ZionRoad
Število prispevkov : 36 Join date : 30/07/2010 Age : 29
| Naslov sporočila: Moja biba Pet Jul 30, 2010 11:51 pm | |
| Hja s podganco se poznama komaj slaba dva dni. Stara je 9 tednov. Imena še nima izbiram pa med Giny, Gily in Ivy. Emm ima temno sivo glavico in temno sivo črto čez cel trup. Bel trebušček in bele lise na obeh straneh, ter svetlo sivo liso na desni strani. Tačke ima bele, repek pa je pol rožnat pol siv. Njen rožnati smrček prevohva čisto vse, uspelo ji je priti v prvo nadstropje, drugo pa je še ni privalčila, čeprav je tam puhasta viseča mreža. Ni preveč boječa, mi že je iz roke. Obožuje marelice, sira pa se ne dotakne preveč. Veliko pije in neprenehoma gloda kamen za zobke z okusom pomaranče. Našla si je prostor za stranišče in prostorček za hiško kamor zakopava briketke. Počasi bomo začeli z domačo hrano, saj jo vsi priporočajo. Hja v hiški ima dva tunela(za zdaj, ko je majhna) vendar noče plezati skozi niju, zato se na nadstropja prebija kar po kletki. Veliko spi, varjetno zaradi selitve. Ne drezam je preveč, vendar se more navaditi na roko. To je to | |
|
ZionRoad
Število prispevkov : 36 Join date : 30/07/2010 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: Moja biba Ned Avg 01, 2010 7:05 pm | |
| heihoj No ime ji je Gily, danes sva neizmerno napredovali...cela mi je zlezla na roko in lizala jogurt Boji se če roko premaknem..mislim, da jo bo to s časom minilo Jutri grem po brokoli in grah v trgovino. Tunele sva zamenjali za lesene lestvice, ki ji dosti bolj ležijo. Šviga gor in dol nato gleda vame s svojimi črnimi okicami pa spet leti. Jah kaj hočemo samičke so zares hiperaktivne | |
|