rat^^
Število prispevkov : 31 Join date : 05/06/2011
| Naslov sporočila: pregradna kletka za hrčke/miške Tor Sep 06, 2011 11:13 am | |
| Na enem izmed forumov sem zasledila kletko za miške/hrčke, ki ime vmes pregrado. (Taka kletka kot jo je prodajala skinny za podgane, le da je za miške/hrčke). Seveda me zanima ali jo je kdo zasledil v kateri izmed trgovin ali bi jo bil celo pripravljen prodati. Imam namreč miške, punce se med sabo dobro razumejo, fanta pa ne, zato sta trenutno vsaki v svoji kletki, kar pa mi zasede veliko preveč prostora.. Tako pa je prodajala punca na tistem forumu. Sicer je rekla, da jo je kupila v zooticu, vendar je tam (gledala sem na spletni strani) nimajo več ... | |
|
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: pregradna kletka za hrčke/miške Tor Sep 06, 2011 2:17 pm | |
| Ptičje kletke so pogosto pregradne, tiste ti ustrezajo po velikosti ali so prevelike? | |
|
rat^^
Število prispevkov : 31 Join date : 05/06/2011
| Naslov sporočila: Re: pregradna kletka za hrčke/miške Tor Sep 06, 2011 2:42 pm | |
| Sem že iskala tudi med ptičjimi, pa se mi zdi da so vse bolj v višino, kar pa pri miškah niti ni tako pomembno. Sicer pa se lahko tema zaklene ker sem jo našla in sicer v neki trgovini zoorex. Hvala za pomoč | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: pregradna kletka za hrčke/miške | |
| |
|