Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Stara Lola in nova Lu

Go down 
4 posters
AvtorSporočilo
furlannn

Število prispevkov : 27

Stara Lola in nova Lu Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Stara Lola in nova Lu   Stara Lola in nova Lu Icon_minitimeSre Nov 20, 2013 10:58 am

Lepo pozdravljeni vsi forumaši!

Po dolgem času sm se odloču, da vam predstavim mojo novo pridobitev..Lu. Lolo sem vam že predstavil, ampak dobiste obe v paketu Smile
Lu je prišla k meni približno 3 mesece nazaj kot še čisto mala podganica. Z Lolo sta se že prvi dan odlično razumele in jo je Lola(starejša približno 6 mesecev) vzela kot za svojo. Hitro sta se združile in igrale. Lola jo je pucala, Lu pa njej težila za igranje Smile

Kej več ne vem kaj bi napisal..priložil bom še neki slikic in mogoče kšn posnetek.

Lp, če vas pa kej zanima pa prašite!

lupček na bušček 

Stara Lola in nova Lu Wp000361
Stara Lola in nova Lu Wp000378
Stara Lola in nova Lu Wp000418
Stara Lola in nova Lu Wp000428
Stara Lola in nova Lu Wp000438

Lola je mirna in se rada nastavlji filmskemu traku..Lu na drugi strani pa..nevidna za fotografe..razen ko jé Wink

Stara Lola in nova Lu Wp000475
Prvi dan ko sta se srečali..neskončna ljubezen. Lola pa se je spraševala kaj neki sem ji to prinesel Wink
Stara Lola in nova Lu Wp000559
Stara Lola in nova Lu Wp000523
Stara Lola in nova Lu Wp000556

Lu je pravi navihanček..mogoče ker je živela v leglu 20ih podganic in je bilo treba za preživetje biti hiter in nikoli primiru. Tako se nikoli ne ustavi in vedno dirja okrog.

Spodaj prilagam še DANAŠNJI posnetek Lole in Lu
Uživajte! Smile group hug 

Za konec pa še maček Bacek, ki sedi na eni moji dlani v zraku P.S.:Lola se ga noro boji..medtem ko Lu ga ni niti opazla Very Happy
Stara Lola in nova Lu Wp000549
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Stara Lola in nova Lu   Stara Lola in nova Lu Icon_minitimeSre Nov 20, 2013 12:18 pm

Juuuj, lepe miške Smile Lepo, da imata zdaj družbo druga druge in da sta se tako hitro ujeli.. Smile group hug 
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
eva chan

eva chan

Število prispevkov : 19

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Stara Lola in nova Lu   Stara Lola in nova Lu Icon_minitimePet Nov 22, 2013 5:51 pm

Kakšne hude plezalke! srčici boing še dobro da moji plezanja po omarah nič ne "porajtata", drugače bi imela neizmerno več skrbi Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sh.

Sh.

Število prispevkov : 205
Kraj : Celje

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Stara Lola in nova Lu   Stara Lola in nova Lu Icon_minitimePet Nov 22, 2013 6:34 pm

Uf, končno! Jst sem se pa že spraševala, kako gre mali Lu Razz No, super, da sta se takole ujeli ... Poskušaj še postat kako fotko!
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Stara Lola in nova Lu   Stara Lola in nova Lu Icon_minitimePet Nov 22, 2013 6:59 pm

O, čaki, a to je od Dobbyja sestrica? veselje 
Nazaj na vrh Go down
Sh.

Sh.

Število prispevkov : 205
Kraj : Celje

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Stara Lola in nova Lu   Stara Lola in nova Lu Icon_minitimePet Nov 22, 2013 8:58 pm

Je, ja Very Happy
Nazaj na vrh Go down
furlannn

Število prispevkov : 27

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Stara Lola in nova Lu   Stara Lola in nova Lu Icon_minitimeSob Nov 23, 2013 10:24 pm

Bom objavu še slik v kratkem..sam jih ma prjatlca, ker jih je fotošutala Smile Tamala pa je čist zmešana..res..nima mira, teka okuli in je čist naspidirana. Sploh se ne umiri. Lola ku je bla tku majhna je več al mjn spala alpa po meni lazila..ta pa lih obratno Very Happy
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Stara Lola in nova Lu   Stara Lola in nova Lu Icon_minitimeSob Nov 23, 2013 10:27 pm

Haha, Dobby je isti, tele miši bi lahko reklame za Duracell snemale... veselje 
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Stara Lola in nova Lu   Stara Lola in nova Lu Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Stara Lola in nova Lu
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Lola&Malina
» Stara podgana
» 2 samčka stara 3 mesece
» Lola, moja mala opica
» nova podganca_miša