nika_animals
Število prispevkov : 104 Join date : 01/10/2010 Age : 26 Kraj : maribor
| Naslov sporočila: Kako podgano navaditi na ime? Ned Okt 31, 2010 5:34 pm | |
| Zdravo! Jas sem pred kratkim dobila dve podganci, pa me zanima, kako ju navaditi na ime. Prosim pomagajte in hvala za vaše odgovore | |
|
Juni
Število prispevkov : 981 Join date : 24/10/2009 Age : 34
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano navaditi na ime? Ned Okt 31, 2010 5:36 pm | |
| Meni jih ni uspelo navaditi na imena, se mi pa odzivajo na tleskanje z jezikom oz. na ta 'tsk tsk tsk' zvok, pa tudi vedo, kdaj se z njimi pogovarjam. Navadila sem jih pa na to s hrano - vsakič, ko sem jim dala hrano, sem tleskala z jezikom, pa so se potem kar hitro navadili, da to pomeni nekaj dobrega | |
|
flashrumena
Število prispevkov : 21 Join date : 31/10/2010 Age : 32 Kraj : Ljubljana, Bežigrad
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano navaditi na ime? Ned Okt 31, 2010 6:02 pm | |
| - Juni je napisal/a:
- Meni jih ni uspelo navaditi na imena, se mi pa odzivajo na tleskanje z jezikom oz. na ta 'tsk tsk tsk' zvok, pa tudi vedo, kdaj se z njimi pogovarjam. Navadila sem jih pa na to s hrano - vsakič, ko sem jim dala hrano, sem tleskala z jezikom, pa so se potem kar hitro navadili, da to pomeni nekaj dobrega
jst mam isto foro xD samo en podgan se mi je na ime oglašal navadila sem ga pa isto s hrano =) | |
|
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano navaditi na ime? Ned Okt 31, 2010 6:24 pm | |
| Jaz delam isto. Plus, vsi trije pritečejo k meni če se usedem na kavč, ker so se navadli, da na kavču zmeraj kaj jem. Tega jih nisem učila, ampak so sami dognali | |
|
nika_animals
Število prispevkov : 104 Join date : 01/10/2010 Age : 26 Kraj : maribor
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano navaditi na ime? Pon Nov 01, 2010 12:22 pm | |
| Hehe ! Moji dve pa ko vidita da odpiram tisto luknjo za tunel, takoj pritečeta k njej . | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kako podgano navaditi na ime? | |
| |
|