Tahun
Število prispevkov : 498 Join date : 29/03/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: agresivna podgana Ned Okt 11, 2009 3:12 pm | |
| aja no sam da se je tebe navadla.. | |
|
ziuua_
Število prispevkov : 76 Join date : 02/04/2010 Age : 27 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: Re: agresivna podgana Tor Apr 13, 2010 8:09 am | |
| moja tud neki grize, sam nevem a v igri ali zares. učasih postane čist hiperaktivna in začne skakat po kletki, če jo pa hočem pobožat pa začne grist.(sej ne do krvi, pa tudi boli ne) mogoče se samo igra....stara je pa 5 tednov(dobila sem jo pred enim tednom). ali vsi mladiči tako grizejo- | |
|
halibel
Število prispevkov : 74 Join date : 09/08/2009 Age : 37 Kraj : Branik
| Naslov sporočila: Re: agresivna podgana Tor Apr 13, 2010 11:05 am | |
| ne skrbi, sej se bo navadla.. samo moreš bit potrpežljiva pa usakič k to nrdi rečt ne.. pa bo poštekala počasi.. moja se je malo po tem ko sm napisala da se me je navadla začela prvajat tudi na druge ljudi. in zdej gre h ljudem k jih bolj pogosto vidi, takih k jih ne pozna pa se rajš izogiba in se skrije za vrat.. ampak jih pa ne ugrizne več.. | |
|
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: agresivna podgana Tor Apr 13, 2010 1:42 pm | |
| Velike začetnice, prosim! LP | |
|
zelenatrava
Število prispevkov : 8 Join date : 21/10/2010
| Naslov sporočila: Re: agresivna podgana Pon Nov 01, 2010 1:48 pm | |
| dejansko pozabljajo. jaz opazim veckrat, da me prav z rezervo ovohava in raziskuje, ceprav jo imam ze nekaj casa in je moj cartek za umret. ce je pa nekaj casa v kletki pa jo dam ven, se mi pa zdi kot da vse na novo razisce in potem obudi svoje stare zaznave ljudje prav ne morjo verjet kaka cartika je in vgriznila me je samo enkrat, prvi dan ko sem jo prinesla domov in agresivno segla v kletko. drugace pa kar se tice tega grizenja, si pa vedno umij roke in po moznosti se namoc prst v viki kremo ali kaj podobnega da se ji prikupis in da ugotovi da tvoja roka ni nic slabega. pocasni in nezni premiki so nujni! pa ne grabi je prevec po rokah ker moji je kar neprijetno ce jo drzis v rokah, se mi zdi da nasploh ne marajo tega. pa vztrajna mores bit. in predvsem ji ne vsiljevat kar ti zelis - cartanje, bozanje, igranje. pusti jo. zelo so samosvoje. bo ze sama nakazala kar zeli. zato se je pa treba ukvarjat z njo. ne ukvarjat kot bozat ves dan al pa gnjavit ampak naj bo zunaj, spusti jo na tla, kavc in zavaruj vse pred njo (kable, skrivalisca). naj ima svobodo. vmes pa malo zagnjavi z priboljsi in jo nezno in pocasi pobozaj medtem ko bo jedla. vsake tolko se pocasi priblizaj. bos sama ugotovila kdaj ti bo zacela postopoma zaupat. sporoci kako bo ! | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: agresivna podgana | |
| |
|