| Poličke za kletko | |
|
+12oya Nes Nina taii aiko valandil bolha Olivija Eva _panter_ mamaF Fiamma Barbara 16 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
LadyCy
Število prispevkov : 209 Join date : 04/04/2010 Age : 31 Kraj : Ptuj
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko Tor Okt 02, 2012 10:08 am | |
| Ja, ZOOtic jih ima, vendar na žalost ne vse poslovalnice. Jaz sem jih namreč kupila v Murski Soboti, na Ptuju pa so mi rekli da sploh ne obstajajo Ko kaj ne vedo, se kar zlažejo... Vztrajaj in boš videla, da jih boš dobila, so pa namreč samo zelene barve in kot sem že omenila po nizkih cenah.! Lahko pa si daš jih delati v Bauhausu pa Obiju, itd... Sam tam plačaš material pa še to da ti urežejo. | |
|
| |
missLeeAnn
Število prispevkov : 22 Join date : 28/07/2012 Age : 33 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko Tor Okt 02, 2012 10:15 am | |
| Hvala za informacije! Grem v petek v BTC in bom vztrajna. Bom poročala, če mi uspe. Drugače pa ja če ne bo druge jih bom pa kako drugače dobila. Držite pesti! | |
|
| |
LadyCy
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko Tor Okt 02, 2012 10:29 am | |
| Če pa res nebo šlo, pa javi in grem jaz pogledat v Mursko če imajo in ti jih pošljem po pošti, če drugače nebi šlo in bi rada imela. Držim pesti. | |
|
| |
missLeeAnn
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko Tor Okt 02, 2012 12:04 pm | |
| No super. Hvala ti za pomoč. Se bom potrudila zatežit in upam da bom dobila. | |
|
| |
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko Tor Okt 02, 2012 1:22 pm | |
| Če ne lahko probaš tudi v Mr. Petu v BTCju, včasih imajo extra poličke naprodaj. | |
|
| |
missLeeAnn
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko Tor Okt 02, 2012 3:06 pm | |
| Hvala choo, imam namen iti v BTC in prevohat vse te trgovine, tako da nekaj se bo že našlo. | |
|
| |
Nes
Število prispevkov : 1946 Join date : 14/08/2009 Age : 37 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko Sre Okt 03, 2012 7:16 pm | |
| Če ne bo nikjer zunaj razstavljeno, prodajalce prosi, da pogledajo v katalog (mislim, da od Savica) in oddajo naročilo. Včasih se jim ne da ukvarjat,ko vprašaš samo po poličkah, če so kje. Ali pa kakšni novi ne vejo, če niso v času dela še nikdar videli na zalogi tega. | |
|
| |
missLeeAnn
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko Sre Okt 03, 2012 8:53 pm | |
| Aha, okej super. Res hvala za vse info, se bom pozanimala. Poročam potem kaj bom dobila, če bo še kdo kdaj potreboval. | |
|
| |
missLeeAnn
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko Pet Okt 05, 2012 8:32 pm | |
| Mja...so me danes uspešno spravili ob živce v teh trgovinah. V Zooticu sem zatežila, in je trajalo 10 minut prepričevanja, da je odracala do kataloga. Ampak smo potem ugotovila, da jim dobavlja neka italijanska firma in nisem nikjer videla teh kotnih polic. So bile samo pravokotne, da se jih je dalo naročit posebej, ampak tiste pa niso bile prave dimenzije za kletko. Potem v Mr. Petu je bila ena zgubljena punca, ki sploh ni vedela kaj bi rada...mi je kazala neke tiste lesene zadevščine iz malih palčk. Tja bi šla mogoče še kdaj drugič, če bo kdo drug na šihtu. V Tukanu je bila pa ena presenetljivo prijazna prodajalka, ki mi je razložila, da so imeli neke take police, ampak da so šle iz prodaje in se jih sploh ne da več dobit. (aja, btw, ker že ravno govorim o Tukanu - v BTCju imajo zdaj zraven trgovine outlet in je bilo danes tam do 90% popusta, če kdo rabi kakšne manjše kletke - bolj za hrčka - jih imajo še polno, ostalo je bolj izropano) Sva kupila transport kletko za 10evrov, tunel za dihurje in podgane za 70centov in neke priboljške za 17centov. Tako da sva se odločila, da bova si vzela čas in poskusila v miru v roku par mesecev nekje dobit ali pa izdelat plastične police. Začasno sva pa v Merkurju kupila kotne lesene police (25x25cm) in bova zaenkrat kar te namontirala. Pa še en tisti hammock za obesiti sva zraven kupila. | |
|
| |
choo
Število prispevkov : 1152 Join date : 17/03/2010 Age : 35 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko Pet Okt 05, 2012 10:53 pm | |
| V Mr. Petu jih sigurno vsaj občasno imajo, ker sem jaz enkrat govorila s prodajalko, in je rekla, da ja So pa od Ferplasta, take sive kotne poličke. Da se jih naročit tudi prek ziprar.com, čeprav ne vem, koga kontaktirat za naročilo tam... Obljubljajo stran v slovenščini že celo večnost, pa še kar nič :S | |
|
| |
missLeeAnn
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko Pet Okt 05, 2012 11:00 pm | |
| | |
|
| |
LadyCy
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko Ned Okt 07, 2012 1:58 pm | |
| Bom jaz šla pokukat v Mursko Soboto ta vikend, pa javim. Si mi zadnjič take lušte naredila, da sem še sama dala delati kar steklene poličke pa sem naši Šeli, naredila novo kletko. | |
|
| |
missLeeAnn
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko Ned Okt 07, 2012 5:30 pm | |
| LadyCy, joj če si res tako prijazna ti bom ful hvaležna. Edino en problem imam...sem našla tele ziprar-ove poličke pa sem ugotovila da tako ali tako ne pridejo v poštev, ker je najina kletka preozka. So poličke 38x38cm, najina kletka je široka pa samo 35cm. Tako da bi prišle v poštev samo 35cm ali manjše poličke. Ker original je kletka za ptiče in je mer: 35x65x80. Aja kako pa steklene poličke funkcionirajo, ni preveč gladek material za podgance? | |
|
| |
LadyCy
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko Tor Okt 09, 2012 10:08 am | |
|
Nazadnje urejal/a LadyCy Čet Okt 18, 2012 11:35 am; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
bolha
Število prispevkov : 282 Join date : 27/01/2009 Age : 33 Kraj : Izola
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko Pet Okt 12, 2012 9:06 am | |
| Pluta. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Poličke za kletko | |
| |
|