Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Striženje krempljov in kopanje?

Go down 
+38
Puppy
Klarchy*
Emchika
m4jz0r
choo
moja-zverrrina
zverina
Nina
Eclipse
Dejan
Cookie
Timea
anna and anna
Juni
Jerrry
Tahun
sonja256
podganca
Lee
Cath
Avalon
Scaredy Rat
Olivija
taii aiko
Nes
bolha
Blue
amyZ
Norka
miska
binko
elanor
_panter_
mamaF
Sonii
Eva
Fiamma
AtLanT!da
42 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AvtorSporočilo
lanaH

Število prispevkov : 6
Kraj : maribor

Striženje krempljov in kopanje? - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: strizenje krempljev in kopanje   Striženje krempljov in kopanje? - Page 6 Icon_minitimePon Feb 25, 2013 3:18 pm

ali ve kdo kako naj podganico posusim? jo naj samo zavijem v brisaco ali jo posusim s fenom?
huh huh
Nazaj na vrh Go down
BLACKIE

BLACKIE

Število prispevkov : 15
Kraj : Nova Gorica

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Striženje krempljov in kopanje?   Striženje krempljov in kopanje? - Page 6 Icon_minitimePon Feb 25, 2013 5:22 pm

js jih ponavad kr u brisačo malo zavijm, sej so hitr suhi wink
Nazaj na vrh Go down
Mo-Jo the rat

Število prispevkov : 9

ObjavljaNaslov sporočila: Js mojega ne kopam razn če je res umazan, nohte pa kar striževa ker je kar veliko na meni in potem zna bit stvar malo boleča. Strižem kar s škarjicami pa samo konice    Striženje krempljov in kopanje? - Page 6 Icon_minitimeNed Jun 08, 2014 2:45 pm

Js mojega ne kopam razn če je res umazan, nohte pa kar striževa ker je kar veliko na meni in potem zna bit stvar malo boleča. Strižem kar s škarjicami pa samo konice  wink veselje 
Nazaj na vrh Go down
Marko

Marko

Število prispevkov : 32
Kraj : Novo mesto

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Striženje krempljov in kopanje?   Striženje krempljov in kopanje? - Page 6 Icon_minitimeSre Okt 08, 2014 2:36 pm

sm slišu da dajejo eni podganam kamne d si brusjo kremple, pa me zanima če je uredu če dam granitno kocko prej jo pa prekuham v vreli vodi da gredo bakterije stran?
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Striženje krempljov in kopanje?   Striženje krempljov in kopanje? - Page 6 Icon_minitimeSre Okt 08, 2014 6:01 pm

Lahko daš, ampak si bojo načeloma itak kremplje brusile s tekanjem okrog, pa tudi same si jih ponavadi grizejo oz. pač skrbijo za pedikuro in manikuro Smile
Sicer sem pa že večkrat brala, da če jim daš kamen v kletko (pač čist navaden kamen), hodijo gor lulat. Sem lih danes prinesla kamne domov, tako da gre v fazo testiranja, ampak mi je že več ljudi potrdilo, da pri njih to dela Smile
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
Marko

Marko

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Striženje krempljov in kopanje?   Striženje krempljov in kopanje? - Page 6 Icon_minitimeSre Okt 08, 2014 6:11 pm

upam da bodo res lulale na njih Smile ker je spodaj žaganje, ponekot imam pa dekce
Nazaj na vrh Go down
Marko

Marko

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Striženje krempljov in kopanje?   Striženje krempljov in kopanje? - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 12, 2014 9:04 pm

http://shrani.najdi.si/nalozi1.php

http://shrani.najdi.si/nalozi1.php

Striženje krempljov in kopanje? - Page 6 Nalozi1

a so takile krempli uredu? sem linke na več različnih načinov ker učas kej ne dela
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Striženje krempljov in kopanje?   Striženje krempljov in kopanje? - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 12, 2014 10:29 pm

moraš dat link direktno do slike (ko naložiš na shrani.si, se ti potem odpre slika z vsemi možnimi linki - enega od tistih kopiraj), ker tole vrže samo na shrani.si

ampak glede na to, da imaš en mesec stare podgane doma, nič ne skrbi, so kremplji čisto ok Smile
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Striženje krempljov in kopanje?   Striženje krempljov in kopanje? - Page 6 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Striženje krempljov in kopanje?
Nazaj na vrh 
Stran 6 od 6Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6