Gyakusatsu
Število prispevkov : 12 Join date : 12/06/2011 Age : 29 Kraj : Ravne na Koroškem
| Naslov sporočila: kako prepričat mamo za DVE podgani Sre Jun 15, 2011 6:11 pm | |
| No, eno že mam, ampak bi ful rada mela še eno... Že hudo mi je ko jo gledam samo tam v kletki... Moja mama pa vedno trdi "LAHK SI SREČNA DA TI DOVOLIM ENO SMRDLJIVO PODGANO" pač tipični predsodki... | |
|
amarillo
Število prispevkov : 44 Join date : 22/03/2011
| Naslov sporočila: Re: kako prepričat mamo za DVE podgani Sre Jun 15, 2011 7:07 pm | |
| Ti svetujem da imaš najprej samo eno. Nato pa naslednjo rundo 2... vsaj tako je bilo pri meni. In je pomagal. | |
|
Puppy
Število prispevkov : 288 Join date : 10/02/2011 Age : 31 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: kako prepričat mamo za DVE podgani Sre Jun 15, 2011 7:26 pm | |
| Reci ji, da lahko podgane zapadejo v nekakšno depresijo, če so preveč same. Pa tudi; človeška družba ni enaka kot podganja. Ker ponoči se ne moreš ukvarjati z njo, tudi, ko si v šoli/službi, je zelo fajn, da ima družbo. To ji povej, mogoče jo prepričaš | |
|
Gyakusatsu
Število prispevkov : 12 Join date : 12/06/2011 Age : 29 Kraj : Ravne na Koroškem
| Naslov sporočila: Re: kako prepričat mamo za DVE podgani Sre Jun 15, 2011 7:39 pm | |
| Zdaj sm ji pokazala nek članek iz časopisa, da morejo podgane met družbo, in sm ji razložla da bom čez poletje nabavla še eno in očitno sploh ni bla jezna, no ja, upam da mi bo uspelo čimprej, po možnosti kakšno črno da bota ko yin in yang hehe | |
|
Klarchy*
Število prispevkov : 147 Join date : 28/06/2011 Age : 27 Kraj : Poljčane
| Naslov sporočila: Re: kako prepričat mamo za DVE podgani Čet Nov 10, 2011 5:02 pm | |
| Midve s sestro sma jo gnjavle z dve podgane, za tretjo se je pa sama odločla | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: kako prepričat mamo za DVE podgani | |
| |
|