Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Ziprar spletna trgovina za glodalce

Go down 
+17
niki
Cherry
Klarchy*
millyvanilly
Lee
halibel
Juni
teatea
sharp
Skinny
Blue
Muha
choo
Maja
Nes
Dr. Miška
Eneja
21 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AvtorSporočilo
choo

choo

Število prispevkov : 1152
Kraj : Ljubljana

Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeSre Okt 06, 2010 7:22 pm

Jaz lahko počakam. Bodo pač še nekaj časa jedli to, kar imajo zdaj Smile
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
Dr. Miška

Število prispevkov : 61

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeČet Okt 28, 2010 2:22 pm

Eto, teh 21 dni je naokoli in zdaj naj bi predvidoma imeli na zalogi vse ... Naročila še vedno zbiram, za tiste pa, ki ste že naročili pa bom na PM še enkrat vprašala Smile

Lep dan želim,
Maša
Nazaj na vrh Go down
Dr. Miška

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimePet Okt 29, 2010 10:27 am

Tokrat je na zalogi vse razen Flying saucer 30cm. Vprašala pa sem po teh stvareh ...
- Oxbow regal rat
- Bridge natura
- Trixie Ripiano legno
- Flying saucer
- Oxbow Cavy cuisine
- Savy sputnik XL

Če ste za, bom danes popoldne naročila ...

LP M.
Nazaj na vrh Go down
Dr. Miška

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeNed Okt 31, 2010 2:22 pm

Naročilo je poslano.
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeNed Nov 07, 2010 10:27 pm

Čez koliko časa približno pa pridejo te stvari, kaj veš? Meni spet hrane zmanjkuje pa zdej ne vem, a čem it kupit še en paket v trgovino al ne Smile
Nazaj na vrh Go down
Dr. Miška

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeNed Nov 07, 2010 10:46 pm

Plačano je že, Eneja je rekla, da bodo v najkrajšem možnem času zložili skupaj naročilo in poslali. Jaz računam da bo jutri na pošti in da pride v torek. Vem pa seveda ne ... Baje rabi en dan preko pošte.
Nazaj na vrh Go down
Dr. Miška

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeTor Nov 09, 2010 10:40 am

Eneja je sporočila, da čakajo eno zadevo od uvoznika, ki naj bi jo dostavil v petek. Če bo prišel do 17h, potem gre naročilo naprej še isti dan, sicer pa šele v ponedeljek. Torej roba bo tu ali v soboto ali pa v torek.

LP
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeTor Nov 16, 2010 4:56 pm

So stvari že tu? Smile Se opravičujem, ker težim, ma moji so tako požrešni, da bo spet zmanjkalo hrane počas... :S
Nazaj na vrh Go down
Dr. Miška

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeTor Nov 16, 2010 6:46 pm

choo je napisal/a:
So stvari že tu? Smile Se opravičujem, ker težim, ma moji so tako požrešni, da bo spet zmanjkalo hrane počas... :S

Danes je šlo na pošto. Ne sprašuj kako zelo sem jezna na Ziprar. Spet nečesa ni na zalogi, ampak ne bom spet čakala. Pa vmes mi je že rekla da je vse na zalogi. Skratka ... vse skupaj bo jutri v Ljubljani, če bo vse pod kontrolo. Rolling Eyes

LP
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeTor Nov 16, 2010 7:00 pm

Ah, to pa verjamem.
Pa še cel kup denarja si najbrž založila, upam, da te odgovornost ne teži preveč.

Moram pa rečit, da bom dvakrat pomsilila, preden sploh povoham to trgovino.
Izdelki niso na strani označeni, če so na zalogi ali ne.
In če sem prav razumela, je Dr. Miška že zaključila nakup in PLAČALA, pa še vedno od nikoder
paketa. in to pa zato, ker nekaterih naročenih in plačanih izdelkov ni na zalogi. Popravi me, če se motim.

V vednost vsem ostalim.
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
choo

choo

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeTor Nov 16, 2010 7:06 pm

Svašta :/ Na forumu o morskih prašičkih so se mi zdeli pa precej zadovoljni s trgovino... Možno, da je hrana za pujse pač skos na zalogi, ker niso tako redki ljubljenčki, kot podgane, al kaj :S
V glavnem, samo da bo Smile Javi potem po ZS, kdaj in kam lahko pridem po stvari in koliko sem dolžna Smile
Nazaj na vrh Go down
Dr. Miška

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeSre Nov 17, 2010 9:52 am

Paket je pri meni doma.
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeSre Nov 17, 2010 12:05 pm

Hura Very Happy
Upam, da je vsa hrana prišla.
Nazaj na vrh Go down
Dr. Miška

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeSre Nov 17, 2010 1:51 pm

Nes je napisal/a:
Hura Very Happy
Upam, da je vsa hrana prišla.

Ja, prišlo je vse, razen hrane za morske prašičke, ki mislim da je ni naročil nihče s tega foruma. Hrana je najinima podgancama noro všeč, meni je všeč, da je drobna, sicer pa I love you (v obliki srčka).

Bom vsem napisala cene v PM in se bomo zmenili za prevzem Wink

LP
Nazaj na vrh Go down
Dr. Miška

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimePon Nov 22, 2010 12:32 pm

Moja saga o Zipraru, mogoče koga gane ali pa zanima.

O zalogi sem vprašala v četrtek 28.10., dobila naslednji dan odgovor in dokončno oddala naročilo 31.10.. V sredo 3.11. sem dobila podatke za nakazilo in čez 10 minut plačala. v četrtek 4.11 so potrdili, da so dobili nakazilo in do torka 9.11. o naročilu ni bilo ne duha in sluha, zato sem pisala mail o tem kaj se dogaja. Dobila sem odgovor, da bo šlo naročilo naprej v petek 12.11., če bo dostavil uvoznik eno stvar iz naročila. Naslednji dan sem imela med nujnim službenim izobraževanjem 10 klicev iz skrite številke, zato žal nisem mogla poklicati nazaj in šele v ponedeljek 15. sem ugotovila, da so bili to klici Eneje iz Ziprara, ker me je poklicala še enkrat. Povedala mi je, da na zalogi ni ene izmed stvari, ker je med njihovim sestavljanjem naročila zadeva pošla. Seveda sem imela že vsega vrh glave, ostali na forumu tudi, zato sem kljub vsemu rekla naj zadevo pošljejo brez (že plačane!) hrane in naj me obvestijo, kdaj hrana pride. Paket sem dobila 17.11. Danes (22.11.) sem dobila mail da je hrana za morske prašičke na zalogi, vendar naj plačam poštnino v vrednosti 4,72€ za (plačano) hrano v vrednosti 26€. Seveda sem bila malo huda Razz in odpisala, da je bila napaka na njihovi strani in da prosim da poštnino plačajo oni. In medtem ko pišem to, me je poklical prijazen mladenič iz podjetja Ziprar, se opravičil za napako in povedal, da bodo poštnino seveda plačali oni, ker je prišlo do napake v njihovi zalogi in takrat ni bilo Oxbow Cavy Cusine na zalogi. Obljubil je, da bo šla pošiljka danes naprej, če pa slučajno pride kaj vmes, pride pa zadeva jutri. Neutral
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimePon Nov 22, 2010 12:53 pm

No, vsaj ''reklamacije'' urejajo dobro. Če bodo seved tudi res poslali.

Najbolj me moti, da ne znam iz strani razbrati, ali je nekaj na zalogi ali ne.
Saj ni tako težko k izdelku napisati Ni na zalogi.
Kako se sploh reče v italijanščini Ni na zalogi? Mogoče piše, pa ne znam prebrat Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Dr. Miška

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimePon Nov 22, 2010 12:56 pm

Nič ne piše, očitno. Je treba vprašat po mailu. Saj razmeroma hitro odgovorijo, očitno sem samo jaz imela smolo s tem naročilom ...
Nazaj na vrh Go down
Dr. Miška

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeTor Nov 23, 2010 1:12 pm

Moje sage še ni konec, heh.

Po tistem, ko so mi včeraj sporočili, da bo danes pošiljka Oxbow tukaj, sem danes dobila mail, da je uvoznik pripeljal napačno hrano in da dostavi naslednjo pošiljko čez približno 15 dni, če ne pride do komplikacije na carini.

Ja, sreče z Ziprarom pa res nimam. Evil or Very Mad
Nazaj na vrh Go down
Dr. Miška

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeČet Jan 20, 2011 12:32 pm

V zelo kratkem nameravam spet naročiti hrano ... Ali še koga zanima hrana ali pač kaj drugega iz trgovine? lol

LP Maša
Nazaj na vrh Go down
Skinny

Skinny

Število prispevkov : 442
Kraj : Kamnik

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeČet Jan 20, 2011 1:25 pm

Se bom tudi sama priporočila za naročilo kašnega futra, da ga sprobamo. Do sedaj so bile gance najbolj zadovoljne s futrom Crispy, od nemške firme Hesa, ki jo proizvajajo za Vitan Trade (šele sedaj videla, da je to isti dobavitelj, kot za moje kletke). Bom pregledala zip.rar, pa ti sporočim.
V kolikšnem času, pa misliš naročiti?
Nazaj na vrh Go down
Dr. Miška

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeČet Jan 20, 2011 3:30 pm

Recimo, da naročimo v enem tednu. Torej do naslednjega četrtka je čas, da se odločite Very Happy

LP M.
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeČet Jan 20, 2011 5:59 pm

O, sem pa ravno hotla vprašat, če misli kdo v kratkem naročat, ker nam počasi zmanjkuje hrane (sicer se pa zadeva reeees splača, ker hrana bistveno dlje drži, kot te naše mešanice, tako da na koncu pomoje prideš še celo ceneje skoz). No, dobiš ZS z naročilom Smile
Nazaj na vrh Go down
sharp

sharp

Število prispevkov : 169

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeČet Jan 20, 2011 6:33 pm

Mene pa znaima kako dobim nekaj, če naročim? Moram iti kam iskat ali kaj? Res nevem, tako da prosim za info. Plus to na kakšen način je potrebno plačati. blush
Nazaj na vrh Go down
Dr. Miška

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeČet Jan 20, 2011 6:53 pm

Prejšnjič smo zadevo speljali tako, da sem naročila jaz, prevzela in plačala in potem je vsak posameznik plačal ob prevzetju od mene. Lahko pa mi tudi nakažeš tna račun, če želiš. Če bomo spet zbrali dovolj, potem ne bo poštnine Smile Bom pa vsekakor poslala prej mail ali je vse dobavljivo, da ne bo spet težav Wink

Ne vem kaj naj napišem za ta smajli, ki mi je tako všeč wave
Nazaj na vrh Go down
Dr. Miška

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitimeČet Jan 20, 2011 6:56 pm

Dr. Miška je napisal/a:
Prejšnjič smo zadevo speljali tako, da sem naročila jaz, prevzela in plačala in potem je vsak posameznik plačal ob prevzetju od mene. Lahko pa mi tudi nakažeš tna račun, če želiš. Če bomo spet zbrali dovolj, potem ne bo poštnine Smile Bom pa vsekakor poslala prej mail ali je vse dobavljivo, da ne bo spet težav Wink

Ne vem kaj naj napišem za ta smajli, ki mi je tako všeč wave

Mail sem že poslala za Cavy Cuisine in Regal Rat. Ta dva artikla sta nam prejšnjič delala največ težav.

LP veselje
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce   Ziprar spletna trgovina za glodalce - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Ziprar spletna trgovina za glodalce
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 5Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Primerne kletke za podgano iz spletne trgovine ziprar
» Različne trgovine
» Black Horse&Co. Nova trgovina za male živali in konje
» Kaj je boljše? rejec ali trgovina?
» Prodam kletko za glodalce