Linna
Število prispevkov : 2 Join date : 15/05/2011 Age : 29
| Naslov sporočila: krvavi madeži po telesu in v okolici.. Ned Maj 15, 2011 10:36 am | |
| pozdravljeni. Imam dve podganici stari 1 leto. Ime njima je Ela in Mia. Vedno razigrani punčki poleti prebivata na mojem balkonu, kjer imata urejen prostor skrit pred soncem, kjer spita in se hranita. ker je zaenkrat še premrzlo sta zunaj včasih čez dan. Včeraj, kot mnogokrat prej, sta se igrali na soncu, ko sem njiju hotela dati v kletko, pa sem opazila rdeče pike po telesu. Ko sem se te pike dotaknila je počila in imela sem rdeče prste. Po celem telesu sta imeni rdeče pike, polne krvi. Nekaj podobnega bolham je napadlo podgani. Nato sem njiju skopala z vodo. Šampona proti čemerkoli nisem uporabila, ker imata ranjeno kožo in bi njiju verjetno peklo.. Prespali sta zunaj, ker se starši bojijo, da bi se te "pike" razširile po hiši, ko sem pa danes zjutraj pogledala kako je z njima, je bil wc papir, ki sta ga raztrgali za steljo ves rcečkast.. Mi kdo lahko svetuje kaj storiti? | |
|
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: krvavi madeži po telesu in v okolici.. Ned Maj 15, 2011 1:25 pm | |
| Pojma nimam, kaj bi to bilo, ampak po mojem pokliči oz. obišči veterinarja. | |
|
Linna
Število prispevkov : 2 Join date : 15/05/2011 Age : 29
| |
talupu
Število prispevkov : 339 Join date : 21/02/2010 Age : 26 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: krvavi madeži po telesu in v okolici.. Tor Maj 17, 2011 1:27 pm | |
| Kaj je s podgancama. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: krvavi madeži po telesu in v okolici.. | |
| |
|