| ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! | |
|
+15Avalon Lee Tahun taii aiko lenka aella Eva Dejan Malinca mamaF Blue bolha Fiamma Nes AtLanT!da 19 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
lenka
Število prispevkov : 128 Join date : 19/01/2009 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Ned Sep 20, 2009 8:23 pm | |
| Tale s čevlji je res posrečena . Ful sta lušni radovednici mali . | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Pon Sep 21, 2009 7:59 am | |
| Sj pridejo še slikce, kr sm obsedena z njima in fototom xD | |
|
| |
lenka
Število prispevkov : 128 Join date : 19/01/2009 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Pon Sep 21, 2009 8:31 am | |
| Super, že čakamo . | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Pon Sep 21, 2009 10:16 am | |
| | |
|
| |
taii aiko
Število prispevkov : 138 Join date : 03/09/2009 Age : 36 Kraj : Okolica Celja
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Pon Sep 21, 2009 4:46 pm | |
| | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Pon Sep 21, 2009 6:06 pm | |
| - AtLanT!da je napisal/a:
- Fuuuuul! Ka p tvoja kj??
Moja je fajn. Joooj kaj sta šikane v kokosu! Čist zbasane hehe. Kje si ga pa to kupila? Jst sm v alerju enega vidla.. sam je bil čisto majhen.. | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 22, 2009 4:39 pm | |
| Kokos sm v hali A v BTC-ju tm v eni trgovinci.. Sj ta je tud dost mjhn, sam ga mata očitn radi.. | |
|
| |
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Tor Sep 22, 2009 11:02 pm | |
| Hehe, se pa zmerej stlačjo v najmanjše luknje kar jih najdejo Verjetno jim je toplo pa varne se počutjo, kaj pa vem... Pepe si pod poličko kjer spi zmerej navleče vse cunjice iz kletke, da se na koncu še sam komaj not stlač - pa mu je zgleda čist luštno | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Pon Sep 28, 2009 5:56 pm | |
| dans sm mela oblečene najbol ozke kaubojke ki jih premorem, pa je Xena vseen pršla od dna do pasu gor p notranji str.! Ta mala je obsedena s tlačenjem xD
Pa doživeli in preživeli sta prvo vodno doživetje xD smeh xD po "kopanju" sta šli čistt še druga drugo ^^ | |
|
| |
AtLanT!da
| |
| |
Tahun
Število prispevkov : 498 Join date : 29/03/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sre Sep 30, 2009 12:34 pm | |
| kok sta dobre!!wiii | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sre Sep 30, 2009 1:58 pm | |
| | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Sre Sep 30, 2009 10:49 pm | |
| Iiiii, kakšne dobre fotke! A si probala že kaj risat tvoji navihanki? | |
|
| |
Blue
| |
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Čet Okt 01, 2009 8:39 am | |
| | |
|
| |
bolha
Število prispevkov : 282 Join date : 27/01/2009 Age : 33 Kraj : Izola
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Čet Okt 01, 2009 6:24 pm | |
| | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Čet Okt 01, 2009 6:31 pm | |
| | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Pet Okt 02, 2009 6:22 pm | |
| No, sporočam, da je Xena že popolnoma odvisna od mene, skoz ko je spuščena je po meni al pa raziskuje če jo jz ignoriram ^^ Nixie je še mal previdna al je pa sam tok mirnejša, ampak tud že sama in prostovolno pride, vsekakor ni problemov z nobeno ^^ do dons sta uporablali sam moje rokave in žepe in notranjo str. majce, in končno sta našli kapuco!!!! Žurkaaaa!!! pucanje, pribolški, vse je blo tm not xD smeh! | |
|
| |
Tahun
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Ned Okt 04, 2009 12:21 pm | |
| ja to je zlo fajn če ju boš n kapuco navadla,moja sploh noče bit not.. :S
a ju že kej okol nosš? | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Ned Okt 04, 2009 6:41 pm | |
| - Tahun je napisal/a:
- ja to je zlo fajn če ju boš n kapuco navadla,moja sploh noče bit not.. :S
a ju že kej okol nosš? ja, do zunanjih smeti (živim u bloku in najbližje smeti izven stanovanja so minutoo hoje daleč -> idealno za navajanje na svež zrak ^^) Sam zdj k bo zima ne bomo nč zuni.. | |
|
| |
Tahun
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Pon Okt 05, 2009 2:31 pm | |
| hehe ampak sej če ju boš mela v kapuci/rokavu al pa pod lasmi,ju pomoje lahko mirno nosš okol.. ker js svojo vem da bom,ker tud zjutri k je mrzlo sploh ne leze v kapuco al pa kam na toplo,rajš na rami sedi..pol je zihr ne zebe | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Pon Okt 05, 2009 3:10 pm | |
| Evo, prvi daljši, 20min dolg sprehod je za nami ^^ obe sta bli čist prestrašeni, mogoče tud zato ker sem ju ob nenavadni uri iz kletke spustila.. ampak sta bli pridni, Nix skoz v žepu, Xena pa mal vsepovsod po men xD
En stric pa gospa sta bla čist naudušena nad njima, celo debato užgal xD | |
|
| |
Blue
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Pon Okt 05, 2009 5:23 pm | |
- Evo, prvi daljši, 20min dolg sprehod je za nami ^^ obe sta bli čist prestrašeni, mogoče tud zato ker sem ju ob nenavadni uri iz kletke spustila.. ampak sta bli pridni, Nix skoz v žepu, Xena pa mal vsepovsod po men xD
En stric pa gospa sta bla čist naudušena nad njima, celo debato užgal xD Oo, super! Jst pa mojo trenutno samo po stanovanju šetam. Bove šle kdaj tut ven. | |
|
| |
Tahun
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Pon Okt 05, 2009 5:45 pm | |
- Evo, prvi daljši, 20min dolg sprehod je za nami ^^ obe sta bli čist prestrašeni, mogoče tud zato ker sem ju ob nenavadni uri iz kletke spustila.. ampak sta bli pridni, Nix skoz v žepu, Xena pa mal vsepovsod po men xD
En stric pa gospa sta bla čist naudušena nad njima, celo debato užgal xD no a vidš da ni nobenga problema jih pelat vn,se majo fino one in ti:D (edin če ju mislš nost na dalše "izlete" ju probi navadt da lulata na tla ne nate,k drgač zna bit ful neprijetno vs oscan okol hodt ) | |
|
| |
AtLanT!da
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! Čet Okt 08, 2009 11:28 am | |
| - Tahun je napisal/a:
- AtLanT!da je napisal/a:
En stric pa gospa sta bla čist naudušena nad njima, celo debato užgal xD no a vidš da ni nobenga problema jih pelat vn,se majo fino one in ti:D (edin če ju mislš nost na dalše "izlete" ju probi navadt da lulata na tla ne nate,k drgač zna bit ful neprijetno vs oscan okol hodt ) ma ja, Xeno bom probala odvadt s tem pihanjem, Nixie pa nikol ne lula name.. Sta pa pukakali žep (ne da bi vedla) Učeri je šla pa Xena z mano s kolesom (sm previdno vozila!!!) na pošto ^^ smeeeeh, ženski za pultom ni blo nč jasn, sam ji je bla pa ful ušeč k je pr zadrgi od jope med mojimi ...ekhm... joški vn gledala <3 (sj sm mela 2 majci še spodi, tko da ni blo preverzno xD) ful mi je ušeč folk k mu nasmeh pride na obraz k ju vid! Čeprov jih 3/4 ne opaz, da bi se pa kdo jeziu al pa zgražou se pa še ni zgodil.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! | |
| |
|
| |
| ..AtLanT!da je končno dobila Nixie in Xeno!! | |
|