Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Išče se dom za 2 podganici

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
sashka

sashka

Število prispevkov : 50
Kraj : mb

Išče se dom za 2 podganici Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Išče se dom za 2 podganici   Išče se dom za 2 podganici Icon_minitimePon Dec 10, 2012 12:54 pm

Bom kr kopirala..

Včeraj sem šla svoji miški po hrano in ker se vsakič v trgovini zaklepetam s prodajalko že točno ve, da sem jaz ta, ki ima podgano. Povedala mi je, da je pred nekaj dnevi k njej prišla gospa, ki ima doma 2 podganici, samički, stari nekje 1 leto. "Prevzela" jih je od vnukinje, ki se je preselila v LJ in tam ne sme imeti domačih živali. Problem pa je sledeč: mož ima hudo astmo in zaradi tega podganic ne moreta obdržat.. Že nekaj časa išče nekoga, ki bi bil pripravljen mali nosiki "posvojit" in ker še vedno ni nobenega našla, je informacija prišla še do mene v upanji, da morda jaz koga najdem. Jaz jih žal ne morem vzet :/
Če pozna kdo koga, ki bi jih vzel in lepo za njih skrbel bi mali nosiki bili sigurno zelo hvaležni Smile Slik nimam nobenih, le telefonsko, tako, da če koga zanima oz bi bil pripravljen pomagat, mi prosim javite na zs da dam številko.
Nazaj na vrh Go down
sashka

sashka

Število prispevkov : 50
Kraj : mb

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Išče se dom za 2 podganici   Išče se dom za 2 podganici Icon_minitimeTor Dec 18, 2012 4:58 pm

Danes sem se pogovarjala z gospo in sta podganici še vedno pri njej, tako da je tema še vedno aktualna!
Nazaj na vrh Go down
alexander18

Število prispevkov : 7

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Išče se dom za 2 podganici   Išče se dom za 2 podganici Icon_minitimeNed Avg 11, 2013 4:41 pm

Jas bi jidvi imel
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Išče se dom za 2 podganici   Išče se dom za 2 podganici Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Išče se dom za 2 podganici
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» podarim podganici
» Iščeva podganici
» Podarim podganici
» Iščem 2 podganici
» PODARIM: 2 podganici!