| Kako prepričati mamo? | |
|
+34gapy Skinny Nika7 albu Tasha.W choo Karo LadyCy Tajson fate zverina Kalisto Dejan Juni talupu ruby. mihc Lee Nina15 Cath anna and anna bolha *Tinky* Blue Sonii Olivija taii aiko Tahun AtLanT!da Nes Eva mamaF Fiamma Tjashy 38 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Pon Mar 29, 2010 2:42 pm | |
| Ja no tole s stanovanji je tudi problem ja. Da ti prepovejo živali v fletu ojoj :O | |
|
| |
talupu
Število prispevkov : 339 Join date : 21/02/2010 Age : 26 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Pon Mar 29, 2010 6:42 pm | |
| mi mamo nejet flet pa lastnik sploh neve za psa.. | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Pon Mar 29, 2010 6:44 pm | |
| In upaj tudi, da ne izve, ker potem bi imel vso pravico vas vržt ven... | |
|
| |
talupu
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Pon Mar 29, 2010 6:59 pm | |
| ja sej na srečo živi nekje...nevem kje.. ne v Ljubljani...drgač pa dobra novica...mami se je nekam omehčala za podganco...upanje umre zadnje. | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Pon Mar 29, 2010 8:39 pm | |
| No, vidiš, počasi se daleč pride Super! Upam, da jo boš kmalu dobila! | |
|
| |
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Pon Mar 29, 2010 8:55 pm | |
| Ja v našem stanovanju ni dovoljen pes in domače živali. Za mojo drobnarijo pa hvalabogu ni nekih prepovedi. Sem imel pa tudi jaz v osnovnošolskih letih doma probleme, ko sem privlekel kako žival domov, pa jo šlo ponavadi le za kake žuške, plazilce in podobne naše živali. Ko so bili starši malo boljše volje se mi je teh živali nabralo kar nekaj. Tako je bilo v toplem delu leta. V hladnem pa je bilo to bolj kritično glede na to da sem imel bolj ko ne le "sezonske" živali. Ta obdobja so bila dost bedna dokler nisem konec osmega razreda za birmo dobil računalnik, malo kasneje pa še cev kup računalniških iger. Tako da sem mel nekaj, da sem lažje pregural zimo. V 3. letniku SŠ sem po dolgem času dobil spet "zimzelene" živali. 2007 ( vsaj tako se spomnim) sem se pa seznanil s podganami kot hišnim ljubljenčkom. Vidim, da te v prejšnih prispevkih večkrat omenili vztrajnost. To je tako čisto življenska preizkušnja, krepi našo osebnost. Kar ne dobiš, danessi lahko priboriš jutri; čez eno ali več let. | |
|
| |
talupu
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Tor Mar 30, 2010 5:16 am | |
| jooj jaz took upam, da bom ganco dubla.. nevem še kje..ampak bom že.. | |
|
| |
Dejan
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Tor Mar 30, 2010 9:41 am | |
| Če je vprašanje zgolj "kje" potem to sploh ni problem. Skoraj ves čas ima na forumu kdo kako leglo mladičev, ki jih želi oddati. Če pa kdaj "rata suša", ti pa ravno takrat hočeš podganco, greš potem v kako trgovino z malimi živalmi in si tam kupiš oz. naročiš mladiča, ker so odrasle živali dostikrat divje ( grizejo in podobno). Vidiš je čisto enostavno. Bolj zoprno je pa če ti starši nasprotujejo, da bi mela podgano. | |
|
| |
ruby.
Število prispevkov : 57 Join date : 26/03/2010 Age : 28 Kraj : Okolica NM
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Tor Mar 30, 2010 11:37 am | |
| Spet ena dobra novička: včerej sem mami spet gnjavila o gancah. Pa sem jo sprašeala, če so ji podgance nagnusene. Pa je rekla, niti ne razmišlajm o tem. Potem smo pa prišle do tega, da je rekla: sej ne bom jaz podgance prijemala, jo boš ti. | |
|
| |
talupu
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Tor Mar 30, 2010 12:59 pm | |
| Dejan, pri meni je mami proti podganci, tisto je res samo tako. Čeprav zdaj je mami že bolj za. Upam in upam in težim za ganco. | |
|
| |
Dejan
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Tor Mar 30, 2010 1:08 pm | |
| No pol pa upam, da ti jo uspe navdušit za podgano, no pa atija isto. | |
|
| |
talupu
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Tor Mar 30, 2010 1:42 pm | |
| Jaz mam eno vprašanje, glede tega.A mislite, da če bom mami preveč o gancah govorila, da mi bo potem še manj dovolila? | |
|
| |
mamaF
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Tor Mar 30, 2010 3:11 pm | |
| - talupu je napisal/a:
- Jaz mam eno vprašanje, glede tega.A mislite, da če bom mami preveč o gancah govorila, da mi bo potem še manj dovolila?
Jah, ravno vsako uro ji ni treba o podganah govorit, da ji kablov ne prežge Odvisno, kako ona to tvoje govorjenje o podganah sprejema (sej to itak vidiš že po faci ) - ali se ji zdi teženje ali pa daješ vtis, da te ta tema zelo zanima in bi se rada pogovarjala o njih Ti jo še najbolj poznaš Jaz zase vem, da nočem niti slišat o neki stvari, če mi mulca lajnata stalno o tem eno in isto (recimo debate o novih telefonih ene 25x na dan - grrrrrrrrrrrrr - ampak, kot pravim, smo različni, enih ne gane dosti, če nekdo drugi stalno govori o eni stvari, drugim gre pa to na živce in popenijo... | |
|
| |
mamaF
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Tor Mar 30, 2010 3:18 pm | |
| | |
|
| |
talupu
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Tor Mar 30, 2010 3:24 pm | |
| Hvala. Danes sem probala s tistim pogovorom, pa jo je umes zmotil telefon, tako da še čakam. Zaenkrat mi gre dobro, ampak sem pa ugotovila, da če probam ene 3x na dan z ene vrsto pogovorom, da bolj užge. Prej sem vsako minuto...mamii lej kok so lušne....deej nooo....pa je na koncu že čist znorela. Pogovor je pa takle....Rečem ji naj pove razlog. Reče: jih je veeliko. Jo prašam: A so ti gnusne?. Ona: Ne, men so čist ušeč. Jaz: no, torej, kaj je razlog? Ona: Smrdijo. In potem se je začela moja razlaga, zakaj nebi srdele..bla, bla bla...Skrbi jo kužika in pa da bi jo una podganca čisto zživcirala...Ji bom potem mal zatežila pa, mal rekla naj je ne skrbi...upejmo.. | |
|
| |
Dejan
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Sre Mar 31, 2010 8:14 am | |
| Torej se je sprememba taktike splačala. | |
|
| |
ruby.
Število prispevkov : 57 Join date : 26/03/2010 Age : 28 Kraj : Okolica NM
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Sre Mar 31, 2010 4:25 pm | |
| mamaF, ja upam. Je pa rekla, da se bomo o stvari pogovarjali maja. Imam darilni bon od Tukana, ki je veljaven do 30. maja.. Pa je rekla da se bomo takrat pogovarjali, tako da sem zdaj tiho.. Mogoče pa bo! | |
|
| |
Tjashy
Število prispevkov : 210 Join date : 15/09/2009 Age : 28 Kraj : Lublana (=
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Sre Mar 31, 2010 6:02 pm | |
| Najbrž si mislila za kletko iz tukana ampak vseeno. Ne živali kupovat iz tukana, tukaj pri nas so čisto bolhaste... | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Sre Mar 31, 2010 6:37 pm | |
| BOLHE? Ok, hvala, sem že hotla v Tukanu dva samčka vzet. | |
|
| |
Tjashy
Število prispevkov : 210 Join date : 15/09/2009 Age : 28 Kraj : Lublana (=
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Sre Mar 31, 2010 7:08 pm | |
| | |
|
| |
Sonii
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Sre Mar 31, 2010 7:16 pm | |
| Ma Tukano in Zootic = no go. Če že pojdi v Mr.Pet, samo nevem kako so pri vas urejeni. U BTCju je vredu poskrbljeno npr. | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Sre Mar 31, 2010 7:37 pm | |
| Že bila v Petu in mi je rekla, da so pri njih vedno samo samičke, da se ziher ne parijo med sabo. Zdaj bom še počakala 16 dni, potem pa če res ne bo nikjer za dobit jih grem pa naročit . Ampak me pa resno skrbi, da bi potem z novo živalco še Tika s čim okužla in bom nakoncu brez obeh pišekov mojih ((( | |
|
| |
Sonii
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Sre Mar 31, 2010 8:05 pm | |
| Točno, v Mr.Petu baje nimajo več samcev. | |
|
| |
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Sre Mar 31, 2010 9:03 pm | |
| - Tjashy je napisal/a:
- Jaz če bi kje vzela bi v v Mr.Petu ali Zooticu na Rudniku.
Na Rudniku sem jaz delala ... ne od tam jemat | |
|
| |
mamaF
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? Čet Apr 01, 2010 12:45 pm | |
| - ruby. je napisal/a:
- mamaF, ja upam.
Je pa rekla, da se bomo o stvari pogovarjali maja. Imam darilni bon od Tukana, ki je veljaven do 30. maja.. Pa je rekla da se bomo takrat pogovarjali, tako da sem zdaj tiho.. Mogoče pa bo! Pametna punca Evo, zdaj imaš pa cel april lepo čas, da čimveč stvari o podgancah naštudiraš, pa mogoče sama izdelaš kakšno igračko ali opremo za kletko itd. Pa pazi, da v tem času čisto slučajno kje ne zabluziš (saj vem, da boš pridna), da mame ne mine dobra volja | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kako prepričati mamo? | |
| |
|
| |
| Kako prepričati mamo? | |
|