Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Predelava zajčje kletke

Go down 
4 posters
AvtorSporočilo
Juni

Juni

Število prispevkov : 981

Predelava zajčje kletke Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Predelava zajčje kletke   Predelava zajčje kletke Icon_minitimeSob Okt 24, 2009 1:34 pm

Živjo,
nameravam kupiti podganico, vendar pa ji moram najprej zagotoviti bivališče. Stvar je taka, da imam doma zajčjo kletko, vendar je razmak med rešetkami prevelik (ne spomnem se točno, ampak je sigurno vsaj ene 2 cm), zato me zanima, če ima kdo kakšne predloge, kako bi kletko predelala, da bi bila primerna za podgano.

Hvala že vnaprej za nasvete Smile
Nazaj na vrh Go down
lenka

lenka

Število prispevkov : 128
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predelava zajčje kletke   Predelava zajčje kletke Icon_minitimeSob Okt 24, 2009 1:43 pm

Dodatno žico, z manjšimi luknjami okoli kletke Wink. Mislim, da jih imajo v bauhausu.
To nameravam tudi jaz, ker imam poleg ene velike kletke, še eno manjšo, ki ima prav tako prevelik razmak med rešetkami. Edino kako pritrdit gor tisto mrežo, da je podganci ne bi mogli snet, še ne vem.

Če ima pa kdo boljšo idejo pa se tudi jaz priporočam Smile.
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

Število prispevkov : 981

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predelava zajčje kletke   Predelava zajčje kletke Icon_minitimeSob Okt 24, 2009 1:50 pm

Bi se dalo tako mrežo pritrditi z vezicami za kable, ali bi jih podgance pregriznile?

Predelava zajčje kletke 310200B1
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predelava zajčje kletke   Predelava zajčje kletke Icon_minitimeSob Okt 24, 2009 2:21 pm

lenka je napisal/a:
Edino kako pritrdit gor tisto mrežo, da je podganci ne bi mogli snet, še ne vem.

Če ima pa kdo boljšo idejo pa se tudi jaz priporočam Smile.

Z varilcem Wink Tudi če se kakšnemu obrtniku nese, po moje ne bo veliko stalo.

Za te plastične stvarce se bojim, da bi jih najbrž res pregriznile. Moj podganček se prav zapodi proti kablom/vrvicam etc samo za to, da jih prežveči Sad
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
Eva

Eva

Število prispevkov : 356

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predelava zajčje kletke   Predelava zajčje kletke Icon_minitimeSob Okt 24, 2009 9:32 pm

Za Mici sem imela prve par dni zajčjo kletko, pa sem jo oblekla v mrežico ki je za stene/fasado preden jo omečeš, bele barve ki je močnejša, ampak za stalno se mi to ni zdela primernejša rešitev.
Sem jo pa kar z navadnim cvirnom zašila gor, lahko pač večkrat ta postopek ponoviš ali pas z debelejšim cvirnom, pa v isti barvi kot je mreža da ne zakapirajo takoj Wink
Moja ni kazala nobenega zanimanja za mrežo tko da če pač ne bi kupila nove kletke, bi jo lahko imela dejansko v uni.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Predelava zajčje kletke   Predelava zajčje kletke Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Predelava zajčje kletke
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» Barvanje kletke?!
» velikost kletke
» Razkuževanje kletke
» Primerne kletke za podgano iz spletne trgovine ziprar
» s čim prekriti žičnato dno kletke