| ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! | |
|
+15Avalon Lee Tahun taii aiko lenka aella Eva Dejan Malinca mamaF Blue bolha Fiamma Nes AtLanT!da 19 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 15, 2009 10:45 am | |
| Tole sta Nixie (rjavobela) in Xena (črnobela)! Dobila sem ju od Anjee. učeraj okoli 18h. In že učeraj sta raziskovali in jedli in se (skor) nč bali, Xena je clo ful navezana name ubistvu. Nixie je bolj zadržana in previdna, men še ne zaupa tok, ampak se "pusti" prjet brez problemov, in tud pol sobe že pozna predvsem luknje in "skrivališča" kt so prozorni kozarci in obožuje žuželčje poslastice in plišaste medote. Xena je bol radovedna in (pre)drzna od Nixie, po men pleza kd da swa ceu (njen) lajf skupi - dns sm bla oblečena v begi hlače in lovila Nixie po polici in kr naenkrat začutm, da mi Xena čist vesela pleza po hlačnci po NOTRANJI strani navzgor pol pa še pod majco in lizat pazduho (na žalost je odkrila da je moj deodoratn sladek to ni dobr!!) pol jo pač skoz vrat vzamem vn in na tla pa jovo na nowo!!! xD jaoo.. Ponoč sm misnla da bo huj, da nam mogla spat ampak sta bli pridni, upam da dns tud Sam še za Xeno poslastice morm najdt, kr se za te žužke ne zmen kj dost.. No to je to, se mi zdi.. Rada ju mam že zdej ful, in komi čakam da ju navadm nase in gremo mal u lajf.. Fotr bo pa tud prebolu.. hope so.. | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 15, 2009 11:35 am | |
| iii luštni podganci <3 <3 Pa si ju le dobla žuželke v obliki priboljška? kako pa to izgleda | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 15, 2009 11:36 am | |
| Wiii končno! Me veseli, da sta že tako razposajeni | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 15, 2009 11:37 am | |
| - Nes je napisal/a:
- iii luštni podganci <3 <3 Pa si ju le dobla
žuželke v obliki priboljška? kako pa to izgleda Jaz sem svojima večkrat kupila posušene koilice in škamke...in jih obožujeta. Zdaj ne vem kaj pa Atlandida uporablja. | |
|
| |
bolha
Število prispevkov : 282 Join date : 27/01/2009 Age : 33 Kraj : Izola
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 15, 2009 2:23 pm | |
| po notranji strani hlač gor.. auč no, me veseli, da si ju končno dobila | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 15, 2009 2:26 pm | |
| Super! Tamali sta fuul luštkani, jst kumi čakam da svojo dubim jutri. Pa imena sta mi ful fajn še posebej Nixie, moji bo tut na N ime. Aja kakšno kletko pa maš? | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 15, 2009 4:00 pm | |
| - Fiamma je napisal/a:
- Nes je napisal/a:
žuželke v obliki priboljška? kako pa to izgleda Jaz sem svojima večkrat kupila posušene koilice in škamke...in jih obožujeta. Zdaj ne vem kaj pa Atlandida uporablja. ja, to kar mam jaz je podobn, sam da so še črvi oz gosenice, neki tazga, zravn in na kobilce pa te črve je Nixie nora! Pa zdj tud Xena.. Blue, mam eno iz mr Pet-a (kr so mi jo v Zooticu sunl prd nosom!!), ne vem točno, je prbl. 50x?x80 (širina, višina, dolžina) sam se odpira navzgor s celim stropom, tko da je cel zgornji del odkrit in ju loh lovim pa zezam čez celo kletko razn pod poličko, pa še po teh vratih-stropu loh pol plezata na polico, ki je nad kletko.. | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 15, 2009 4:04 pm | |
| Aha, vse jasno. my bad Sem upala da so kakšni briketi z okusom. | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 15, 2009 4:07 pm | |
| - AtLanT!da je napisal/a:
- Fiamma je napisal/a:
- Nes je napisal/a:
žuželke v obliki priboljška? kako pa to izgleda Jaz sem svojima večkrat kupila posušene koilice in škamke...in jih obožujeta. Zdaj ne vem kaj pa Atlandida uporablja. ja, to kar mam jaz je podobn, sam da so še črvi oz gosenice, neki tazga, zravn in na kobilce pa te črve je Nixie nora! Pa zdj tud Xena..
Blue, mam eno iz mr Pet-a (kr so mi jo v Zooticu sunl prd nosom!!), ne vem točno, je prbl. 50x?x80 (širina, višina, dolžina) sam se odpira navzgor s celim stropom, tko da je cel zgornji del odkrit in ju loh lovim pa zezam čez celo kletko razn pod poličko, pa še po teh vratih-stropu loh pol plezata na polico, ki je nad kletko.. gosenice?? ali misliš ličinke mokarjev?? če je to, pol imava verjetno isto | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 15, 2009 4:22 pm | |
| Ne morem se upret, da ne bi dala še par slikic - najljubši kozarček (od obeh, Nixie se dobesedno tepe zanga) - Xena v trenutku, ko mi leze pod majco (p moj rdeč lic zravn) - pa še kletka v celoti (ful mi je praktičen in všeč ta način odpiranja!! ) Not mata pa visečo mrežo, nek stolp za mal plezat pa tko, žepk iz kaubojk, v katerm spita, p je večinoma Xena not, hišo iz košarice p tako kokosovo hiško k jo ma Nixie ful rada.. Ja Fiamma, možno pa da so ličinke, nimam pojma, vem sam da mata ful radi pa d je praktičn.. | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 15, 2009 4:30 pm | |
| Prosim, da se kar nehaš upirat Vsi <3 slikice | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 15, 2009 7:45 pm | |
| Lepotički sta! A veš, da sem res vesela, da si ju dobila - po vsem tem času na forumu brez podgance, pa po vseh teh slikah, ki si jih naredila, ej - ti si ju pa res zaslužiš! Pa tale kletka je tudi zakon! Še nikoli nisem videla tega načina odpiranja, ampak izgleda super praktično - za čiščenje, za vzet podgani ven - skratka dBest Fotru se pa malo "prlizuj" (ne mislim uno pocukrano), bolj v tem smislu, da si "kao" ustrežljiva, pa prijazna pa dobre volje - da bo zaštekal, kolko bolše volje si, odkar imaš podganice , pa se bo sigurno počasi omehčal . | |
|
| |
Malinca
Število prispevkov : 23 Join date : 19/02/2009 Age : 33 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: :) Tor Sep 15, 2009 8:09 pm | |
| zelo zelo lepi podganici,dobra imena in kul kletka <3 | |
|
| |
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 15, 2009 8:56 pm | |
| No pa si le dobila podganci . | |
|
| |
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 15, 2009 11:56 pm | |
| Ful sta luštni Tale način odpiranja mam tud jst in je suprpraktičn, za pucat, lovit jih ipd. | |
|
| |
aella
Število prispevkov : 64 Join date : 16/08/2009 Age : 36 Kraj : Zagreb-Tolmin
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sre Sep 16, 2009 2:12 am | |
| Prelepi sta! Pa ime Xena mi je ful dobro Kletka je fuuul lepo urejena. Pa ta sistem odpiranja je zlo praktičen - moja 2 sta dobila novo (se tudi tako odpira - samo pregraditi jo moram) Me prav veseli da si končno dobila podganice | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sre Sep 16, 2009 9:43 am | |
| Hvala vsm!!! mamaF, oči je že mal sqliran pa dons mam glavno vožnjo na Roški (živči živčki) in če nardim, bo tok veseu, da bo pomoje clo jih pršu pogledat ali pač | |
|
| |
Fiamma Admin
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sre Sep 16, 2009 10:13 am | |
| Pol pa srečno! Sej boš nardila! | |
|
| |
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Čet Sep 17, 2009 2:21 pm | |
| | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Čet Sep 17, 2009 2:31 pm | |
| | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Ned Sep 20, 2009 3:25 pm | |
| ewo, obsedenost s smrdečimi čevli nista jih mogli pustit prmir xD pa zijala tkole past xD pa nakonc mal cartanja.. | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Ned Sep 20, 2009 3:37 pm | |
| iii kaj sta dobree | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Ned Sep 20, 2009 3:53 pm | |
| | |
|
| |
Nes
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Ned Sep 20, 2009 5:03 pm | |
| | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Ned Sep 20, 2009 7:23 pm | |
| xD Js sm se pa tok sekirala da jima bo moja soba dougočasna xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! | |
| |
|
| |
| ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! | |
|