| Ziprar spletna trgovina za glodalce | |
|
+17niki Cherry Klarchy* millyvanilly Lee halibel Juni teatea sharp Skinny Blue Muha choo Maja Nes Dr. Miška Eneja 21 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Sre Okt 06, 2010 7:22 pm | |
| Jaz lahko počakam. Bodo pač še nekaj časa jedli to, kar imajo zdaj | |
|
| |
Dr. Miška
Število prispevkov : 61 Join date : 01/06/2010 Age : 36 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Čet Okt 28, 2010 2:22 pm | |
| Eto, teh 21 dni je naokoli in zdaj naj bi predvidoma imeli na zalogi vse ... Naročila še vedno zbiram, za tiste pa, ki ste že naročili pa bom na PM še enkrat vprašala Lep dan želim, Maša | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Pet Okt 29, 2010 10:27 am | |
| Tokrat je na zalogi vse razen Flying saucer 30cm. Vprašala pa sem po teh stvareh ... - Oxbow regal rat - Bridge natura - Trixie Ripiano legno - Flying saucer - Oxbow Cavy cuisine - Savy sputnik XL
Če ste za, bom danes popoldne naročila ...
LP M. | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Ned Okt 31, 2010 2:22 pm | |
| | |
|
| |
choo
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Ned Nov 07, 2010 10:27 pm | |
| Čez koliko časa približno pa pridejo te stvari, kaj veš? Meni spet hrane zmanjkuje pa zdej ne vem, a čem it kupit še en paket v trgovino al ne | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Ned Nov 07, 2010 10:46 pm | |
| Plačano je že, Eneja je rekla, da bodo v najkrajšem možnem času zložili skupaj naročilo in poslali. Jaz računam da bo jutri na pošti in da pride v torek. Vem pa seveda ne ... Baje rabi en dan preko pošte. | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Tor Nov 09, 2010 10:40 am | |
| Eneja je sporočila, da čakajo eno zadevo od uvoznika, ki naj bi jo dostavil v petek. Če bo prišel do 17h, potem gre naročilo naprej še isti dan, sicer pa šele v ponedeljek. Torej roba bo tu ali v soboto ali pa v torek.
LP | |
|
| |
choo
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Tor Nov 16, 2010 4:56 pm | |
| So stvari že tu? Se opravičujem, ker težim, ma moji so tako požrešni, da bo spet zmanjkalo hrane počas... :S | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Tor Nov 16, 2010 6:46 pm | |
| - choo je napisal/a:
- So stvari že tu? Se opravičujem, ker težim, ma moji so tako požrešni, da bo spet zmanjkalo hrane počas... :S
Danes je šlo na pošto. Ne sprašuj kako zelo sem jezna na Ziprar. Spet nečesa ni na zalogi, ampak ne bom spet čakala. Pa vmes mi je že rekla da je vse na zalogi. Skratka ... vse skupaj bo jutri v Ljubljani, če bo vse pod kontrolo. LP | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Tor Nov 16, 2010 7:00 pm | |
| Ah, to pa verjamem. Pa še cel kup denarja si najbrž založila, upam, da te odgovornost ne teži preveč.
Moram pa rečit, da bom dvakrat pomsilila, preden sploh povoham to trgovino. Izdelki niso na strani označeni, če so na zalogi ali ne. In če sem prav razumela, je Dr. Miška že zaključila nakup in PLAČALA, pa še vedno od nikoder paketa. in to pa zato, ker nekaterih naročenih in plačanih izdelkov ni na zalogi. Popravi me, če se motim.
V vednost vsem ostalim. | |
|
| |
choo
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Tor Nov 16, 2010 7:06 pm | |
| Svašta :/ Na forumu o morskih prašičkih so se mi zdeli pa precej zadovoljni s trgovino... Možno, da je hrana za pujse pač skos na zalogi, ker niso tako redki ljubljenčki, kot podgane, al kaj :S V glavnem, samo da bo Javi potem po ZS, kdaj in kam lahko pridem po stvari in koliko sem dolžna | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Sre Nov 17, 2010 9:52 am | |
| | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Sre Nov 17, 2010 12:05 pm | |
| Hura Upam, da je vsa hrana prišla. | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Sre Nov 17, 2010 1:51 pm | |
| - Nes je napisal/a:
- Hura
Upam, da je vsa hrana prišla. Ja, prišlo je vse, razen hrane za morske prašičke, ki mislim da je ni naročil nihče s tega foruma. Hrana je najinima podgancama noro všeč, meni je všeč, da je drobna, sicer pa (v obliki srčka). Bom vsem napisala cene v PM in se bomo zmenili za prevzem LP | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Pon Nov 22, 2010 12:32 pm | |
| Moja saga o Zipraru, mogoče koga gane ali pa zanima. O zalogi sem vprašala v četrtek 28.10., dobila naslednji dan odgovor in dokončno oddala naročilo 31.10.. V sredo 3.11. sem dobila podatke za nakazilo in čez 10 minut plačala. v četrtek 4.11 so potrdili, da so dobili nakazilo in do torka 9.11. o naročilu ni bilo ne duha in sluha, zato sem pisala mail o tem kaj se dogaja. Dobila sem odgovor, da bo šlo naročilo naprej v petek 12.11., če bo dostavil uvoznik eno stvar iz naročila. Naslednji dan sem imela med nujnim službenim izobraževanjem 10 klicev iz skrite številke, zato žal nisem mogla poklicati nazaj in šele v ponedeljek 15. sem ugotovila, da so bili to klici Eneje iz Ziprara, ker me je poklicala še enkrat. Povedala mi je, da na zalogi ni ene izmed stvari, ker je med njihovim sestavljanjem naročila zadeva pošla. Seveda sem imela že vsega vrh glave, ostali na forumu tudi, zato sem kljub vsemu rekla naj zadevo pošljejo brez (že plačane!) hrane in naj me obvestijo, kdaj hrana pride. Paket sem dobila 17.11. Danes (22.11.) sem dobila mail da je hrana za morske prašičke na zalogi, vendar naj plačam poštnino v vrednosti 4,72€ za (plačano) hrano v vrednosti 26€. Seveda sem bila malo huda in odpisala, da je bila napaka na njihovi strani in da prosim da poštnino plačajo oni. In medtem ko pišem to, me je poklical prijazen mladenič iz podjetja Ziprar, se opravičil za napako in povedal, da bodo poštnino seveda plačali oni, ker je prišlo do napake v njihovi zalogi in takrat ni bilo Oxbow Cavy Cusine na zalogi. Obljubil je, da bo šla pošiljka danes naprej, če pa slučajno pride kaj vmes, pride pa zadeva jutri. | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Pon Nov 22, 2010 12:53 pm | |
| No, vsaj ''reklamacije'' urejajo dobro. Če bodo seved tudi res poslali. Najbolj me moti, da ne znam iz strani razbrati, ali je nekaj na zalogi ali ne. Saj ni tako težko k izdelku napisati Ni na zalogi. Kako se sploh reče v italijanščini Ni na zalogi? Mogoče piše, pa ne znam prebrat | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Pon Nov 22, 2010 12:56 pm | |
| Nič ne piše, očitno. Je treba vprašat po mailu. Saj razmeroma hitro odgovorijo, očitno sem samo jaz imela smolo s tem naročilom ... | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Tor Nov 23, 2010 1:12 pm | |
| Moje sage še ni konec, heh. Po tistem, ko so mi včeraj sporočili, da bo danes pošiljka Oxbow tukaj, sem danes dobila mail, da je uvoznik pripeljal napačno hrano in da dostavi naslednjo pošiljko čez približno 15 dni, če ne pride do komplikacije na carini. Ja, sreče z Ziprarom pa res nimam. | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Čet Jan 20, 2011 12:32 pm | |
| V zelo kratkem nameravam spet naročiti hrano ... Ali še koga zanima hrana ali pač kaj drugega iz trgovine? LP Maša | |
|
| |
Skinny
Število prispevkov : 442 Join date : 11/03/2010 Age : 47 Kraj : Kamnik
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Čet Jan 20, 2011 1:25 pm | |
| Se bom tudi sama priporočila za naročilo kašnega futra, da ga sprobamo. Do sedaj so bile gance najbolj zadovoljne s futrom Crispy, od nemške firme Hesa, ki jo proizvajajo za Vitan Trade (šele sedaj videla, da je to isti dobavitelj, kot za moje kletke). Bom pregledala zip.rar, pa ti sporočim. V kolikšnem času, pa misliš naročiti? | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Čet Jan 20, 2011 3:30 pm | |
| Recimo, da naročimo v enem tednu. Torej do naslednjega četrtka je čas, da se odločite LP M. | |
|
| |
choo
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Čet Jan 20, 2011 5:59 pm | |
| O, sem pa ravno hotla vprašat, če misli kdo v kratkem naročat, ker nam počasi zmanjkuje hrane (sicer se pa zadeva reeees splača, ker hrana bistveno dlje drži, kot te naše mešanice, tako da na koncu pomoje prideš še celo ceneje skoz). No, dobiš ZS z naročilom | |
|
| |
sharp
Število prispevkov : 169 Join date : 03/10/2010 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Čet Jan 20, 2011 6:33 pm | |
| Mene pa znaima kako dobim nekaj, če naročim? Moram iti kam iskat ali kaj? Res nevem, tako da prosim za info. Plus to na kakšen način je potrebno plačati. | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Čet Jan 20, 2011 6:53 pm | |
| Prejšnjič smo zadevo speljali tako, da sem naročila jaz, prevzela in plačala in potem je vsak posameznik plačal ob prevzetju od mene. Lahko pa mi tudi nakažeš tna račun, če želiš. Če bomo spet zbrali dovolj, potem ne bo poštnine Bom pa vsekakor poslala prej mail ali je vse dobavljivo, da ne bo spet težav Ne vem kaj naj napišem za ta smajli, ki mi je tako všeč | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Čet Jan 20, 2011 6:56 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce | |
| |
|
| |
| Ziprar spletna trgovina za glodalce | |
|