| AtLanT!da aka Kix | |
|
+13Nes taii aiko Eva bolha Olivija _panter_ mamaF *Tinky* elanor Sonii Dejan Fiamma AtLanT!da 17 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Pet Sep 04, 2009 7:09 pm | |
| Morm rečt da sem prav zadovoljen, da je minilo že veliko let od tega ko so mi ta stari govorili kaj lahko prinesem domov in kaj ne. | |
|
| |
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Sob Sep 05, 2009 5:17 pm | |
| - bolha je napisal/a:
- AtLanT!da je napisal/a:
- Mami je ugotovila ^^
No, moja mt je že velikrat dokazala, da ma vedeževalske sposobnosti, v katere pa sama ne verjame. In tokrat je sanjala, da je v moji sobi našla kartonasto škatlo, v kateri je bila veliiiika podgana, ki je hotela ven
Zjutri me je zaslišala kaj te sanje pomenjo, js pa drugač ne znam lagat, vsaj ne ljudem, ki jih poznam, in sm se sam v zadregi nasmehnla pa šla v kabinet xD In je mt že vedla kok je ura, sam se je delala, d ni nč narobe, oz. je zdj mal v šoku, sam se bo do 14.9. že sprjaznla. Komentirala je sam tok, da je rekla, da se ji ne smejo prbližat, oz. da ona noče met nč z njimi (ker za hrčka je nakoncu ona skrbela) pa: "Buh dej norcem pamet, men pa dnar..." To pumen, da se je sprjaznla. I love my psychic mom (rada imam mojo jasnovidno mami) hmm me zanima kako bo moja odreagirala ko bom domov privlekle še 2.. ker mi je že rekla da ne smem Enako, ampak se niti ne sekiram, ker vem da bo tko kot s pepetom - ne ne ne in odločno ne, zdj ga pa crkljata in merkata celo poletje ( ker še nisem v svojem stanovanju in ga ne morem imeti s sabo). Zadnjič sta me vpršašala kko je s tem, če go bom oktobra vzela s sabo. Sevede ga bom in oba sta nardila žalostna obraze, oči še še clo prbiu da ga bo pogrešou Tko da bosta tud tako luštno malo stvarco takoj vzljubila | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Sob Sep 05, 2009 5:40 pm | |
| hope so, čeprov me mami že nagovarja, da denar, ki ga imam za kletko in stvari raj porabm za počitnce, kolkr jih še mam, sam problem je, ker mam že več kt pou stvari zanje že kuplenih in pač podgani bosta!! Plosti mamica ^^ | |
|
| |
taii aiko
Število prispevkov : 138 Join date : 03/09/2009 Age : 36 Kraj : Okolica Celja
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Sob Sep 05, 2009 5:46 pm | |
| - AtLanT!da je napisal/a:
- hope so, čeprov me mami že nagovarja, da denar, ki ga imam za kletko in stvari raj porabm za počitnce, kolkr jih še mam, sam problem je, ker mam že več kt pou stvari zanje že kuplenih in pač podgani bosta!! Plosti mamica ^^
Haha, dobra Denar za počitnice se še vedno najde Jst že tud na veliko nakupujem stvari za podgano pa je še kake 14 dni ne bo | |
|
| |
Olivija
Število prispevkov : 387 Join date : 15/02/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Čet Sep 10, 2009 1:04 pm | |
| A si podgance že prnesla domov oz. gdaj jih boš? Me zanima kako se bo ta zgodba odpletla | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Čet Sep 10, 2009 6:00 pm | |
| | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Pet Sep 11, 2009 9:38 am | |
| iii, končno dobiš svoji frklji? čestitam | |
|
| |
Olivija
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Pet Sep 11, 2009 2:35 pm | |
| Imena? Me zanima a bodo kkšna odštekana | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Pet Sep 11, 2009 4:24 pm | |
| | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Pon Sep 14, 2009 9:27 pm | |
| Atlantiiiiiiiiiida danes je pondelk No, a si že prinesla podgance domov? Mene zelo firbec matra ... za vse - kakšna imena imata, kaj je rekla mama ... VSE! In seveda čakamo sliiiiiiiiiiiiiikce | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Tor Sep 15, 2009 10:31 am | |
| Ta tada ta taaa ta daaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Nixie in Xena sta pri meni ^^ Ta rjavkasta je Nixie, črno bela pa Xena. No, učeri sm šla z bestfrendico Ančo u BTC, pokupla še zadne stvari (in pred nosom so mi prodal kletko k sm jo hotla, pol sm mogla drugo kupt, sam sm ugotovila, da je ta2. res fantastična!! ) in potem me je pobrou bestfrend od mojga tipa (k je zahinavu in ni šou z nami - moj, ne voznik) s svojo punco in smo se odpelal v Šiško, tm komi najdl blok od Anjee. (z njeno pomočjo seveda - Šiška pač ), sm si zbrala te dve navihanke in ju prpelala dam.... Doma katastrofa fotr se ne pogovarja z mano, ampak se "znaša" nad mami (pač, govori ji da sm zmešana pa take), mene ignora p podgani tud.. Mamici so clo ratale ušeč, problem sta sam repa p to, da (še) ne ve da sta 2 No, o podgancah p več v predstavitvi!! | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Tor Sep 15, 2009 11:33 am | |
| Samo eno vprašanje... Toliko časa s se rpipravljala na prihod podganic in tvoje nista nič vedela o tem??? | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Tor Sep 15, 2009 11:42 am | |
| Eh, se bo že sprijaznil nekega dne. Upam samo, da te ne more prisilit da se jih znebiš. Drugače pa je moja stara mama (se boji miši in pdb.) pribila, da je v moje stanovanje ne bo nikol več, če si privlečem podgane. In zdaj po 1 mesecu še zmeraj misli, da sta skakača Ampak zanimivo, da gre večini ljudem rep v nos. Sej res ni ne vem kako estetski tako grd pa spet NI. | |
|
| |
bolha
Število prispevkov : 282 Join date : 27/01/2009 Age : 33 Kraj : Izola
| |
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Tor Sep 15, 2009 2:31 pm | |
| Hh mogoče sm bla pa jst tista, ki ti je pred nosom kupla kletko.. A si hotla tisto jenny 80 v Mr Petu? Pa pr men doma je tut problem glede repa pa pač podgana, (si vsi predstavlajo une podgane iz kanalizacij) ampak pomoje bo nazadne tko da jo bo mami skos hodila gledat. xD | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Tor Sep 15, 2009 3:53 pm | |
| Fiamma*: Od novembra, zvedla sta pa prbližn tedn predn sm jih dobila.. Nes*: mami so že čist ušeč (sam še vedno misl da je ena sama) bolha* hvala blue*, ne js sm hotla eno iz zootica v City parku (pr intersparu) in, ja, moja mami jih hodi gledat s strahospoštovanjem na vsake par ur | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Tor Sep 15, 2009 7:37 pm | |
| Atlantida super!!!! Ful sta lepi tvoji podganici in super imena si jima dala Ehh, pusti očeta, se bo že unesel ... moški so taki, da kr naprej nekaj godrnjajo, na koncu se pa vse obrne. Tudi moj oče ni govoril z mano, ko sem bila približno 13 let stara, ker sem v stanovanje prinesla zapuščenega mucka z dvorišča - no že čez malo časa mu je začel pa jetrca kupovat in ga po stanovanju iskat, da si ga je dal na kavč, da sta skupaj ležala po kosilu In ta maček je bil potem njegov ljubljenček celih 16 let! Veš kaj - daj ti lepo kakšno o tvojih lepih risb podganic v okvir, pa v stanovanje obesi, da bosta starša videla, da ti podgance res pomenijo zelo veliko. Boš vidla, se bosta kaj kmalu pred obiski važila kao "jaaaa, to je pa naša punca narisala, je res talent ...". (jaz že vem - starci smo vsi glih) Da pa se mama ne bi počutila preveč "prevarana", ker si ji eno podganco zatajila, ji povej, da si se odločila za dve zato, ker (in to je tudi čisto res) - sta dve podgani skupaj manj zdolgočaseni, ko te ne bo doma, in da je nasploh boljše, da sta v paru (ker so to pač živali, ki naravno živijo v koloniji). | |
|
| |
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Tor Sep 15, 2009 9:37 pm | |
| Če se je navadila mami se bo tud ati. Samo rabi malo dalj časa. | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Sre Sep 16, 2009 9:29 am | |
| Ja, saj dns je že čist drug, nč jih ne omenja, mal še godrnja, ampak vsaj z mano se pogovarja pa prenosnik mi je kupu (še rd darilo, misnla sm da ga zdj sploh ne bom dobila, pa ga je dons prnesu pokazat (ni še namontiran))
Nixie že mal treniram, Xena ma pa tok spremenjlivo naravo, smeh.. Mal je maščevalna, če jo požgečkam, gre do Nixie in njo začne žgečkt (v igri) in ne mene, kr sm prevelka, Nixie p čist mal manša od nje.. | |
|
| |
Olivija
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Sre Sep 16, 2009 6:45 pm | |
| Bo že! Moj fotr tud ni biu navdušn nad psom, zdej je pa Flyka njegova največja lubica in se skos neki igra z njo pa jo crkla.
Sm vedla da bodo nenavadna imena. Total noro! Pa ful sta luštkani. | |
|
| |
mihc
Število prispevkov : 118 Join date : 16/09/2009
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Ned Okt 04, 2009 6:56 pm | |
| - AtLanT!da je napisal/a:
- O, ni pokemon!! ja, pozabla povedat, najraj mam anime risanke, slike, vse povezan z njimi.. tud rišem največ to!
anime ni enako risanke ce smo ze pri tem vauu i am impressed anime fanica pa ljubiteljica podganc zj se manka sam se da pijes lasko pivo (: | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Pon Okt 05, 2009 11:28 am | |
| - mihc je napisal/a:
- AtLanT!da je napisal/a:
- O, ni pokemon!! ja, pozabla povedat, najraj mam anime risanke, slike, vse povezan z njimi.. tud rišem največ to!
anime ni enako risanke ce smo ze pri tem
vauu i am impressed anime fanica pa ljubiteljica podganc zj se manka sam se da pijes lasko pivo (: ja sam folk, k mu rečš anime ponavad nima pojma kaj je to, k pa rečš zravn še da je kt risanka, uni velki učki pa to, pol p vejo!! Zto sm napisala to ^^ aja, pa manga mi je tud zakon, valda ^^ Pa sem teatotalik, ne pijem alko pijač, razn mogoče na kakih slovesnostih mal da sm vljudna xD | |
|
| |
zverina
Število prispevkov : 821 Join date : 14/04/2010
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Sob Jul 17, 2010 6:35 pm | |
| Vse naj naj! Lepo praznuj! | |
|
| |
talupu
Število prispevkov : 339 Join date : 21/02/2010 Age : 26 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: AtLanT!da aka Kix Sob Jul 17, 2010 8:19 pm | |
| Vse naj naj še od mene | |