Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Kako prepričati mamo?

Go down 
+34
gapy
Skinny
Nika7
albu
Tasha.W
choo
Karo
LadyCy
Tajson
fate
zverina
Kalisto
Dejan
Juni
talupu
ruby.
mihc
Lee
Nina15
Cath
anna and anna
bolha
*Tinky*
Blue
Sonii
Olivija
taii aiko
Tahun
AtLanT!da
Nes
Eva
mamaF
Fiamma
Tjashy
38 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AvtorSporočilo
Sonii

Sonii

Število prispevkov : 773
Kraj : Ljubljana

Kako prepričati mamo? - Page 6 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimePon Mar 29, 2010 2:42 pm

Ja no tole s stanovanji je tudi problem ja.
Da ti prepovejo živali v fletu ojoj :O
Nazaj na vrh Go down
talupu

Število prispevkov : 339

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimePon Mar 29, 2010 6:42 pm

mi mamo nejet flet pa lastnik sploh neve za psa.. Twisted Evil
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

Število prispevkov : 1492
Kraj : Koper

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimePon Mar 29, 2010 6:44 pm

In upaj tudi, da ne izve, ker potem bi imel vso pravico vas vržt ven...
Nazaj na vrh Go down
https://podgane.slovenianforum.com
talupu

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimePon Mar 29, 2010 6:59 pm

ja sej na srečo živi nekje...nevem kje.. lol!
ne v Ljubljani...drgač pa dobra novica...mami se je nekam omehčala za podganco...upanje umre zadnje. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
mamaF

mamaF

Število prispevkov : 519
Kraj : Komen

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimePon Mar 29, 2010 8:39 pm

No, vidiš, počasi se daleč pride Very Happy Super! Upam, da jo boš kmalu dobila!
Nazaj na vrh Go down
Dejan

Dejan

Število prispevkov : 584
Kraj : Kranj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimePon Mar 29, 2010 8:55 pm

Ja v našem stanovanju ni dovoljen pes in domače živali. Za mojo drobnarijo pa hvalabogu ni nekih prepovedi. Sem imel pa tudi jaz v osnovnošolskih letih doma probleme, ko sem privlekel kako žival domov, pa jo šlo ponavadi le za kake žuške, plazilce in podobne naše živali. Ko so bili starši malo boljše volje se mi je teh živali nabralo kar nekaj. Tako je bilo v toplem delu leta. V hladnem pa je bilo to bolj kritično glede na to da sem imel bolj ko ne le "sezonske" živali. Ta obdobja so bila dost bedna dokler nisem konec osmega razreda za birmo dobil računalnik, malo kasneje pa še cev kup računalniških iger. Tako da sem mel nekaj, da sem lažje pregural zimo. V 3. letniku SŠ sem po dolgem času dobil spet "zimzelene" živali. 2007 ( vsaj tako se spomnim) sem se pa seznanil s podganami kot hišnim ljubljenčkom. Very Happy

Vidim, da te v prejšnih prispevkih večkrat omenili vztrajnost. To je tako čisto življenska preizkušnja, krepi našo osebnost.
Kar ne dobiš, danessi lahko priboriš jutri; čez eno ali več let.
Nazaj na vrh Go down
talupu

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeTor Mar 30, 2010 5:16 am

jooj jaz took upam, da bom ganco dubla.. Smile
nevem še kje..ampak bom že.. scratch
Nazaj na vrh Go down
Dejan

Dejan

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeTor Mar 30, 2010 9:41 am

Če je vprašanje zgolj "kje" potem to sploh ni problem. Skoraj ves čas ima na forumu kdo kako leglo mladičev, ki jih želi oddati. Če pa kdaj "rata suša", ti pa ravno takrat hočeš podganco, greš potem v kako trgovino z malimi živalmi in si tam kupiš oz. naročiš mladiča, ker so odrasle živali dostikrat divje ( grizejo in podobno).
Vidiš je čisto enostavno. Bolj zoprno je pa če ti starši nasprotujejo, da bi mela podgano.
Nazaj na vrh Go down
ruby.

Število prispevkov : 57
Kraj : Okolica NM

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeTor Mar 30, 2010 11:37 am

Spet ena dobra novička: včerej sem mami spet gnjavila o gancah. Pa sem jo sprašeala, če so ji podgance nagnusene. Pa je rekla, niti ne razmišlajm o tem. Potem smo pa prišle do tega, da je rekla: sej ne bom jaz podgance prijemala, jo boš ti. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
talupu

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeTor Mar 30, 2010 12:59 pm

Dejan, pri meni je mami proti podganci, tisto je res samo tako. Čeprav zdaj je mami že bolj za. Upam in upam in težim za ganco. lol!
Nazaj na vrh Go down
Dejan

Dejan

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeTor Mar 30, 2010 1:08 pm

No pol pa upam, da ti jo uspe navdušit za podgano, no pa atija isto. Wink
Nazaj na vrh Go down
talupu

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeTor Mar 30, 2010 1:42 pm

Jaz mam eno vprašanje, glede tega.A mislite, da če bom mami preveč o gancah govorila, da mi bo potem še manj dovolila?
Rolling Eyes
Nazaj na vrh Go down
mamaF

mamaF

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeTor Mar 30, 2010 3:11 pm

talupu je napisal/a:
Jaz mam eno vprašanje, glede tega.A mislite, da če bom mami preveč o gancah govorila, da mi bo potem še manj dovolila?
Rolling Eyes
Jah, ravno vsako uro ji ni treba o podganah govorit, da ji kablov ne prežge Very Happy Odvisno, kako ona to tvoje govorjenje o podganah sprejema (sej to itak vidiš že po faci lol! ) - ali se ji zdi teženje ali pa daješ vtis, da te ta tema zelo zanima in bi se rada pogovarjala o njih Smile Ti jo še najbolj poznaš
Wink
Jaz zase vem, da nočem niti slišat o neki stvari, če mi mulca lajnata stalno o tem eno in isto (recimo debate o novih telefonih ene 25x na dan - grrrrrrrrrrrrr Evil or Very Mad Rolling Eyes - ampak, kot pravim, smo različni, enih ne gane dosti, če nekdo drugi stalno govori o eni stvari, drugim gre pa to na živce in popenijo...
Nazaj na vrh Go down
mamaF

mamaF

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeTor Mar 30, 2010 3:18 pm

ruby. je napisal/a:
Spet ena dobra novička: včerej sem mami spet gnjavila o gancah. Pa sem jo sprašeala, če so ji podgance nagnusene. Pa je rekla, niti ne razmišlajm o tem. Potem smo pa prišle do tega, da je rekla: sej ne bom jaz podgance prijemala, jo boš ti. Very Happy
cheers Jeeeeesssssssssss, a vidiš - to pomeni, da še samo malo manjka, pa te bo vprašala :"no, in kdaj misliš končno prinest ti podganco in kako ji bo ime?" Very Happy
Nazaj na vrh Go down
talupu

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeTor Mar 30, 2010 3:24 pm

Hvala. Danes sem probala s tistim pogovorom, pa jo je umes zmotil telefon, tako da še čakam. Zaenkrat mi gre dobro, ampak sem pa ugotovila, da če probam ene 3x na dan z ene vrsto pogovorom, da bolj užge. Prej sem vsako minuto...mamii lej kok so lušne....deej nooo....pa je na koncu že čist znorela. Pogovor je pa takle....Rečem ji naj pove razlog. Reče: jih je veeliko. Jo prašam: A so ti gnusne?. Ona: Ne, men so čist ušeč. Jaz: no, torej, kaj je razlog? Ona: Smrdijo. In potem se je začela moja razlaga, zakaj nebi srdele..bla, bla bla...Skrbi jo kužika in pa da bi jo una podganca čisto zživcirala...Ji bom potem mal zatežila pa, mal rekla naj je ne skrbi...upejmo.. Laughing
Nazaj na vrh Go down
Dejan

Dejan

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeSre Mar 31, 2010 8:14 am

Torej se je sprememba taktike splačala. Laughing
Nazaj na vrh Go down
ruby.

Število prispevkov : 57
Kraj : Okolica NM

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeSre Mar 31, 2010 4:25 pm

mamaF, ja upam. Very Happy

Je pa rekla, da se bomo o stvari pogovarjali maja. Imam darilni bon od Tukana, ki je veljaven do 30. maja.. Pa je rekla da se bomo takrat pogovarjali, tako da sem zdaj tiho.. Mogoče pa bo! jezik
Nazaj na vrh Go down
Tjashy

Tjashy

Število prispevkov : 210
Kraj : Lublana (=

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeSre Mar 31, 2010 6:02 pm

Najbrž si mislila za kletko iz tukana ampak vseeno. Ne živali kupovat iz tukana, tukaj pri nas so čisto bolhaste... Neutral
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeSre Mar 31, 2010 6:37 pm

BOLHE?
Ok, hvala, sem že hotla v Tukanu dva samčka vzet. affraid
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
Tjashy

Tjashy

Število prispevkov : 210
Kraj : Lublana (=

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeSre Mar 31, 2010 7:08 pm

Zadnjič, pred pol leta(okej, mal mn) k sm jih čohljala so se fuuuuul praskala, pa še vid se tko mal.. =( Mogoče je v vašem tukanu boljše Wink Ma, pojdi pogledat, pa prosi, če ti da ven in to... Jaz če bi kje vzela bi v v Mr.Petu ali Zooticu na Rudniku.. Ravno zadnjič so imeli črnega samčka tam. Aww, kjut Razz Razz I love you
Nazaj na vrh Go down
Sonii

Sonii

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeSre Mar 31, 2010 7:16 pm

Ma Tukano in Zootic = no go.
Če že pojdi v Mr.Pet, samo nevem kako so pri vas urejeni. U BTCju je vredu poskrbljeno npr.
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeSre Mar 31, 2010 7:37 pm

Že bila v Petu in mi je rekla, da so pri njih vedno samo samičke, da se ziher ne parijo med sabo.
Zdaj bom še počakala 16 dni, potem pa če res ne bo nikjer za dobit jih grem pa naročit . Ampak me pa resno skrbi, da bi potem z novo živalco še Tika s čim okužla in bom nakoncu brez obeh pišekov mojih Sad(((
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
Sonii

Sonii

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeSre Mar 31, 2010 8:05 pm

Točno, v Mr.Petu baje nimajo več samcev.
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

Število prispevkov : 981

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeSre Mar 31, 2010 9:03 pm

Tjashy je napisal/a:
Jaz če bi kje vzela bi v v Mr.Petu ali Zooticu na Rudniku.

Na Rudniku sem jaz delala ... ne od tam jemat Neutral
Nazaj na vrh Go down
mamaF

mamaF

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitimeČet Apr 01, 2010 12:45 pm

ruby. je napisal/a:
mamaF, ja upam. Very Happy

Je pa rekla, da se bomo o stvari pogovarjali maja. Imam darilni bon od Tukana, ki je veljaven do 30. maja.. Pa je rekla da se bomo takrat pogovarjali, tako da sem zdaj tiho.. Mogoče pa bo! jezik
Pametna punca Wink
Evo, zdaj imaš pa cel april lepo čas, da čimveč stvari o podgancah naštudiraš, pa mogoče sama izdelaš kakšno igračko ali opremo za kletko itd.
Pa pazi, da v tem času čisto slučajno kje ne zabluziš (saj vem, da boš pridna), da mame ne mine dobra volja Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo?   Kako prepričati mamo? - Page 6 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Kako prepričati mamo?
Nazaj na vrh 
Stran 6 od 10Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Kako prepričati starše za novo kletko ?
» kako prepričat mamo za DVE podgani
» Navodila za mamo (hehe XD)
» Kako in kam s podgano?
» Kako navaditi podgano na WC?