| The RAT gang- Roki, Aki & Tobi | |
|
+15Peexy mamaF Cath Lee Blue Sonii AtLanT!da Tahun lenka Olivija aella Dejan Eva Fiamma bolha 19 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
bolha
Število prispevkov : 282 Join date : 27/01/2009 Age : 33 Kraj : Izola
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Tor Sep 29, 2009 5:19 am | |
| | |
|
| |
lenka
Število prispevkov : 128 Join date : 19/01/2009 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Tor Sep 29, 2009 9:04 am | |
| Uuu super, jaz sem jo tudi imela . Moj najljubši predmet. Med filozofijo pa res nimaš kaj drugega delat kot stripe risat . | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| |
| |
bolha
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Sre Sep 30, 2009 6:39 pm | |
| alora- ju3 mamo filozofijo, tako da mogoooče pride kakšen nov strip, odvisno od navdiha XD aja pa pripravljam za šolski časopis strip z naslovom 'matura' in če mi rata tako, kot si ga zamišljam, bi znal bit zanimiv (ampak glede na moje risarske sposobnosti ne bom obljubljala kaj preveč XD) ko se mi bo nabralo nekaj stripov bom pa nardila novo temo v ustreznem podforumu in jih objavila tam | |
|
| |
Tahun
Število prispevkov : 498 Join date : 29/03/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Sre Sep 30, 2009 7:47 pm | |
| - bolha je napisal/a:
- Tahun je napisal/a:
- hvala,tko da mam mal predstave kdaj lahko začnem mojo vlačt okol
je že skrajn čs haha^^ kolko pa je tvoja stara? xP ene 6 tednou je stara,jutr gre z mano u šolo,upam da bo use okej Komi čakam stripe!!^^ | |
|
| |
bolha
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Sre Sep 30, 2009 7:50 pm | |
| - Tahun je napisal/a:
- bolha je napisal/a:
- Tahun je napisal/a:
- hvala,tko da mam mal predstave kdaj lahko začnem mojo vlačt okol
je že skrajn čs haha^^ kolko pa je tvoja stara? xP ene 6 tednou je stara,jutr gre z mano u šolo,upam da bo use okej
Komi čakam stripe!!^^ hmm.. pa je že kej navajena hodit okoli na kakše daljše 'ture' ? ker zna bit problem da jo v šolo odvlečeš pol pa ni primiru pa dela kažin in je nimaš kam dat.. xP aja pa ne pozabit vzet sabo malo hrane pa posodice za vodo | |
|
| |
Tahun
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Pet Okt 02, 2009 2:06 pm | |
| ful je bla pridna pa prfoksi so čist dobr prenesl prou luškana se jim je zdela ja sej sm mela sabo tist k mam drgač za čričke za kuščarja da je šla lahko not spat da je mela mir ^^ ker se je čist zmatrala od laufanja po sošolcih | |
|
| |
bolha
| |
| |
Tahun
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Sob Okt 03, 2009 9:38 pm | |
| hehe ja to bi blo fajn če bi bla moja tud tok pridna da bi u torbi spala.. sam je čist preveč firbčna^^ | |
|
| |
bolha
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Sob Okt 10, 2009 1:21 pm | |
| evo, še ena slikca: "Vzemi me ven, vzemi me ven, vzemi me ven.. " :=)=: | |
|
| |
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Sob Okt 10, 2009 1:57 pm | |
| Kakšna boga podgana k more bit v kletki. | |
|
| |
bolha
| |
| |
bolha
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Pet Okt 23, 2009 8:19 pm | |
| *slavnostne fanfare* Sporočam, da sem danes končno dobila še enga 'gančka po imenu Roki (trenutno ga kličem Pićo ker je tako majhen ) Zgleda pa takole: A še kdo opazi, da njegov flekec na hrbtu spominja na Chuck Norrisa? XD -----> Torej, je izredno hiperaktiven in radoveden. S Tobijem sta se malo vohala skozi rešetke in nobeden ni pokazal znakov agresije, bila pa sta skrajno radovedna kaj je to zdej za en vrah Pa tudi ko sem prečohala Rokija da mi je ostal njegov vonj na roki in sem dala roko Tobiju jo je samo ovohaval, enkrat jo je celo polizal, tamali pa je tudi samo vohal, ni blo nobene panike XD Tako da upam, da se bosta lepo spoprijateljila (: Pa rada bi se še enkrat zahvalila vsem, ki ste mi omogočili da pridem do Pićota: MetalGirl, Dejan in Fiamma; po vrstnem redu dostave | |
|
| |
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Pet Okt 23, 2009 9:21 pm | |
| Mali Pićo je pravi radovednež. Ga kar malo pogrešam. Še dobro, da sm ga vsaj pofotkal. | |
|
| |
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Pet Okt 23, 2009 10:44 pm | |
| Hahahahahahahha, pa reeees, isti :=)=: Drgač je pa fuul luštkan podganček, že po Dejanovih slikcah sodeč | |
|
| |
Lee
Število prispevkov : 660 Join date : 12/05/2009 Age : 29 Kraj : Britof, Kranj
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Sob Okt 24, 2009 11:15 am | |
| aja u super | |
|
| |
bolha
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Pon Okt 26, 2009 7:11 am | |
| Sporočam, da ga je Tobi že sprejel, in to v enem dnevu Včeraj sem ju najprej dala v banjo in se cela tresla kaj bo, pa ga je 'taveliki' samo zgrabil in ga začel pucat. Tamali pa cvilu, kot da mu vleče kožo s telesa (majo pač malo nasilne metode izkazovanja ljubezni) Potem sem ju hotela vzet ven in sta oba dobesedno prišprintala na rame (strah pred banjo ) kjer je Tobi nadaljeval s čistilno akcijo. No potem sta šla vsak v svojo kletko, kasneje sem ju pa spet vzela ven, tokrat na Tobijev teritorij (kuhinjska miza ). Šefe je tamalega celega prelizal (posebno se je posvetil zadnjemu delu telesa -ahem- ). Na koncu pa ga je lepo pomarkiral in označil za 'privat lastnino' tko da se čez nekaj dni tamali seli v tapravo kletko. Niti predstavljala si nisem, da bo potekalo tako gladko.. Tobi je dejansko ful materinski do njega, pravi kokec | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Pon Okt 26, 2009 8:16 am | |
| Kokec xD :=)=: smeh! No, uspeh zagotovljen! | |
|
| |
Olivija
Število prispevkov : 387 Join date : 15/02/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Tor Okt 27, 2009 7:48 am | |
| | |
|
| |
bolha
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Ned Nov 08, 2009 7:36 pm | |
| Ponosno sporočam, dase je tamali uspešno preselil h Tobiju Potekalo je skoraj kot namazano, edino Tobija je v enem momentu zagrabla panika, verjetno ker je tamali skakal po njem in ni navajen na kaj takega v svoji kletki.. pa tudi umaknit se ni imel kam. Morem pa povedat, da ga je takoj sprejel v svojo hiško, sploh ni blo nobene debate o tem če tamali sme noter al ne Haha pa enkrat je tamali plezal po kletki in se je potem spustil po rešetkah (z glavo navzdol) in pristal direktno pred Tobijem- kako je bil bogi šokiran, čisto nič mu ni blo jasno XD | |
|
| |
Eva
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Ned Nov 08, 2009 11:40 pm | |
| Joj, kok super Jst si tud približno še ne predstavljam da bi povezala kletke, sta še čist preveč divja | |
|
| |
bolha
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Pon Nov 09, 2009 5:23 pm | |
| Hm bala to.. kdaj pa si ju prvič prestavla? | |
|
| |
Eva
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Pon Nov 09, 2009 5:40 pm | |
| Sredi oktobra nekako... Bi se že mogla počasi navadit popolnoma ampak se ne. Mislim, ko ju mam zunaj spuščena sta vredu, ko pa prideta skupaj v kletko se pa tepeta. Vsaj meni to izgleda tako, čeprav sem brala o grobi igri in vse, ampak oba cvilita, pa meni to ne zgleda kot igra... | |
|
| |
bolha
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Pon Nov 09, 2009 5:59 pm | |
| Hmm.. pa si popolnoma razdišavila kletko? (kakšen kis za vlaganje pa vroča voda in da se to nekaj časa namaka bi moglo zadostovat) Baje pa pomaga tudi, če na novo razporediš poličke, posodico s hrano, vodo itd., ker potem naj bi prvotni stanovalec mislil, da je kletka nova in je ne bi imel za svoj teritorij. Hm, kako pa izgledajo tej pretepi? Ker dokler ni krvi naj bi bilo vse v redu, moreta vzpostavit hierarhijo in če se ju vedno da narazen tega ne moreta nardit in je samo še hujše. Razen če se napadeta takoj ko pristaneta skupaj v kletki.. ker to pa je problem | |
|
| |
Eva
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi Tor Nov 10, 2009 12:35 am | |
| Krvi ni blo, ponavadi gre pa tkole: enega dam v kletko od drugega, potem se začne boj, čez nekaj časa se pa ignorirata. Eh ja. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: The RAT gang- Roki, Aki & Tobi | |
| |
|
| |
| The RAT gang- Roki, Aki & Tobi | |
|