Forum ljubiteljev podgan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Za vse ki imajo podgano, si jo želijo ali so jim podgane enostavno všeč.

KazaloPortalGalleryLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

Poličke za kletko

Go down 
+12
oya
Nes
Nina
taii aiko
valandil
bolha
Olivija
Eva
_panter_
mamaF
Fiamma
Barbara
16 posters
Pojdi na stran : Previous  1, 2
AvtorSporočilo
LadyCy

LadyCy

Število prispevkov : 209
Kraj : Ptuj

Poličke za kletko - Page 2 Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitimeTor Okt 02, 2012 10:08 am

Ja, ZOOtic jih ima, vendar na žalost ne vse poslovalnice. Jaz sem jih namreč kupila v Murski Soboti, na Ptuju pa so mi rekli da sploh ne obstajajo Evil or Very Mad Ko kaj ne vedo, se kar zlažejo... Vztrajaj in boš videla, da jih boš dobila, so pa namreč samo zelene barve in kot sem že omenila po nizkih cenah.! Smile
Lahko pa si daš jih delati v Bauhausu pa Obiju, itd... Sam tam plačaš material pa še to da ti urežejo.
Nazaj na vrh Go down
missLeeAnn

missLeeAnn

Število prispevkov : 22
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitimeTor Okt 02, 2012 10:15 am

Hvala za informacije! Grem v petek v BTC in bom vztrajna. veselje
Bom poročala, če mi uspe. Drugače pa ja če ne bo druge jih bom pa kako drugače dobila. Držite pesti!
Nazaj na vrh Go down
LadyCy

LadyCy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitimeTor Okt 02, 2012 10:29 am

Če pa res nebo šlo, pa javi in grem jaz pogledat v Mursko če imajo in ti jih pošljem po pošti, če drugače nebi šlo in bi rada imela. wink Držim pesti.
Nazaj na vrh Go down
missLeeAnn

missLeeAnn

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitimeTor Okt 02, 2012 12:04 pm

No super. Smile Hvala ti za pomoč. Se bom potrudila zatežit in upam da bom dobila.
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitimeTor Okt 02, 2012 1:22 pm

Če ne lahko probaš tudi v Mr. Petu v BTCju, včasih imajo extra poličke naprodaj.
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
missLeeAnn

missLeeAnn

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitimeTor Okt 02, 2012 3:06 pm

Hvala choo, imam namen iti v BTC in prevohat vse te trgovine, tako da nekaj se bo že našlo. Smile
Nazaj na vrh Go down
Nes

Nes

Število prispevkov : 1946
Kraj : Maribor

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitimeSre Okt 03, 2012 7:16 pm

Če ne bo nikjer zunaj razstavljeno, prodajalce prosi, da pogledajo v katalog (mislim, da od Savica) in oddajo naročilo.
Včasih se jim ne da ukvarjat,ko vprašaš samo po poličkah, če so kje. Ali pa kakšni novi ne vejo, če niso v času dela še nikdar videli na zalogi tega.
Nazaj na vrh Go down
http://gone2rehabbrb.blogspot.com/
missLeeAnn

missLeeAnn

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitimeSre Okt 03, 2012 8:53 pm

Aha, okej super. Res hvala za vse info, se bom pozanimala. Smile Poročam potem kaj bom dobila, če bo še kdo kdaj potreboval.
Nazaj na vrh Go down
missLeeAnn

missLeeAnn

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitimePet Okt 05, 2012 8:32 pm

Mja...so me danes uspešno spravili ob živce v teh trgovinah.
V Zooticu sem zatežila, in je trajalo 10 minut prepričevanja, da je odracala do kataloga. Ampak smo potem ugotovila, da jim dobavlja neka italijanska firma in nisem nikjer videla teh kotnih polic. So bile samo pravokotne, da se jih je dalo naročit posebej, ampak tiste pa niso bile prave dimenzije za kletko.
Potem v Mr. Petu je bila ena zgubljena punca, ki sploh ni vedela kaj bi rada...mi je kazala neke tiste lesene zadevščine iz malih palčk. Tja bi šla mogoče še kdaj drugič, če bo kdo drug na šihtu. Wink
V Tukanu je bila pa ena presenetljivo prijazna prodajalka, ki mi je razložila, da so imeli neke take police, ampak da so šle iz prodaje in se jih sploh ne da več dobit. Rolling Eyes (aja, btw, ker že ravno govorim o Tukanu - v BTCju imajo zdaj zraven trgovine outlet in je bilo danes tam do 90% popusta, če kdo rabi kakšne manjše kletke - bolj za hrčka - jih imajo še polno, ostalo je bolj izropano) Sva kupila transport kletko za 10evrov, tunel za dihurje in podgane za 70centov in neke priboljške za 17centov.

Tako da sva se odločila, da bova si vzela čas in poskusila v miru v roku par mesecev nekje dobit ali pa izdelat plastične police. Začasno sva pa v Merkurju kupila kotne lesene police (25x25cm) in bova zaenkrat kar te namontirala. Pa še en tisti hammock za obesiti sva zraven kupila.
Nazaj na vrh Go down
choo

choo

Število prispevkov : 1152

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitimePet Okt 05, 2012 10:53 pm

V Mr. Petu jih sigurno vsaj občasno imajo, ker sem jaz enkrat govorila s prodajalko, in je rekla, da ja Smile So pa od Ferplasta, take sive kotne poličke. Da se jih naročit tudi prek ziprar.com, čeprav ne vem, koga kontaktirat za naročilo tam... Obljubljajo stran v slovenščini že celo večnost, pa še kar nič :S
Nazaj na vrh Go down
http://nellaf.deviantart.com
missLeeAnn

missLeeAnn

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitimePet Okt 05, 2012 11:00 pm

http://www.ziprar.com/Contatti.html

Tule so neki kontakti. Jim bom poskusila en mail napisat pa bomo videli če bo kaj. Smile
Nazaj na vrh Go down
LadyCy

LadyCy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitimeNed Okt 07, 2012 1:58 pm

Bom jaz šla pokukat v Mursko Soboto ta vikend, pa javim. Smile
Si mi zadnjič take lušte naredila, da sem še sama dala delati kar steklene poličke pa sem naši Šeli, naredila novo kletko. jezik
Nazaj na vrh Go down
missLeeAnn

missLeeAnn

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitimeNed Okt 07, 2012 5:30 pm

LadyCy, joj če si res tako prijazna ti bom ful hvaležna. wink
Edino en problem imam...sem našla tele ziprar-ove poličke pa sem ugotovila da tako ali tako ne pridejo v poštev, ker je najina kletka preozka. So poličke 38x38cm, najina kletka je široka pa samo 35cm. Tako da bi prišle v poštev samo 35cm ali manjše poličke. Ker original je kletka za ptiče in je mer: 35x65x80.
Aja kako pa steklene poličke funkcionirajo, ni preveč gladek material za podgance? huh
Nazaj na vrh Go down
LadyCy

LadyCy

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitimeTor Okt 09, 2012 10:08 am

Jaz bom vseeno pogledala, se mi pa zdi, da tako malih poličk res ni. Ja je gladek material, vendar sem jih preoblekla v mehak leseni material, nevem točno kako se mu reče doh veselje aja, hehe pluta Razz

Poličke za kletko - Page 2 Qk6-SAM-05

Nazadnje urejal/a LadyCy Čet Okt 18, 2012 11:35 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
bolha

bolha

Število prispevkov : 282
Kraj : Izola

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitimePet Okt 12, 2012 9:06 am

Pluta. jezik
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content

ObjavljaNaslov sporočila: Re: Poličke za kletko   Poličke za kletko - Page 2 Icon_minitime

Nazaj na vrh Go down

Poličke za kletko
Nazaj na vrh 
Stran 2 od 2Pojdi na stran : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Prodamo 2 kletko
» Prodam kletko
» Prodam kletko
» Prodam kletko
» kupim kletko