| Kako podgano odvadit lizanja? | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
bolha
Število prispevkov : 282 Join date : 27/01/2009 Age : 33 Kraj : Izola
| Naslov sporočila: Kako podgano odvadit lizanja? Sob Jun 27, 2009 6:56 pm | |
| Mja, midva pa imava precej nenavaden problem.. in sicer da me moj škrat ko mi čepi na rami precej rad liže po ustnicah. Sej je do neke mere ljubko, ampak boli, ko mi da taco gor pa zarije tiste kremplje v ustnico.. In je tudi skrajno moteče ko hodiva po mestu.. Še posebej nadležen pa je ko kaj jem al pa mi še diši iz ust po hrani.. takrat pa hoče takoj pogledat kaj sem jedla (nagon iz divjine lol ) pa se prav zakadi s tistimi tacami direkt na ustnico.. auč Sem ga že probala odrinit, ampak ko se nekaj odloči izpeljat je zelo trmast in ne neha težit XD Da bi si pa kaj namazala gor (npr. kaj grenkega) pa tudi ne bi ravno.. ker bi potem tudi jaz trpela tisti ogaben okus | |
|
| |
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano odvadit lizanja? Sob Jun 27, 2009 7:26 pm | |
| Haha men isto. Če kej zavoha je to treba pogledat kaj mam za jest. Če pa vid hrano se pa stepeva | |
|
| |
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano odvadit lizanja? Sob Jun 27, 2009 7:54 pm | |
| Tud tukej, isto.... Moj ma še to navado da liže ko mu nekaj izredno paše (ko ga čoham me liže po drugi roki ipd.... ) al pa ho hoče vzbudit pozornost (poležavam - pa pride in napade prste na nogah, to pa žgečka ko nevemkaj ) Ampak me pa nikol ni tok motil da bi ga hotla odvadt... Čeprou se mi pa zdi tale ideja z grenkim kr mogoča... Probej, če se ti zdi da rezultat odtehta trpljenje... | |
|
| |
bolha
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano odvadit lizanja? Pon Jun 29, 2009 10:13 am | |
| Moj se pa noče čohat Rajši je hiperaktiven pa laufa po sobi ko raketa Zdej mi pa že 15 minut liže prste na roki, čeprav ne dišijo po hrani No ja, nora lastnica- posledično tudi nora podgana | |
|
| |
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano odvadit lizanja? Pon Jun 29, 2009 11:11 am | |
| kok je huda slikca. koma xD | |
|
| |
bolha
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano odvadit lizanja? Pon Jun 29, 2009 12:09 pm | |
| hvala | |
|
| |
analog
Število prispevkov : 20 Join date : 20/01/2012 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano odvadit lizanja? Čet Feb 09, 2012 6:55 pm | |
| Moja je tudi začela s tem lizadnjem tole z tačkami res malce zaboli, ampak jaz pustim in potem me liže po notranji strani ustnic. Pa me zanima če je s tem kaj narobe? je boljše če ji ne pustim? Se mi zdi da res uživa v tem | |
|
| |
sashka
Število prispevkov : 50 Join date : 25/01/2012 Kraj : mb
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano odvadit lizanja? Pet Feb 10, 2012 8:46 pm | |
| Moja mala zver isto počne! Pa če jo boš 10x dal stran bo 10x nazaj prilaufala | |
|
| |
Klarchy*
Število prispevkov : 147 Join date : 28/06/2011 Age : 27 Kraj : Poljčane
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano odvadit lizanja? Sob Feb 11, 2012 7:56 am | |
| probaj si z smolnim mazilom namazat ustnice.. | |
|
| |
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano odvadit lizanja? Ned Feb 12, 2012 10:43 am | |
| Mi smo to rešili čisto simpl, pač jaz jim nisem pustila (sem jih dala stran in rekla NE vsakič ko jih je prijelo) in so se ful hitro navadili, da pri meni se to ne da. Fantu, ki je bolj popustljiv, bi pa kar celi v usta zlezli. xD | |
|
| |
Puppy
Število prispevkov : 288 Join date : 10/02/2011 Age : 31 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano odvadit lizanja? Ned Feb 12, 2012 12:41 pm | |
| - Juni je napisal/a:
- Mi smo to rešili čisto simpl, pač jaz jim nisem pustila (sem jih dala stran in rekla NE vsakič ko jih je prijelo) in so se ful hitro navadili, da pri meni se to ne da. Fantu, ki je bolj popustljiv, bi pa kar celi v usta zlezli. xD
Jaa, enako je delal Miško | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano odvadit lizanja? | |
| |
|
| |
| Kako podgano odvadit lizanja? | |
|