Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Predelava zajčje kletke Sob Okt 24, 2009 1:34 pm | |
| Živjo, nameravam kupiti podganico, vendar pa ji moram najprej zagotoviti bivališče. Stvar je taka, da imam doma zajčjo kletko, vendar je razmak med rešetkami prevelik (ne spomnem se točno, ampak je sigurno vsaj ene 2 cm), zato me zanima, če ima kdo kakšne predloge, kako bi kletko predelala, da bi bila primerna za podgano. Hvala že vnaprej za nasvete | |
|
lenka
Število prispevkov : 128 Join date : 19/01/2009 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Predelava zajčje kletke Sob Okt 24, 2009 1:43 pm | |
| Dodatno žico, z manjšimi luknjami okoli kletke . Mislim, da jih imajo v bauhausu. To nameravam tudi jaz, ker imam poleg ene velike kletke, še eno manjšo, ki ima prav tako prevelik razmak med rešetkami. Edino kako pritrdit gor tisto mrežo, da je podganci ne bi mogli snet, še ne vem. Če ima pa kdo boljšo idejo pa se tudi jaz priporočam . | |
|
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Predelava zajčje kletke Sob Okt 24, 2009 1:50 pm | |
| Bi se dalo tako mrežo pritrditi z vezicami za kable, ali bi jih podgance pregriznile? | |
|
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Predelava zajčje kletke Sob Okt 24, 2009 2:21 pm | |
| - lenka je napisal/a:
- Edino kako pritrdit gor tisto mrežo, da je podganci ne bi mogli snet, še ne vem.
Če ima pa kdo boljšo idejo pa se tudi jaz priporočam . Z varilcem Tudi če se kakšnemu obrtniku nese, po moje ne bo veliko stalo. Za te plastične stvarce se bojim, da bi jih najbrž res pregriznile. Moj podganček se prav zapodi proti kablom/vrvicam etc samo za to, da jih prežveči | |
|
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: Predelava zajčje kletke Sob Okt 24, 2009 9:32 pm | |
| Za Mici sem imela prve par dni zajčjo kletko, pa sem jo oblekla v mrežico ki je za stene/fasado preden jo omečeš, bele barve ki je močnejša, ampak za stalno se mi to ni zdela primernejša rešitev. Sem jo pa kar z navadnim cvirnom zašila gor, lahko pač večkrat ta postopek ponoviš ali pas z debelejšim cvirnom, pa v isti barvi kot je mreža da ne zakapirajo takoj Moja ni kazala nobenega zanimanja za mrežo tko da če pač ne bi kupila nove kletke, bi jo lahko imela dejansko v uni. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Predelava zajčje kletke | |
| |
|