| Moja predstavitev -> Tasha.W | |
|
+6talupu Sara27 Skinny Tahun zverina Tasha.W 10 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Tasha.W
Število prispevkov : 331 Join date : 29/01/2011 Age : 31 Kraj : Brežice
| Naslov sporočila: Moja predstavitev -> Tasha.W Tor Feb 08, 2011 9:25 am | |
| Zdravo. Sem Tjaša, prihajam iz Domžal in sem stara 17. let. Obiskujem Srednjo šolo za gostinstvo in turizem v Ljubljani. V prostem času zelo rada berem, pišem tudi svojo knjigo in zelo rada rišem. drugače pa se veliko ukvarjam s konji - sploh s preskakovanjem ovir. ( moja Wanja je zakon <3 ) Drugače pa mi čas krajšajo naša muca Maca (ruska modra mačka) in naš kuža Thay ( kitajski goli ) - Največja cukerčka rees Drugače pa imam dosti družbe tudi pri starih starših - mačka Nasketa ( mešanček - črno bel ), psa Cary-ja (nemški ovčar ) in ptiča Kokija. Kaj češ lepšega, živali imam kolikor želim. Enostavn obožujem živali in naravo. In če nebi imela živali že od majhnega, potem pomoje danes nebi bila takšna kot sem. Zdaj, pa sem si po dolgem času zaželela, nekaj majhnega - imela sem že ribi, hrčka ( 2 ), morskega prašička... in nakoncu mi je prišlo na misel, da bi imela podgano. pač potrebuje ogromno pozornosti, dela in še pametna je za povrhu ( najbolša kombinaciaj ) Tako, da se mi bo ta želja uresničila letos julija, ko bom dobila dve podganici, od svojega dragega. Takšna pač sem, navdušena nad vsako stvarjo, obožujem življenje in sem vedno polna energije,... in seveda veliko govorim Toliko o meni, če pa koga kaj zanima, pa kar z vprašanjem na dan. Lep Pozdrav :*
Nazadnje urejal/a Tasha.W Ned Maj 22, 2011 2:28 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
zverina
Število prispevkov : 821 Join date : 14/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Tor Feb 08, 2011 1:47 pm | |
| Dobrodošla, čeprav si že nekaj časa prijavljena na tale forum! tale opisek je pa zelo lepo napisan in tudi sama sem nora na živali in na konje (sploh). | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Tor Feb 08, 2011 4:12 pm | |
| hvala ja no nisem ravno dolgo (kakšnih 14 dni pa res) Ampak šele zdaj sem si vzela čas za opis Me veseli, da ti je všeč | |
|
| |
Tahun
Število prispevkov : 498 Join date : 29/03/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Tor Feb 08, 2011 7:07 pm | |
| Dobrodošla! Lepo da če imaš tako rada imaš tudi možnost imeti tako veliko živali:) | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Sre Feb 09, 2011 6:32 pm | |
| Tukaj pa prilagam še nekaj slik Upam da vam bojo všeč Thay Wanja Wiki Maca Cary In njih imam zelo rada vse <3
Nazadnje urejal/a Tasha.W Ned Mar 06, 2011 9:25 am; skupaj popravljeno 1 krat (Reason for editing : Dodala nove slike :)) | |
|
| |
Skinny
Število prispevkov : 442 Join date : 11/03/2010 Age : 47 Kraj : Kamnik
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Sre Feb 09, 2011 6:42 pm | |
| Kok so dobri!! Vsak zase neki posebnega | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Sre Feb 09, 2011 6:45 pm | |
| | |
|
| |
Sara27
Število prispevkov : 41 Join date : 16/05/2010 Age : 41 Kraj : ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Tor Mar 01, 2011 3:54 pm | |
| Joj kok maš fajn živalsko druščino | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Tor Mar 01, 2011 4:27 pm | |
| Hvala Lepa Tole našo druščino bodo letos poleti dopolnile 2 podganici | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Ned Mar 06, 2011 9:13 am | |
| No danes sem pa malo brskala po računalniku in našla slike od naše Črtice. (Ruski hrček) Umrla je zaradi tumorja Pogrešam jo <3 | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Sre Apr 20, 2011 6:51 pm | |
| Ne dobim ju, starši komplicirajo in podobno, tako da sem zelo besna Brez veze vse skupaj,... Trenutno sem besna na celi svet,... Saj najhuje je, da moji sestri, ki je stara 12 let dovolijo psa,... ko pa jaz dobim podgane od fanta za 18, bi me pa najraje ven vrgli in ja .... tako, da nekaj časa tudi ne bom prisotna na forumu, ker sem cela sesuta in ja.... Nekateri pač enostavno nočejo razumeti LP Tjaša
Nazadnje urejal/a Tasha.W Sob Apr 23, 2011 4:34 pm; skupaj popravljeno 3 krat | |
|
| |
talupu
Število prispevkov : 339 Join date : 21/02/2010 Age : 26 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Čet Apr 21, 2011 4:43 pm | |
| škoda.
Nazadnje urejal/a talupu Sob Apr 23, 2011 8:45 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
Claire
Število prispevkov : 27 Join date : 29/01/2011 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Sob Apr 23, 2011 6:08 pm | |
| Žal mi je Tasha da je tko. :/ Ti ne pustijo ker so ravno podgane al ti nasploh nebi pustil še živali? | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Sob Apr 23, 2011 6:38 pm | |
| Ah meni ne pustijo nic, moja sestra ima pa 12 let in je dubla psa, za takerga gre 200eur. Skoraj vsak mesec ker je nonstop bolan tako da ja... | |
|
| |
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Sob Apr 23, 2011 8:41 pm | |
| Brez zamere, ampak glede na to, kako nujno je bilo treba vse kupit za podgane, bi človek pričakoval, da si bila doma kaj zmenjena. Svašta, res, predvsem pa malenkost neodgovorno. | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Ned Apr 24, 2011 8:36 am | |
| Ti že veš ne. Še vedno se držiš zato, ker sem jaz od Pamele kupila kletko. Kletka bo še vedno uporabna (in take ponudbe neboo nikoli več) Kar pa se tiče tega kar je neodgovorno, bi pa lahko še dolgo razpravljali.
| |
|
| |
choo
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Ned Apr 24, 2011 2:46 pm | |
| Nima veze s kletko ker, kot rečeno, za 10€ več dobiš novo direkt iz trgovine. Samo pravim, da se mi zdi trapasto samo sebe prepričat, da boš imela podgane, če ni nobene podlage za to. Meni bi bilo škoda živcev in stresa,samo to. | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Ned Apr 24, 2011 4:51 pm | |
| Imela bom podgane, ne danes, možno da čez mesec, ali leto,...ampak jaz se niti malo ne počutim kriva, za stvari ki jih naredim,tako da ja. | |
|
| |
Puppy
Število prispevkov : 288 Join date : 10/02/2011 Age : 31 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Sob Maj 14, 2011 6:23 pm | |
| Vse najbolše! | |
|
| |
zverina
Število prispevkov : 821 Join date : 14/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Sob Maj 14, 2011 6:28 pm | |
| Vse naj naj!! | |
|
| |
Tasha.W
| |
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Tor Maj 17, 2011 8:33 am | |
| No ja, dokončno se je iskazalo da je mami trmastg in da ne bo popustila, tako da je možnost da dobim katero koli žival, šele ko grem na fax oz. Tako rečeno ko bom na svojem :S Tako pač je, bomo že malo potrpeli, čeprav si podgance neznansko želim. Bom pa imela celi zoo, ko bom na svojem Sedaj pa se lahko usaj malo bolj posvetim našemu Thayu, saj je sestra malo manj posesivna Ne gre mi pa v račun, da nekaterim ljubiteljem živali gre v nos, da se človek prej izobrazi, poskrbi da ima kletko in vse potrebno. :S Nato pa ti naprej mečejo vsi, ker ti starši prepovejo in si takoj neodgovoren. -.-" Meni osebno je neodgovorno to, da bi ju prinesla domov in bi ju mami na polje spustila. (verjemite, tega je sposobna.) Tako, da zase menim, da sem odgovorna in da delam v najbolše živali. Zgleda, da res drži to da smo slovenci nevoščlivi, vsem privoščimo najslabše in se takoj obesimo na nekoga, če stori napako... Jaz verjamem v rek: Tako kot ravnaš z ljudmi, tako ravnaš tudi s svojimi živalmi. | |
|
| |
Skinny
Število prispevkov : 442 Join date : 11/03/2010 Age : 47 Kraj : Kamnik
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Tor Maj 17, 2011 9:19 am | |
| Res škoda, Tashi! Če imaš čas, pridi malo moje gance crkljat! Imam premalo rok Zadeli pa ste tudi nagradni par dnevni dopust v družbi ganic in dveh norih psov! | |
|
| |
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Tor Maj 17, 2011 9:55 am | |
| Heh hvala Staša Seveda se bom oglasila Tvoja psa pa nista čisto nič nora Hvala za nagrado, počaščena sem. Imate posvojitev na daljavo slučajno? | |
|
| |
choo
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Tor Maj 17, 2011 10:58 am | |
| Glede na to, da polovica tvojega prispevka verjetno leti name, bom samo to rekla: nisem nevoščljiva, privoščim ti imet podgance, zarad mene jim predhodno nabavi celo hišo, če se ti zdi tako prav. Ni pa mi jasno, zakaj tvoji starši niso rekli nič, ko si prišla domov z enormno kletko, hrano za podgane, igračami zanje in kaj jaz vem čim še vse in so imeli problem šele potem, ko naj bi domov dejansko prinesla živali Okrog tiste kletke se pa ne mislim več vrtet, ker sem ti vse, vključno s ceno te "odlične ponudbe" že takrat razložila po zasebnih sporočilih, ampak če ne gre pač ne gre. lp | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W | |
| |
|
| |
| Moja predstavitev -> Tasha.W | |
|