Tasha.W
Število prispevkov : 331 Join date : 29/01/2011 Age : 31 Kraj : Brežice
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Tor Maj 17, 2011 11:21 am | |
| Ne leti samo nate choo veliko ljudi se je spravilo name. Kaj je bilo okoli kletke - bilo je tako da je bila mami navdušena in vesela ko pa bi ju morala dejansko prinesti domov, pa sta se pogovorila in se odločila, da ju ne smem imet. Kletka je sedaj pri fantu, čaka na naseljence tako da... Pač imam čudne starše :S | |
|
talupu
Število prispevkov : 339 Join date : 21/02/2010 Age : 26 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Tor Maj 17, 2011 1:19 pm | |
| Prines kletko k seb v sobo, pa se delej kot da so notri podgane. Pa to delej par dni, bo mogoče mami tvoja pomislna, da si ti je zmešalo, pa bo iz strahu rekla da jih lahko imaš. xD Hec, hec. xD Škoda, da ti ne pusti. Ampak sreča, da maš še kužka. | |
|
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Tor Maj 17, 2011 1:48 pm | |
| Hehe nebi delovalo ves ampak si me nasmejala saj bom malo se zdržala ane mogoče se pa premisli hih nikoli ne veš. | |
|
Pamy
Število prispevkov : 94 Join date : 07/03/2011
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Pon Maj 30, 2011 9:38 am | |
| To glede tvoje mami sem ti že povedla TasHaa in je res brezveze še enkrat izgubljat besede To glede kletke ima pa choo prav, saj si denar stran vrgla za nekaj kar še lep čas ne bo uporabno Ampak vsi delamo napake - DAJMO JIH POPRAVIT | |
|
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Pon Maj 30, 2011 3:03 pm | |
| hehe Pamy saj se ne sekiram veš Kako so pa kej tvoji 3je? Aja pa kletka bo super uporabna potem ane, zdaj se pa malo prah gori nabira. Saj na začetku so mi pustili doam, potem pa so si premislili, zato sem tudi kupila kletko | |
|
Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W Pet Maj 04, 2012 3:11 pm | |
| Heej. No jaz se po dolgem, dolgem času vračam na forum Sem bila preveč zasedena z vsem dogajanjem (šola, vpisi na fax, učenje...) Upam, da me niste preveč pogrešali Kaj je novega.... Uspešno sem se vpisala na fakulteto za turizem v Brežicah in se v juniju tudi selim v tisti konec Slovenije juuuj komaj čakam. Kar se pa tiče kosmatih družabnikov pa imam tudi nekaj novic | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Moja predstavitev -> Tasha.W | |
| |
|