Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Nessie, Pelinka, Malina

Go down 
+26
LadyCy
Tasha.W
sharp
talupu
zverina
Timea
AtLanT!da
Tjashy
Cath
podganca
Sonii
Eva
bolha
Tahun
Dejan
Lee
sonja256
taii aiko
Anjaa.
Olivija
mamaF
sreda_
Nes
Fiamma
lenka
Blue
30 posters
Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AvtorSporočilo
Blue

Blue

Število prispevkov : 317
Kraj : Ljubljana

Nessie, Pelinka, Malina  Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 12:42 pm

V sredo sem končno dobila podganico po imenu Nessie, ki je svetlo rjavo bele barve. Smile
Je zelo živahna, radovedna, pogumna,... Je bila pa tudi že na potepanju po moji sobi. sunny Mi je šla tudi sama na ramo in na glavo kjer je bila kar čisto pri miru. Very Happy
Ko dam roko v kletko mi začne roko takoj nekaj lizat pa malo vseeno še hoče ugrizniti, ampak ni panike. Smile

Še slikce;

Nessie, Pelinka, Malina  P1300152

Nessie, Pelinka, Malina  P1300169

Nessie, Pelinka, Malina  P1300214

Nessie, Pelinka, Malina  P1300222

Nessie, Pelinka, Malina  P1300226

Nessie, Pelinka, Malina  P1300216

Kletka
Nessie, Pelinka, Malina  P1300239

Sem ji prejle naredila še visečo posteljico. Smile
Nessie, Pelinka, Malina  P1300253

Nessie, Pelinka, Malina  P1300257

Nazadnje urejal/a Blue Pet Mar 30, 2012 5:20 pm; skupaj popravljeno 5 krat
Nazaj na vrh Go down
lenka

lenka

Število prispevkov : 128

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 1:07 pm

Cortl mali I love you I love you .

Tele viseče mreže so ful zakon. Moji imata kar dve Razz. Eno iz flisa (odprto), drugo pa iz nekekšnega pliša (v obliki tunelčka). Vedno spita tam.

Pa ful fajn, da je rada na rami. Jo boš lahko vzela zraven na sprehod Wink. Pa kakšen pulover s kapuco ji bo sigurno ful všeč.

P.S. Takšni rjavi se reče agouti Razz

P.P.S. Zdaj ko imaš tako veliko kletko ji moraš pa še družbo priskrbet, da ne bo sama Smile

Nazadnje urejal/a lenka Sob Sep 19, 2009 1:09 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

Število prispevkov : 1492
Kraj : Koper

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 1:08 pm

Luškano! Smile
Ti pa kar kletko za dihurje, kaj? Bo mela placa za tekat. cheers
Nazaj na vrh Go down
https://podgane.slovenianforum.com
Blue

Blue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 1:18 pm

Hehe hvala obema. Smile

Fiamma, noup to je prou kletka za podgano. Okej za dve podgani. Razz Sej ji bom še ene igrače naredila - kupila da bo še malo bolj zapolnjena. ;]

Aa lenka, nisem vedela da se jim reče agouti. Smile Drugače pa bi z veseljem še eno podganico vzela samo so mi doma že komaj za eno pustili. (čeprau jo zdaj skos hodijo gledat Smile ) Rolling Eyes
Nazaj na vrh Go down
lenka

lenka

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 1:27 pm

Ah, saj se bodo navadili, potem pa hitro nabaviš še eno. Dela je isto kot za eno podganico, ampak je dvojno veselje Very Happy. Jaz imam točno tkašno kletko in si ne morem predstavljat samo ene podgance not Smile.
Nazaj na vrh Go down
Blue

Blue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 1:58 pm

Zdajle tko mami rečem; škoda ker nism še ene podgance vzela. ona pa; ja sam res zakaj je nisi? affraid Shocked Mislm kdaj to pove.
Tko, da bom zdaj enkrat Anjo poklicala če ima še kakšno ne rezervirano samičko. sunny sunny
Nazaj na vrh Go down
lenka

lenka

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 2:08 pm

Hihihi, no vidiš Very Happy cheers.
Nazaj na vrh Go down
Blue

Blue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 2:17 pm

lenka je napisal/a:
Hihihi, no vidiš Very Happy cheers.
Hehe.. Smile Pomojem če ti ne bi rekla naj ji družbo priskrbim, mami sploh ne bi tega vprašala. Wink

No jutri popoldne grem še po eno. Kdo ve kako ime ki se ujema z Nessie? Razz
Samo bo Nessie lepo sprejela še eno.. ?
Aja pa to kihanje in praskanje pri tamali je vedno manj. flower
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 3:58 pm

Blue je napisal/a:

No jutri popoldne grem še po eno. Kdo ve kako ime ki se ujema z Nessie? Razz :

ujema ali rima?
Kaj pa Nyx? (niks), rimska boginja noči
ps: s tvojo podganico si delima (ljubkovalno) ime Smile
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
sreda_

Število prispevkov : 151

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 4:10 pm

haha moja je ista Very Happy
podganček ma pa tako kletko Very Happy
Nazaj na vrh Go down
lenka

lenka

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 4:42 pm

Blue, Super Very Happy.
Bo sestrica od Nessie? Pomoje ne bo problemov s spoznavanjem, glede na to da sta še obe mladi in sta bili še pred parimi dnevi skupaj.

Me veseli, da gre Nessie na bolje, vendar bi na tvojem mestu vseeno dobro preverila, ko bi šla po drugo podganco. Ziher je ziher Wink.
Nazaj na vrh Go down
Blue

Blue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 6:59 pm

Nes- hehe o pa res. Wink Sam tale Nyx je pa zakon. Very Happy Mogoče ji bo kar tko ime. flower

lenka - jap sestrica od Nessie. No jaz upam, da ne bo problemov. Bom pa tudi preverila kakšne so kaj podganice.

Sem prejle ravno prišla iz alerja, sem šla kupit ene priboljške, jagodni solni kamen (ki ga ima rada, unega navadnega solnega se še ni nič dotaknila. Cool ) pa kliker. Smile

Aja bi blo mogoče možno da je breja.. tak bajsast trebuh ima. Shocked pa tko seske. Al se mi to spet kao neki zdi. Question Embarassed
Nazaj na vrh Go down
mamaF

mamaF

Število prispevkov : 519
Kraj : Komen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 7:38 pm

Juuuj, super lepe fotke, podganca pa itak Very Happy

Blue, a ni Anja napisala, da je že zelo kmalu ločila samčke od samičk? Po mojem ne bi smela biti breja, tvoja Nessie Question
Nazaj na vrh Go down
Blue

Blue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 7:49 pm

mamaF je napisal/a:

Blue, a ni Anja napisala, da je že zelo kmalu ločila samčke od samičk? Po mojem ne bi smela biti breja, tvoja Nessie Question
Hvalaa. Smile

Ja je napisala, ravno zato me to tok čudi.. Neutral
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

Število prispevkov : 1492
Kraj : Koper

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 7:53 pm

Blue, slikaj ji trebuh in postaj slikco.
Nazaj na vrh Go down
https://podgane.slovenianforum.com
Olivija

Olivija

Število prispevkov : 387

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimeSob Sep 19, 2009 8:24 pm

Ježešna kako lepo pančkamo Very Happy

Tole kletko sm pa jest hotla kupt, pa je bla žau prevelika za polico Crying or Very sad
Nazaj na vrh Go down
Anjaa.

Število prispevkov : 46

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimePon Sep 21, 2009 1:10 pm

Blue je napisal/a:
mamaF je napisal/a:

Hvalaa. Smile

Ja je napisala, ravno zato me to tok čudi.. Neutral
ja ta je bla definitiuno med samimi samičkami razn če so se že pr 3 teednih parle O.O
Nazaj na vrh Go down
taii aiko

taii aiko

Število prispevkov : 138
Kraj : Okolica Celja

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimePon Sep 21, 2009 4:40 pm

Ajoooj kako smo očarljivi *_* I love you
Nazaj na vrh Go down
http://monika-b.webs.com/
Blue

Blue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimePet Sep 25, 2009 7:05 am

No zdaj se mi ne zdi več da je tok bajsasta. (bi pomojem tudi vet kaj rekel če bi bla breja) . je pa res, da je zeeloo požrešna. Sploh ni nič izbirčna, edino tistih ta velikih briketov ne mara.. drugo pa vse. Very Happy
Je pa dobila včeraj novo steljo - koruzne storže. Wink

kukuc
Nessie, Pelinka, Malina  P1300510

Drgač pa zdaj ne bom dobila še ene podgane... tut veterinar je rekel, da bolje da nista dve. Zaradi njenega praskanja pa kihanja..
Nazaj na vrh Go down
sonja256

sonja256

Število prispevkov : 83

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimePet Sep 25, 2009 9:22 am

To glede stelje misliš cele storže ali tisto od koruze ki se kupi v trgovini... Jaz namreč tisto stvar uporabljam za wc, pa se mi ne zdi najbolj posrečena zadeva (oziroma njima, ker lulata raje povsod drugje, le tam ne), pa še ful drago je. Kaj uporabljate drugi za wc? (se opravičujem, če sprašujem to na napačnem mestu...)
Nazaj na vrh Go down
Lee

Lee

Število prispevkov : 660
Kraj : Britof, Kranj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimePet Sep 25, 2009 1:55 pm

ej sam je pa skor taka kt tale pr men k čaka na Jasmino ;D.. je take barve, vzorec Razz
Nazaj na vrh Go down
Blue

Blue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimePet Sep 25, 2009 2:58 pm

sonja256, jaz mislim tiste koruzne storže, ki se jih kupi v trgovini. Drugače pa ima Nessie različne kote za wc , in se mi zdi brez veze da bi jo še na prou wc- posodico navajala. Tako ali tako je treba menjati in počistit kletko na par dni.
Je pa drugače TUKAJ tema za podganji wc. Wink

MetalGirl, hehe a res. Je prav zanimivo kok so si podobne. Smile
Nazaj na vrh Go down
Dejan

Dejan

Število prispevkov : 584
Kraj : Kranj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimePet Sep 25, 2009 9:05 pm

Olivija je napisal/a:
Ježešna kako lepo pančkamo Very Happy

Tole kletko sm pa jest hotla kupt, pa je bla žau prevelika za polico Crying or Very sad

Je kar velika kletka, tako ima tud jaz. Postavljena pa je mizo. Notri sem imel že 3 odrasle podgane pa še 2 rundi mladičev, pa je bilo dovolj prostora za vse. Smile

Blue je napisal/a:
Nessie, Pelinka, Malina  P1300214

Prav simpatična podganca je tale Nesie. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Blue

Blue

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimePon Okt 05, 2009 5:33 pm

Dejan hvala. bounce

Midve sva pa spet nazaj od veterinarja. Te bulice na ušeskih so bradavice in je Nessie dal eno inekcijo, pri kateri je zlo zlo jokala in se šla takoj skriti v mojo kapuco. Rolling Eyes Počasi naj bi zginle, če se bodo pa veliko povečale pa naj spet prideva, da bi jih nekako odstranil.

Moram pa povedati, da je drugače zelo pridna, ko sem za mizo, delam npr. DN mi je lepo v kapuci in ajčka. Smile Pa tut en trikec že skoraj obvlada. Bom jo zdaj v naslednjih dneh kaj poslikala pa posnela. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Tahun

Tahun

Število prispevkov : 498

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitimePon Okt 05, 2009 5:49 pm

no sam da ni kej hušga.. Smile

o ful hudooo! <3 kakšn trikec pa??Smile
(moja je tak hiperaktiuc da jo sploh ne zanimajo pribolški.. ) Neutral
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Nessie, Pelinka, Malina    Nessie, Pelinka, Malina  Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Nessie, Pelinka, Malina
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 6Pojdi na stran : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Lola&Malina