eva chan
Število prispevkov : 19 Join date : 06/09/2013 Age : 31 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Lola&Malina Tor Okt 22, 2013 9:32 pm | |
| Da predstavim moje zverine: obe sem dobila od forumašice, ki je staknila tako hudo alergijo, da ju žal ni več mogla obdržati . K meni sta prišli 13. 10. 2013 in počasi se že privajamo ena na drugo. Kupljeni sta bili od nekega rejca iz okolice Celja, in sta menda stari približno 3 mesece, žal ne vem koliko je ta podatek natančen. Imeni jima je nadela prejšnja lastnica, tako da ju nisem spreminjala, saj jima pravzaprav pristajata :)Sta kar precej izbirčni glede hrane, kot priboljške sprejemata samo kornfleks; sadje, oreščke in jogurt drops pa s studom zavračata :PTorej, pa še vsaka posebej: Lola: je definitivno dominantnejša in pogumnejša in tudi bolj zvedava, v glavnem "šefica krdela". Malina: je bolj nežna dušica in tudi bolj boječa, njen najljubši hobi je lazenje za pulover in "peštanje" skozi rokave jopice :)Zaenkrat mi tudi ne upa še tako pogumno pozirat kot Lola, tako da imam samo njuni skupni slikici:)
Nazadnje urejal/a eva chan Sre Okt 23, 2013 8:24 am; skupaj popravljeno 2 krat | |
|
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Lola&Malina Tor Okt 22, 2013 9:42 pm | |
| Iiiii | |
|
maxanja
Število prispevkov : 47 Join date : 15/09/2013 Age : 39 Kraj : Zg. Korena, Mb
| Naslov sporočila: Re: Lola&Malina Sre Okt 23, 2013 11:19 am | |
| Lepi punci | |
|
Sponsored content