| ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! | |
|
+15Avalon Lee Tahun taii aiko lenka aella Eva Dejan Malinca mamaF Blue bolha Fiamma Nes AtLanT!da 19 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Tahun
Število prispevkov : 498 Join date : 29/03/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Čet Okt 08, 2009 3:06 pm | |
| - AtLanT!da je napisal/a:
- Tahun je napisal/a:
- AtLanT!da je napisal/a:
- Evo, prvi daljši, 20min dolg sprehod je za nami ^^ obe sta bli čist prestrašeni, mogoče tud zato ker sem ju ob nenavadni uri iz kletke spustila.. ampak sta bli pridni, Nix skoz v žepu, Xena pa mal vsepovsod po men xD
En stric pa gospa sta bla čist naudušena nad njima, celo debato užgal xD no a vidš da ni nobenga problema jih pelat vn,se majo fino one in ti:D (edin če ju mislš nost na dalše "izlete" ju probi navadt da lulata na tla ne nate,k drgač zna bit ful neprijetno vs oscan okol hodt ) ma ja, Xeno bom probala odvadt s tem pihanjem, Nixie pa nikol ne lula name.. Sta pa pukakali žep (ne da bi vedla)
Učeri je šla pa Xena z mano s kolesom (sm previdno vozila!!!) na pošto ^^ smeeeeh, ženski za pultom ni blo nč jasn, sam ji je bla pa ful ušeč k je pr zadrgi od jope med mojimi ...ekhm... joški vn gledala <3 (sj sm mela 2 majci še spodi, tko da ni blo preverzno xD)
ful mi je ušeč folk k mu nasmeh pride na obraz k ju vid! Čeprov jih 3/4 ne opaz, da bi se pa kdo jeziu al pa zgražou se pa še ni zgodil.. uu kr s kolesom sta šli,hudo..a se je ful držala? haha jaa ena ma podganco navajeno da ji spi v modrcu ane xD (sam nevem glede na to kok te mrcine praskajo to ni lih "udobno" ) ja večina jih ful uredu reagira na podgance,sam ena do zdej me je zgrožn pogledala haha (če se še prfoksom ne zdi nč groznga da jo u šolo nosm xD ) | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| |
| |
Tahun
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sob Okt 10, 2009 3:20 pm | |
| | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sob Okt 10, 2009 3:41 pm | |
| | |
|
| |
Tahun
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sob Okt 10, 2009 6:26 pm | |
| jaa,ful hitr rastejo..js sm mojo stehtala k sm jo domou prnesla in je mela 60g,zdej po dveh tednih ma pa 170 | |
|
| |
Lee
Število prispevkov : 660 Join date : 12/05/2009 Age : 29 Kraj : Britof, Kranj
| |
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Čet Okt 15, 2009 6:50 pm | |
| no tkole js nimam miru, kadr ju spustim.. Včasih je že prouu nadležn.. Tuki sm lih za compom, in valda obe hočta na prepovedano območje - mizo.. tuki panamo.. tole je pa njuna najnaj palca in sm naju lih ujela, k je Xena dol šibala xD | |
|
| |
Avalon
Število prispevkov : 180 Join date : 19/03/2009 Age : 30 Kraj : LJ
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Čet Okt 15, 2009 6:56 pm | |
| Kok si dala za kletko pa kje si jo kupla? Všeč mi je ful...Kok pa stane da jo nadgradiš? | |
|
| |
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Čet Okt 15, 2009 6:57 pm | |
| Moj parček mi pa narjaje leze po nogah, se m pa tja mi zleze kera od podganc na rame. | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Čet Okt 15, 2009 7:00 pm | |
| kak sta že zrasle ful | |
|
| |
Tahun
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Čet Okt 15, 2009 7:04 pm | |
| jaaa,ogromne sta (pa ful lušne ^^) | |
|
| |
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Pet Okt 16, 2009 11:58 am | |
| - Avalon je napisal/a:
- Kok si dala za kletko pa kje si jo kupla? Všeč mi je ful...Kok pa stane da jo nadgradiš?
Jst sm takole kupla u mr. petu u btc-ju in je bla 65€... Rovov in tega pa nism posebej kupivala, ker bom nekako obedve kletki skupej povezala in dejansko teh rovov potem ne bosta rabila. Pepe se itak niti približno ne stlači več skoznje, tko da... :=)=: | |
|
| |
Avalon
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Pet Okt 16, 2009 12:19 pm | |
| - Eva je napisal/a:
- Avalon je napisal/a:
- Kok si dala za kletko pa kje si jo kupla? Všeč mi je ful...Kok pa stane da jo nadgradiš?
Jst sm takole kupla u mr. petu u btc-ju in je bla 65€... Rovov in tega pa nism posebej kupivala, ker bom nekako obedve kletki skupej povezala in dejansko teh rovov potem ne bosta rabila. Pepe se itak niti približno ne stlači več skoznje, tko da... :=)=: Vau, zakon, to sploh ni tok... Js morm mojima novo kletko kupt, je una plastika spodej ful stara in že čiz razpokana, jao jao... | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sob Okt 17, 2009 3:13 pm | |
| - Eva je napisal/a:
- Avalon je napisal/a:
Jst sm takole kupla u mr. petu u btc-ju in je bla 65€... Rovov in tega pa nism posebej kupivala, ker bom nekako obedve kletki skupej povezala in dejansko teh rovov potem ne bosta rabila. Pepe se itak niti približno ne stlači več skoznje, tko da... :=)=: ja js tud, mr.pet, 65€.. nadgradnje pa pomoje ni, ampak je že sama po seb dost velka, baje da za 4 podgane kumot, js mam pa dwe pa jima je čist supr xD :=)=: | |
|
| |
Avalon
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Ned Okt 18, 2009 4:24 pm | |
| - AtLanT!da je napisal/a:
- Eva je napisal/a:
- Avalon je napisal/a:
Jst sm takole kupla u mr. petu u btc-ju in je bla 65€... Rovov in tega pa nism posebej kupivala, ker bom nekako obedve kletki skupej povezala in dejansko teh rovov potem ne bosta rabila. Pepe se itak niti približno ne stlači več skoznje, tko da... :=)=: ja js tud, mr.pet, 65€.. nadgradnje pa pomoje ni, ampak je že sama po seb dost velka, baje da za 4 podgane kumot, js mam pa dwe pa jima je čist supr xD :=)=: O kul. Sam še dnar mi manjka xD | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Čet Nov 05, 2009 8:35 pm | |
| No, moji dondri, naute vrjel, sta spet zrastli! Jutri bosta teoretično stari 3 mesece in čez en mesec naj bi (spet teoterično) nehali rasti, končno =) sicr bi js hotla, da še vsaj mal zrasteta, ampak ju je mojih še vedno strah, in bi blo boljš zanje če bi bli manši xD Tuki je Xena z edinim članom družine poleg mene, ki ju OBOŽUJE!!!! To je moja nečakinja, k hod k nam na obisk sam še zard bonbonov in njiju xD Xena Skrivanje med DVD-ji (zbiram filme, in ju fentam, če se bi kdaj tm polulali (je čist možno, da se je že zgodilo, bolš zanju da ne opazm. Problem je, kr jih ne morm drgač postavt al pa drgm dat.)) Polička, ki sta jo okupirali že 1. ko sta stopli iz kletke xD pač, zdaj je njuna. Nix Podganci v igri z najnaj pulovrjem-jopo (se zakopleta vanjo, grizeta, pucata, zaspali sta tud že not,...) Tole je pretep pred čiščenjem: Xena, manjša in lažja se spravi nad Nixie in jo hoče pucat, Nixie pa zravn cvil kr d jo bo pojedla xD Pa še Xena v žepu. Nikol ne bom vedla kaj je rinla tja not, nikol še ni šla, tokrat pa ene 10x v enem dnevu... ??? | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Čet Nov 05, 2009 8:50 pm | |
| Luškaniii*** Isto je z Alexijem in Lumpo ko se hočeta čistit. | |
|
| |
AtLanT!da
| |
| |
Tahun
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sre Nov 11, 2009 1:50 pm | |
| pomoje ti ni kazala da ji nehi težit ampak se je igrala,ker moja to stalno dela ko se igra skače po postli in prteče do moje roke,me narahlo ugrizne in pod koutr,uglaunm podi se okol za mojo roko možno da te je tvoja šele zdej ugriznla ker se ponavadi med sabo igrata,moja se pa pač z mano.. :=)=: | |
|
| |
Cath
Število prispevkov : 550 Join date : 24/10/2009 Age : 43 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sre Nov 11, 2009 1:52 pm | |
| Kakšne lepe slikeee!! Tudi mene Takos rahko grizlja, ko se crkljava, nikoli me ni "prav" ugriznil. | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sre Nov 11, 2009 2:10 pm | |
| o, ne ne, sej se igra z mano na enak način že skoz odkar sem jo prvič dala vn - prteče, jo požgečkam, zlaufa stran, pa skoz isto! tokrat sm ji pa res že doug težila tud k je šla stran, kr sm sprobavala "mejo" in je biu zravn prov pošastn vzklik "Nehi že murit!! HAM!" smeh | |
|
| |
Cath
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sre Nov 11, 2009 2:25 pm | |
| Ampak samičke so pa res bolj pogumne mene zanima, če ima kdo samčka, ki ga je kdaj ugriznil. | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sre Nov 11, 2009 2:46 pm | |
| Ja, Cath, mene je ugriznil najbolj prijazen in scartan od obeh, in to na veko. Smo potem na forumu ugotavljali, da so mogoče treplanice zgledale kot kakšno žuželka. Ker se mi ponavadi zažene v oko, takoj ko trenem No v bistvu to še zmeraj dela, še danes je poskušal. | |
|
| |
podgANA
Število prispevkov : 92 Join date : 11/08/2009 Age : 42 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sre Nov 11, 2009 2:50 pm | |
| Ja, Pepe je mojo mami že 2x fejst do krvi ugriznu. Mene pa samo med igro, ampak to zlo narahlo. Ko je biu še manši me je bol močno, ampak verjetno še ni imeu občutka :=)=: | |
|
| |
Cath
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sre Nov 11, 2009 3:00 pm | |
| OK, potem pa imam srečo, da lahko iz mojega samčka delam, kar čem Ne bom pa se prehitro hvalila, ker je star malček več, kot pol leta in lahko tudi on kmalu kakšne fleše dobi | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! | |
| |
|
| |
| ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! | |
|