Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Ali kdo pozna te miške?

Go down 
+5
zverina
Juni
Sonii
Fiamma
Nes
9 posters
AvtorSporočilo
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

Ali kdo pozna te miške? Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitimeČet Feb 11, 2010 2:35 pm

https://www.youtube.com/watch?v=8oQijzb9D1o

Zelo zanimiva in lušna živalca. Jih je že kdo videl pri nas? Smile
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
Fiamma
Admin
Fiamma

Število prispevkov : 1492
Kraj : Koper

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitimeČet Feb 11, 2010 2:52 pm

A ni to mogoče mlad skakač?
Nazaj na vrh Go down
https://podgane.slovenianforum.com
Sonii

Sonii

Število prispevkov : 773
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitimeČet Feb 11, 2010 3:02 pm

Fiamma je napisal/a:
A ni to mogoče mlad skakač?

predolge noge za skakača.
Nazaj na vrh Go down
Fiamma
Admin
Fiamma

Število prispevkov : 1492
Kraj : Koper

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitimeČet Feb 11, 2010 3:18 pm

Nazaj na vrh Go down
https://podgane.slovenianforum.com
Nes

Nes

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitimeČet Feb 11, 2010 3:32 pm

Sem malo raziskovala, in zgleda da gre v Ameriki za eksotično vrsto miške. Jo omenjajo kot tudi ljubljenčka, pa me je zanimalo, če imamo kaj takega tudi pri nas.

Če bi jo imeli v ZOO mogoče, ne vem.

Lušne so, kot taki ptiček s glavo skakča Smile
Nazaj na vrh Go down
Sonii

Sonii

Število prispevkov : 773

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitimeČet Feb 11, 2010 7:27 pm

citiram: ...and has the ability to leap a full three meters to escape a predator also by jumping in a zig-zag patern.

veliko sreče pri lovljenju če bo imel kdo to doma. Laughing
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

Število prispevkov : 981

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitimeČet Feb 11, 2010 9:39 pm

Uh, ko sem jaz delala v zooticu, smo imeli eno (pa bila je naprodaj, tako da očitno se jih da dobit). Nočna živalca, bolj plašna, zgleda pa ko nekaj bogega oskubljenega Very Happy Imajo tudi zanimiv rep, tak ful dolg, na koncu pa dlaka v obliki peresa. Smile
Nazaj na vrh Go down
zverina

zverina

Število prispevkov : 821

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitimeČet Maj 06, 2010 8:19 pm

Zanimive in luštne živalce! Very Happy
Nazaj na vrh Go down
mashikaa

mashikaa

Število prispevkov : 427

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitimeČet Jun 03, 2010 3:34 pm

Enkrat sm vidla v Supernovi na Rudniku oz. tm zraven eno ful podobno živalco.Ful je bla nenavadna pa smešna! Pa take ogromne oči je mela. Nevem kaj so to za ene živalice ampak vem, da niso razširjene tukej v Sloveniji.
Nazaj na vrh Go down
Juni

Juni

Število prispevkov : 981

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitimeČet Jun 03, 2010 11:52 pm

Haha ja, to je ta Zootic v katerem sem jaz delala. Je že nihče ni kupil.
Nazaj na vrh Go down
AtLanT!da

AtLanT!da

Število prispevkov : 726

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitimePet Jun 04, 2010 9:42 am

Ola! Jaz nekaj vem o njih ^^ (končno). Reče se jim miške trepetavke in pred kakim tednom sem na busu (po Xenini zaslugi Very Happy ) spoznala punco, ki ima prijatelja, ki jih goji. Od takrat se še nisem slišala z njo (imam njeno cifro) a mi je obljubila, da če bom potrebovala kake info. o teh miškah, naj jo kontaktiram, da vpraša tega kolega. Baje jih je kupil v trgovini, a so popolnoma v redu, tako da jih je čisto mogoče dobit v slo. trgovinah in rejcih, samo pozanimat se je treba. Če kdo želi, lahko to punco kaj vprašam???
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitimePet Jun 04, 2010 11:00 am

Zanimivo bi bilo vedeti kaj več o oskrbi oz. življenjskem prostoru.
Ali pa kakšne kvalitetne spletne strani, knjige Smile, če je kaj dobrih virov v slovenščini ...
Cena mladiča, koliko je to kaj uporaben ljubljenček (a je samo za gledat ali se pusti še cartat ipd.) ...
Nazaj na vrh Go down
Jasmina

Jasmina

Število prispevkov : 238
Kraj : Nova Gorica

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitimePet Jun 04, 2010 3:10 pm

Waaaaaaaaaaaaaaaa kok so cute Smile Embarassed
Jst b mela takooooooooo Smile
Nazaj na vrh Go down
http://www.myspace.com/gothicbandeternity
zverina

zverina

Število prispevkov : 821

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitimePet Jun 04, 2010 8:26 pm

Jst tut! Very Happy Smile
Nazaj na vrh Go down
Dejan

Dejan

Število prispevkov : 584
Kraj : Kranj

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitimeTor Jun 08, 2010 7:30 am

Mogoče si jo tudi jaz umislim; tako, da bom imel poleg kobilic še miške s podobnimi lastnostmi. Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Ali kdo pozna te miške?   Ali kdo pozna te miške? Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Ali kdo pozna te miške?
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» pregradna kletka za hrčke/miške