Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč. |
|
| Podgane - nakup, hrana, kletka | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Tasha.W
Število prispevkov : 331 Join date : 29/01/2011 Age : 31 Kraj : Brežice
| Naslov sporočila: Podgane - nakup, hrana, kletka Sob Jan 29, 2011 1:19 pm | |
| Zdavo. Jas sem se odločila, da tudi kupim podgano. Mislim kupiti 2 samički. Dosti sem si prebrala o njih, tudi na vašem forumu in mi je seveda zelo pomagalo. Imam pa še vedno ogromno vprašanj. Ne vem, kje naj kupim podgano, ker nekateri zagovarjajo trgovine, drugi rejce,... zanima me kje je večja možnost, da bosta podganici zdravi? Zelo si želim, da bi bila zdrava in nebi poginila, že po parih tednih. :/ Imam še vpršanje, glede prehrane,... koliko naj bi pojedle na dan in koliko zelenjave in sadja na teden bi lahko pojedle ( da nebi imeli težave s prehnaro... Tudi kletko imam namen izdelati sama, imam namen uporabiti star akvarij in kletko ( usaj železno ogrodje ), da bi bila deljena in bi mele veliko dovolj za plezati in vse ( lesene poličke, vrvi ), ampak ne vem ali je uredu ideja... Hvala za odgovore. LP Tjaša | |
| | | Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Podgane - nakup, hrana, kletka Sob Jan 29, 2011 4:00 pm | |
| V akvariju ti bodo pljučnico ''fasale'. Preberi si najbolj brane teme v podforumu Življenjsko okolje.
Za hranjenje pa isto, najboljše je pokuhat v najbolj obiskane teme v ustreznem podforumu. | |
| | | Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Podgane - nakup, hrana, kletka Sob Jan 29, 2011 6:09 pm | |
| Dobrodošla Kar se nakupa tiče, DEFINITIVNO pri rejcu. Kar preberi si teme 'mladiček s težavami' in pa 'izkušnje z ZOO trgovinami', pa boš videla, kaj se lahko zgodi pri nakupu trgovinske podgane. Kar se pa rejcev tiče, pri nas tistih 'pravih' rejcev, ki bi imeli podgane z rodovnikom, ni. Se pa trudimo, da se preko našega foruma oddajajo samo podgane, ki imajo zdrave starše in ki so bile odgovorno parjene (imaš tudi njihova družinska drevesa v podforumu Razmnoževanje). Malo spremljaj podforum Mali oglasi; baje bo v kratkem imela ena od forumašic leglo. Sicer pa kot je Nes rekla, na forumu je ogromno informacij glede stvari, ki te zanimajo, tako da si kar preberi malo teme. | |
| | | Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Podgane - nakup, hrana, kletka Ned Jan 30, 2011 5:12 pm | |
| Hvala za odgovore. Ja, saj sem si prebrala skoraj use forume čez vikend. In ja dobila ogromno informacij. Tako, da zdaj komaj čakam, da dobim svoji podganici | |
| | | Klarchy*
Število prispevkov : 147 Join date : 28/06/2011 Age : 27 Kraj : Poljčane
| Naslov sporočila: Re: Podgane - nakup, hrana, kletka Ned Jan 29, 2012 6:04 pm | |
| | |
| | | Tasha.W
| Naslov sporočila: Re: Podgane - nakup, hrana, kletka Ned Jan 29, 2012 6:53 pm | |
| tale video je res super priporocam marsikateremu zacetniku, sama sem obrnila forum in teme ze parkrat tako da ja ... | |
| | | sashka
Število prispevkov : 50 Join date : 25/01/2012 Kraj : mb
| Naslov sporočila: Re: Podgane - nakup, hrana, kletka Pon Jan 30, 2012 10:00 am | |
| no ja mene je že takoj na začetku zmotlo, ko reče akvarij (ki je po tem takem steklen in predvsem neprimeren) in pa kolo, ki je tudi neprimerno za podgano...sej pa ni riba al pa hrček meni je mimo sorry jaz sem si pogledla vse posnetke od te ženske in sem tudi še vmes kdaj kaj poiskala youtube.com/watch?v=bbNhK0g8fJY | |
| | | Klarchy*
Število prispevkov : 147 Join date : 28/06/2011 Age : 27 Kraj : Poljčane
| Naslov sporočila: Re: Podgane - nakup, hrana, kletka Pon Jan 30, 2012 1:49 pm | |
| Pa sej majo tut terarije.. To drugim povej. Jas sem sam video delila | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Podgane - nakup, hrana, kletka | |
| |
| | | | Podgane - nakup, hrana, kletka | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |