Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Podganji mladički

Go down 
+13
Xenia
Nika7
Cherry
Emchika
Nes
Juni
sharp
Agatha
choo
magijamarko
karin
Sonii
nikiica
17 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next
AvtorSporočilo
sharp

sharp

Število prispevkov : 169
Kraj : Ljubljana

Podganji mladički - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePet Nov 11, 2011 1:45 pm

Tudi meni je fascinantna ta ''obsedenost'' s samičkami...Ne vem v čem je fora, da skoraj vsi želijo samičke. Verjamem, da nekatere razlike so, ampak to ni tako pomembno.

Vsem, ki ste v dvomih povem iz lastnih izkušenj, da so samčki zakon! veselje
Nazaj na vrh Go down
nikiica

nikiica

Število prispevkov : 47

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePet Nov 11, 2011 2:06 pm

Če bi se jaz odločala še enkrat, bi verjetno vzela raje samčke.
Baje so bolj mirni. Ampak verjetno je itak vse odvisno od karakterja podgance. Smile

Drugače sta pa tudi samček št. 1 in 2 rezervirana.
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePet Nov 11, 2011 2:07 pm

Samčki so največji srčki ''ever''. Pika. Konec. jezik

Pa, prosim, ne niti razmišljat o parjenju, ker je genski bazen pri naših
slovenskih podganicah obupen. So večinoma vse po izvoru trgovinske, tisti,
ki imate pa slučajna rodovniško podgane, pa ste izvzeti.

Torej, samčki v telje temi so več kot lepi, posebnih vzorce in čakajo na domove.
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
nikiica

nikiica

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePet Nov 11, 2011 2:25 pm

Sej ne bom parila, brez skrbi! lol
Samo če pa bi že mogla, bi pa Penny, ker je malo dumbo! Smile (Tko, ko malo razmišljam, kakšni cukerčki bi bili Smile )

Ampak vem ja, da so pri nas podgane že itak poparjene vse med sabo. Smile In ne samo podgane. Smile
Nazaj na vrh Go down
Cherry

Cherry

Število prispevkov : 17
Kraj : Škofljica

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePet Nov 11, 2011 3:03 pm

Vem da je to malo OFF TOPIC samo vseeno, rajši bi imela samičko zaradi tega ker so manjše, ne markirajo ipd.
Pač taka je moja želja,mahnena na samičke,vse živalice ki jih imam so samičke Podganji mladički - Page 2 111145.
Kaj pa je tako dobrega pri samčkih,da bi bilo mogoče bolje da posvojim dva samčka ? Vprašam čisto iz zanimanja .
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePet Nov 11, 2011 3:27 pm

Meni so oboji zakon, zato pa imam mešano družbo Very Happy Samičke so bolj hiperaktivne in nikoli pri miru, samčki so pa načeloma bolj leni in crkljivi. Markirajo tudi samičke, čeprav ne vse in ponavadi manj, kot samčki, se pa da to pri samčkih rešit s kastracijo. Sicer pa prav o tej dilemi samček/samička že nekje po forumu straši ena tema, preberi malo tam... Smile
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
Juni

Juni

Število prispevkov : 981

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePet Nov 11, 2011 6:32 pm

Cherry je napisal/a:
Vem da je to malo OFF TOPIC samo vseeno, rajši bi imela samičko zaradi tega ker so manjše, ne markirajo ipd.
Pač taka je moja želja,mahnena na samičke,vse živalice ki jih imam so samičke Podganji mladički - Page 2 111145.
Kaj pa je tako dobrega pri samčkih,da bi bilo mogoče bolje da posvojim dva samčka ? Vprašam čisto iz zanimanja .

Tudi samičke markirajo; po mojih izkušnjah je tako, da največ markirajo nekastrirani samčki, najmanj pa kastrirani samčki, medtem ko so samičke nekje vmes. Samički, ki sem ju imela, sta v primerjavi z mojima kastriranima debeluhoma veliko več lulali, pa meni osebno je njuno lulanje tudi bolj smrdelo. Poleg tega pa samičke niti niso toliko manjše kot so samo bolj suhe, no, vsaj jaz nisem opazila nekih hudih razlik v velikosti med samčki in samičkami.

Meni osebno so bolj všeč samčki (trenutno imam tri, enega kastriranega in dva nekastrirana), ker so kot je Nes omenila bolj crkljivi in priljudni, pustijo se božat, radi se stiskajo pri tebi ... Imela sem tudi dve samički, ki sta bili pa veliko bolj živčni in se nista radi pustili prijemat.

Sicer pa ja, kot je choo rekla, tema o samčkih in samičkah je tukaj: https://podgane.slovenianforum.com/t23-samec-ali-samica ; notri imaš cel kup podatkov o obeh spolih. Smile
Nazaj na vrh Go down
Cherry

Cherry

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePet Nov 11, 2011 7:07 pm

Zasledila sem nekaj : da ljudje ne marajajo samčkov zaradi ''jajc''. Podganji mladički - Page 2 495839 Kaj pa je tako groznega ?
In koliko stane kastracija samčkov ? Shocked
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePet Nov 11, 2011 7:15 pm

Preberi malo po forumu, je ogromno slik in odgovorov na tvoja vprašanja.
Samčkova moda so precej ogromna, kastracija je pa letos poleti na veterinarski fakulteti v Lj stala 80€.
Nazaj na vrh Go down
nikiica

nikiica

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePet Nov 11, 2011 7:33 pm

Še vedno je cena 80eur, sem par dni nazaj klicala tja, ker bom enga fantka obdržala in bo moral 'pod nož'. O.O

Drugače pa so samičke res bol aktivne... moja Penny se ne pusti božat in skos leta po dnevni sobi, kuhinji, hodniku... K meni pride samo, ko se hoče igrat z mano, ko jem doh (takrat mi ne da miru in jo raje zaprem v kletko). Redko,se mi nastavi in jo lahko celo čoham par minut. Smile
Nazaj na vrh Go down
karin

karin

Število prispevkov : 54
Kraj : Celje

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePet Nov 11, 2011 7:58 pm

zelo so luštni.škoda da ne morem vsaj enega vzet od tebe,ker imam premalo prostora.
vso srečo pri oddaji. cheer

ne vem kako je to, saj ko sem sama oddajala so bili samčki zelo zaželjeni. veselje
drugače pa so samčki čukerčki in cartlivi.
samičke so pa kot skokice, skozi bi nekam hodila, skakala. Smile
Nazaj na vrh Go down
Cherry

Cherry

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimeSob Nov 12, 2011 1:20 pm

Mene zanima koliko je naj bolša starost za oddajo podgane ? Podganji mladički - Page 2 264404
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimeSob Nov 12, 2011 1:30 pm

Ma dej kaj se norca delaš? 5 postov nazaj je blo napisano.
Nazaj na vrh Go down
Cherry

Cherry

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimeSob Nov 12, 2011 1:32 pm

Ja se opravičujem no Podganji mladički - Page 2 570156 Podganji mladički - Page 2 119182 ! Nism vidla Podganji mladički - Page 2 579566
Nazaj na vrh Go down
Nika7

Število prispevkov : 13

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimeNed Nov 13, 2011 7:42 pm

Evo, lahko še jaz povem, da so tili mladički tooooooooooooooolk luštni da je joj. Res cukrčki majhni, tudi nekateri samčki so še na voljo in mislim(oz. vem), da bodočemu lastniku ne bo žal, da ga je vzel(sem mogla povedati. ker so res kjut). Smile
V živo pa so 10x bolj srčkani. ^^
Nazaj na vrh Go down
nikiica

nikiica

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePon Nov 21, 2011 9:56 pm

Temna samička, je spet na voljo! Smile
Nazaj na vrh Go down
Cherry

Cherry

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimeTor Nov 22, 2011 9:56 am

O iz kje pa si ? zmeda
Nazaj na vrh Go down
Xenia

Število prispevkov : 1

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePon Nov 28, 2011 8:49 am

še kaka frej?Smile
Nazaj na vrh Go down
BabyBusted

BabyBusted

Število prispevkov : 48

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePon Nov 28, 2011 3:06 pm

Škoda, da sem zamudila leglo, so pravi srčki. Neutral
Nazaj na vrh Go down
nikiica

nikiica

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePon Nov 28, 2011 7:23 pm

Samička je že rezervirana.

So pa še vedno na voljo samčki... (5ka v procesu rezervacije)
Nazaj na vrh Go down
nikiica

nikiica

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimeČet Dec 01, 2011 3:03 pm

Še vedno so na voljo samčki, št. 5, 6 in 8!

Samček pod št.7, pa tudi ostane doma...fanta spominja na podganico, ki jo je imel že nekaj časa nazaj in sva se odločila, da tudi njega obdrživa. lol

Nazaj na vrh Go down
masika

Število prispevkov : 2

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimeSre Dec 14, 2011 7:34 pm

A je kakšen fantek še vedno na voljo?
Nazaj na vrh Go down
nikiica

nikiica

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimeTor Dec 27, 2011 10:41 pm

Tako, po vseh rezervacijah in odpovedih rezervacij, je na voljo le še en samček. Smile

To je samček pod št.2, ki pa je sedaj že skoraj čisto siv in uglavnem cel cuker! group hug

Podganji mladički - Page 2 Dsc05953

Podganji mladički - Page 2 Dsc05970

Podganji mladički - Page 2 Dsc05966

Podganji mladički - Page 2 Dsc05964
Nazaj na vrh Go down
Emchika

Emchika

Število prispevkov : 44

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimeSre Dec 28, 2011 1:35 pm

jjoojj kašen lepotec. prov uzela bi ga če bi imela prostor pa ga nažalost nimam Mad
Nazaj na vrh Go down
BabyBusted

BabyBusted

Število prispevkov : 48

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitimePet Dec 30, 2011 12:53 am

Je pa res osivel. A ostali so tudi postali take barve? Shocked No, Bob je tudi osivel, ampak še vseeno prevladuje rjava barva. Smile
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Podganji mladički
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 3Pojdi na stran : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» MLADIČKI DUMBO PODGANIC
» Meso v prehrani
» Miša & mladički
» Mladički grizejo
» mladički skakači