| The RAT gang- Roki, Aki & Tobi | |
|
+15Peexy mamaF Cath Lee Blue Sonii AtLanT!da Tahun lenka Olivija aella Dejan Eva Fiamma bolha 19 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
bolha
Število prispevkov : 282 Join date : 27/01/2009 Age : 33 Kraj : Izola
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Ned Nov 29, 2009 11:20 am | |
| Evo, pa je prišel še tretji član naše podganje mafie - Aki Dobila sem ga v petek od Cath (hvala ) in danes, dva dni kasneje, se je že pridružil mojima dvema patronoma Nekaj slikic malih mrcin: Aki raziskuje predal.. .. in tlači smrček v fotoaparat Dramatičen pogled Nekam sumljivo se smuka okoli dateljnov.. Popolna kamuflaža Tukaj je bil še sam sredi serviet.. .. tu pa se mu je pridružil še 'šefe' Cartanje z Rokijem (v predalu od računalnika) In TADA! Cartanje s šefom (: (bogi je bil dobesedno zalepljen na steno xD) No to bi bilo za danes vse, jutri naložim še posnetek raziskovanja kletke (madoniš, kako je vse mrgolelo ) | |
|
| |
Cath
Število prispevkov : 550 Join date : 24/10/2009 Age : 43 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Ned Nov 29, 2009 11:41 am | |
| Ijooj, kako so dobriiiiii :=)=: :=)=: :=)=: Se je Aki hitro udomačil? | |
|
| |
bolha
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Ned Nov 29, 2009 12:15 pm | |
| ja, ja, že prvi dan mi je premetal pisalno mizo x) je pa res, da je postal veliko bolj pogumen, ko sta prišla še druga dva na mizo (: | |
|
| |
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Ned Nov 29, 2009 6:37 pm | |
| Heh, to pa so scrklanci. | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Ned Nov 29, 2009 9:41 pm | |
| To je pa super, da so se samčki takole skulirano obnašali , glede na to, da je Aki čisti novinec. Pa tavelik šefe - wauuu - kako zgleda ogromen (al pa je Aki še tako mičken) | |
|
| |
Cath
Število prispevkov : 550 Join date : 24/10/2009 Age : 43 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Pon Nov 30, 2009 8:19 am | |
| Aki je star 5 tednov in je še otročiček, ampak pogumen in radoveden podganar Bolha, a se rad crklja? | |
|
| |
bolha
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Tor Dec 01, 2009 4:34 pm | |
| Tako je, Aki je še čisto mičken je pa res, da je tudi Tobi majhen, glede na to, da je samec (: Tamali je pa res fuuul pogumen in živahen- ko je prvič prišel v kletko je začel dobesedno skakat od veselja, čisto se mu je zmešalo, je letel po kletki in vse preplezal, kasneje pa se je spravil na Rokija in Tobija in ju napadal dokler ni šef reku da je zadosti Zna pa bit tudi crkljiv, ja (: pa v majco rad zleze, ampak ga moram odvadit, ker je že Tobi tak in je to res moteče.. z dvema pa sploh Pa niso vedno tako pridni kot na slikah, kakšen krat se tudi malo zravsajo, ampak ni nič resnega, gre bolj za vzpostavljanje hierarhije ali pa da Akiju povesta da je tečen | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Tor Dec 01, 2009 6:33 pm | |
| Kako to, da si mu dala ime na A in ne na M? | |
|
| |
bolha
| |
| |
Peexy
Število prispevkov : 58 Join date : 20/11/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana, okolica
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Tor Dec 01, 2009 8:20 pm | |
| | |
|
| |
bolha
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Tor Dec 01, 2009 8:25 pm | |
| | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Tor Dec 01, 2009 8:46 pm | |
| - bolha je napisal/a:
- Peexy je napisal/a:
- bolha je napisal/a:
- Evo, pa je prišel še tretji član naše podganje mafie - Aki
Dobila sem ga v petek od Cath (hvala ) in danes, dva dni kasneje, se je že pridružil mojima dvema patronoma Nekaj slikic malih mrcin:
.. in tlači smrček v fotoaparat
Čakajte, zdaj pa mi naj nekdo razloži.. Arašid? A ni tko, da surovih arašidov podgane ne smejo jest? Al se to ne tolerira kot srov arašid, al kako? Tega nisem nikoli razumel. Ne to so praženi arašidi.. surovi so bolj taki beli (oluščeni) in ogabni xD so recimo v študentski hrani pa v mešanicah hrane za glodalce (ni mi jasno kako jih lahko dajo v hrano ) No to tudi mene zanima. Ti neoluščeni, še vedno v lupini in samo posušeni, niso surovi arašidi? Ne vem no, s tem se pa ne bi strinjala. Ravno v mešanicah ali pa tistih pločevinkah so olupljeni, soljeni in PRAŽENI. Praženi arašidi pa niso surovi. Ne razumem, kako bi lahko še v celi lupini to spražiš. A se to da sploh? | |
|
| |
Peexy
Število prispevkov : 58 Join date : 20/11/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana, okolica
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Tor Dec 01, 2009 11:01 pm | |
| Sem preveril. Te v lupini so ponavadi (vedno) praženi, pa tudi bolj rjavkasti, tisti, skoraj beli (belo/rumeni) v študentski hrani pa so surovi.. in ja, ogabni. | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Sre Dec 02, 2009 1:49 am | |
| Tudi jaz sem opazila, da na teh v lupini, ki jih kupujemo ponavadi, piše, da SO praženi. Po mojem ni to noben problem naredit - jih pač pražijo skupaj z lupino, saj je itak tanka in vročina sigurni pride skozi. In tudi surovih (oluščenih) ni problem prepražit - daš jih na teflonsko ponvico in pač pražiš, dokler ne postanejo rjavkasti in trši, pa tudi dosti boljšega okusa (tisti vakuumsku pakirani za ljudi so pač praženi na olju in s soljo, za podgane pa pražimo brez dodatkov) in mo se ohladijo jih poješ skupaj s podganico . Saj tudi oluščeni lešniki oz. orehi so dosti boljši praženi kot ne - poskusite enkrat. | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Sre Dec 02, 2009 11:47 am | |
| Superca, to bomo pa preizkusili. Mi še na kraj pameti ni padla, da se z lupino praži Zanimivo, da se ne zažge. | |
|
| |
Lee
Število prispevkov : 660 Join date : 12/05/2009 Age : 29 Kraj : Britof, Kranj
| |
| |
zverina
Število prispevkov : 821 Join date : 14/04/2010
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Sob Maj 01, 2010 10:13 am | |
| | |
|
| |
talupu
Število prispevkov : 339 Join date : 21/02/2010 Age : 26 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Sob Maj 01, 2010 1:38 pm | |
| Vse najbolše.. | |
|
| |
Tjashy
Število prispevkov : 210 Join date : 15/09/2009 Age : 28 Kraj : Lublana (=
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Sob Maj 01, 2010 11:46 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi | |
| |
|
| |
| The RAT gang- Roki, Aki & Tobi | |
|