Pozdravljeni..
po 3 tedenskem "lurkanju" sem vendarle našel čas da predstavim novega člana na vašem forumu..
To je Hana, kupljena 25.3. v Mr.Pet v Mariboru.. Čisto naključno, po sprehodu sva se jaz in moja punca oglasila tam" da vidimo če majo kaj pametnega" kot rečemo mi Štajerci..
Pot naju je prinesla do terarija, v katerem je ravno takrat telovadila ta podganca.. Aktivnost naju je pritegnila...to make a long story short..- po 15 minutah smo zapustili trgovino s podganco, vrečko pelatov..itd...
Stara je bojda 2,5 meseca..tako da še dokaj mlada..
Kletko mi je zapustil brat, ki je že predtem imel podganca, ki pa je potem že nekaj časa naza tudi poginil...
Po krajšem spoznavanju so nastale nekatere od naslednjih slik(nastale z mobitelom..še kar ok..)...
Taka malo bolj portretna:)
S časom postaja vedno bolj pogumna..čeprav je še vedno najraje v rokavu kopalnega plašča..ali mojega ali od punce..
in seveda si iz dneva dan tudi več upamo..tekanje po omari za kletko(le ta bo kmalu večja, pričakujemo še eno podganico..)
pred računalnikom...
in kdo ne bi maral takega lepega smrčka:)
Načelno nekih problemov nimamo, meni se samo zdi da je "premirna" bratov podganc je kar nekaj škode naredil, ona je dokaj pridna, umirjena.. Kamen za brusenje zobkov ignorira, ravno tako bikovko, karseda dosti je seveda zunaj.. Tudi serviete itd. nekako ne razcota, zelo rada pa ima trakce razrezanega papirja (službena dokumentacija je vendarle za nekaj dobra
). Je dokaj radovedna, vendra ob vsaki priložnosti smukne nazaj za vrat..ali pa v rokav.. Druge ljudi ima rada..je cartljiva..pravtako so ji všeč ravsanja pod odejo, ko je moja roka enkrat plen, drugič plenilec..in jo napada.. Ugriza še nobenega..(do sedaj..) se pa seveda zavedamo moči njenih zobkov:)
To je nekje to..ko bo več časa bomo nalepili še kaj slik..predvsem se moram naučiti slikati pred podgano..ker ko to " leti..pol to leti "
Kakorkoli...lep večer..
In lep pozdrav iz MB:)
Marko