LadyCy
Število prispevkov : 209 Join date : 04/04/2010 Age : 31 Kraj : Ptuj
| Naslov sporočila: Re: Napajalnik Tor Feb 07, 2012 7:15 am | |
| Naša pa res ni nič pila, ker res ni vedela zakaj je sploh navaden napajalnik Zato ima zdaj že en čas ptičji napajalnik, ker s tega ve piti. | |
|
sashka
Število prispevkov : 50 Join date : 25/01/2012 Kraj : mb
| Naslov sporočila: Re: Napajalnik Tor Feb 07, 2012 9:56 am | |
| pri moji je blo pri 175g na dan zgornja meja 33ml spodnja pa malo manj. Mislim da okoli 25ml. Mogoče jima je duc prevlki? Pri 600ml se pa verjetno tudi ne opazi tak pa če dobita dosti sveže hrane tut mogoče manj spijeta ja - LadyCy je napisal/a:
- Naša pa res ni nič pila, ker res ni vedela zakaj je sploh navaden napajalnik
Zato ima zdaj že en čas ptičji napajalnik, ker s tega ve piti. moja pa iz navadnega kozarca oz skledce ni znala pit je kr namakala cel gobček not in ji ni blo nič jasno sej pol se je navadla tut na to | |
|
katajuska
Število prispevkov : 7 Join date : 09/01/2012 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Napajalnik Pet Feb 10, 2012 12:18 pm | |
| Duc se mi zdi da je ta manjši, sta bili obe že zasačeni da ga uporabljata. Nastavljeno imata tudi posodico z vodo, pa nikjer ni neke spremembe. Mojidve imata skup toliko teže kot tvoja, tak da bi mogli spit 25ml, pa jih ne... čudni sta, mogoče ne marata vode | |
|
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Napajalnik Pet Feb 10, 2012 1:21 pm | |
| Moja dva samčka spijeta 2 deci v 6 dneh. Dala sem antiparazitik, pa zato nisem menjavala. V velikih napajalnikih pa ni govora, da opaziš, če se kaj zniža nivo | |
|
katajuska
Število prispevkov : 7 Join date : 09/01/2012 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Napajalnik Ned Feb 12, 2012 11:57 pm | |
| Na napajalniku so zarisane črtice vsakih 25 ml, tako da lahko spremljam. V enem tednu sta spili okrog 75 ml... Zgleda res veliko tekočine dobita z zelenjavo. Včeraj in danes sta dobili samo korenček in jabolko, ki jima ne gre toliko v slast, pa sta malo več popili. Sta moji prvi podganici, pa sem še malo panična pri takih osnovnih stvareh | |
|
Miška Miš
Število prispevkov : 44 Join date : 18/07/2012
| Naslov sporočila: Re: Napajalnik Čet Jul 19, 2012 8:48 pm | |
| moja pa ima v kletki posodico in v transporterju napajalnik in sm vesela da ni edina ki daje vse živo v skodelco | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Napajalnik | |
| |
|