| Ziprar spletna trgovina za glodalce | |
|
+17niki Cherry Klarchy* millyvanilly Lee halibel Juni teatea sharp Skinny Blue Muha choo Maja Nes Dr. Miška Eneja 21 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Eneja
Število prispevkov : 6 Join date : 19/08/2010
| Naslov sporočila: Ziprar spletna trgovina za glodalce Sre Avg 25, 2010 2:36 pm | |
| Lepo pozdravljeni! V tej temi bi vam rada predstavila v Sloveniji precej novo spletno trgovino Ziprar, ki je sicer italijanska, ampak bo v kratkem stran tudi v Slovenščini. Dostavljamo v Slovenijo preko pošte Slovenije, še raje preko GLS express ker je ceneje za kupca, plačilo je možno tudi po povzetju. Za naročila preko 60 € pa celo ni potrebno plačati poštnine. Veliko kletk je brez poštnine in zraven lahko dodate tudi opremo in hrano. Ta spletna trgovina je specijalizirana samo za glodalce in dihurje. Na izbiro je veliko kletk, lesenih hišk, igral, proizvodov za nego in higieno, ter hrana, ki jo priporočajo veterinarji za eksotične živali in združenje za esotične živali - vse to pa po zelo ugodnih cenah. Spodaj imate direktno povezavo do trgovine: http://www.ziprar.com/index.php?pid=156Za kakršnakoli vprašanja, sem vam na voljo: eneja@ziprar.comMali slovarček: Ratti - Podgane Gabbie e habitat - kletke Accessori - oprema in dodatki Alimentazione - prehrana Pa še za tiste, ki imate morda tudi druge glodalce doma: Criceti- hrčki Cinicilla' - činčile Conigli - kunci Cavie - morski prašički Furetti - Dihurji Cani della prateria - Prerijski Psi Začelo se je tudi zbiranje točk: 50 točk - brezplačna dostava na dom 15 točk - darilo ob prvem nakupu podarimo 20 točk ob rojstnem dnevu podarimo 15 točk seznam točk http://www.ziprar.com/punti%20ziprar.pdfLp, Eneja | |
|
| |
Dr. Miška
Število prispevkov : 61 Join date : 01/06/2010 Age : 36 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Sob Sep 04, 2010 8:55 am | |
| Je kdo od vas na forumu kaj razmišljal o skupinskem naročilu? Hrana Oxbow naj bi bila najboljša za podgane (tudi m. prašičke, za ostale ne poznam), kar jo najdeš v Evropi, verjetno celo na svetu. Tudi kletke, igrače in vse ostalo je lušno in poceni ... Če je kdo za skupinsko naročilo, naj se javi ... LP M. | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Sob Sep 04, 2010 10:18 am | |
| Od kod pa imaš to informacijo? Vsi spletni viri in Debbie Ducommon pravijo, da je najboljša Harlan Tekland. | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Sob Sep 04, 2010 10:38 am | |
| Sem razmišljala, ampak nisem iz LJ in bi tako morala potem še komu za poštnino po Sloveniji denar nakazat. Večinoma ste tako vsi iz LJ. Imela bi pa leteči disk, za hrano se bom pa zdaj pozanimala, če mi bo všeč | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Sob Sep 04, 2010 10:41 am | |
| Oh, Slovenija pa ja ni tako velika, da ne bi našli nekoga, ki gre vsaj kdaj v kak drug konec. Jaz sem iz Ljubljane, moja najdražja je iz okolice Celja, npr. Fiamma je moja sošolka na faxu in je iz obale, tako da vsekakor bi se dalo pokrit vsaj kak del Slovenije No ... še kdo? | |
|
| |
Maja
Število prispevkov : 3 Join date : 21/07/2009
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Pon Sep 06, 2010 3:04 pm | |
| Oxbow je res kvalitetna hrana in sestavine so takšne kot pišejo na spletni strani. Sama uporabljam to hrano za morske prašičke že kakšno leto in res je ni boljše. Kar se tiče naročanja pri Ziprar, je precej enostavno - kontaktira se Enejo in se ji pač pove ime izdelka, količino, potem pa dobiš po e-mailu naročilnico, ki jo izpolneš. Plača se lahko s Paypalom, bančnim nakazilom ali pa po povzetju. Če naročiš preko 60 €, je poštnina zastonj, ampak tudi drugače ni pretirana. Jaz sem ravno pred parimi dnevi dobila 6 kg hrane, poštnina pa je bila 4 € pa še nekaj. Na mojem forumu že dalj časa sodelujemo z Enejo, zato si lahko pridete k nam pogledat, če vas kaj zanima, drugače pa imate seveda na voljo Enejo, preko e-maila. http://www.morski-prasicki.com/prehrana-morskih-prasikov-f7/Lp, | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Pon Sep 06, 2010 3:39 pm | |
| Torej, kako je zdaj? Bi ši kdo naročal razen mene in Dr. Miške? | |
|
| |
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Pon Sep 06, 2010 4:16 pm | |
| Jaz bi in to kar veliko. Hrano za pujso, hrano za podgane, pa vidla sem da majo tudi plastične poličke pa take stvari, tko da bi še tistega nekaj vzela... Drugače sem iz Lj, se pa dost pogosto tudi proti obali peljem in lahko tam prevzamem/tja odpeljem stvari Na štajerski konec grem pa bolj redko, žal bolj ko ne samo za prvi november :/ | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Pon Sep 06, 2010 5:04 pm | |
| Jaz imam robe za 30 € (vrečka hrane in leteči disk). Mimogrede, bi potem kdo slučajno hotel ta disk odkupit od mene, če ga moje podgane ne bodo hotele uporabljat? | |
|
| |
choo
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Pon Sep 06, 2010 7:37 pm | |
| Tko, sem še jaz seštela in mam za 46,40€ (ojoj moj žep :/) Glede diska - moji kolesa niti pogledajo ne, tako da jim niti ne probam več kupit kaj podobnega :S Ampak pomoje da če podgancam ne bo všeč, lahko zmeri na bolhi prodaš. Tam se vedno kdo najde, ki bi vzel to | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Tor Sep 07, 2010 11:05 am | |
| Helow. Me zelo veseli, da je odziv Meni se zdi smiselno se zmenit za skupinsko naročilo, ker bomo očitno prišli preko 60€ in lahko plačamo samo robo brez poštnine, kar je super. Se zmenimo, da skoordinirava midve in naročiva vso zadevo, potem pa se za prevzem zmenimo med sabo (choo je itak iz Ljubljane, Nes bomo pa že dostavili vsaj v bližino, a ne?). Najbolje bo, da določimo nek datum do katerega zbiramo naročila, kar meni na zasebna sporočila. Bi bil 1. oktober predaleč za vaju? Mogoče (upam) da se še kdo odloči in naroči, bom še v kakšno temo napisala kaj, da bodo postali tudi ostali podganarji pozorni. LP M.&S. | |
|
| |
choo
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Tor Sep 07, 2010 11:09 am | |
| Jaz mam še dovolj hrane na zalogi in jo je itak treba porabit, tko da mi 1. oktober odgovarja Ok, bom napisala v PM, kaj rabim | |
|
| |
Muha
Število prispevkov : 49 Join date : 05/03/2010 Kraj : Celje
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Tor Sep 07, 2010 11:15 am | |
| Tut js bom verjetno kaj naročila, tako da če je kdo it Celja... | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Tor Sep 07, 2010 11:19 am | |
| - Muha je napisal/a:
- Tut js bom verjetno kaj naročila, tako da če je kdo it Celja...
Jap jap, prej sem že rekla, da je moja najdražja iz okolice Celja (Prebold, drugače) in lahko pripelje do Celja. LP | |
|
| |
Muha
Število prispevkov : 49 Join date : 05/03/2010 Kraj : Celje
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Tor Sep 07, 2010 11:57 am | |
| Aha super. Bom še enkrat tole temo pregledala - ker sem jo prej samo preletela... in javim dalje. | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Tor Sep 07, 2010 1:41 pm | |
| Jaz tudi lahko v Celju prevzamem. | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Čet Sep 23, 2010 4:16 pm | |
| Jaz sem zraaven! Mi pride vse kar bi naročila najmanj 24,80€. In pa še za dve vem da bi tudi zraven naročale. | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Čet Sep 23, 2010 5:24 pm | |
| Aja, točno, moram še Dr. Miški na zs javit, bi skoraj pozabila | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Čet Sep 30, 2010 5:00 pm | |
| Nes sta se kaj zmenili z Dr. Miško? | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Čet Sep 30, 2010 10:32 pm | |
| Aha, kar pošlji ZS, če te kaj zanima. | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Tor Okt 05, 2010 3:30 pm | |
| Naročilo gre danes naprej ... Če še kdo kaj želi ... Saj veste, ZS Za tiste, ki ste že naročili pa bom vsakemu poslala ZS z njegovim naročilom. LP | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Sre Okt 06, 2010 9:32 am | |
| Bom napisala kar tu ... - Citiram :
- Pozdravljeni,
zahvaljujemo se vam, da ste nas kontaktirali. V nadaljevanju vam pošiljam zalogo: Oxbow regal rat - 3 kosi na zalogi Flying saucer - na zalogi le velikosti 17 cm, velikost 30 cm dobimo šele decembra Savic sputnik XL - dobimo čez 2 tedna, trenutno je na zalogi klasičen Savic sputnik Ostali artikli so na zalogi. Tole je napisala Eneja iz Ziprar, pošiljko hrane dobijo čez približno 20 dni. Bi lahko počakali, da naročimo ustrezno količino? Hrano lahko rezerviram vnaprej in potem ko bo dobavljiva pošljejo v Slovenijo. Torej - lahko počakamo še te slabe tri tedne? LP Maša | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Sre Okt 06, 2010 10:36 am | |
| Hmm, 3 vrečke hrane so samo? Koliko pa imamo skupnih naročil za hrano? Ker že samo jaz imam 2 A v italijanščini piše, če kaj ni na zalogi? Ker bi bilo fino vedet frazo, ko se bom naslednjič za kaj zanimala. | |
|
| |
Dr. Miška
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Sre Okt 06, 2010 10:47 am | |
| Ne, Eneja mi je odpisala na mail z naročilom. Skupaj imam naročenih 7 vrečk, zato jaz predlagam da počakamo te 3 tedne, da naročimo vse skupaj pa še kdo se lahko priključi, če ga bo zanimalo. | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce Sre Okt 06, 2010 11:54 am | |
| V bistvu bi jaz hrano rabla, zdaj ko so podgane čez dan same in jim ne morem več sproti čez dan devat sveže hrane pa še ravnokar sem porabila hrano. Pa tudi diska ne bodo imeli še čez 20 dni. Potem pa preklicujem celotno naročilo in se bomo pogovarjali naprej, ko bo vse na zalogi. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ziprar spletna trgovina za glodalce | |
| |
|
| |
| Ziprar spletna trgovina za glodalce | |
|