| Tajson&Silwester:predstavitev | |
|
+10ruby. Blue Sonii Lee Juni zverina talupu Nes Dejan Tajson 14 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Tajson
Število prispevkov : 159 Join date : 21/05/2010 Age : 31 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Pet Jul 16, 2010 10:08 am | |
| Ma ja ta moja sreča je za en k****!!! Sploh nam govorila od katere zto, ker bojo spet frke (ne zame ampak za drugo lastnico). Uglavnem, vet je bil tut presenečen da sem dala toliko denarja za podganco (ki je stara in ima malo možnosti za življenje), bil je vesel, saj ponavadi lastniki podgan dajo podgane v zmrzovalanik, da KAO NEBI TRPELE. Če mene prašaš je to mučenje. Ja sej sm drgač Tajsona pokopala na babičenim vrtu (zdaj živi med rožami) | |
|
| |
zverina
Število prispevkov : 821 Join date : 14/04/2010
| |
| |
Tajson
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Pet Jul 16, 2010 10:32 am | |
| Hvala ;( | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Pet Jul 16, 2010 11:27 am | |
| Še ena žalostna novica. Si kar mislim, kje se je nalezel revček, ja. Vseeno se mi zdi, da bi to bila pomembna informacija v opomin vsem, ki bodo komu pazili podgane ali tistim, ki imajo namen ''posojat'' svoje živali za parjenje. Karantena je ključna. Vidim, da sta imela res izredno vez, če te je pri enem letu popolnoma sprejel za svojo. Mi je zelo žal, da se je moralo končati | |
|
| |
Tajson
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Pet Jul 16, 2010 11:38 am | |
| Hvala Nes. In ja vem da bi bilo dobro da se ve od katere podgane se je nalezel, a nevem če smem povedati,saj se v tistem tudi skriva zgodba. Lahko vam napišem znake na začetku bolezni, napredovanje in seveda smrt: Začetek bolezni: -kihanje -težko dihanje (kod da mu je vroče), a to dihanje prihaja iz trebuha in ne iz pljuč -hrup pri dihanju (ne cviljenje) HREŠČANJE -utrujenist ...bolezen že bol napreduje... -izguba apetita (bila sem zbojena skoraj 24 ur, spala sem sak dan samo 3 ure, saj me je zelo skrbelo zan. pazila sem da je jedel in pil) -ni več zmožnoszi da bi sam jedel in pil(hranao sem mu dajala zraven gopčka, napajalnik sem imela skos pri sebi da sem mu dajala piti) -izguba ravnotežja ...preden umre... -dihanje skozi gobček (močno odpiranje gobčka, zajemanje kisika), takrat podgana umre
Še posebaj hujše je, če je podgana stara in ima probleme z srčkom. | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Pet Jul 16, 2010 12:02 pm | |
| Samo to je šlo pa izredno hitro naprej. V dobrem mesecu od okužbe do upehanja. Revček, verjetno res zaradi srčka pa še ta vročina je super za razmnoževanje bakterij. | |
|
| |
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Pet Jul 16, 2010 12:13 pm | |
| To je bilo pa res ful hitro. Sožalje, tole je za pop* slaba sreča ... Pa ni treba nič pisat, kje se je nalezel, mislim, da je nam vsem jasno. | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Pet Jul 16, 2010 12:47 pm | |
| Ohh ne no! Nina sožalje.. | |
|
| |
Tajson
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Pet Jul 16, 2010 12:50 pm | |
| Hvala! Ja vem zelo hitro je šlo. Vet je rekel da zaradi starosti in vročine. Jz sem se tako trudila da bi ozdravel-vse sem čistila za njim (da se nebi bakterije razmnoževale), dajala sem mu hrano,vodo, antibijotike....skratka dubil je vse!!! Tako se cartlar pri meni...moj srček Teta je bila tako žalostna ko je izvedela za njegovo smrt in zdaj se trudi na vse načine da bi me spravila v dobro voljo, še celo podgano novo mi hoče zrihtat. Vsak ki je izedel njegovo zgodbo kako sem ga dubila in kako mu je bilo pri meni je rekel:"Ti si ga pripeljala v pravi raj!" Še enkrat hvala! | |
|
| |
Tjashy
Število prispevkov : 210 Join date : 15/09/2009 Age : 28 Kraj : Lublana (=
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Pet Jul 16, 2010 3:47 pm | |
| | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| |
| |
Tajson
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Pet Jul 16, 2010 6:45 pm | |
| | |
|
| |
talupu
Število prispevkov : 339 Join date : 21/02/2010 Age : 26 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Sob Jul 17, 2010 7:32 am | |
| Sožalje. | |
|
| |
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Sob Jul 17, 2010 7:48 am | |
| | |
|
| |
fate
Število prispevkov : 223 Join date : 11/04/2010 Age : 27 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Pon Jul 19, 2010 10:18 pm | |
| | |
|
| |
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Sre Jul 21, 2010 9:14 am | |
| Sožalje. | |
|
| |
Tajson
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Sre Jul 21, 2010 9:15 am | |
| Hvala vsem | |
|
| |
Tajson
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev Sre Jul 21, 2010 11:25 am | |
| - Nes je napisal/a:
- Še ena žalostna novica.
Si kar mislim, kje se je nalezel revček, ja. Vseeno se mi zdi, da bi to bila pomembna informacija v opomin vsem, ki bodo komu pazili podgane ali tistim, ki imajo namen ''posojat'' svoje živali za parjenje. Karantena je ključna.
Vidim, da sta imela res izredno vez, če te je pri enem letu popolnoma sprejel za svojo. Mi je zelo žal, da se je moralo končati Jaz resnično odsvetujem čuvanje podgan, saj se bolezni hitro prenašajo in tudi zelo zahrbtno se pojavijo. Podgana lahko zgleda popolnoma zdrava med tem ko jo pazite in nato se pokaže bolezen pri čuvani podgani n pri vaši. Če ste pa seveda taki kot jaz, ki bi naredili vse da bi podgano rešili smrti boste pa dali velko denarja (jaz sem za svojega dala približno 60€, saj sem mu hotela rešiti življene, a je bilo nažalost vse tako hitro, da se ga ni dalo rešiti). PAZITE NA SVOJE DOMAČE LJUBLJENČKE | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Tajson&Silwester:predstavitev | |
| |
|
| |
| Tajson&Silwester:predstavitev | |
|