Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Podganji mladički

Go down 
+13
Xenia
Nika7
Cherry
Emchika
Nes
Juni
sharp
Agatha
choo
magijamarko
karin
Sonii
nikiica
17 posters
Pojdi na stran : 1, 2, 3  Next
AvtorSporočilo
nikiica

nikiica

Število prispevkov : 47

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimePon Okt 17, 2011 3:58 pm

Živjo!

Moji Penny se je kašne dva tedna nazaj, pridružila podganca, ki sem jo poimenovala Lena. Slikc še nimam, ker jo zdaj pustim bolj na miru, saj se je izkazalo, da je bila breja šok in je v soboto skotila. Smile

Dobila sem jo pa čisto po naključju, od prijateljice moje sestrične, ker ji je doma niso pustili imet.
Kupljena je bila v trgovini, tako da je bila tam tudi 'sparjena', nevem kako je izgledal oče, Ona je pa rjavo-bele barve in naj bi bila zdaj stara približno 5 mesecev.
Tudi zelo pozno sem ugotovila, da je breja, saj tega niti nisem pričakovala. Tako da sem ji takoj kupila hrano za pasje mladičke in tudi zdaj jo hranim tako, kot je napisano v link-ih, ki mi jih je posredovala Nes.

Kolikor mi je na hitro uspelo preštet, jih je nekje med 10 in 13. Bom jih pa oddajala in tudi slikce še pridejo, čez par dni...

Sem pa tole objavila z dovoljenjem od Nes.

LP
Nazaj na vrh Go down
Sonii

Sonii

Število prispevkov : 773
Kraj : Ljubljana

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimePon Okt 17, 2011 5:13 pm

Čimprej kakšne slikice ja ;D
Bi rada uzela kakšnega lepotca ker je že kar malo dolgčas doma brez podganje družbe rofl lupček na bušček
Nazaj na vrh Go down
karin

karin

Število prispevkov : 54
Kraj : Celje

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimePon Okt 17, 2011 8:12 pm

cestitke Smile
zdaj samo jih ne prijemaj do kakih 2 tednov. tuki ko kletko pucaš jih ne prijet s golo roko da ne bo kaj narobe.
Smile drugače pa vso srečo. Wink
Nazaj na vrh Go down
magijamarko

Število prispevkov : 67

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeTor Okt 18, 2011 3:51 pm

Ojla!

Čestitke za naraščaj!!!

Bi pa mene in mojo drago zanimali dve punčki, ker že imava punčke doma.

Naju pa zanima od kod si - da nismo predaleč (sva iz Mb). Drugače pa kakšen izlet tudi paše Smile))

Lp, Marko

P.s. komaj čakam na slike
Nazaj na vrh Go down
nikiica

nikiica

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeČet Okt 20, 2011 3:34 pm

Ko sem čistila kletko, mi jih je uspelo prešteti... Jih je kar 11 malih 'čivkotov'. Smile

So pa vsi živi in mami lepo skrbi za njih, ni nič napadalna, tako da jo lahko pobožam in ji brez problema dam hrano. Zdaj smo ravnokar lososa popacali. njam Smile

wave
Nazaj na vrh Go down
nikiica

nikiica

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimePet Okt 28, 2011 9:03 pm

Tu so vsi nagužvani eden na drugega, stari so pa dva tedna.
Spolov pa nekako ne znam določiti Smile Kljub vsem slikcam, se mi zdi da so vsi enaki. Ali je možno da so vse punčke oziroma fantki? Smile

Podganji mladički Dsc05606

Podganji mladički Dsc05611

Podganji mladički Dsc05612
Nazaj na vrh Go down
karin

karin

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeSob Okt 29, 2011 7:27 am

Zelo so lepi. cheer
mozno je da bojo same punce ali obratno. ce te pa zanima imas na netu slike kako določiti spol. Smile
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeSob Okt 29, 2011 7:33 am

Juuuj kaki mali Very Happy Možno seveda je, čeprav je verjetnost bolj mala. Saj pri samčkih moda ratajo zelo izrazita že precej hitro, tako da se bo čez kak teden sigurno že boljše videlo, če kateri ni istega spola kot ostali Smile
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
nikiica

nikiica

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeSob Okt 29, 2011 8:33 am

Sej bom še malo počakala z določanjem spola, ker sem na treh straneh gledala slike fantkov in punčk in ko sem hotela pogledat kateri je kateri, se mi je vsak, ki sem ga vzela v roke, zdel enak. Smile

Je pa eden od svetlih mladičkov že skoraj odprl učke!! cheer Mislim, da bo imel rdeče.
Nazaj na vrh Go down
karin

karin

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeSob Okt 29, 2011 12:34 pm

hehehh potem se ti isto dogaja kot meni.
js sem videla kdo je kdo šele ko so bili stari 1 mesec. (:
ja zdej do 3 tedna bi mogli že vsi odpret učke Smile veselje
Nazaj na vrh Go down
Agatha

Agatha

Število prispevkov : 8
Kraj : Maribor

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeNed Okt 30, 2011 11:32 am

Zdravo, mene zanima, s kod si - jaz sem namreč iz Maribora, če nisi predaleč, pa bi vzela dve samički, čim svetlejši.
Nazaj na vrh Go down
nikiica

nikiica

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeNed Okt 30, 2011 11:42 am

Skoraj vsi so danes odprli učke! Smile

In vedno bolj se mi zdi, da bodo prevladovali samčki...bom pa še počakala malo,da bom lahko bila res prepričana. Smile

Agatha, sem pa iz Ljubljane.
Nazaj na vrh Go down
nikiica

nikiica

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimePet Nov 04, 2011 2:46 pm

No, pa smo določil spole.
So samo tri samičke, ki so že vse rezervirane, ostali so pa samčki. Slikce pridejo jutri! Smile
Nazaj na vrh Go down
nikiica

nikiica

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeTor Nov 08, 2011 12:20 pm

Danes bodo slikce,100%. (sem imela težavo s fotoaparatom)

Sem pa izvedela,kje je bila podganica kupljena (Tukano Brdo-Lj) in sem danes klicala tja.
Sem rekla,da sem pri njih kupila podganico,ki je bila breja in kaj lahko naredim.
Pa so mi rekli,da oni ne smejo vzeti živali (kljub njihovi napaki in nesposobnosti),
če pa bi jih vseeno rada prinesla tja,bodo pa verjetno šle naprej za hrano.
Nevem kako si lahko to sploh dovolijo!

In upam da bom dosegla vsaj to,da bi jih v prihodnje imeli vsaj ločene po spolih.
Jutri moram spet poklicat, da govorim z vodjo.
Nazaj na vrh Go down
nikiica

nikiica

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeTor Nov 08, 2011 9:59 pm

Samček št. 1: (Oddan)
Podganji mladički Dsc05690

Samček št. 2:
Podganji mladički Dsc05693

Samček št. 3: (Ostane doma cheer )
Podganji mladički Dsc05699

Samček št. 4: (oddan)
Podganji mladički Dsc05711

Samček št. 5: (oddan)
Podganji mladički Dsc05713

Samček št. 6: (oddan)
Podganji mladički Dsc05721

Samček št. 7: (Tudi ostane doma cheer )
Podganji mladički Dsc05727

Samček št. 8: (oddan)
Podganji mladički Dsc05731

Samičke so pa že vse oddane, samo toliko, da bodo vsi gor. Smile

Samička št. 1: (Oddana)
Podganji mladički Dsc05745

Samička št. 2: (Oddana)
Podganji mladički Dsc05755

Samička št. 3: (Oddana)
Podganji mladički Dsc05770

Evo, to so vsi mali cukri.
wave

Nazadnje urejal/a nikiica Tor Dec 27, 2011 9:51 pm; skupaj popravljeno 10 krat
Nazaj na vrh Go down
sharp

sharp

Število prispevkov : 169

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeTor Nov 08, 2011 10:24 pm

Uff, kaj so lušni!! Smile

Priznam, da me ob teh slikah kar skušnjava preplavi. Sploh prvi trije samčki so mi zelo lušni, pa tudi kapučini so mi zakon, ker mi je ta vzorec precej všeč. Če bi bile razmere pri meni doma kaj drugačne bi gotovo vzel kake 2 samčka ampak NE!

Ne smem, ker imam že tri odrasle samce in se moram skušnjavi upret! Razz

Upam pa, da bodo vsi dobili skrbne in ljubeče lastnike. Smile
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

Število prispevkov : 981

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeTor Nov 08, 2011 11:02 pm

O, tadva prva samčka sta pa čisto posebna, kar se vzorca na glavi tiče Smile Pa super, da kličeš tja v Tukanota, ti kar vztrajaj. Če slišijo pritožbe od dovolj ljudi, bodo mogoče kaj naredili glede živali.
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeSre Nov 09, 2011 9:04 am

Izredno lepi vzorci, čestitke.
Gotovo se bo kdo zaljubil v te smrčke, čeprav so samčki in očitno vsi hočejo samičke.
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
Emchika

Emchika

Število prispevkov : 44

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeSre Nov 09, 2011 4:27 pm

juujj kok so luštkani, jaz pa nimam časa za več podganc O.O
Nazaj na vrh Go down
nikiica

nikiica

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeČet Nov 10, 2011 7:44 pm

Nikakor nisem ujela vodje trgovine, bom pa ziher še probala!

Drugače sva se pa sfantom odločila, da samček št. 3 ostane pri nama in ga bova kastrirala, glede na to, da sta že dve babe pr hiš'. cheer

Kdaj jih lahko oddam naprej? Sem slišala, da po dveh mesecih, ampak glede na to, da jih moram počasi že ločit po spolih, fantje itak ne bodo več pri mami.

Drugače obačsno še pijejo pri mami, ampak že normalno jedo trdo hrano in piščančje meso, cvetačo, radič, riž, makarone... Smile
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeČet Nov 10, 2011 9:23 pm

Po 5 tednih Smile
Nazaj na vrh Go down
nikiica

nikiica

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeČet Nov 10, 2011 9:31 pm

Super, hvala za info!

Potem bodo pa že zelo kmalu za oddajo! Smile
Nazaj na vrh Go down
Cherry

Cherry

Število prispevkov : 17
Kraj : Škofljica

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeČet Nov 10, 2011 9:39 pm

Nikiica mene pa zanima če boš še kdaj imela podganje maldičke,vem da te sprašujem zdaj ko jih imaš,a jaz si blazno želim 2 samički Podganji mladički 111145 Podganji mladički 576226.
Te pa so pri tebi vse rezarverane Podganji mladički 891326.Sporoči če boš še kdaj parila. Podganji mladički 534281
Nazaj na vrh Go down
nikiica

nikiica

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimeČet Nov 10, 2011 9:43 pm

Nevem, teli cukri so bili itak po nesreči Smile

Sta pa in Penny in Lena iz trgovine, tako da nevem, če je pametno parit! Če bi, bi mogoče Penny, ampak dvomim, da bi se našel kašen samček Smile

Pa tudi nevem, kako bi potem vse oddala,ker je že zdaj problem. Smile

Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitimePet Nov 11, 2011 9:36 am

Cherry, ampak to je res malo trapasto, veš, da iščeš mladičke povsod po forumu, pri tem da jih je v tej temi še cel kup za oddajo ... (bi te tudi prosila, da nehaš oživljat stare teme - če bodo kaki mladički, bodo objavljeni tukaj, brez skrbi). Verjamem, da si želiš samičk, ampak verjemi, da nihče ne bo imel legla samo zato, da bodo vsi ljudje tukaj, ki si želijo samičk, dobili kako. Samčke naj pa kaj, stran vržemo?

Pa ne me narobe razumet, še zdaleč nisi ti edina, ki ima tako strogo preferenco za samičke. Ampak to je zdaj že malo tečno, ker so pri vsakem leglu samičke rezervirane že vnaprej, samčkov pa nihče noče. In potem se oseba trudi oddati svoje samčke, folk pa v temi še kar sprašuje, če je še kaj samičk doh Tako da če si želiš samičk, potem počakaj na drugo leglo, če si pa želiš imeti podganice, pa res dobro razmisli, zakaj točno ti je spol takooooooooooooooooo zelo pomemben in če ne bi bili samčki vseeno tudi čisto OK.

To velja tudi za vse ostale samičk željne ljudi Smile
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

Podganji mladički Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Podganji mladički   Podganji mladički Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Podganji mladički
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 3Pojdi na stran : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» MLADIČKI DUMBO PODGANIC
» Meso v prehrani
» Miša & mladički
» Mladički grizejo
» mladički skakači