| Ruska modra podganca išče nov dom | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Grass
Število prispevkov : 22 Join date : 14/09/2009 Age : 32 Kraj : Izola
| Naslov sporočila: Ruska modra podganca išče nov dom Ned Nov 14, 2010 5:55 pm | |
| Zdravo! Pred približno 1 mescem, sva s kolegico kupile vsaka svojo rusko modro podganco; bratca in sestrico. Moj se je čist lepo navadu in živi še z enim podgančkom. Na žalost pa moja kolegica ni imela te sreče, kajti je že prej imela 1 leto staro podgano, katera se nikakor ne more navaditi na novo sostanovalko in je ta postala hudo ljubosumna in depresivna Živita namreč v isti kletki, katera je ločena na dva prostora, približno 1 mesec. Ta starejši podganci slabo kaže, saj zadnje čase samo še leži v viseči mreži nepremična, čisto brez volje. Ko damo tamalo stran je takoj boljša. Ker nam je zmanjkalo opcij me je kolegica prosila naj pojasnim situacijo na forumu in poskušam najti podganci nou dom. Zizi ni stara vec kot 3 mesce, zelo živahna, vajena roke, ima obsesijo z lizanjem in je ''rusian blue'' oz. ruska modra podgana Tukaj je ene par slikic od mojega rusa, ker nimam slik od tamale ( je pa malček manjša in svetlejša od njega); http://greenlabrat.deviantart.com/gallery/#/d31o1kl in http://greenlabrat.deviantart.com/gallery/#/d31o1u0Če bi znal kdo kako pomagat, bi bila hvaležna ( kakšen nasvet, kako jih spoprijatelit, ali ponudit nou domek) Hvala | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Ruska modra podganca išče nov dom Ned Nov 14, 2010 7:21 pm | |
| Živijo, jaz bi skoraj rajši videla, če lahko svoji kolegici ponudiš povezavo do tem na forumu, kjer smo veliko pisali o združevanju podgan. Ni nenavadno, da takšne stvari trajajo tudi več kot dva meseca, amapk je končni rezultat vreden truda. Sem vprašat od kod pa ravno '' ruska modra podgana''? | |
|
| |
Grass
| Naslov sporočila: Re: Ruska modra podganca išče nov dom Pon Nov 15, 2010 5:32 pm | |
| - Nes je napisal/a:
- Živijo, jaz bi skoraj rajši videla, če lahko svoji kolegici ponudiš povezavo do tem na forumu, kjer
smo veliko pisali o združevanju podgan. Ni nenavadno, da takšne stvari trajajo tudi več kot dva meseca, amapk je končni rezultat vreden truda.
Sem vprašat od kod pa ravno '' ruska modra podgana''? Hvala za pomoč, ampak smo že rešili situacijo Smo ji danes našli novo gospodarico Če misliš na naslov ''ruska modra podgana'' sem dala da pritegne pozornost, da bi ji čimprej našli domek ( očitno je delovalo ) Drugač, pa je ruska modra (russian blue) zelo lepa pasma, ki ima srebrno-moder kožušček | |
|
| |
talupu
Število prispevkov : 339 Join date : 21/02/2010 Age : 26 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ruska modra podganca išče nov dom Pon Nov 15, 2010 5:50 pm | |
| A torej to sploh ni ruska modra podgana? | |
|
| |
ines.
Število prispevkov : 74 Join date : 14/08/2010 Age : 27 Kraj : Fužine,Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ruska modra podganca išče nov dom Pon Nov 15, 2010 7:44 pm | |
| Uau kok je lepa! :O Res je srček. Uam da bo našla dom. | |
|
| |
Grass
| |
| |
Grass
| Naslov sporočila: Re: Ruska modra podganca išče nov dom Tor Nov 16, 2010 6:45 pm | |
| | |
|
| |
kopriva
Število prispevkov : 40 Join date : 07/09/2010
| Naslov sporočila: Re: Ruska modra podganca išče nov dom Sre Nov 17, 2010 9:01 am | |
| Kje pa si ga kupila/dobila? lepa je tale barva | |
|
| |
Grass
| Naslov sporočila: Re: Ruska modra podganca išče nov dom Sre Nov 17, 2010 6:00 pm | |
| Na slo-exo v Ljubljani (pred točno enim mescem ) od dveh Nizozemcev, ki sta imela res ogromno izbiro podganic...in drugih živali | |
|
| |
kopriva
Število prispevkov : 40 Join date : 07/09/2010
| Naslov sporočila: Re: Ruska modra podganca išče nov dom Čet Nov 18, 2010 8:12 am | |
| Aaaaa. ker pri nas niso ravno pogoste, kolikor vem. (take barve, zdaj kako ji pac recemo) me zanima kaki bo, ko bo vecji. | |
|
| |
ines.
Število prispevkov : 74 Join date : 14/08/2010 Age : 27 Kraj : Fužine,Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Ruska modra podganca išče nov dom Čet Nov 18, 2010 2:52 pm | |
| | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Ruska modra podganca išče nov dom Čet Nov 18, 2010 6:27 pm | |
| Mislim, da ste se vse zdej zmenli. Lock | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Ruska modra podganca išče nov dom | |
| |
|
| |
| Ruska modra podganca išče nov dom | |
|