ vso ljubezen na svetu^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Moja druščina :) | |
| |
|
| |
| Moja druščina :) | |
|