Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Napajalnik

Go down 
+11
katajuska
VforV
Puppy
BabyBusted
Dejan
ines.
mamaF
zverina
AtLanT!da
Fiamma
Lenart
15 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2
AvtorSporočilo
LadyCy

LadyCy

Število prispevkov : 209
Kraj : Ptuj

Napajalnik - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Napajalnik   Napajalnik - Page 2 Icon_minitimeTor Feb 07, 2012 7:15 am

Naša pa res ni nič pila, ker res ni vedela zakaj je sploh navaden napajalnik Razz
Zato ima zdaj že en čas ptičji napajalnik, ker s tega ve piti. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
sashka

sashka

Število prispevkov : 50
Kraj : mb

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Napajalnik   Napajalnik - Page 2 Icon_minitimeTor Feb 07, 2012 9:56 am

pri moji je blo pri 175g na dan zgornja meja 33ml Smile spodnja pa malo manj. Mislim da okoli 25ml. Mogoče jima je duc prevlki? huh Pri 600ml se pa verjetno tudi ne opazi tak pa če dobita dosti sveže hrane tut mogoče manj spijeta ja Smile

LadyCy je napisal/a:
Naša pa res ni nič pila, ker res ni vedela zakaj je sploh navaden napajalnik Razz
Zato ima zdaj že en čas ptičji napajalnik, ker s tega ve piti. Very Happy

moja pa iz navadnega kozarca oz skledce ni znala pit rofl je kr namakala cel gobček not in ji ni blo nič jasno Very Happy sej pol se je navadla tut na to Smile
Nazaj na vrh Go down
katajuska

katajuska

Število prispevkov : 7
Kraj : Maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Napajalnik   Napajalnik - Page 2 Icon_minitimePet Feb 10, 2012 12:18 pm

Duc se mi zdi da je ta manjši, sta bili obe že zasačeni da ga uporabljata. Nastavljeno imata tudi posodico z vodo, pa nikjer ni neke spremembe.
Mojidve imata skup toliko teže kot tvoja, tak da bi mogli spit 25ml, pa jih ne... čudni sta, mogoče ne marata vode veselje
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Napajalnik   Napajalnik - Page 2 Icon_minitimePet Feb 10, 2012 1:21 pm

Moja dva samčka spijeta 2 deci v 6 dneh. Dala sem antiparazitik, pa zato nisem menjavala.
V velikih napajalnikih pa ni govora, da opaziš, če se kaj zniža nivo huh
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
katajuska

katajuska

Število prispevkov : 7

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Napajalnik   Napajalnik - Page 2 Icon_minitimeNed Feb 12, 2012 11:57 pm

Na napajalniku so zarisane črtice vsakih 25 ml, tako da lahko spremljam. V enem tednu sta spili okrog 75 ml... Zgleda res veliko tekočine dobita z zelenjavo. Včeraj in danes sta dobili samo korenček in jabolko, ki jima ne gre toliko v slast, pa sta malo več popili. Sta moji prvi podganici, pa sem še malo panična pri takih osnovnih stvareh blush
Nazaj na vrh Go down
Miška Miš

Miška Miš

Število prispevkov : 44

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Napajalnik   Napajalnik - Page 2 Icon_minitimeČet Jul 19, 2012 8:48 pm

moja pa ima v kletki posodico in v transporterju napajalnik in sm vesela da ni edina ki daje vse živo v skodelco boing
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Napajalnik   Napajalnik - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Napajalnik
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 2Pojdi na stran : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Napajalnik.
» Kraljica in Princeska