| Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang | |
|
+22LadyCy Cath Tajson Kalisto fate podgANA taii aiko Lee talupu zverina Nes Tahun Dejan Blue Fiamma Nina mamaF AtLanT!da Tjashy Eva Sonii Skinny 26 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Skinny
Število prispevkov : 442 Join date : 11/03/2010 Age : 47 Kraj : Kamnik
| Naslov sporočila: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Čet Mar 18, 2010 11:19 am | |
| V torek sem zopet skakala od trgovine do trgovine z živalcam. V Zootic-u na Rudniku sem zagledala temnejšga podgankota in se par minut prepričvala, da ga nebi vzela. Hehe, ni mi uspelo, tko da sm zagrabla eno večjo kletko, še neki igrač in stelje in na blagajni povedala, da gre Chaos tudi z mano. Menda so ga imeli že 3 tedne, pa se ga revčka prodajalka ni niti enkrat samkrat dotaknila. Ne razumem kašni ljudje delajo z žvalmi... Saj ni čudno, da iz štacun prihajajo zmešane živali. Prodajalcu, ki ga je vzel iz kletke, se je kar obesil na prst Star je približno 2 meseca. Vožnjo do Kamnika je Chaos preživel neverjetno mirno. Nekaj časa je bil še malo prestrašen in si je vso hrano nosil v hiško. Zdaj je pa že prava opica... Saj sploh ne rabi več lojtrc, kar skače z enga podesta na druzga, ali pa spleza po kletki Dobil je 2 mačja briketka, na katere je čist nor,... kašne podganje poslastice neki ) Zaenkrat so mu prsti skozi kletko še najbolj zanimivi, saj proba vsakega; ampak ugrizne pa ne. Vodo raje pije iz skodelice in si še malo umije tačke, kot pa iz stekleničke. Jabolka in paprika so mu tudi všeč, na pokušnjo pa je dobil tudi sirček in paštetko in skoraj odgriznil konico noža Ne skrbite, vse je bilo le na pokušnjo!!! Navdušen je tudi nad Corn Flakes-om in Suhim kruhom z oljčkom. Njami! Prespi celo dopoldne in del popoldneva, pa tudi večino noči. Je totaln firbec in je kar naprej na zadnjih tačkah, njuška naokoli, probava kletko, ne pa plastike ali lesa :S Seno ga ne zanima preveč, obešanka (viseča postlca) mu ni nič zanimiva, raje sedi v postelci za morskega prašička, katero sem mu mogla dat na zgornjo platformo, saj jo je hotel po delčkih odnest v hiško Na sprehodu je bil nekajkrat na kratko po moji postelji, ampak je kar sam hotel splezat v kletko, tko da ne forsiramo. Najbolj pa je nad njim navdušen moj sin Ness in komaj čaka, da dobi še lubico. Pa tud Chaos je čist firbčen, kadar gre Ness mimo, tako da mislim, da se bosta čist fajn razumela. Še ena zanimiva stvar- lula in kaka samo na steljo in še to samo v 2 kota. Ko sem mu dala papirček (da bi ga raztrgal in mogoče zvlekel v kletko), ga je lepo razgrnil v kot, kjer ima stranišče. Hehe, faca mala! Slikic še ni veliko, saj ne zna biti pri miru Pozdravček vsem podgancam in njihovim lastnikom! Staša, Ness in Chaos
Nazadnje urejal/a Skinny Tor Jun 22, 2010 8:31 pm; skupaj popravljeno 2 krat | |
|
| |
Sonii
Število prispevkov : 773 Join date : 13/01/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Čet Mar 18, 2010 11:56 am | |
| Kakšen podganko. Pa na zadni sliki je cel lepotec. | |
|
| |
Skinny
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Čet Mar 18, 2010 12:28 pm | |
| Men je biu takoj ušeč, tko da sm si hit od frenda dnar sposodla, za kletko, dodatke in podgankota Nism hotla kej zamudit | |
|
| |
Eva
Število prispevkov : 356 Join date : 14/01/2009 Age : 33
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Čet Mar 18, 2010 12:56 pm | |
| Srčkan podganček | |
|
| |
Tjashy
Število prispevkov : 210 Join date : 15/09/2009 Age : 28 Kraj : Lublana (=
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Čet Mar 18, 2010 1:35 pm | |
| Kok je cooort! Pa carsko ime ima =D | |
|
| |
AtLanT!da
Število prispevkov : 726 Join date : 14/01/2009 Age : 34 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Čet Mar 18, 2010 1:45 pm | |
| Jaaa, ful je lep!! Aja, raje od mačjih mu dajajte pasje brikete. Ker so mačji preveč beljakovinski za podgane, pasji pa naj bi bili uredu (samo nasvet). Pa res je zloooo lep!! | |
|
| |
mamaF
Število prispevkov : 519 Join date : 13/01/2009 Age : 53 Kraj : Komen
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Čet Mar 18, 2010 1:53 pm | |
| Dobrodošel lepotec Chaos med našimi žvercami Super, da se je tako hitro navadil na vaju, pa krasno kletko ima, navihanec mali. | |
|
| |
Nina
Število prispevkov : 93 Join date : 21/01/2010 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Čet Mar 18, 2010 3:35 pm | |
| wow, super kožušček ima Koliko pa pride takale kletka? Ker mislim da take tukaj V BTC-ju nisem vidla, zgleda pa dobro. - Citiram :
- Zaenkrat so mu prsti skozi kletko še najbolj zanimivi, saj proba vsakega;
To je pa ponavadi zato ker misli da mu kaj za jesti nosiš Je fino, da vedno ko imaš hrano zanga v roki da prej poveš npr. 'hrana' ali pa kaj drugega, da se navadi kdaj je čas za posladek in kdaj si se prišel z njem igrat, samo nasvet (: Uživajte v podganjih dogodivščinah! p.s. posodico imam pa jaz tudi tako carsko | |
|
| |
Fiamma Admin
Število prispevkov : 1492 Join date : 13/01/2009 Age : 34 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Čet Mar 18, 2010 5:26 pm | |
| Kako je srčkan! | |
|
| |
Blue
Število prispevkov : 317 Join date : 11/08/2009 Age : 30 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Čet Mar 18, 2010 6:23 pm | |
| Iii, kako lušten podganček Všeč mi je njegovo ime.. | |
|
| |
Dejan
Število prispevkov : 584 Join date : 13/01/2009 Age : 42 Kraj : Kranj
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Čet Mar 18, 2010 6:44 pm | |
| Res je lušten. Pa mel je srečo, da je dobil lastnika še preden bi postal grizli. | |
|
| |
Skinny
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Čet Mar 18, 2010 8:30 pm | |
| Hvala vsem za nasvete, pohvale!!! Mi je dons že nekajkrat za vrat zlezu, samo me je tok žgečkau k je mogu vse ponjuškat, da sem ga prestrašila s smejanjem. Večerne ure, po koncu futranja in igranja, pa sedaj počiva na robu postlce za prašičke, tko da mu tace dol visijo in me gleda To bo še zabavno!!! Išče se pa tudi lubica zanj | |
|
| |
Tahun
Število prispevkov : 498 Join date : 29/03/2009 Age : 32 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Pet Mar 19, 2010 12:39 pm | |
| ful je luškan sam glede lubice,tok mejhna še ne sme met mladičkov,sej to veš ane? | |
|
| |
Skinny
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Pet Mar 19, 2010 5:13 pm | |
| Tahun, ne skrbi, se vedno prej pozanimam in pogooglam kako in kaj je treba, če so v igri živalce, rožce, ljudje... Samo družbo pa rabi!!! Jst tud | |
|
| |
Skinny
| Naslov sporočila: Chaos the uživant :D Tor Apr 27, 2010 7:08 pm | |
| | |
|
| |
Skinny
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Tor Apr 27, 2010 7:10 pm | |
| | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Tor Apr 27, 2010 7:19 pm | |
| Meni ne odpre. | |
|
| |
Skinny
| Naslov sporočila: :( Tor Apr 27, 2010 7:38 pm | |
| Mi neče nč naložit s tega compa, se bom še malo poigrala s slikcam jutr | |
|
| |
Skinny
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Čet Apr 29, 2010 8:26 pm | |
| | |
|
| |
zverina
Število prispevkov : 821 Join date : 14/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Pet Apr 30, 2010 8:46 am | |
| Kok je cute! Še posebej mi je všeč zadnja in predzadnja slikca! | |
|
| |
talupu
Število prispevkov : 339 Join date : 21/02/2010 Age : 26 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Pet Apr 30, 2010 4:08 pm | |
| Res je cute. Sem to tazadno slikco uporabila za plakat. Sej te ne mot? | |
|
| |
Skinny
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Pet Apr 30, 2010 7:51 pm | |
| Hehe, seveda me ne moti Zdej bom mogla še par dni potrpet, da bo še njegova ljubica Jinx zlezla iz kletke, zaenkrat je še sramežljiva (po moje sam mau dela). Je neki piskala k ji je Chaos u bajtico zlezu, ampak če je pa uzun se pa skos iščeta in njuškata Bom jutri objavila še par slikic.. | |
|
| |
Skinny
| Naslov sporočila: Jinx Sob Maj 01, 2010 5:45 am | |
| Sramežljivka Jinx... Chaos si je prisvojil Jinxino škatlo... Spoznavanje skozi rešetke... Kje pridem do Jinx??? Jix se mi zdi neverjetno "debela" :S Upam, da je res samo bajsika :S | |
|
| |
zverina
Število prispevkov : 821 Join date : 14/04/2010
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Sob Maj 01, 2010 10:16 am | |
| Kok je luštna tale Jinx! Kje si ju pa kupila? | |
|
| |
Lee
Število prispevkov : 660 Join date : 12/05/2009 Age : 29 Kraj : Britof, Kranj
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang Sob Maj 01, 2010 10:41 am | |
| Luštnii :=)=:
kaj pa imaš to v wcju in po kletki..?? Jst res nevem več kaj nej dam iz vsega mi nardijo bombo xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang | |
| |
|
| |
| Chaos, Jinx in Draco aka. Speedy Gonzales & all the rest of the gang | |
|